Tot slot

Tot slot wil ik nog een aantal dingen zeggen.

Deze tutorial blijft op phphulp en mag niet zonder mijn toestemming verplaatst worden. Iedereen is vrij om hem te lezen, en surgesties te doen voor deel 2, feedback is welkom. Dit is mijn eerst tutorial die ik ooit heb gemaakt, dus houd hier aub rekening mee.

Voor de mensen met vragen: Stel ze en ik zal kijken of ze in deel 2 behandelt kunnen worden! Niet alles kan in 1 tutorial, en dit kost ook veels te veel tijd.

Ik zal zoveel mogelijk tools en opdrachten maken die met web-design te maken hebben, er is nog veel meer voor foto-bewerking etc. alleen dit hebben wij hier niet nodig (heb je ze toch nodig, google is je vriend!).

In deel 2 zullen er dus wel echte oefeningen in komen, dit kan ivm vragen worden verschoven naar deel 3. Deze tutorial is dus alleen bedoelt voor de basiskennis, niet om meteen een layout te maken voor een website, zover ben je nog lang niet ;)

« Lees de omschrijving en reacties

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Pencil Tool
  3. Paint Bucket Tool
  4. Rectangular Marquee Tool
  5. Elliptical Marquee Tool
  6. Single Row Marquee Tool
  7. Single Column Marquee Tool
  8. Tot slot

PHP tutorial opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.