wie weet waar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »
Leen Strijk

Leen Strijk

18/04/2006 11:32:00
Quote Anchor link
Ik ben onlngs iets tegen gekomen over java.

Ik heb thumbnails die ik op het scherm zet en als je er op klikt dan opent er een nieuw schermpje met de grote foto.
Alleen komt er geen handje als je met de muis er over gaat.

Ik dacht dat Jan Koehoorn er iets over had geschreven, maar op jankoehoorn.nl kan ik het niet vinden.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 02:59:47
 
Mark D

Mark D

18/04/2006 12:15:00
Quote Anchor link
Moet je dat niet met

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
cursor: pointer;


of met

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
cursor: hand;


doen?

edit: of vat ik je vraag nou niet?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark D
 
Leen Strijk

Leen Strijk

18/04/2006 15:23:00
Quote Anchor link
Kan zijn dat dit goed is maar zo weet ik niet waar dat moet staan.

Bij de link of in het <head> gedeelte(functie)
 
Bart van der veen

bart van der veen

18/04/2006 15:30:00
Quote Anchor link
in je css en/of in je head

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<head>
<style type="css/text">
img{
  cursor: pointer;
}
</style>
</head>


zie ook ff:
http://www.echoecho.com/csscursors.htm

ps google is your friend
 
Leen Strijk

Leen Strijk

18/04/2006 16:10:00
Quote Anchor link
Dank je wel maar in een phpscript krijg ik het toch niet verwerkt.

In eenhtml bestand is het allemaal geen probleem maar zodra ik het in php zet niet.
Het werkt wel maar er komt geen handje
relevante code =
in de head:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
echo "<script type=\"text/JavaScript\">\n";
echo "<!--\n";
echo "function MM_openBrWindow(theURL,winName,features) { //v2.0
 
  window.open(theURL,winName,features);\n"
;

echo "\n}

//-->\n"
;
echo "</script>\n";
?>

OP de pagina :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo "<img src=\"/images/thumb/".$bestand[$i]."\" onClick=\"MM_openBrWindow('/images/artikelen/".$bestand[$i]."','','width=370,height=370')\" /><br/>$bestand[$i]";
?>
 
Frank -

Frank -

18/04/2006 16:21:00
Quote Anchor link
PHP spuugt uiteindelijk gewoon html uit. Er gaat dus iets fout in je php waardoor je 'verkeerde' html aanmaakt. Kijk eens in de broncode van je html die je met php hebt aangemaakt. Daar zit het probleem. De oplossing zit in je php-code.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/04/2006 22:12:00
Quote Anchor link
Op de pagina:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<img class=\"thumb\" src=\"/images/thumb/".$bestand[$i]."\" onClick=\"MM_openBrWindow('/images/artikelen/".$bestand[$i]."','','width=370,height=370')\" /><br/>$bestand[$i]";
?>


In de head sectie:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<style type="text/css">
img.thumb {
    cursor: hand;
}
</style>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Leen Strijk

Leen Strijk

19/04/2006 22:22:00
Quote Anchor link
Dank je wel Jan,

Dit heb ik geprobeerd maar het wil maar niet.
Ook als ik het uit de phpcode haal.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/04/2006 22:23:00
Quote Anchor link
Hoi Leen,

heb je een voorbeeldpagina?
 
Leen Strijk

Leen Strijk

19/04/2006 22:23:00
Quote Anchor link
de code tussen de headtags

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?
echo "<!DOCTYPE html PUBLIC \"-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN\" \"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd\">\n";
echo "<html xmlns=\"http://www.w3.org/1999/xhtml\">\n";
echo "<head>\n";
echo "<meta http-equiv=\"Content-Type\" content=\"text/html; charset=iso-8859-1\" />\n";
echo "<title>Administratie-paneel\n</title>";

echo "<script type=\"text/JavaScript\">\n";
echo "<!--\n";
echo "function MM_openBrWindow(theURL,winName,features) { //v2.0
 
  window.open(theURL,winName,features);\n"
;
echo "\n}

//-->\n"
;
echo "</script>\n";

echo "<link href=\"../stijl.css\" rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\" />\n";
?>
<style type="text/css">
img.thumb {
cursor: hand;
}
</style>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo "</head>\n";
?>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/04/2006 22:25:00
Quote Anchor link
En geef je de betreffende images ook de class "thumb" mee in je markup?

<img class="thumb" enz ...
 
Leen Strijk

Leen Strijk

19/04/2006 22:26:00
Quote Anchor link
je hebt pm
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/04/2006 22:28:00
Quote Anchor link
Jij ook :-)
 
Leen Strijk

Leen Strijk

19/04/2006 22:48:00
Quote Anchor link
Nou ik ben blind of zo want ik kom er niet meer uit.

Als ik nou in stijl.css de style wil maken.
In de body tag:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<img class=\"thumb\" src=\"/images/thumb/".$bestand[$i]."\" onClick=\"MM_openBrWindow('/images/artikelen/".$bestand[$i]."','','width=370,height=370')\" /><br/>$bestand[$i]";
?>


Wat is dan de code in de stylesheet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leen Strijk
 
Leen Strijk

Leen Strijk

21/04/2006 12:13:00
Quote Anchor link
Eindelijk uitgevogeld.

.thumb {
cursor: pointer;
}
Dat was dus al enkele keren aangegeven maar ik kreeg het niet zichtbaar.
Dus heb ik het een dag weggelegd, en bij de eerste poging ging het gelijk goed.

Wat blijkt het verversen ging niet helemaal goed.
Ik vermoed dat hij steeds de css iut de cache bleef halen.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/04/2006 13:18:00
Quote Anchor link
Als je surft met FF kun je met Shift + Ctrl + Delete de cache leegmaken. In IE doe je menu Extra > Opties > Algemeen > Bestanden verwijderen...
 
Eris -

Eris -

21/04/2006 13:20:00
Quote Anchor link
Of een paar keer op F5 Rammen
 
Leen Strijk

Leen Strijk

21/04/2006 15:22:00
Quote Anchor link
Dat zal ik onthouden.
 
Kalle P

Kalle P

21/04/2006 15:23:00
Quote Anchor link
shift refreshen helpt ook vaak.

zoveelste edit:
ctrl +f5 leegt cache probeer die eens.
alt+f5 is een leuk alternatief (zwart beeld 1 seconde + refresh)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kalle P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.