zin korter maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Aoi

Aoi

06/06/2007 11:22:00
Quote Anchor link
ey mensen ik ben totaal de functie kwijt om een zin korter te maken.
Haal een tekst uit mijn database laat het terugkomen in een lijst maar wil niet alle tekst laten zien. Bijvoorbeeld:

Pietje haalde jaap op van school en gingen daarna naar de stad.

in..

Pietje haalde jaap op van school en .....

Wat was die functie ookalweer?
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 00:08:26
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

06/06/2007 11:29:00
Quote Anchor link
ben ik ook benieuwd naar of kan dit gewoon met

Varchar (50) bijv.
 
Aoi

Aoi

06/06/2007 11:30:00
Quote Anchor link
ja dat kan wel zo maar ik wil het zeg maar als een soort preview gebruiken.
Ik weet dat er een functie voor is dat je aangeeft hoeveel tekens hij moet laten zien.
als je varchar 50 doet dan slaat hij gewoon niet meer tekens op in de database.
 
Alfred -

Alfred -

06/06/2007 11:31:00
Quote Anchor link
substr();
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

06/06/2007 11:32:00
Quote Anchor link
of vanuit je query.. substring
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

06/06/2007 11:36:00
Quote Anchor link
@ rafael

dus bijv.

substr(aantal woorden);
 
Aoi

Aoi

06/06/2007 11:37:00
Quote Anchor link
substr("aaapje, 0 ,2");
zal dit laten zien

aa
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

06/06/2007 11:40:00
Quote Anchor link
doet substr() dan eigenlijk het zelfde als je varchar() alleen kan er bij varchar niet meer letters bij en subtract haalt het eraf.

heb je niet iets dan met woorden of zo
 
Aoi

Aoi

06/06/2007 11:43:00
Quote Anchor link
als ik het wist zou ik dat wel gebruiken..
ik probeer nu alleen nog waar ik de zin afkap een paar puntjes te zetten maar hoe ik dat moet doen weet ik nog niet.
Ik denk dat het niet zo netjes is als ik gewoon achter de variabele een paar puntjes zet. of is dit de enigste manier?
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

06/06/2007 11:46:00
Quote Anchor link
je werkt tog met data base al je nu gewoon een extra toevoegt

zeg maar

titel
dan je intro zin
dan je content
hoef je ook neit moeilijk te doen :P zo heb ik het nu opgelost werkt perfect
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

06/06/2007 11:47:00
Quote Anchor link
zie www.soos1965.nl
er zitten nog wat foutjes in niet op letten aub
 
Aoi

Aoi

06/06/2007 11:55:00
Quote Anchor link
zie:
http://www.dagopstap.nl/rent/games.php?game=1

mijn eindproject op school we moeten kunnen PHPen terwijl we het amper krijgen maar goed.
We werken ook meer met netwerk beheer.
Dus let niet wat er staat etc..
Je ziet bij description dat het wel mooier is als hij het afhandeld met puntjes.
Of moet ik zo'n lijst met spellen zowiezo anders neerzetten? Ik vind het zo wel mooi passen bij de website.
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

06/06/2007 12:13:00
Quote Anchor link
ziet er wel goed uit hoor voor bij registreren gewoon alles is verplicht :P

maar die lijst met spellen is goed hoor

komt er nog veel bij de producten bij of niet
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

06/06/2007 12:13:00
Quote Anchor link
maar hoe heb je het nou opgelost zoals ik zei of niet
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

06/06/2007 12:17:00
Quote Anchor link
ik ben ff eten
 
Aoi

Aoi

06/06/2007 12:19:00
Quote Anchor link
ik heb het nog niet opgelost.
ik heb gewoon paar puntjes achter de variabelen gezet. vind het zelf niet erg mooi gescript zo dus.
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

06/06/2007 12:20:00
Quote Anchor link
maar je werkt wel met een db
??
 
Aoi

Aoi

06/06/2007 12:29:00
Quote Anchor link
ja uit de database haal ik een lap tekst.
die zet ik daar neer maar omdat het een lijst is kort ik de zin af
 
Joren de Wit

Joren de Wit

06/06/2007 12:48:00
Quote Anchor link
In zou het direct goed uit je database halen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
SELECT
    titel,
    CONCAT(SUBSTRING(omschrijving, 1, 10), '...') AS korte_omschrijving
FROM
    spellen

Op deze manier worden de eerste 10 tekens van de omschrijving met daarachter ... uit de database opgehaald.
 
Aoi

Aoi

06/06/2007 12:55:00
Quote Anchor link
@Blanche

T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING deze error krijg ik op de lijn dat ik het heb gezet het ziet er nu zo uit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
      $description
= concat(substr($row['gamedescription'], 0, 50)"...");
?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

06/06/2007 12:56:00
Quote Anchor link
Eh, dit is ook wel een SQL query en geen PHP!

Kortom, je gaat dus niet meer met PHP de tekst aanpassen, maar dit doe je direct bij het ophalen uit de database.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.