Zend website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 ... 5 6 7 volgende »

Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 10:32:27
Quote Anchor link
Hallo, ik heb een paar jaar geleden een website laten maken die Zend protected was.
Ik was er tevreden van, toen deed ik een update naar een andere server en die werkte niet meer.
Ik vroeg aan de makers wat ik moest doen, ik wacht na een jaar zagen, mailen nog altijd op een antwoord.
Schijnt dat die firma niet meer bestaat en dat ik iemand moet zoeken die die de site weer kan doen werken.
De back office werkt nog, ik heb alles, database... De volledige site.. Maar de frontpage is blank.
http://www.dvcgraphics.com/site/

Het is een site waar mensen op een plaats een winkel kunnen openen
Een speciale winkel want ik druk Textiel en ze moeten enkel hun logo uploaden.
Ik kreeg dan de druk in PDF en moest enkel die pdf op een T-shirt drukken.
Iedereen kon dan zo'n winkeltje openen en ik drukte zo hun (verenigingen) gerief zonder dat ze hoeven te investeren.

Nu, ze zijn weg men mijn geld, (3500€ betaald) en ben er helemaal niets mee.
Wie kan mij helpen om dat beschermd stuk te analyseren en opnieuw te maken zodat het niet meer zend protected is?
Dan kan ik die weer laten draaien, ik kan er jammer genoeg niet teveel geld meer tegen smijten, misschien een leuk project.

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 03:08:34
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/02/2015 10:37:45
Quote Anchor link
U bedoelt waarschijnlijk dat de website gebouwd is met het Zend framework?

Ik ben zelf ervaren in Symfony maar ik kan u zeggen dat er zeker mensen op dit board zijn die goed thuis zijn in Zend en dat het nooit een vreselijk probleem kan zijn voor een ervaren zend developper.
 
- wes  -

- wes -

03/02/2015 10:53:03
Quote Anchor link
Frank Nietbelangrijk op 03/02/2015 10:37:45:
U bedoelt waarschijnlijk dat de website gebouwd is met het Zend framework?

Ik ben zelf ervaren in Symfony maar ik kan u zeggen dat er zeker mensen op dit board zijn die goed thuis zijn in Zend en dat het nooit een vreselijk probleem kan zijn voor een ervaren zend developper.


Nee ik denk dat hij bedoelt wat hij zegt: Website is versleuteld met Zend Encode. Kan inderdaad lastig zijn om weer aan de gang te krijgen, sowieso kan je fluiten naar de broncode (niet 100% te reversen).
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 10:54:51
Quote Anchor link
Ik ken er niets van....

Ik wil gewoon dat die site werkt en dat hij open is, dat ik er zelf mee kan spelen in PHP
Nu zijn het allemaal rare tekens en begrijp er niets van. ;-)

Het frustreert me dat ik zoveel betaalde voor iets dat niet werkt.
Nu het begon wat te lopen en iedereen die ik kende had een winkeltje.

Nu heeft niemand niets meer en sommigen nemen het me kwalijk. Jammergenoeg
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 10:56:22
Quote Anchor link
Nee, protected met Zend Guard, zal Didier bedoelen. Dan kan je de orginele sourcecode niet meer terughalen.

Verder geeft de link een 404 aan, de website is dus verwijderd, lijkt wel. Als je niet meer in contact kunt komen met het bedrijf, raad ik aan om hun contract eens door te lezen. Misschien staat er wel wat zinvols in.
Anders is het inderdaad zo dat de site opnieuw moet worden opgebouwd.
Gewijzigd op 03/02/2015 10:57:51 door - Ariën -
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/02/2015 10:56:27
Quote Anchor link
Oh :O dat zou minder zijn inderdaad. ai ai is er geen backup van voor de update?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 10:58:02
Quote Anchor link
Nu er gesproken wordt over rare tekens, heb ik eerder het idee dat op de hosting geen Zend Optimizer geinstalleerd is, dus er is waarschijnlijk nog geen man overboord. De webhosting moet alleen Zend Optimizer installeren.
Gewijzigd op 03/02/2015 10:58:31 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/02/2015 10:58:10
Quote Anchor link
Ik neem aan dat het gaat om Zend Guard, klik.

Op de website staat:

Quote:
Preventing other people from changing your code (all files are rendered as un-editable and external changes will corrupt the code) protecting the files against external tampering.

De originele code zul je dus echt moeten terughalen bij de makers.

Toevoeging op 03/02/2015 10:59:35:

@Aar:

>> heb ik eerder het idee dat op de hosting geen Zend Encoder geinstalleerd

Dan nog zul je een of andere licentie-key moeten hebben, vrees ik.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 11:00:24
Quote Anchor link
Als je een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php phpinfo(); ?>
bestand maakt. Wat staat er dan precies in het derde en grijze tekstblokje over Zend?

Toevoeging op 03/02/2015 11:01:33:

Ozzie PHP op 03/02/2015 10:58:10:
Dan nog zul je een of andere licentie-key moeten hebben, vrees ik.

De loader voor Zend Safe Guard is gratis, voor zover ik weet. Die moet dus geinstalleerd worden. Met DirectAdmin op de server is het echt appeltje en een eitje.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/02/2015 11:07:28
Quote Anchor link
Het zou kunnen Aar, hoewel ik in de screenshot op hun website wel een kopje "licensing" zie staan met een opmerking over een private key. Tja, ik weet het verder ook niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 11:09:27
Quote Anchor link
Het is een optie voor als het encoded wordt, dit staat los van de loader die op de server geinstalleerd moet zijn. Die loader is gewoon gratis.
Gewijzigd op 03/02/2015 11:09:53 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/02/2015 11:13:18
Quote Anchor link
Ah oké. Dus encoden zodat het niet meer leesbaar is zonder key, maar het is nog wel altijd uitvoerbaar wil je zeggen?

Ofwel, de code kan nog wel gebruikt worden (mits niet verouderd), maar niet meer aangepast.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 11:16:19
Quote Anchor link
Ik weet niet hoe die key instellingen in Zend Safe Guard werken. Misschien wordt er wel juist geen key gebruikt, maar dan blijft de code wel encoded.

Maar ik denk zelf dat het probleem minder erg is dan gedacht, en dat de Zend loader op de server ontbreekt.
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 11:20:59
Quote Anchor link
- Aar - op 03/02/2015 10:56:22:
Nee, protected met Zend Guard, zal Didier bedoelen. Dan kan je de orginele sourcecode niet meer terughalen.

Verder geeft de link een 404 aan, de website is dus verwijderd, lijkt wel. Als je niet meer in contact kunt komen met het bedrijf, raad ik aan om hun contract eens door te lezen. Misschien staat er wel wat zinvols in.
Anders is het inderdaad zo dat de site opnieuw moet worden opgebouwd.

Ik heb geen contract, ik heb hen op voorhand betaald.
Het is een bedrijf uit Oostenrijk, ik zag goede referenties, de site werkte goed.
Tot ik een forum zag met negatieve dingen over de firma, viel mijn euro.
Ze doen de site werken, en dan geen support meer om andere klanten geld af te troggelen.
Volgens mij is er maar een stukje die niet meer werkt. De Back office werkt wel.
De site is gebaseerd op een open source site.. Afbeelding



 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 11:27:00
Quote Anchor link
Nogmaals, wat zie je precies? Vreemde tekens? Daar hoorde ik wat over.
En kan je een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php phpinfo(); ?>
bestand aanmaken, en vertellen wat er in het 3e en grijze blokje staat vermeld, en welke versie je hebt?
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 11:31:23
Quote Anchor link
- Aar - op 03/02/2015 11:00:24:
Als je een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php phpinfo(); ?>
bestand maakt. Wat staat er dan precies in het derde en grijze tekstblokje over Zend?

Toevoeging op 03/02/2015 11:01:33:

Ozzie PHP op 03/02/2015 10:58:10:
Dan nog zul je een of andere licentie-key moeten hebben, vrees ik.

De loader voor Zend Safe Guard is gratis, voor zover ik weet. Die moet dus geinstalleerd worden. Met DirectAdmin op de server is het echt appeltje en een eitje.


Ik wil gerust mijn directadmin geven in PB, ik weet echt niet hoe dat moet.
Of als iemand mij dat kan uitleggen in gewone taal? :-)
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

03/02/2015 11:32:36
Quote Anchor link
Didier Van Canneyt op 03/02/2015 10:32:27:
Ik was er tevreden van, toen deed ik een update naar een andere server en die werkte niet meer.
Dan maakt het terugzetten van de back-up en het herstellen van de oorspronkelijke serverconfiguratie voorlopig de meeste kans van slagen.

Mogelijk is het ordinaire chantage, maar als het bedrijf niet meer bestaat, is het waarschijnlijker dat het bedrijf niet meer bestaat ;-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 11:32:43
Quote Anchor link
Didier Van Canneyt op 03/02/2015 11:31:23:
Ik wil gerust mijn directadmin geven in PB, ik weet echt niet hoe dat moet.
Of als iemand mij dat kan uitleggen in gewone taal? :-)

Installeren gaat op root-niveau dus je meot wel volledige controle over de server hebben. Maar kan je eerst vertellen wat een verse phpinfo(); nou precies zegt in je browser?
Gewijzigd op 03/02/2015 11:33:57 door - Ariën -
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 11:34:12
Quote Anchor link
die code phpinfo.php staat er...
De site is nog volledig (via ftp te zien, zoals afbeelding)

Ik weet niet hoe het komt dat dit niet werkt.
Ik wil gerust mijn paswoord enz.. geven in PB als iemand mij kan helpen.

ook om zend te installeren weet ik niet hoe dat moet in directadmin.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/02/2015 11:35:39
Quote Anchor link
Kan je een bestand aanmaken op je webhosting die je info.php noemt. Daarin zet je vervolgens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php phpinfo(); ?>


En ben je ook beheerder van de server? Of heb je alleen een hostingpakket die je bij een webhostingbedrijf afneemt? Dat maakt uit of de Zend loader makkelijk kan worden geinstalleerd of juist niet.
Gewijzigd op 03/02/2015 11:39:16 door - Ariën -
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

03/02/2015 11:38:44
Quote Anchor link
http://www.dvcgraphics.com/print/phpinfo.php is niets te zien.
Niettegenstaande staat die wel in de map /public_html/print/

ze sturen me naar http://www.dvcgraphics.com/phpinfo.php dia daar ook staat maar niets geeft...

pfff, word er moedeloos van.

Toevoeging op 03/02/2015 11:39:33:

Ja, ik ben behaarder van de server...
Het is een dedicated server...

Al is dat geen goede keuze als je er zelf niets van afweet :)
 

Pagina: 1 2 3 ... 5 6 7 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.