Windows calculator starten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Woffer

woffer

06/10/2006 12:00:00
Quote Anchor link
Ziehier het resultaat:

calc.htm
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
<html>

<head>
  <title>Telmachine</title>

<style type="text/css">
<!--
body {font-family: helvetica}
p {font-size: 12pt}
.red {color: red}
.blue {color: blue}
-->
</style>
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript1.2">

<!--
function IEKeyCap()
{
    if (window.event.keyCode == 48)
       {document.calculator.calc0.click()};
    if (window.event.keyCode == 49)
       {document.calculator.calc1.click()};
    if (window.event.keyCode == 50)
       {document.calculator.calc2.click()};
    if (window.event.keyCode == 51)
       {document.calculator.calc3.click()};
    if (window.event.keyCode == 52)
       {document.calculator.calc4.click()};
    if (window.event.keyCode == 53)
       {document.calculator.calc5.click()};
    if (window.event.keyCode == 54)
       {document.calculator.calc6.click()};
    if (window.event.keyCode == 55)
       {document.calculator.calc7.click()};
    if (window.event.keyCode == 56)
       {document.calculator.calc8.click()};
    if (window.event.keyCode == 57)
       {document.calculator.calc9.click()};
    if (window.event.keyCode == 47)
       {document.calculator.devide.click()};
    if (window.event.keyCode == 42)
       {document.calculator.multiply.click()};
    if (window.event.keyCode == 43)
       {document.calculator.plus.click()};
    if (window.event.keyCode == 45)
       {document.calculator.minus.click()};
    if (window.event.keyCode == 46)
       {document.calculator.dot.click()};
    if (window.event.keyCode == 44)
       {
               document.calculator.dot.click();
       }
    if (window.event.keyCode == 13)
       {
               document.calculator.equal.focus();
               document.calculator.equal.click();
       }


}

//-->

</SCRIPT>
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!-- Begin
var Memory = 0;
var Number1 = "";
var Number2 = "";
var NewNumber = "blank";
var opvalue = "";

function Display(displaynumber) {
document.calculator.answer.value = displaynumber;
}

function MemoryClear() {
Memory = 0;
document.calculator.mem.value = "";
}

function MemoryRecall(answer) {
if(NewNumber != "blank") {
Number2 += answer;
} else {
Number1 = answer;
}
NewNumber = "blank";
Display(answer);
}

function MemorySubtract(answer) {
Memory = Memory - eval(answer);
}

function MemoryAdd(answer) {
Memory = Memory + eval(answer);
document.calculator.mem.value = " M ";
NewNumber = "blank";
}

function ClearCalc() {
Number1 = "";
Number2 = "";
NewNumber = "blank";
Display("");
}

function Backspace(answer) {
answerlength = answer.length;
answer = answer.substring(0, answerlength - 1);
if (Number2 != "") {
Number2 = answer.toString();
Display(Number2);
} else {
Number1 = answer.toString();
Display(Number1);
   }
}

function CECalc() {
Number2 = "";
NewNumber = "yes";
Display("");
}

function CheckNumber(answer) {
if(answer == ".") {
Number = document.calculator.answer.value;
if(Number.indexOf(".") != -1) {
answer = "";
   }
}
if(NewNumber == "yes") {
Number2 += answer;
Display(Number2);
}
else {
if(NewNumber == "blank") {
Number1 = answer;
Number2 = "";
NewNumber = "no";
}
else {
Number1 += answer;
}
Display(Number1);
   }
}
function AddButton(x) {
if(x == 1) EqualButton();
if(Number2 != "") {
Number1 = parseFloat(Number1) + parseFloat(Number2);
}
NewNumber = "yes";
opvalue = '+';
Display(Number1);
}
function SubButton(x) {
if(x == 1) EqualButton();
if(Number2 != "") {
Number1 = parseFloat(Number1) - parseFloat(Number2);
}
NewNumber = "yes";
opvalue = '-';
Display(Number1);
}
function MultButton(x) {
if(x == 1) EqualButton();
if(Number2 != "") {
Number1 = parseFloat(Number1) * parseFloat(Number2);
}
NewNumber = "yes";
opvalue = '*';
Display(Number1);
}
function DivButton(x) {
if(x == 1) EqualButton();
if(Number2 != "") {
Number1 = parseFloat(Number1) / parseFloat(Number2);
}
NewNumber = "yes";
opvalue = '/';
Display(Number1);
}
function SqrtButton() {
Number1 = Math.sqrt(Number1);
NewNumber = "blank";
Display(Number1);
}
function PercentButton() {
if(NewNumber != "blank") {
Number2 *= .01;
NewNumber = "blank";
Display(Number2);
   }
}
function RecipButton() {
Number1 = 1/Number1;
NewNumber = "blank";
Display(Number1);
}
function NegateButton() {
Number1 = parseFloat(-Number1);
NewNumber = "no";
Display(Number1);
}
function EqualButton() {
if(opvalue == '+') AddButton(0);
if(opvalue == '-') SubButton(0);
if(opvalue == '*') MultButton(0);
if(opvalue == '/') DivButton(0);
Number2 = "";
opvalue = "";
}
//  End -->
</script>

</head>

<body onKeyPress="IEKeyCap()" bgcolor="#ece9d8">
<center>
<form name="calculator">
<table border=0 cellpadding=0 bgcolor="#ece9d8" width="35">
<tr><td>
<table width="100%" border=0 cellpadding=0>
<tr><td colspan=6><center><input type="text" name="answer" size="33" style="border: solid 1px #7f9db9;text-align:right;" maxlength=30 onChange="CheckNumber(this.value)"></center></td></tr>
<tr><td colspan=6>
<table border=0 cellpadding=0>
<tr><td>
<input type="text" name="mem" size=3 style="background-color:#ece9d8;" maxlength=3 READONLY><input type="button" name="backspace" class="red" value="Backspace" onClick="Backspace(document.calculator.answer.value); return false;"><input type="button" name="CE" class="red" value=" CE " onClick="CECalc(); return false;"><input type="reset" name="C" class="red" value="  C  " onClick="ClearCalc(); return false;">
</td></tr>
</table>
</td></tr>
<tr><td><input type="button" name="MC" class="red" value=" MC " onClick="MemoryClear(); return false;"></td>
<td><input type="button" name="calc7" class="blue" value="  7  " onClick="CheckNumber('7'); return false;"></td>
<td><input type="button" name="calc8" class="blue" value="  8  " onClick="CheckNumber('8'); return false;"></td>
<td><input type="button" name="calc9" class="blue" value="  9  " onClick="CheckNumber('9'); return false;"></td>
<td><input type="button" name="divide" class="red" value="  /  " onClick="DivButton(1); return false;"></td>
<td><input type="button" name="sqrt" class="blue" value="sqrt" onClick="SqrtButton(); return false;"></td></tr>
<tr><td><input type="button" name="MR" class="red" value=" MR " onClick="MemoryRecall(Memory); return false;"></td>
<td><input type="button" name="calc4" class="blue" value="  4  " onClick="CheckNumber('4'); return false;"></td>
<td><input type="button" name="calc5" class="blue" value="  5  " onClick="CheckNumber('5'); return false;"></td>
<td><input type="button" name="calc6" class="blue" value="  6  " onClick="CheckNumber('6'); return false;"></td>
<td><input type="button" name="multiply" class="red" value="  *  " onClick="MultButton(1); return false;"></td>
<td><input type="button" name="percent" class="blue" value=" %  " onClick="PercentButton(); return false;"></td></tr>
<tr><td><input type="button" name="MS" class="red" value=" MS " onClick="MemorySubtract(document.calculator.answer.value); return false;"></td>
<td><input type="button" name="calc1" class="blue" value="  1  " onClick="CheckNumber('1'); return false;"></td>
<td><input type="button" name="calc2" class="blue" value="  2  " onClick="CheckNumber('2'); return false;"></td>
<td><input type="button" name="calc3" class="blue" value="  3  " onClick="CheckNumber('3'); return false;"></td>
<td><input type="button" name="minus" class="red" value="  -  " onClick="SubButton(1); return false;"></td>
<td><input type="button" name="recip" class="blue" value="1/x " onClick="RecipButton(); return false;"></td></tr>
<tr><td><input type="button" name="Mplus" class="red" value=" M+  " onClick="MemoryAdd(document.calculator.answer.value); return false;"></td>
<td><input type="button" name="calc0" class="blue" value="  0  " onClick="CheckNumber('0'); return false;"></td>
<td><input type="button" name="negate" class="blue" value="+/- " onClick="NegateButton(); return false;"></td>
<td><input type="button" name="dot" class="blue" value="  ,   " onClick="CheckNumber('.'); return false;"></td>
<td><input type="button" name="plus" class="red" value=" +  " onClick="AddButton(1); return false;"></td>
<td><input type="button" name="equal" class="red" value="  =   " onClick="EqualButton(); return false;"></td>
</tr>
</table>
</td></tr>
</table>

</form>
</center>

</body>

</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 14:13:57
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

06/10/2006 12:19:00
Quote Anchor link
In Opera werkt hij niet echt lekker :) Dat komt voornamelijk omdat de cijfers als sneltoetsen worden gebruikt.
En gewoon typen in het textvakje werkt daar ook niet goed. Alleen als je echt de knoppen gebruikt werkt het lekker.

Edit: Voorbeeld
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.