Zend website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »

Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

10/02/2015 17:48:28
Quote Anchor link
De backhand werkt hoor op de live website....
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 19:03:50
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/02/2015 18:00:38
Quote Anchor link
Didier Van Canneyt op 10/02/2015 17:48:28:
De backhand werkt hoor op de live website....

Ben je aan het tennissen? :)
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

11/02/2015 01:58:52
Quote Anchor link
Hoe heet dit weer, back office? :p
Nee, ik zit niet in een achterkamertje op kantoor... héhé
Gewijzigd op 11/02/2015 01:59:05 door Didier Van Canneyt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/02/2015 04:17:38
Quote Anchor link
Shorthand zal je bedoelen ;-)
 

11/02/2015 11:48:50
Quote Anchor link
Bij mij werkt het backend niet omdat ik iets van Smarty niet goed heb staan.
Zal kijken of ik dit kan oplossen. Ik heb op internet iets gelezen dat je een pad moet opgeven voor Smarty ofzo.

En als jullie allemaal nou eens grappig meehelpen en denken ipv grapjes maken over de technische kennis van Didier :p ;)
 
Bart V B

Bart V B

11/02/2015 11:56:27
Quote Anchor link
Ik zie in de installatie procedure dat mod_rewrite niet groen is.
Weet niet of de backend een los staand ding is?
Maar misschien werkt het daarom niet?
 

11/02/2015 12:24:07
Quote Anchor link
Klopt maar mod_rewrite is wel aangezet. Ik heb het gecheckt. En zal het demonstreren hier.

http://dev.lemon-internet.nl:8080/test.php
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

12/02/2015 12:18:58
Quote Anchor link
Ik zie niets hoor.

Wat is dat van die Smarty, ik heb daar ook iets van gehoord vroeger...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2015 12:53:55
Quote Anchor link
Een tempalteparser waarmee je de view-laag (HTML,CSS,JS code) gescheiden van houden uit de PHP laag.
Biedt enkele voordelen:
* Eigen functies om bijv, makkelijk formulierelementen te maken of tabs te strippen
* Mensen die een frontend-taak hebben bij het ontwikkelen, en zich niet bezighouden met de achterliggende code, kunnen erg makkelijk een design te ontwerpen, zonder PHP ervaring
* Nettere code
* Automatische caching van templates, om de boel snel te houden, en niet steeds alles opnieuw op te halen.

Persoonlijk kan je hetzelfde bereiken met PHP als je output buffering gebruikt op de juiste manier, dat is ook een reden dat ik van Smarty af ga stappen.
 

12/02/2015 13:32:33
Quote Anchor link
Server was ff down, sorry.. Mac herstart en Apache draaide nog niet.

Smarty is klote vindt ik persoonlijk. Wel maak ik altijd gebruik van template engines.
Gewoon om PHP code uit te sluiten en via een uniforme manier te werken.

Iedereen kan templates maken met een engine.

TWIG for the win!
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

12/02/2015 20:50:50
Quote Anchor link
Ik heb eens ergens anders een beetje webruimte "gehuurd"
Alles overgepomt en nu staat er dit: Fatal error: Unable to read 181129 bytes in /home/dvcgrcn122/domains/dvcgraphics.com/public_html/print/modules/marketplace/classes/marketplace.php on line 0

Waarschijnlijk omdat zend niet geinstalleerd is.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2015 20:56:05
Quote Anchor link
Dan heb je dat bestand geuploadt als ASCII i.pv. BINAIRY. Als Zend Loader niet geinstalleerd was zag je heel wat 'troep' op je scherm.
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

12/02/2015 21:25:26
Quote Anchor link
Oei, en hoe doe je dat in binary.
ik laad het gewoon op via FTP

Ik gebruik Flashfxp
http://www.flashfxp.com/

Zal eens uitzoeken hoe in binary kan uploaden.
Kan ik gewoon alles overschrijven?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/02/2015 21:26:48
Quote Anchor link
Jep...
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

13/02/2015 07:27:39
Quote Anchor link
Ik heb nu alles in binary ge-upload....

http://http://print.dvcgraphics.com

witter dan witte pagina :(
 

13/02/2015 09:39:26
Quote Anchor link
Oke, ik snap 1 ding niet.
Deze "nieuwe" gehuurde webruimte is hetzelfde als mijn virtuele server en hier werkt het ook niet op.

Waarom zou je het dan op een andere/nieuwe hosting plaatsen?

Kan aan mij liggen maar ik snap het niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/02/2015 09:57:36
Quote Anchor link
Didier Van Canneyt op 13/02/2015 07:27:39:
Ik heb nu alles in binary ge-upload....

http://http://print.dvcgraphics.com

witter dan witte pagina :(

Zet display_errors en error_reporting(E_ALL) aan.
Gewijzigd op 13/02/2015 09:57:59 door - Ariën -
 

13/02/2015 10:15:49
Quote Anchor link
Begint weer van voor af aan.
Zet dit aan, die phpinfo.php uploaden.

Letterlijk wat ik op de server heb gedaan bij mij......
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

15/02/2015 09:57:58
Quote Anchor link
Ik wilde eens op een server installeren bij versio zeiden ze dat die configuratie wel ok was..
Tot ik alles uploade en toen zeiden ze dat exec() enable On niet kon wegens niet veilig.

Tja...

Toevoeging op 15/02/2015 09:58:33:

Weer alles naar mijn dedicated server laten linken. (ip adressen)
 
Bart V B

Bart V B

15/02/2015 10:11:56
Quote Anchor link
Ik weet niet wat er allemaal gecodeerd staat, maar denkt gewoon hardop mee..
Kan het niet zo zijn dat ze de "beveiliging" over een bepaald ip hebben gezet?
Als de meeste modules zijn aangezet op de server dan zou je toch verwachten dat er iets van output uitgepoept zou moeten worden al dan niet met evt. error.

Hmm... Liep de applicatie misschien over https? en is die module wel ingeschakeld?

Rickert, heb je ook eens gekeken of je ergens in de code hem in development mode kan zetten?
Misschien ergens een optie in het admin gedeelte o.i.d?
Je zou kunnen proberen om hem als localhost te benaderen.

En ik weet even niet of je al opnieuw bent begonnen, maar hebben de mappen de juiste rechten? Je zou daarin even het je heel gemakkelijk kunnen maken door chmod 0777 te geven. Al is het maar om te proberen of er wat uit komt. :)
Gewijzigd op 15/02/2015 10:20:35 door Bart V B
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.