www.schapenzeggen.be

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niek s

niek s

09/03/2007 15:30:00
Quote Anchor link
Hey,

Zouden jullie een review willen geven over mijn site? www.schapenzeggen.be
Beveiliging, design, etc etc.
Het is een site gemaakt, bedoelt, om dingen op te posten. Schapen! :D :P

Gr,
Niek
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 00:54:18
 
Simon Blok

Simon Blok

09/03/2007 15:32:00
Quote Anchor link
Grappig. Je kan alleen wel meerdere keren stemmen!
 
Niek s

niek s

09/03/2007 15:42:00
Quote Anchor link
Ja dat klopt, misschien voor een volgende versie dat controleren ofzo.
 
- wes  -

- wes -

09/03/2007 15:43:00
Quote Anchor link
geweldige url :D
 
Niek s

niek s

09/03/2007 15:44:00
Quote Anchor link
haha, thnx wes! :P
 
Jacco Engel

Jacco Engel

09/03/2007 15:47:00
Quote Anchor link
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-20,0' at line 1

Dat is wel slordig. Je kunt op de eerste pagina van overzicht gewoon vorige indrukken en deze errror produceren


Edit:

Gedeeltelijk pwned
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Niek s

niek s

09/03/2007 15:49:00
Quote Anchor link
hoeft ook niet Jacco, de bovenste header met 'schapen zeggen be' is aanklikbaar.

En dat tweede probleem ben ik nu aan het fixen.

Edit:

gefixt!


Dit soort reacties ben ik dus best wel blij mee, is dat ook meteen verholpen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 
Thijs X

Thijs X

09/03/2007 15:56:00
Quote Anchor link
htmlspecialchars bij het Outputten van de reacties ect!
 
W W

W W

09/03/2007 15:59:00
Quote Anchor link
Ik vind de website grappig, vooral de url. Maar wat wil je dr mee bereiken? Geld inzamelen zodat je een schaap kunt kopen? :P
 
Scrptr

Scrptr

09/03/2007 16:08:00
Quote Anchor link
nee zijn doel is natuurlijk een hele kudde schapen te kopen :P
 
Niek s

niek s

09/03/2007 16:26:00
Quote Anchor link
Nee mijn doel is dat het een van de meest melige sites ever wordt :P Niks serieus ofzo. Ik doe trouwens html special chars bij outputten.
 
Ponzi

Ponzi

09/03/2007 16:57:00
Quote Anchor link
Persoonlijk vind ik er niet veel aan buiten de grappige URL :-$ .
 
Niek s

niek s

09/03/2007 21:33:00
Quote Anchor link
Ponzi schreef op 09.03.2007 16:57:
Persoonlijk vind ik er niet veel aan buiten de grappige URL :-$ .


Maakt niet uit hoor. Iedereen zijn eigen smaak. Maar om de url had ik hem ook genomen. Maar wat ik er nu verder voor dingen op moet gaan zetten behalve dit. Is voor mij nog ' een raadsel '. Dus als jullie nog melige iedeeen hebben, ik hoor ze graag!

Edit:
Zo te zien waren er toch nog wat problemen met de HTML Injection. Maar die zijn nu als het goed is opgelost.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 
Niek s

niek s

10/03/2007 21:47:00
Quote Anchor link
iemand anders nog?
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

10/03/2007 22:00:00
Quote Anchor link
Doe nou eens echte transparantie...
 
Niek s

niek s

10/03/2007 22:01:00
Quote Anchor link
wat bedoel je Arjan?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

11/03/2007 00:10:00
Quote Anchor link
Dat je geen plaatje van donkerder gras moet nemen, op de plek waar de tekst staat, maar gewoon een div met een grijze achtergrond en wat transparantie..
 
Leo

Leo

11/03/2007 10:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
#content {
    background: #000;
    filter: alpha(opacity=80); -moz-opacity: 0.80; opacity: 0.80; -khtml-opacity: 0.80;
}


Zoiets dus.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

11/03/2007 12:13:00
Quote Anchor link
die URL! waarom kwam ik er niet eerder op :(
 
Ponzi

Ponzi

11/03/2007 12:19:00
Quote Anchor link
Status www.schapenzeggen.nl: Domeinnaam is vrij!

Als je nu een nederlander bent :-) , maarja dan blijft het nog steeds niet origineel. Een vriend van mij had ook een leuke domeinnaam (www.smaaktnaarmeer.be) en die hebben ze ook gewoon overgenomen in .nl. Zwak, maar wat doe je er tegen?

Edit:
Typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ponzi
 
Niek s

niek s

11/03/2007 12:29:00
Quote Anchor link
Maar dan heb je de grap nog steeds niet ponzi.

www.schapenzeggen.be
www.schapenzeggen beeee!!

schapen zeggen dus bee ;)

En ik ben zelf ook nederlander, maar dit is gewoon leuker. Want ik heb nog nooit een schaap 'nl' horen zeggen.

Ik zal eens kijken naar die opacity dinges.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.