www.dlaygames.com

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Daniyal hussain

daniyal hussain

01/01/2013 14:18:06
Quote Anchor link
De laaste jaren heb ik hard aan deze site gewerkt www.dlaygames.com. Ik ontvang graag nieuwe ideeën.
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 13:48:28
 
Koen Hollander

Koen Hollander

01/01/2013 14:40:08
Quote Anchor link
Ik vind het best een leuke website, maar ik vind het een beetje donker. Het is niet echt uitnodigend om daar een spelletje op te gaan spelen, verder denk ik dat je een CMS hebt ge-edit want het is volledig engels. Als ik ben moest becijferen: 7
 
Daniyal hussain

daniyal hussain

01/01/2013 14:42:10
Quote Anchor link
aah dankje wel het is me eerste website en ja ik krijg wel tips om het wat lichter te maken daar denk ik nog over na , maar dankjewel
 
Eddy E

Eddy E

01/01/2013 20:05:55
Quote Anchor link
Veel te veel plaatjes voor iets.
Heb je uberhaubt een element zonder achtergrondplaatje?

En om eerlijk te zijn... ben je niet de 13.000.000 in het dozijn?
 
Daniyal hussain

daniyal hussain

01/01/2013 20:18:43
Quote Anchor link
Ja ik ben wel met je eens. Ik ben ook binnenkort van plan om het te veranderen, maar is de inhoud goed?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/01/2013 20:50:47
Quote Anchor link
Mijn mening:
- Haal die lichtkrant weg, marquee is overigens al een tijdje afgeschaft in HTML 4.01 en hoger.
- Times New Roman-lettertype is vrij standaard. Neem eens wat anders...
- Wat heeft die FB like-button te maken met inloggen? Die staat op een verleerde plek
- Wat doen die <font> tags? Die zijn net als marquee afgeschaft. Zorg dat je alle stijlinformatie in CSS opslaat, en niet in HTML.
- <center> hoort ook thuis in het museum...
- Het stikt van de validation fouten in je HTML.

Dus, zet de steeksleutels maar in je site, want er kan een hoop aan bijgeschroefd worden.
 
Php knipper

php knipper

01/01/2013 21:10:59
Quote Anchor link
misschien ook een andere layout voor het sub-menu ( nu is dat hetzelfde als het hoofdmenu)
ik vindt dat een beetje raar.
 
Daniyal hussain

daniyal hussain

01/01/2013 21:13:26
Quote Anchor link
Dankjewel voor de de tips ik ga ze zo snel mogelijk bijwerken.
 
Wouter J

Wouter J

01/01/2013 22:08:39
Quote Anchor link
Ook veel te veel afleiding. Als ik een spelletje wil spelen moet ik niet naar zo'n veel te drukke pattern in de achtergrond, afleidende zijkanten van elk element en gigantische header kijken, maar je ogen worden daarnaar getrokken. Zorg dat je hele design naar het midden toe verloopt, de plek waar het spel zich afspeelt en waar ik ook naar moet/wil kijken.
 
Daniyal hussain

daniyal hussain

01/01/2013 22:12:45
Quote Anchor link
Ik ga ervoor nadenken om het beter te maken bedankt voor de tip.
 
Php knipper

php knipper

01/01/2013 22:16:05
Quote Anchor link
meschien u swf bestand width op 100% zetten en die swf include in een div steken, door op een knop te klikken wordt die div groter (jquery) zodat het scherm groter is.
Gewijzigd op 01/01/2013 22:18:10 door php knipper
 
Daniyal hussain

daniyal hussain

01/01/2013 22:17:45
Quote Anchor link
Daar heb ik juist een probleem mee. Ik ben niet zo handig met jquery, maar ik ga het proberen
Gewijzigd op 01/01/2013 22:18:12 door daniyal hussain
 
Php knipper

php knipper

01/01/2013 22:20:57
Quote Anchor link
VB : http://socialiser.mych-studio.com/gamezone/?play=2 (aub gelieve geen commentaar te geven over de site, is maar een hobby projecht )

zoals je ziet rechts is er een menu, zodra je op de knop "menu weg" het eerste item in het menu klikt verdwijnt het menu en rekt de swf uit

de knop:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="#"><div id="game_menu_knop" class="full_game">Menu weg</div></a>

jquery:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<script>
$(document).ready(function(){
  $(".full_game").click(function(){
    $(".game").width(997);
    $("#swf").width(997);
    $("#swf").height(700);
    $(".game").height(750);
    $(".menu").hide();
  });
});
</script>

game:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<div id="swf"><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" width="100%" height="100%" id="Strategy Defense" align="center">
<param name="movie" value="game/strategydefense.swf"> <param name="quality" value="high"> <param name="bgcolor" value="#FFFFFF"> <embed src="game/strategydefense.swf" quality="high" bgcolor="#FFFFFF" width="100%" height="100%" name="Strategy Defense" align="center" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"> </object></div>
 
Daniyal hussain

daniyal hussain

01/01/2013 22:27:41
Quote Anchor link
Het is wel een handig ik ga het proberen om het aantepassen dat gaat wel veel tijd kosten heb namelijk meer dan 150 games
 
Php knipper

php knipper

01/01/2013 22:28:21
Quote Anchor link
dat van mij is php en database gestuurt (veel gemakkelijker dan al die paginas te moeten veranderen ;) )
 
Daniyal hussain

daniyal hussain

01/01/2013 22:30:02
Quote Anchor link
Ik heb ook via database, maar kost veel tijd. Ik ben namelijk niet snel
Gewijzigd op 01/01/2013 22:31:32 door daniyal hussain
 
Php knipper

php knipper

01/01/2013 22:34:40
Quote Anchor link
dan doe je iets fout,
bij mij worden alleen de namen en het swf pad uit de database geladen en dan moet je maar 1 bestand aanpassen
 
Wouter J

Wouter J

01/01/2013 22:35:07
Quote Anchor link
Aiaiai, gebruik die JS code aub niet. Je laat JavaScript 2x door de hele dom zoeken voor alle .game elementen en 2x voor het #swf element. Gebruik of chaining of cache het element in een var.

Tevens ga je nooit elke keer dat je klikt JS de hele dom laten doorzoeken, cache ze bij domready meteen in een variabele en gebruik die telkens als je klikt.
 
Php knipper

php knipper

01/01/2013 22:37:46
Quote Anchor link
Wouter J op 01/01/2013 22:35:07:
Aiaiai, gebruik die JS code aub niet. Je laat JavaScript 2x door de hele dom zoeken voor alle .game elementen en 2x voor het #swf element. Gebruik of chaining of cache het element in een var.

Tevens ga je nooit elke keer dat je klikt JS de hele dom laten doorzoeken, cache ze bij domready meteen in een variabele en gebruik die telkens als je klikt.


Hoe moet het dan? het werkt wel maar ik denk dat je een beter manier hebt.
Gewijzigd op 01/01/2013 22:38:18 door php knipper
 
Wouter J

Wouter J

01/01/2013 22:45:37
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
// dit is gelijk aan $(document).ready()
// het zorgt er tevens voor dat we er zeker van zijn dat
// $ in onze functie ook echt de alias voor jQuery is.
jQuery(function ($) {

    // sla de elementen op in globale variabele, zo zoeken
    // we 1 keer en niet per klik.
    var games = $('.game'),
        swf   = $('#swf'),
        menus = $('.menu');

    // dit komt bekent voor, de e als argument voeg ik altijd
    // toe bij event, kan altijd nog van pas komen.
    $('.full_game').click(function (e) {
        // ik gebruik de css functie, maar .width en .height
        // voldoen natuurlijk ook. Gebruik dan wel chaining,
        // dus games.width(...).height(...);
        games.css({
            width:  997,
            height: 750,
        });
        swf.css({
            width: 997,
            height: 700,
        });
        menus.hide();
    });

});
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

02/01/2013 01:29:22
Quote Anchor link
Mooie site maar als je meer bezoekers wil denk ik dat je je game sortiment moet uitbreiden Met html5 games die kunnen vaak ook gespeeld worden op ipad of ipod of andere smart-apparaten en zijn makkelijker speelbaar dan flash player games.
1min puntje je kan die spelen dan helaas niet spelen in oude versies van ie.
Maar het levert jou wel van een ruim game gebied bezoekers op. Bijv. http://html5games.com
Het is een tip dus je mag zelf kiezen of je dr wat mee doet ;)
Mooie site ga zo door.
Gewijzigd op 02/01/2013 01:31:37 door Keizer Webdesign
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.