Zwerfende sessie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »
Mitchel V

Mitchel V

17/03/2011 16:29:41
Quote Anchor link
Hallo.

Als ik op mijn website ga wordt er een sessie aangemaakt terwijl ik niet gezegd hebt dat hij dat moe doen..
Het probleem is, ik weet niet echt waar die sessie vandaan komt.

De sessie heeft geen data dus het doet niets, maar het is niet de bedoeling dat hij voor iedereen een sessie gaat aanmaken...
Hoe kan ik het best deze sessie vinden?

Ik heb alle sub bestanden even er uit gehaald behalven:

include('handler.inc.php');

dan doet hij het nog steeds, maar als ik de handles.inc.php er uit haal doet hij het niet (logisch want die regelt de sessies).
Maar toch denk ik dat er iets niet klopt.

handles.inc.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
<?php
 /******************************************\
|      Sessionhandler & Errorhandler        |
 \******************************************/

// ----------------------------------------------------------------------------------
// ****** Start: Functie Errorhandler *****
// ----------------------------------------------------------------------------------




    function ErrorLogger($errno, $errstr, $errfile, $errline){
        $bestand = "errors.php"; // Bestand waar de errors in komen
        $debug = true; //true: laat errors zien, false errors worden gelogd
        switch($errno){
            case
E_ERROR:               $errtype="Error";                        break;
            case
E_WARNING:             $errtype="Warning";                        break;
            case
E_PARSE:               $errtype="Parse Error";                    break;
            case
E_NOTICE:              $errtype="Notice";                        break;
            case
E_CORE_ERROR:          $errtype="Core Error";                    break;
            case
E_CORE_WARNING:        $errtype="Core Warning";                break;
            case
E_COMPILE_ERROR:       $errtype="Compile Error";                break;
            case
E_COMPILE_WARNING:     $errtype="Compile Warning";                break;
            case
E_USER_ERROR:          $errtype="User Error";                    break;
            case
E_USER_WARNING:        $errtype="User Warning";                break;
            case
E_USER_NOTICE:         $errtype="User Notice";                    break;
            case
E_STRICT:              $errtype="Strict Notice";                break;
            case
E_RECOVERABLE_ERROR:   $errtype="Recoverable Error";            break;
            default:
                    $errtype="Unknown error (".$errno.")";    break;
        }

        $referrer=(isset($_SERVER['HTTP_REFERER']))? $_SERVER['HTTP_REFERER'] : __FILE__ ;
        

        
        $inhoud = "<?php \n\t".'$i++; $errors[$i]["tijd"]="' . date('d/m/Y - H:i:s') . "\";\n\t";
        $inhoud.= '$errors[$i]["type"]="' . $errtype . "\";\n\t";
        $inhoud.= '$errors[$i]["bestand"]="' . $errfile . "\";\n\t";
        $inhoud.= '$errors[$i]["regel"]="' . $errline . "\";\n\t";
        $inhoud.= '$errors[$i]["msg"]="' . $errstr . "\";\n\t";
        $inhoud.= '$errors[$i]["ip"]="' . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "\";\n\t";
        $inhoud.= '$errors[$i]["request_uri"]="' . $_SERVER['REQUEST_URI'] . "\";\n\t";
        $inhoud.= '$errors[$i]["referer"]="' . $referrer . "\";\n";
        $inhoud.= "?>\n";
        //Error loggen:
        if($debug){
            echo($errtype.": ".$errstr." op regel ".$errline." in ".$errfile."<br />\n");
            return true;
        }

        if (file_put_contents($bestand, $inhoud, FILE_APPEND) === FALSE) {
                exit("<h1>ErrorLogger kon error niet loggen !!!</h1>");
        }
        @
header("Location: errors.php") or die("Er is een fout opgetreden bij het laden van de pagina.");
        return true;
    }


// ----------------------------------------------------------------------------------
// ****** Einde: Functie Errorhandler *****
// ----------------------------------------------------------------------------------

//Errorlogger instellen als errorhandler + timezone instellen naar onze tijd  

set_error_handler("ErrorLogger");    
date_default_timezone_set("Europe/Brussels");

// ----------------------------------------------------------------------------------
// ****** Start: Custom Sessionhandler *****
// ----------------------------------------------------------------------------------


    $mysqli = new mysqli("localhost", "Gebruiker", "Password", "Database");

    // sessie.class wordt aangeroepen
    require_once("sessie.class.php");

    // Maak een nieuw sessie-object
    $ses_obj = new Sessie($mysqli);

    // Hier veranderen we de manier waarop sessies door php worden behandeld naar onze (mysql) manier
    session_set_save_handler (array($ses_obj, 'open'),
                            array($ses_obj, 'sluit'),
                            array($ses_obj, 'lees'),
                            array($ses_obj, 'schrijf'),
                            array($ses_obj, 'vernietig'),
                            array($ses_obj, 'vuilnisman'));

// ----------------------------------------------------------------------------------
// ****** Einde: Custom Sessionhandler *****                          
// ----------------------------------------------------------------------------------

// Het eigenlijk starten van de sessies. Dit moet altijd ONDER session_set_save_handler komen

session_start();  
?>

Sessie.class.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
<?php
class Sessie{
    private $mysqli;
    private $tabel;
    private $controle;
    private $max_leven = 30; // Tijd in minuten dat een sessie houdbaar is
    
    /*Constructor, geef mysqli connectie mee in OOP vorm, mogelijkheid tot tabel naam te veranderen*/

    public function __construct(mysqli &$mysqli, $tabel="sessies"){
        $this->tabel = $tabel;
        $this->mysqli = &$mysqli;
        $this->controle = sha1($_SERVER['REMOTE_ADDR'].$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']);
    }

    
    /* Sessie wordt hier normaal geopend, in ons geval moet er niets gebeuren */
    public function open($pad, $naam){
        return true;
    }

    
    /* Sessie wordt gesloten, even de vuilnisman laten langskomen om te oude sessies op te halen */
    public function sluit(){
        $this->vuilnisman(0);
        return true;
    }

    
    /* inlezen van de sessie */
    public function lees($sessie_id){
        $sessie_leven = time() - ($this->max_leven * 60);
        $sql = "SELECT ses_data FROM " . $this->tabel. " WHERE ses_id = '" . $sessie_id . "' AND ses_controle = '" . $this->controle . "'";
        $sql.= " AND ses_tijd > " . $sessie_leven;
        if($resultaat = $this->mysqli->query($sql)){
            $waarde='';
            if($resultaat->num_rows==1){
                $waardes = $resultaat->fetch_row();
                $waarde = $waardes[0];
            }

            $resultaat->close();
            return $waarde;
        }
else{
            return '';
        }  
    }

    
    /* Sessie waarde wordt veranderd */
    public function schrijf($sessie_id, $sessie_data){

        $sessie_data=$this->mysqli->real_escape_string($sessie_data);
        $sql = "UPDATE " . $this->tabel . " SET ses_tijd='" . time() . "', ses_data='" . $sessie_data . "' ";
        $sql.= "WHERE ses_id='" . $sessie_id . "' AND ses_controle = '" . $this->controle . "'";

        if($this->mysqli->query($sql)){ // Update query uitvoeren
            if ($this->mysqli->affected_rows){    // kijken of eer een rij is veranderd, zo niet de rij aanmaken (sql hieronder)
                return true;
            }

            $sql = "INSERT INTO " . $this->tabel . " (ses_id, ses_tijd, ses_start, ses_data, ses_controle) ";
            $sql.= "VALUES ('" . $sessie_id ."', '" . time() . "', '" . time() . "', '" . $sessie_data . "', '" . $this->controle . "')";

            if($this->mysqli->query($sql)){
                return true;    // Rij succesvol aangemaakt
            }else{
                return false;    //Rij niet aangemaakt
            }
        }
else{
            return false;    //Fout bij eerste query
        }
    }

    
    /* Functie die aangeroepen wordt bij session_destroy() */
    public function vernietig($sessie_id){
        $sql = "DELETE FROM " . $this->tabel . " WHERE ses_id = '" . $sessie_id . "'"; // Extra controle uitgelaten, niet echt nodig want je logt uit
        if ($resultaat = $this->mysqli->query ($sql)) {
            return true;
        }
else{
            return false;
        }
    }

    
    /* De vuilnisman zorgt er voor dat sessies die al te lang bestaan verwijdert worden */
    function vuilnisman($leeftijd){
        $sessie_leven = time() - ($this->max_leven * 60);  

        $sql = "DELETE FROM " . $this->tabel . " WHERE ses_tijd < " . $sessie_leven;
        
        if ($this->mysqli->query($sql)){
            return true;
        }
else{
            return false;
        }
    }
    
}

?>


Maar ik zie niet wat er fout gaat..
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 08:08:29
 
Yea Rupie

Yea Rupie

17/03/2011 16:31:52
Quote Anchor link
Een heel script, maar wat staat er dan in die sessie?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
print_r($_SESSION)
?>
 
Mitchel V

Mitchel V

17/03/2011 16:38:21
Quote Anchor link
Mitchel V op 17/03/2011 16:29:41:
De sessie heeft geen data dus het doet niets, maar het is niet de bedoeling dat hij voor iedereen een sessie gaat aanmaken...


Er zit niets in de sessie..
 
Wesley PHP

Wesley PHP

17/03/2011 16:44:58
Quote Anchor link
Verwijder hem dan?

Of snap ik je vraag niet?
 
Mitchel V

Mitchel V

17/03/2011 16:53:47
Quote Anchor link
als ik hem verwijder, en ik ga weer naar de website zet hij hem weer in de database

Toevoeging op 18/03/2011 14:48:28:

Ik zie nu meer lege sessies, Maar de vraag blijft waar komen ze vandaan :S

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `sessies` (
  `ses_id` varchar(32) NOT NULL,
  `ses_tijd` int(11) NOT NULL,
  `ses_start` int(11) NOT NULL,
  `ses_data` text NOT NULL,
  `ses_controle` varchar(40) NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`ses_id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `sessies`
--

INSERT INTO `sessies` (`ses_id`, `ses_tijd`, `ses_start`, `ses_data`, `ses_controle`) VALUES
('b67a76508a75a5b12876b35d31aef85b', 1300456405, 1300456405, '', '9aff1b93ad78d5854f339d2741093718a092d9bd'),
('a7600b60a5330dae61c090f425f889dc', 1300455406, 1300455208, 'login_id|s:1:"3";', 'dad4d7269e36ef9190828c966ccc7abf216d4fca'),
('cfe3e86defa24f0a259f39941420ced9', 1300454757, 1300454757, '', 'efa3de99d47458e2787ee605ebf0c2ffbbe8cec5'),
('4e66520bb3e796e8d8e986c3cfd6081e', 1300454756, 1300454756, '', 'efa3de99d47458e2787ee605ebf0c2ffbbe8cec5');
Gewijzigd op 18/03/2011 14:50:08 door Mitchel V
 
Mitchel V

Mitchel V

18/03/2011 20:07:20
Quote Anchor link
iemand..?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

18/03/2011 20:15:00
Quote Anchor link
Je hebt geen keuze, je start een sessie of je start geen sessie

Je gaat niet eerst kijken of je voor een bepaald iemand wel dan niet een session_start moet doen.

En er bestaat op deze manier een grote kans op headers already sent
 
Aad B

Aad B

18/03/2011 20:19:38
Quote Anchor link
Dit heeft niets te maken met session_start(); Komt nergens voor. Er wordt een insert gedaan in een tabel en er is ook een delete functie. Lees al je programmatuur goed en verwijder wat je niet nodig hebt. Er is geen kans op headers already sent.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

18/03/2011 20:33:26
Quote Anchor link
@Aad B, volgens mij heb jij het een en ander gemist

session_start komt wel degelijk voor, anders zal ie geen "zwerfende" sessie hebben
en zal die session save handler ook niets doen en dus ook geen info in een tabel kunnen persen
 
- SanThe -

- SanThe -

18/03/2011 21:52:51
Quote Anchor link
Regel 89 staat session_start();.
 
Mitchel V

Mitchel V

20/03/2011 12:49:25
Quote Anchor link
hoe kan ik het beste opsporen waar hij die sessie aanmaakt?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

20/03/2011 12:59:00
Quote Anchor link
Mitchel V op 20/03/2011 12:49:25:
hoe kan ik het beste opsporen waar hij die sessie aanmaakt?


- SanThe - op 18/03/2011 21:52:51:
Regel 89 staat session_start();.


Maar ik begrijp totaal niet waar jij je druk om maakt.....
Gewijzigd op 20/03/2011 13:07:01 door Noppes Homeland
 
Mitchel V

Mitchel V

20/03/2011 13:57:28
Quote Anchor link
omdat hij steeds een lege sessie in de DB zet.. dat is toch niet de bedoeling?
 
Wesley PHP

Wesley PHP

20/03/2011 14:11:17
Quote Anchor link
Laat maar
Gewijzigd op 20/03/2011 15:06:25 door Wesley PHP
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

20/03/2011 14:20:02
Quote Anchor link
Mitchel V op 20/03/2011 13:57:28:
omdat hij steeds een lege sessie in de DB zet.. dat is toch niet de bedoeling?


Ja, so what

Je maakt je druk om zaken waar je niet durk om hoeft te maken. De garbage cleaner flikkert ze er vanzelf wel weer uit, zodra de sessie verlopen is.
 
Mitchel V

Mitchel V

25/03/2011 08:36:08
Quote Anchor link
ja, en dan zet hij weer een lege terug.
en waar ik mij druk om maakt? het hoort toch niet..

en wat als er dadelijk 100 mensen op de website zitten, hoeveel zinloze sessies gaat hij dan aanmaken
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.