Windows calculator starten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Woffer

woffer

05/10/2006 11:36:00
Quote Anchor link
Is het mogelijk om een knop in een browser te maken die, als men erop klikt, direct de windows calculator opent? (zonder eerst popup met "openen, oplsaan, ...")
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 15:32:56
 
K i p

K i p

05/10/2006 11:40:00
Quote Anchor link
nee
 
Gerben G

Gerben G

05/10/2006 13:00:00
Quote Anchor link
je kunt toch in php zelf een rekenmachine maken??
 
Woffer

woffer

05/10/2006 13:10:00
Quote Anchor link
Dat is waar, maar de windows calculator heeft toch enkele voordelen die met php moeilijk te bereiken zijn. Als ik een calculator-script zou gebruiken, zou ik eerder op javascript beroep doen...
 
K i p

K i p

05/10/2006 13:16:00
Quote Anchor link
wat kan windows calc dat php niet kan?
 
PHP erik

PHP erik

05/10/2006 13:24:00
Quote Anchor link
Met PHP en JS kun je veel meer dan die flutrekenmachine van Windows, maar het is maar de vraag of je het wil maken.
 
Gerben G

Gerben G

05/10/2006 13:27:00
Quote Anchor link
PHPerik:
Met PHP en JS kun je veel meer dan die flutrekenmachine van Windows, maar het is maar de vraag of je het wil maken.


heb je de windows rekenmachine wel op wetenschappelijk staan dan??. dan kun je er namelijk behoorlijk wat mee
 
PHP erik

PHP erik

05/10/2006 13:27:00
Quote Anchor link
Ja natuurlijk heb ik dat.
 
Woffer

woffer

05/10/2006 13:29:00
Quote Anchor link
Bij windows calc is het bijvoorbeeld superhandig dat je het numerieke toetesnbord kunt gebruiken zondar dat het tekstveld geselecteerd is. Ook worden de knoppen ook visueel ingedrukt als men gebruik maakt van het toetsenbord. Dit kan voor jullie zinloos lijken, maar ik kan u verzekeren dat deze simpele extras in een werkomgeving duidelijke voordelen biedt....
 
Gerben G

Gerben G

05/10/2006 13:29:00
Quote Anchor link
hoe laat je php of javascript iets van decimaal omzetten naar hexadesimaal of naar binair dan??
 
Gerben G

Gerben G

05/10/2006 13:30:00
Quote Anchor link
woffer:
Bij windows calc is het bijvoorbeeld superhandig dat je het numerieke toetesnbord kunt gebruiken zondar dat het tekstveld geselecteerd is. Ook worden de knoppen ook visueel ingedrukt als men gebruik maakt van het toetsenbord. Dit kan voor jullie zinloos lijken, maar ik kan u verzekeren dat deze simpele extras in een werkomgeving duidelijke voordelen biedt....


je kunt toch met javascript uitlezen welke toetsen er gebruikt worden en met die gegevens kun je dat zelf maken. ik geef toe, het is erg veel werk
 
PHP erik

PHP erik

05/10/2006 13:31:00
Quote Anchor link
hexdec() en dechex() e.d.

En je kunt ook zelf een scriptje schrijven wat het doet, het is namelijk te simpel voor woorden, tenzij je niet binair en/of hexadecimaal kan rekenen natuurlijk ;)
 
PHP erik

PHP erik

05/10/2006 13:32:00
Quote Anchor link
Quote:
ik geef toe, het is erg veel werk


Dan overschat je het. Zo'n Windows calculator helemaal nabouwen ben je in een uurtje wel mee klaar. Inclusief de JavaScript events.
 
Woffer

woffer

05/10/2006 13:34:00
Quote Anchor link
Donhertog:
je kunt toch met javascript uitlezen welke toetsen er gebruikt worden en met die gegevens kun je dat zelf maken. ik geef toe, het is erg veel werk

Enig idee welk commando ik hiervoor moet gebruiken ?
 
Gerben G

Gerben G

05/10/2006 13:38:00
Quote Anchor link
volgens mij was het iets van KeyCode maar dat weet ik niet zeker
 
K i p

K i p

05/10/2006 14:13:00
 
Woffer

woffer

05/10/2006 23:39:00
Quote Anchor link
Het is me bijna gelukt ! Nog 2 kleine vraagjes:

- Weet iemand toevallig of er een javascript commando bestaat om een "enter" hit te simuleren?

- Is het mogelijk om de tekst in een textbox rechts uit te lijnen ?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/10/2006 23:58:00
Quote Anchor link
Quote:
- Is het mogelijk om de tekst in een textbox rechts uit te lijnen ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
input.rechts {
    text-align: right;
}

In je HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    <input class="rechts"...>
 
Woffer

woffer

06/10/2006 00:51:00
Quote Anchor link
Merci !
Nog een klein vraagje: om een popup venstertje te openen via een link moet je dat op de volgende wijze doen:

<a href="javascript:window.open('calc.htm','calculator','height=160,width=300')">Telmachine</a>

Maar als ik dit doe en ik klik op de link, dan opent hij niet alleen een nieuwe popup, maar in het parent venster opent hij de pagina javascript:window.open('calc.htm','calculator','height=160,width=300'). Hoe kan ik ervoor zorgen dat het parent window dezelfde blijft ?
 
K i p

K i p

06/10/2006 01:02:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="URL" onclick="window.open('URL', 'venster_naam', 'venster_opties'); return false">linktekst</a>


En mogen we het resultaat zien??

Ben benieuwd :D
 
K i p

K i p

06/10/2006 01:02:00
Quote Anchor link
Quote:
Attributen voor het popup venster

Er zijn negen belangrijke attributen die je kunt gebruiken voor het popup venster:

1. width de breedte van het venster wanneer het geopend wordt
2. height de hoogte van het venster wanneer het geopend wordt
3. location de adresbalk van het venster (waar de URL van de pagina altijd in staat)
4. status de statusbalk van het venster (staat bij IE standaard onderin het scherm)
5. menubar de menubalk van het venster
6. directories andere directory-knoppen van de browser
7. toolbar hier staan de verschillende knoppen op: vorige, home, print, etcetera
8. resizable geeft aan of de bezoeker de grootte van het venster mag aanpassen
9. scrollbars het venster krijgt schuifbalken als de inhoud groter is dan de vensterafmetingen


Bron: mijnhomepage.nl
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.