Zwerfende sessie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »
Mitchel V

Mitchel V

17/03/2011 16:29:41
Quote Anchor link
Hallo.

Als ik op mijn website ga wordt er een sessie aangemaakt terwijl ik niet gezegd hebt dat hij dat moe doen..
Het probleem is, ik weet niet echt waar die sessie vandaan komt.

De sessie heeft geen data dus het doet niets, maar het is niet de bedoeling dat hij voor iedereen een sessie gaat aanmaken...
Hoe kan ik het best deze sessie vinden?

Ik heb alle sub bestanden even er uit gehaald behalven:

include('handler.inc.php');

dan doet hij het nog steeds, maar als ik de handles.inc.php er uit haal doet hij het niet (logisch want die regelt de sessies).
Maar toch denk ik dat er iets niet klopt.

handles.inc.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
<?php
 /******************************************\
|      Sessionhandler & Errorhandler        |
 \******************************************/

// ----------------------------------------------------------------------------------
// ****** Start: Functie Errorhandler *****
// ----------------------------------------------------------------------------------




    function ErrorLogger($errno, $errstr, $errfile, $errline){
        $bestand = "errors.php"; // Bestand waar de errors in komen
        $debug = true; //true: laat errors zien, false errors worden gelogd
        switch($errno){
            case
E_ERROR:               $errtype="Error";                        break;
            case
E_WARNING:             $errtype="Warning";                        break;
            case
E_PARSE:               $errtype="Parse Error";                    break;
            case
E_NOTICE:              $errtype="Notice";                        break;
            case
E_CORE_ERROR:          $errtype="Core Error";                    break;
            case
E_CORE_WARNING:        $errtype="Core Warning";                break;
            case
E_COMPILE_ERROR:       $errtype="Compile Error";                break;
            case
E_COMPILE_WARNING:     $errtype="Compile Warning";                break;
            case
E_USER_ERROR:          $errtype="User Error";                    break;
            case
E_USER_WARNING:        $errtype="User Warning";                break;
            case
E_USER_NOTICE:         $errtype="User Notice";                    break;
            case
E_STRICT:              $errtype="Strict Notice";                break;
            case
E_RECOVERABLE_ERROR:   $errtype="Recoverable Error";            break;
            default:
                    $errtype="Unknown error (".$errno.")";    break;
        }

        $referrer=(isset($_SERVER['HTTP_REFERER']))? $_SERVER['HTTP_REFERER'] : __FILE__ ;
        

        
        $inhoud = "<?php \n\t".'$i++; $errors[$i]["tijd"]="' . date('d/m/Y - H:i:s') . "\";\n\t";
        $inhoud.= '$errors[$i]["type"]="' . $errtype . "\";\n\t";
        $inhoud.= '$errors[$i]["bestand"]="' . $errfile . "\";\n\t";
        $inhoud.= '$errors[$i]["regel"]="' . $errline . "\";\n\t";
        $inhoud.= '$errors[$i]["msg"]="' . $errstr . "\";\n\t";
        $inhoud.= '$errors[$i]["ip"]="' . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "\";\n\t";
        $inhoud.= '$errors[$i]["request_uri"]="' . $_SERVER['REQUEST_URI'] . "\";\n\t";
        $inhoud.= '$errors[$i]["referer"]="' . $referrer . "\";\n";
        $inhoud.= "?>\n";
        //Error loggen:
        if($debug){
            echo($errtype.": ".$errstr." op regel ".$errline." in ".$errfile."<br />\n");
            return true;
        }

        if (file_put_contents($bestand, $inhoud, FILE_APPEND) === FALSE) {
                exit("<h1>ErrorLogger kon error niet loggen !!!</h1>");
        }
        @
header("Location: errors.php") or die("Er is een fout opgetreden bij het laden van de pagina.");
        return true;
    }


// ----------------------------------------------------------------------------------
// ****** Einde: Functie Errorhandler *****
// ----------------------------------------------------------------------------------

//Errorlogger instellen als errorhandler + timezone instellen naar onze tijd  

set_error_handler("ErrorLogger");    
date_default_timezone_set("Europe/Brussels");

// ----------------------------------------------------------------------------------
// ****** Start: Custom Sessionhandler *****
// ----------------------------------------------------------------------------------


    $mysqli = new mysqli("localhost", "Gebruiker", "Password", "Database");

    // sessie.class wordt aangeroepen
    require_once("sessie.class.php");

    // Maak een nieuw sessie-object
    $ses_obj = new Sessie($mysqli);

    // Hier veranderen we de manier waarop sessies door php worden behandeld naar onze (mysql) manier
    session_set_save_handler (array($ses_obj, 'open'),
                            array($ses_obj, 'sluit'),
                            array($ses_obj, 'lees'),
                            array($ses_obj, 'schrijf'),
                            array($ses_obj, 'vernietig'),
                            array($ses_obj, 'vuilnisman'));

// ----------------------------------------------------------------------------------
// ****** Einde: Custom Sessionhandler *****                          
// ----------------------------------------------------------------------------------

// Het eigenlijk starten van de sessies. Dit moet altijd ONDER session_set_save_handler komen

session_start();  
?>

Sessie.class.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
<?php
class Sessie{
    private $mysqli;
    private $tabel;
    private $controle;
    private $max_leven = 30; // Tijd in minuten dat een sessie houdbaar is
    
    /*Constructor, geef mysqli connectie mee in OOP vorm, mogelijkheid tot tabel naam te veranderen*/

    public function __construct(mysqli &$mysqli, $tabel="sessies"){
        $this->tabel = $tabel;
        $this->mysqli = &$mysqli;
        $this->controle = sha1($_SERVER['REMOTE_ADDR'].$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']);
    }

    
    /* Sessie wordt hier normaal geopend, in ons geval moet er niets gebeuren */
    public function open($pad, $naam){
        return true;
    }

    
    /* Sessie wordt gesloten, even de vuilnisman laten langskomen om te oude sessies op te halen */
    public function sluit(){
        $this->vuilnisman(0);
        return true;
    }

    
    /* inlezen van de sessie */
    public function lees($sessie_id){
        $sessie_leven = time() - ($this->max_leven * 60);
        $sql = "SELECT ses_data FROM " . $this->tabel. " WHERE ses_id = '" . $sessie_id . "' AND ses_controle = '" . $this->controle . "'";
        $sql.= " AND ses_tijd > " . $sessie_leven;
        if($resultaat = $this->mysqli->query($sql)){
            $waarde='';
            if($resultaat->num_rows==1){
                $waardes = $resultaat->fetch_row();
                $waarde = $waardes[0];
            }

            $resultaat->close();
            return $waarde;
        }
else{
            return '';
        }  
    }

    
    /* Sessie waarde wordt veranderd */
    public function schrijf($sessie_id, $sessie_data){

        $sessie_data=$this->mysqli->real_escape_string($sessie_data);
        $sql = "UPDATE " . $this->tabel . " SET ses_tijd='" . time() . "', ses_data='" . $sessie_data . "' ";
        $sql.= "WHERE ses_id='" . $sessie_id . "' AND ses_controle = '" . $this->controle . "'";

        if($this->mysqli->query($sql)){ // Update query uitvoeren
            if ($this->mysqli->affected_rows){    // kijken of eer een rij is veranderd, zo niet de rij aanmaken (sql hieronder)
                return true;
            }

            $sql = "INSERT INTO " . $this->tabel . " (ses_id, ses_tijd, ses_start, ses_data, ses_controle) ";
            $sql.= "VALUES ('" . $sessie_id ."', '" . time() . "', '" . time() . "', '" . $sessie_data . "', '" . $this->controle . "')";

            if($this->mysqli->query($sql)){
                return true;    // Rij succesvol aangemaakt
            }else{
                return false;    //Rij niet aangemaakt
            }
        }
else{
            return false;    //Fout bij eerste query
        }
    }

    
    /* Functie die aangeroepen wordt bij session_destroy() */
    public function vernietig($sessie_id){
        $sql = "DELETE FROM " . $this->tabel . " WHERE ses_id = '" . $sessie_id . "'"; // Extra controle uitgelaten, niet echt nodig want je logt uit
        if ($resultaat = $this->mysqli->query ($sql)) {
            return true;
        }
else{
            return false;
        }
    }

    
    /* De vuilnisman zorgt er voor dat sessies die al te lang bestaan verwijdert worden */
    function vuilnisman($leeftijd){
        $sessie_leven = time() - ($this->max_leven * 60);  

        $sql = "DELETE FROM " . $this->tabel . " WHERE ses_tijd < " . $sessie_leven;
        
        if ($this->mysqli->query($sql)){
            return true;
        }
else{
            return false;
        }
    }
    
}

?>


Maar ik zie niet wat er fout gaat..
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 19:08:33
 
Yea Rupie

Yea Rupie

17/03/2011 16:31:52
Quote Anchor link
Een heel script, maar wat staat er dan in die sessie?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
print_r($_SESSION)
?>
 
Mitchel V

Mitchel V

17/03/2011 16:38:21
Quote Anchor link
Mitchel V op 17/03/2011 16:29:41:
De sessie heeft geen data dus het doet niets, maar het is niet de bedoeling dat hij voor iedereen een sessie gaat aanmaken...


Er zit niets in de sessie..
 
Wesley PHP

Wesley PHP

17/03/2011 16:44:58
Quote Anchor link
Verwijder hem dan?

Of snap ik je vraag niet?
 
Mitchel V

Mitchel V

17/03/2011 16:53:47
Quote Anchor link
als ik hem verwijder, en ik ga weer naar de website zet hij hem weer in de database

Toevoeging op 18/03/2011 14:48:28:

Ik zie nu meer lege sessies, Maar de vraag blijft waar komen ze vandaan :S

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `sessies` (
  `ses_id` varchar(32) NOT NULL,
  `ses_tijd` int(11) NOT NULL,
  `ses_start` int(11) NOT NULL,
  `ses_data` text NOT NULL,
  `ses_controle` varchar(40) NOT NULL,
  PRIMARY KEY  (`ses_id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `sessies`
--

INSERT INTO `sessies` (`ses_id`, `ses_tijd`, `ses_start`, `ses_data`, `ses_controle`) VALUES
('b67a76508a75a5b12876b35d31aef85b', 1300456405, 1300456405, '', '9aff1b93ad78d5854f339d2741093718a092d9bd'),
('a7600b60a5330dae61c090f425f889dc', 1300455406, 1300455208, 'login_id|s:1:"3";', 'dad4d7269e36ef9190828c966ccc7abf216d4fca'),
('cfe3e86defa24f0a259f39941420ced9', 1300454757, 1300454757, '', 'efa3de99d47458e2787ee605ebf0c2ffbbe8cec5'),
('4e66520bb3e796e8d8e986c3cfd6081e', 1300454756, 1300454756, '', 'efa3de99d47458e2787ee605ebf0c2ffbbe8cec5');
Gewijzigd op 18/03/2011 14:50:08 door Mitchel V
 
Mitchel V

Mitchel V

18/03/2011 20:07:20
Quote Anchor link
iemand..?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

18/03/2011 20:15:00
Quote Anchor link
Je hebt geen keuze, je start een sessie of je start geen sessie

Je gaat niet eerst kijken of je voor een bepaald iemand wel dan niet een session_start moet doen.

En er bestaat op deze manier een grote kans op headers already sent
 
Aad B

Aad B

18/03/2011 20:19:38
Quote Anchor link
Dit heeft niets te maken met session_start(); Komt nergens voor. Er wordt een insert gedaan in een tabel en er is ook een delete functie. Lees al je programmatuur goed en verwijder wat je niet nodig hebt. Er is geen kans op headers already sent.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

18/03/2011 20:33:26
Quote Anchor link
@Aad B, volgens mij heb jij het een en ander gemist

session_start komt wel degelijk voor, anders zal ie geen "zwerfende" sessie hebben
en zal die session save handler ook niets doen en dus ook geen info in een tabel kunnen persen
 
- SanThe -

- SanThe -

18/03/2011 21:52:51
Quote Anchor link
Regel 89 staat session_start();.
 
Mitchel V

Mitchel V

20/03/2011 12:49:25
Quote Anchor link
hoe kan ik het beste opsporen waar hij die sessie aanmaakt?
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

20/03/2011 12:59:00
Quote Anchor link
Mitchel V op 20/03/2011 12:49:25:
hoe kan ik het beste opsporen waar hij die sessie aanmaakt?


- SanThe - op 18/03/2011 21:52:51:
Regel 89 staat session_start();.


Maar ik begrijp totaal niet waar jij je druk om maakt.....
Gewijzigd op 20/03/2011 13:07:01 door Noppes Homeland
 
Mitchel V

Mitchel V

20/03/2011 13:57:28
Quote Anchor link
omdat hij steeds een lege sessie in de DB zet.. dat is toch niet de bedoeling?
 
Wesley PHP

Wesley PHP

20/03/2011 14:11:17
Quote Anchor link
Laat maar
Gewijzigd op 20/03/2011 15:06:25 door Wesley PHP
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

20/03/2011 14:20:02
Quote Anchor link
Mitchel V op 20/03/2011 13:57:28:
omdat hij steeds een lege sessie in de DB zet.. dat is toch niet de bedoeling?


Ja, so what

Je maakt je druk om zaken waar je niet durk om hoeft te maken. De garbage cleaner flikkert ze er vanzelf wel weer uit, zodra de sessie verlopen is.
 
Mitchel V

Mitchel V

25/03/2011 08:36:08
Quote Anchor link
ja, en dan zet hij weer een lege terug.
en waar ik mij druk om maakt? het hoort toch niet..

en wat als er dadelijk 100 mensen op de website zitten, hoeveel zinloze sessies gaat hij dan aanmaken
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.