Word.Doc Juist Weergeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »
Francoi gckx

Francoi gckx

10/01/2013 11:28:00
Quote Anchor link
Ik heb een klein uploadsysteem,

Nadat iemand zijn CV heb geupload wil ik het laten zien op een php-pagina zelf.

Dit is wat ik krijg als ik .doc output.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
Uploaded file Persoonlijk gegevensTest.doc:

Array ( [0] => > [1] => * [2] => )[a bjbj.a     033333      $OT33fff33ffff3Qx f0fEREfEf$ffE [3] => :Persoonlijk [4] => gegevens [5] => Naam [6] => TestVoorNaam [7] => TestAchtrNaam [8] => Adres: [9] => TestStraat [10] => 5 [11] => 2727 [12] => LA [13] => TestPlaats [14] => Telefoon: [15] => 027-613551 [16] => Geboortedatum: [17] => 10 [18] => maart [19] => 1999 [20] => E-mail: [21] => TestEmail@test.nl [22] => Werkervaring: [23] => 2010-2010: [24] => Plusmarkt: [25] => vakkenvuller [26] => 2009-2010: [27] => Lidl: [28] => vakkenvulller [29] => 2006-2007: [30] => Rubberfabriek: [31] => schoonmaker [32] => 2005-2006: [33] => Tomatenplukker [34] => Opleidingen: [35] => 2003-2009: [36] => Atheneum [37] => VWO6 [38] =>  [39] => Profiel: [40] => economie/maatschappij [41] => Diploma: [42] => niet [43] => behaald [44] => Cursussen: [45] => 2010: [46] => LOI: [47] => Visual [48] => Basic [49] => Certificaat: [50] => nog [51] => niet [52] => behaald [53] => Taalvaardigheid: [54] => Nederlands: [55] => Moedertaal [56] => Engels: [57] => Mondeling [58] => goed [59] => schriftelijk [60] => goed [61] => Hobbys: [62] => -GHa [63] =>  [64] => [65] =>  [66] =>  [67] =>  [68] => 4 [69] => 5 [70] => 6 [71] => > [72] => ? [73] => J [74] => ] [75] => ^ [76] => zmmfbfbfmWWWh._h._B*phh._ [77] => h._h._h._h._5B*phhQh._5B*phhQh._B*phh._B*phh'k [78] => h._úB*phh]¾hµquB*phh'k [79] => hquB*phh]B*phh'k [80] => h]¾B*phhQÎB*phh'k [81] => hGB*phhGB*phh._5B*phh'k [82] => h._ú5B*ph"H‚¤Ãö÷øùú [83] => [84] => 5 [85] => 6 [86] => ^ [87] =>  [88] => ° [89] => ± [90] => ² [91] => ¿ [92] => À [93] =>  [94] => 8 [95] => 9 [96] => : [97] => E [98] => F [99] => r [100] => úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgd._ú^ [101] => g [102] => q [103] => Œ [104] => ¡ [105] => ¯ [106] => ² [107] => ½ [108] => ¾ [109] => ¿ [110] => À [111] => 8 [112] => : [113] => C [114] => D [115] => F [116] => J [117] => Q [118] => q [119] => r [120] => ¢ [121] => £ [122] => ¤ [123] => ³ [124] => ´ [125] => ¶ [126] => Þ [127] => ð [128] =>  [129] => - 5 6 ^ ` a ÷ì÷ì÷ìØǶ©÷윒œŠìŠ÷Š윒œìŠì{tpt{ti [130] => h._úhtrmhôdµ [131] => hIf¥h._úh._úh'k [132] => hzB*phhzB*phhyC5B*phh'k [133] => h._ú5B*phh'k [134] => hi5B*ph [135] => h._5>*CJOJQJ^JaJ [136] => hi5>*CJOJQJ^JaJ&hIhi5>*CJOJQJ^JaJh'k [137] => h._úB*phh._úB*ph#r [138] => £ [139] => ¤ [140] => µ [141] => ¶ [142] => × [143] =>   [144] => 6 _ ` a úúúúúúúúúúúúgd._ú [145] => 1h°‚. [146] => °ÆA!°‰"°‰#‰$‰%°°Ä°Ä [147] => Äj ˜žžžžžžžž666666666vvvvvvvvv666666>666666666666666666666666666¨6666666666¸666666666666hH66666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666°62ÀÐàð [148] => 0@P`p€ÀÐàð2(Øè [149] => 0@P`p€ÀÐàð [150] => 0@P`p€ÀÐàð [151] => 0@P`p€ÀÐàð [152] => 0@P`p€ÀÐàð [153] => 0@P`p€ÀÐàð [154] => 0@P`p€8XøV~ [155] => OJPJQJ_HmHnHsHtHR`ñÿR [156] => ._ú [157] => Standaard$CJOJPJQJ_HaJmHsHtH [158] => LA [159] => òÿ¡L [160] => Standaardalinea-lettertypeVióÿ³V [161] => 0Standaardtabelö4Ö [162] => l4Öaö .k [163] => ôÿÁ. [164] => 0 [165] => Geen [166] => lijst [167] => PK!‚Š¼ú[Content_Types].xml¬‘ËjÃ0E÷…þƒÐ¶Ørº(¥Ø΢Iw} [168] => Òä±-j„4 [169] => Éßwì¸Pº-t#bΙ{U®ã “óTéU^h…d}㨫ôûî)»×*1Pƒ' [170] => ^W0)T9<l#¤Ü$yi}å;À~@‡æ¶(îŒõÄHœñÄÐuù* D× zƒÈ/0ŠÇ° ðûù [171] => $€˜ X«Ç3aZ¢ÒÂà [172] => °D0j~è3߶Îbãí~i>ƒØÍ3¿\`õ?ê/ç[ج¶Géâ\Ä!ý-ÛRk.“sþÔ»..—·´aæ¿­?ÿÿPK!¥Ö§çÀ6 _rels/.rels„ÏjÃ0 [173] => ‡ï…½ƒÑ}QÒÃ%v/¥C/£}á(h"ÛëÛOÇ [174] => »„¤ï÷©=þ®‹ùá”ç [175] => šªÃâC?Ëháv=¿‚É…¤§%[xp†£{Ûµ_¼PÑ£<Í1¥H¶0•ˆÙO¼R®BdÑÉÒJEÛ4b$§‘q_טžà6LÓõR×7`®¨Éÿ³Ã0ÌžOÁ¯ [176] => åEn7”Liäb¡¨/ãS½¨eªÔе¸ùÖýÿÿPK!ky–ƒŠtheme/theme/themeManager.xml [177] => ÌM [178] => à [179] => @á}¡wÙ7c»(Eb²Ë®»öCœAÇ ÒŸÛ×åãƒ7ÎßÕ›K [180] => Y [181] => œ [182] => ŠeÍ.ˆ·ð| [183] => §¨ÚHÅ [184] => láÇæéxÉ´ßIÈsQ}#Ր…­µÝ [185] => Öµ+Õ!ï [186] => Ý^¹$j=‹GWèÓ÷)âEë+& [187] => 8ýÿÿPK!'IâæžStheme/theme/theme1.xmlìYMoE¾#ñF{oc'vGuªØ±HÒF±[Ôãxw¼;ÍìÎjfœÔ7Ô‘q 7¨ÔJ\ʯ [188] => A‘úxgfw½¯iÒQA}H¼³Ï¼ßï3¾zí^ÌÐ’ò¤íÕ/× ÛÞ­aÿÒš‡¤ÂI€OHÛ›é]Ûxÿ½«x]E$&æ'r·½H©t}iIú0Œåež’ލ¹ˆ±‚G.ƒÜ˜--×j«K1¦‰‡ƒØ›ã1õÉ%-{¹ð [190] => ‰’zÀgb E“lÆN瀃ú†È©ì2Ž0k{ (àÇCrOyˆa©àEÛ«™·´qu [191] => ¯g“˜Z0·4¯o>Ù¼lBp¸ltŠpT(­÷­+[…|`j×ëõº½z!ϰ֖²ÌF­ÞÉe–@öë¼ìn­Yk¸ø’ü•9›[N§ÙÊl±B [192] => È~mÌá×j«Íeo@ßœÃ7:›Ý7 [193] => ‹_Ã÷¯´V.Þ€"F“Ã9´Nh¿ŸI/ [194] => cζ+ák_«eð [195] => ª¡(/­b̵°Øb|—‹> [196] => 4’aE¤¦)c긋㑠XkÀë—ÞØ!_Î [197] => ieHú‚¦ªí}˜b艙¼—Ͼùì [198] => :¹ÿôäþO'œÜÿÑ [199] => rfmã$ [200] => Ïzñíg>úýñ䛿¨ÆË2þ×>ùåçÏ«Ð?3sžùø·§Ÿõéïß=¬€o [201] => <*Ç4&Ý [202] => Çè€Çà˜‰Šk9‰óÍF˜–gl&¡Ä [203] => ÖZ*ä÷Tä oL1˲ãØÑ!no à*àõÉ]ÇàA$&ŠVhÞ‰b¸Ç9ëpQ…­«æá$ [204] => «•‹Iw€ñQ•î.Nœüö&)0g^–Žã݈8fî3àU’„(¤ßñCB*¼»C©×=ê .ùX¡;u0­ [205] => ɐŽœjšMÚ¦1äeZå3äÛ‰ÍÞmÔá¬Êë-rä"¡+0«0~H˜Æëx¢p\%rˆcVø.VQ•‘ƒ©ð˸žTé0Žz‘²jÎMþ–’¾ƒ²*ӾǦ±‹ŠVÉÜÅœ—‘[ü°á8­Âh•±ÈC(QŒö¹ª‚ïq·Cô3ä' Ó}›'ݯfƒ[4tLšˆ~3:—ÀÕÇ4ù;:føØÖÀÅÑ1àó¯UTÖÛJÄ›°&UuÂö)ú]„;Mº].úösîž$ûÊ|~áyG¹ï(×ûÏSî¢~>+ÑθhWïì®Øì‘ãÅ[ä1el ¦ŒìJ³K–°P}ÔÍ‘g¦4‚¯±;¸P`3 [206] => ®>¢*D8…vÝÓBB™‰%J¹„£®”­ñ°KWö`ØÔGK«=Øá=œŸ [207] => 1f¹ [208] => Íù3W´¢œUÙÊ•L(¸ý:ÊêÚ¨3k«Ó [209] => ×9Ú [210] => —!‰ó®Á`M؁ [211] => Ø·@”WሮUÃÉ3è¸ÛÅ7O‹ÉÂE¦HF8 [212] => YŽ´ßó9ª›$åµb. v*r¤y¯ˆZI[K‹}mgIRY]cº<{o’¥¼‚gYҍ{ªYRnN– ã¶×j.7=äã´íáP _ã².õ¦³î†|e/[œ&-ÊÉ&Î6³éòY6[¹cnÔá¢ÂÆ}ÎaGE*¤ÚÂ2²Ì«¬X¢5Yû—›Ö‹rÀVúkX±²Åð¯YqtSKÆcâ«r²K#:vö1£R>QD [213] => ¢àØD`H¿.Uð' î& [214] => #è¸IÓÑ6¯\rΚ®|epv³4ÂÝêÍ;ÙÂM6˜§’yà[¥íƹó»bZþ‚\)—ñÿ̽žÀUÁJ 3àÃM®ÀH÷kÛãBEX(¨ß°s0K&T ÜÆÂk(*¸O6ÿ9ÒÿmÏY¦­áħhˆ…õHE‚} %S}¯VÏÖ.+’e‚LE•Ì•©5{DŽj\Õk»‡"(uÃ& [215] => ÜéúsŸ³…z“Sî7‡C*ɲ‚krò¾àmfÐçò°ÙÐäñ/L¬XUí|3=_{O³þl›ÕÈ»”•–‚VÖö¯iÂ9—ZËXs/7sã [216] => ‹óÃ`±!JáÂé?°þQá3bÊX/¨C~ÜŠà§- [217] => ʪú’Ýx [218] => Mvp';hó¬EÙÐf['Î(ß…ÞSÁÖ–%ßç [219] => v±9sÕ9½x‘ÁÎ"ìÄÚŽ- [220] => 5döt‹ÂÐ8?ɘĘ_µÊ?<ñÑ]Hô\ðO˜’¦˜àW%aë90}Ío5š©ÿÿPK! [221] => ѐŸ¶'theme/theme/_rels/themeManager.xml.rels„M [222] => Â0„÷‚wooÓº‘&݈ЭÔ„ä5 [223] => 6?$Qìí [224] => ® [225] => .‡a¾™i»—Éc2Þ1hª:é•qšÁm¸ìŽ@RN‰Ù;d°`‚Žo7íg‘K(M&$R(.1˜r'J“œÐŠTù€®8£Vä"£¦AÈ»ÐH÷u} ñ›|Å$½b{Õ–Pšÿ³ý8‰g/]þQAsÙ…(¢ÆÌà#›ªLÊ[ººÄßÿÿPK-!‚Š¼ú[Content_Types].xmlPK-!¥Ö§çÀ6 +_rels/.relsPK-!ky–ƒŠtheme/theme/themeManager.xmlPK-!'IâæžSÑtheme/theme/theme1.xmlPK-! [226] => ѐŸ¶'£ [227] => theme/theme/_rels/themeManager.xml.relsPK]ž [228] => version="1.0" [230] => encoding="UTF-8" [231] => standalone="yes"?>
[232] =>
?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
xmlns:a="http://schemas.openxmlformats.org/drawingml/2006/main" [234] => bg1="lt1" [235] => tx1="dk1" [236] => bg2="lt2" [237] => tx2="dk2" [238] => accent1="accent1" [239] => accent2="accent2" [240] => accent3="accent3" [241] => accent4="accent4" [242] => accent5="accent5" [243] => accent6="accent6" [244] => hlink="hlink" [245] => folHlink="folHlink"/>a [246] => ^ [247] => a r [248] => a  [249] => 8@0( [250] =>  [251] => B [252] => S  [253] => ?-9:Gakw [254] => 46>JV^gr"5FJ`q…¢¶ÞúcÃõú²À:…¤¶-`cCåˆGÍ<Ñ'÷V¢%lm&( [255] => )J^+|s.Ô47š?|Bk [256] => FÔEFQkG´9JyOKELMGNtnQfzQrUåpV¢[Íf^µA`IjaðPh™iäwitrm=%rØ4rµquCv¾3ƒI!ŠÄHÉ‘q”ÿ^•tœ›zži¢¸¤Ë§|ªAC²´ôdµ]¾EbÀO1ÃyCÅéKÉôKÍQÎvÐ{^ÐO)Ò`ØAòûyô._úhýacÿ@€ìì)ììa`@ÿÿUnknownÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿG‡* [257] => €ÿTimes [258] => New [259] => Roman5€Symbol3. ‡* [260] => €ÿArial7.ï { [261] => @ŸCalibriAï ë [262] => BŸCambria [263] => Math"qRRQr0`` [264] => JqHP [265] =>  [266] => $P._2!xx  [267] => snodertib [268] => NEBRA [269] => CRSISTOh+'³Ù0dˆœ¨¼ÈÜ [270] => ô [271] => [272] =>  [273] => [274] =>  [275] => 8DLT\ä [276] => snodertib [277] => Normal.dotmNEBRA [278] => CRSIST2Microsoft [279] => Office [280] => Word@Œ†G@wïÍ@wïÍ…ÜþÿÕÍÕœ.“—+ [281] => ù®0 [282] => hp|„Œ” œ¤¬´ [283] => ¼ [284] => Îä` [285] =>  [286] => TitelTitle [287] => [288] => þÿÿÿ [289] => [290] => þÿÿÿ [291] => þÿÿÿ"#$%&'(+Root [292] => Entry [293] => FwZx-1Table EWordDocument.SummaryInformation(DocumentSummaryInformation8!CompObjy [294] =>  [295] => F'Microsoft [296] => Office [297] => Word [298] => 97-2003-document [299] => MSWordDocWord.Document.89q )

?>


Zoals je ziet is het een warboel van rare tekens en array 3 tot en met 60 is wat ik wil laten zien.

Moet ik hier preg_replace gebruiken, en hoe?
Gewijzigd op 10/01/2013 11:29:31 door Francoi gckx
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 14:31:02
 
No One

No One

10/01/2013 11:45:17
Quote Anchor link
doc is dan ook geen plaintekst..als je het als download wil aanbieden moet je de juiste headers er boven zetten om aan te geven dat het om een word document gaat en dat het als een download behandeld worden...
 
Francoi gckx

Francoi gckx

10/01/2013 11:50:35
Quote Anchor link
Uiteindelijk is het de bedoeling om te automatiseren en dan is het bedoeling dat het in de database gezet word
als ik nou de gebruikbare gedeelte eruit kan pakken, ik weet dat dit moeilijk is.
 
No One

No One

10/01/2013 11:59:31
 
Francoi gckx

Francoi gckx

10/01/2013 13:09:52
Quote Anchor link
Bedankt,

als ik naar de documentation kijk http://phpword.codeplex.com/documentation
maakt hij word bestanden aan in php (ik kan het mis hebben hoor)
als dat niet zo is
zou u kunnen uitleggen hoe dit werkt, welke stappen ik moet nemen zodat ik er meer vertrouwd mee kan zijn

Ik heb dus die basic example gedaan maar wat die doet is het aanmaken van een word


Toevoeging op 10/01/2013 14:04:14:

Ik ben er bijna ik gebruik nu deze functie:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
function parseWord($userDoc)
{

    $fileHandle = fopen($userDoc, "r");
    $line = @fread($fileHandle, filesize($userDoc));  
    $lines = explode(chr(0x0D),$line);
    $outtext = "";
    foreach($lines as $thisline)
      {

        $pos = strpos($thisline, chr(0x00));
        if (($pos !== FALSE)||(strlen($thisline)==0))
          {
          }
else {
            $outtext .= $thisline." ";
          }
      }

     $outtext = preg_replace("/[^a-zA-Z0-9\s\,\.\-\n\r\t@\/\_\(\)]/","",$outtext);
    return $outtext;
}

?>


Wat er overblijft:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php


Naam TestVoorNaam TestAchtrNaamAdres TestStraat 5, 2727 LA TestPlaatsTelefoon 027-613551Geboortedatum 10 maart 1999E-mail TestEmail@test.nl Werkervaring2010-2010 Plusmarkt vakkenvuller2009-2010 Lidl vakkenvulller2006-2007 Rubberfabriek schoonmaker2005-2006 TomatenplukkerOpleidingen2003-2009 Atheneum VWO6 Profiel economie/maatschappij Diploma niet behaaldCursussen2010 LOI Visual Basic Certificaat nog niet behaaldTaalvaardigheidNederlands MoedertaalEngels Mondeling goed, schriftelijk goed Hobbys Y,ieHb O rfm,zg23so 4 k9Fgl ZToL1noAVhb9pQ IwQ.N)0g8f3U(CBC.Xu0 jM1eZ3m-r00HxprcV.VQT0zjMV8hC(QqC3f4tL34f1UTJUu)M.syG(ShW1elJKPg4P3 D8vBBJKWGK 1f 3WUL(3k 9 M @WU37OEHF8 Y9b.vryZIKmgIRYcogYYRnNj.7P_.e/-6Y6cnaGE2X5YrVkXYqtSKcrKv1RQD DH.U I6repv4M6ybZ)UJ3MHkBEX(s0KTk(O69mYhHESV.eLE5Djk(u6Q
?>


Hoe haal ik die laatste tekens weg?
Gewijzigd op 10/01/2013 13:22:35 door Francoi gckx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.