zoekscipt zoals phphulp?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »
Jeffery

Jeffery

07/11/2004 16:14:00
Quote Anchor link
hey,

ik ben op zoek naar:
een zoekscript die in tabellen zoekt. het moet zoiets zijn als phphulp.
dus dat mensen kunnen kiezen of ze in het forum,scripts ect. zoeken.

weet iemand ergen zo'n script te staan?
of heeft iemand er een? post hem dan

greetz jeffrey
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 08:52:08
 
Han eev

Han eev

07/11/2004 16:19:00
Quote Anchor link
$zoek = $_POST['zoek'];
$naam = preg_replace('/\</','&#60;',$_POST['text']);
if(isset($_POST['submit'])) {
if(!empty($_POST['zoek'])) {
/* opties */
if($zoek == "optie1") {
$dbres1 = mysql_query("SELECT * FROM `tabel1` WHERE `name` LIKE '%$naam%'");
echo "<table align=center width=300><tr><td class=subTitle>Resultaat:</td></tr>";
if (mysql_num_rows($dbres1) >= 1) {
while($info = mysql_fetch_object($dbres1)) {
echo "<tr><td class=\"maintxt\"><a href=\"profile.php?x={$info->name}\">$info->name</a></td></tr>";
}
} else {
echo "<tr><td class=maintxt>Er zijn geen resultaten gevonden</td></tr>";
}
echo "<table>";
}
if($zoek == "optie2") {
$dbres = mysql_query("SELECT * FROM `tabel2` WHERE `name` LIKE '%$naam%'");
echo "<table align=center width=300><tr><td class=subTitle>Resultaat:</td></tr>";
if (mysql_num_rows($dbres) >= 1) {
while($naam = mysql_fetch_object($dbres)) {
echo "<tr><td class=\"maintxt\"><a href=\"profile.php?x=$naam->name\">$naam->name</a></td></tr>";
}
} else {
echo "<tr><td class=maintxt>Er zijn geen resultaten gevonden</td></tr>";
}
echo "<table>";
}
/* einde opties */
}
else
print " <tr><td class=\"mainTxt\">je hebt niks ingevult</td></tr>\n";
}
/* form */
print <<<ENDHTML
<table align="center" width="300">
<tr><td class="subtitle">Zoek:</td><td class="subtitle"></td></tr>
<tr><td class="maintxt"><form method="post">
<input type="text" name="text">
<select name="zoek">
<option value="optie1">1</option>
<option value="optie2">2</option>
</select></td><td class="maintxt"><input name="submit" type="submit" VALUE="Zoek">
</form></td></tr>
<table>
ENDHTML;

dit script werkt
 
Jeffery

Jeffery

07/11/2004 16:25:00
Quote Anchor link
ik snap niet echt kan iemand wijzigen?

optie 1 is leden en zoeken in de tabel leden en regel gebruikersnaam

optie 2 kan ik voor de rest dan wel :p(denk ik:p)

greetz jeffrey
 
Jeffery

Jeffery

07/11/2004 17:02:00
Quote Anchor link
ik zie het al la maar:p

greetz jeffrey
 
Jeffery

Jeffery

07/11/2004 17:13:00
Quote Anchor link
Parse error: parse error, unexpected T_SL in /home/thevissi/public_html/webmasters-site/zoeken.php on line 37

fout in de code?

greetz jeffrey
 
Han eev

Han eev

07/11/2004 17:22:00
Quote Anchor link
ik ben de connect vergeten
dit moet helemaal boven aan
if(!(@mysql_pconnect("localhost","naam","ww") && @mysql_select_db("db"))) {
 
Jeffery

Jeffery

07/11/2004 17:31:00
Quote Anchor link
de link: http://www.webmasters-site.thevissite.nl/zoeken.php
nog steeds de error
kijk maar

greetz jeffrey

//edit\\
ik heb bovenaan include "config.php";
dat is namelijk mijn config bestand:p
Gewijzigd op 07/11/2004 17:32:00 door Jeffery
 
Han eev

Han eev

07/11/2004 18:29:00
Quote Anchor link
maar wat staat er in regel 37 dan?
post dat stukje ff
 
Jeffery

Jeffery

07/11/2004 20:05:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?
include "config.php";

$zoek = $_POST['zoek'];
$naam = preg_replace('/\</','&#60;',$_POST['text']);
        if(isset($_POST['submit'])) {
                if(!empty($_POST['zoek'])) {
                /* opties */
    if($zoek == "optie1") {
$dbres1                = mysql_query("SELECT * FROM `tabel1` WHERE `name` LIKE '%$naam%'");
echo "<table align=center width=300><tr><td class=subTitle>Resultaat:</td></tr>";
if (mysql_num_rows($dbres1) >= 1) {
while($info = mysql_fetch_object($dbres1)) {
echo "<tr><td class=\"maintxt\"><a href=\"profile.php?x={$info->name}\">$info->name</a></td></tr>";
}
}
else {
echo "<tr><td class=maintxt>Er zijn geen resultaten gevonden</td></tr>";
}

echo "<table>";
}

if($zoek == "optie2") {
$dbres = mysql_query("SELECT * FROM `tabel2` WHERE `name` LIKE '%$naam%'");
echo "<table align=center width=300><tr><td class=subTitle>Resultaat:</td></tr>";
if (mysql_num_rows($dbres) >= 1) {
while($naam = mysql_fetch_object($dbres)) {
echo "<tr><td class=\"maintxt\"><a href=\"profile.php?x=$naam->name\">$naam->name</a></td></tr>";
}
}
else {
echo "<tr><td class=maintxt>Er zijn geen resultaten gevonden</td></tr>";
}

echo "<table>";
    }

/* einde opties */    
}
      else
        print "  <tr><td class=\"mainTxt\">je hebt niks ingevult</td></tr>\n";
         }

          /* form */
     print <<<ENDHTML
<table align="center" width="300">
<
tr><td class="subtitle">Zoek:</td><td class="subtitle"></td></tr>
<
tr><td class="maintxt"><form method="post">
<
input type="text" name="text">
<
select name="zoek">
<
option value="optie1">1</option>
<
option value="optie2">2</option>
<
/select></td><td class="maintxt"><input name="submit" type="submit" VALUE="Zoek">
<
/form></td></tr>
<
table>
ENDHTML;
?>


mijn code
 
Jorik

Jorik

07/11/2004 21:13:00
Quote Anchor link
ik zou eens controleren of je al je {'s weer gesloten hebt :P.. heb zo'n gevoel dat dit niet helemaal het geval is..

En dat print <<<ENDHTML gebeuren :S?..
vervang het gewoon door zoiets:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
// form
?>

formuliertje
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?
?>

dan heb je de php ff uit :) ziet er wat netter uit :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.