Arrays uitlezen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 19:56:54
Quote Anchor link
Laat ik het simpel houden:
Ik heb een bestand, met een onbepaald aantal arrays, en nou wil ik met een foreach loop alle arrays uit een bepaald PHP bestand bijlangs gaan, ongeacht het aantal en de namen van de arrays..... Hoe doe ik dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 10:08:00
 
Daan Onbekend

Daan Onbekend

08/10/2010 19:57:37
Quote Anchor link
Hoe heb je die array's in dat bestand staan?
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 19:59:33
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$naamonbepaaldearray
= (
'sleutel1' => 'waarde sleutel1',
'sleutel2' => 'waarde sleutel2'
);
?>

Maar dat kunnen er soms wel 10 of 20 zijn...
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

08/10/2010 20:00:54
Quote Anchor link
"met een onbepaald aantal arrays"

Is dat niet foute boel!

maar ja misschien dat je je fantasie los kunt laten op:
http://php.net/manual/en/reserved.variables.globals.php
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 20:05:35
Quote Anchor link
Waarom zou dat fout zijn?
Ik maak een systeem waarbij men een bestand gevuld met arrays in kan laden, maar waarbij het niet uitmaakt hoeveel arrays het zijn...
Dus als ik elke array in de $GLOBALS variable zou zetten, dan kan ik het uitlezen a;s
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach($GLOBALS as $array){
print_r($array);
}

?>


???
Gewijzigd op 08/10/2010 20:08:20 door Thomas de Roo
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

08/10/2010 20:17:39
Quote Anchor link
Het gaat er meer om dat men zomaar willekeurig een naam aan de array mag toekennen, je bent op deze manier wel erg kwetsbaar. Denk aan het feit dat iemand een array kan geven met een naam welke door jouw ook wordt gebruikt

$array hoeft geen array te zijn kan ook een string / int of van een ander type zijn.

Stap 1:kijk welke array's er in $GLOBALS aanwezig zijn voor het inladen van het bestand en zet die in een array
Stap 2: laad het bestand in en kijk welke array's erbij zijn gekomen
Stap 3: nu weet je welke array's er in het bestand zitten en kan je je ding doen
Gewijzigd op 08/10/2010 20:20:40 door Noppes Homeland
 

08/10/2010 20:18:06
Quote Anchor link
Wat moet men kunnen inladen dan?
Die teksten weer ofzo?
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 20:19:43
Quote Anchor link
Ik wil voor elke sleutel (of hoe je het wilt noemen) in elke array een tekstveld aanmaken.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

08/10/2010 20:22:41
Quote Anchor link
"een tekstveld aanmaken"
waarin?
 

08/10/2010 20:23:33
Quote Anchor link
Thomas de Roo op 08/10/2010 20:19:43:
Ik wil voor elke sleutel (of hoe je het wilt noemen) in elke array een tekstveld aanmaken.


Oké? Dat is het probleem?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
foreach($array as $key => $value)
{

    echo '<input type="text" name="' . $key . '" value="' . $value . '" />';
}

?>

Zoiets dus. Let op arrays met meerdere dimensies.
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 20:25:06
Quote Anchor link
Ja maar dat werkt alleen voor de array $array, het is niet bekend hoe de array heet, en hoeveel arrays er zijn... D:
 

08/10/2010 20:32:52
Quote Anchor link
Thomas de Roo op 08/10/2010 20:25:06:
Ja maar dat werkt alleen voor de array $array, het is niet bekend hoe de array heet, en hoeveel arrays er zijn... D:


Dat bedoel ik dus. Wat zit er dan in die array's ? Wat voor array's zijn ze dan? Waarom is het niet bekend hoe ze heten?
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 20:36:27
Quote Anchor link
Waarom moet ik dat uitleggen, het zijn array's zoals ik ze aangaf...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$naamonbepaaldearray
= (
'sleutel1' => 'waarde sleutel1',
'sleutel2' => 'waarde sleutel2'
);
?>


Ze zijn onbepaald omdat ik een vertaalsysteem maak, ik wil gewoon dat elke array wordt uitgelzen, ongeacht hun naam of hun hoeveelheid, dat moet toch kunnen?
 

08/10/2010 20:56:50
Quote Anchor link
Kijk, als ze onbepaald zijn zoals jij het noemt, dan zweven ze gewoon ergens rond in je code. Dat is niet logisch en lijkt mij ook niet de bedoeling.
Er zal vast een betere manier zijn.
Kijk bijvoorbeeld in dit topic.
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 21:04:31
Quote Anchor link
Kijk, ik wil gewoon potdire voor elke array in een bestand een tekstvak maken, een bestand dat alleen maar uit array's bestaat, voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
<?php
global $version;
/////////////////////////////////////////
//                   _       _         //
//                 | |     | |         //
//  _ __   __ _ _ __| | __ _| |_ ___   //
// | '_ \ / _` | '__| |/ _` | __/ _ \  //
// | |_) | (_| | |  | | (_| | || (_) | //
// | .__/ \__,_|_|  |_|\__,_|\__\___/  //
// | |                                 //
// |_|                                 //
/////////////////////////////////////////
//PARLATO 1.0 FORUM SOFTWARE           //
//dutch.PHP | Dutch Translation        //
//Translated by Thomas de Roo          //
/////////////////////////////////////////
//POST BASED MEMEBER GROUPS            //
/////////////////////////////////////////
//You can only change the names!!!     //
/////////////////////////////////////////

$groups = array(
'0-50' => 'Aanvanger',
'50-100' => 'Beginner',
'100-250' => 'Gevordende',
'250-500' => 'Expert',
'500+' => 'Held',
'admin' => 'Beheerder'
);
/////////////////////////////////////////
//GLOBAL STRINGS/////////////////////////
/////////////////////////////////////////

$global = array(
'show' => 'Toon',
'hide' => 'Verberg',
'spoiler' => 'Spoiler',
'hideshow' => ' (klik om te tonen/verbergen)',
'rt' => 'Actueel',
'who' => 'Wie is online?!',
'nobody' => 'Niemand, helaas.',
'search' => 'Zoeken naar: ',
'search_t' => 'Zoeken',
'more' => 'Meer... ',
);

/////////////////////////////////////////
$menu = array(
'frontpage' => 'Home',
'forum' => 'Forum',
'users' => 'Leden',
'search' => 'Zoeken',
'my' => 'Mijn ',
'myprofile' => 'Mijn Profiel',
'login' => 'Login',
'logout' => 'Log uit',
'register' => 'Aanmelden',
'unknownpage' => 'Onbekende pagina!',
'mail' => 'Mail',
'to' => 'Naar: ',
'topic' => 'Onderwerp: ',
'post' => 'Verzenden'
);
$footer = array(
'currenttime' => 'Het is nu: ',
'powerdby' => 'Deze site wordt met trots aangedreven door Parlato '.$version['major'].'.'.$version['minor'].' '.$version['beta'],
'admin' => 'Administratiepaneel'
);
$boardlist = array(
'none' => 'Oeps! Geen boards!',
'board' => ' Board',
'boards' => ' Boards',
'empty' => 'Oeps! Deze categorie is leeg, jammer!',
'topics' => ' topics',
'reactions' => ' posts',
'na' => 'N/A',
 'last' => 'Laaste post: ',
 'num' => 'Aantal berichten: ',
'nocats' => '<b>Oei!</b> Dit forum heeft nog geen enkele categorie, laat staan dat het boards heeft!',
'nocatsadmin' => 'Klik hier om boards en categorieën aan te maken.'
);
$topics = array(
'notopics' => 'Oeps! Geen topics!',
'by' => ' door ',
'dateprefix' => ' op ',
'new' => 'Nieuw Topic',
'title' => 'Titel',
'views' => ' keer bekeken',
'reactions' => ' reacties',
'viewsreactions' => 'Gelezen / Reacties',
'lastmessage' => 'Last post',
'total' => 'Totaal: #TOTAL_ITEMS# Topics',
'first' => 'Eerste',
'last' => 'Laaste',
'startedby' => 'Gestart door: '
);
$reactions = array(
'none' => 'Geen resultaat!',
'posts' => ' posts',
'new' => 'Reageer',
'Delete' => 'Verwijder',
'total' => 'Totaal: #TOTAL_ITEMS# Posts',
'date' => 'Gepost op: '
);

$pminbox = array(
'pmhome' => 'Begin',
'total' => 'Totaal #TOTAL_ITEMS# persoonlijke berichten',
'inbox'=> 'Postvak in',
'sent' => 'Postvak uit',
'new' => 'Nieuw bericht',
'welcome' => 'Welkom ',
'desc' => 'Welkom op je Persoonlijke Berichtenpagina, <br /> vanuit deze pagina kun je je postvak in bekijken, je postvak uit bekijken <br /> en een Nieuw bericht schrijven.',
'ibdesc' => 'Je inbox',
'obdesc' => 'Door jou verzonden items',
'nmdesc' => 'Schrijf een nieuw bericht'
);

$register = array(
'logindata' => 'Login Gegevens',
'yourdata' => 'Persoonlijke Gegevens',
'vertification' => 'Vertificatie',
'username' => 'Gebruikersnaam',
'password' => 'Wachtwoord',
'fn' => 'Voornaam',
'ln' => 'Achternaam',
'email' => 'Je E-mailadres',
'justfor' => 'Gewoon voor controle',
'phrase' => 'Type de tekens precies over.',
'register' => 'Meld aan!',
'error' => 'Controleer je gegevens.',
'error_user' => 'De gekozen gebruikersnaam bestaat reeds.',
'succes' => '<div style="padding:5px"><b>Gefeliciteerd</b><br />Welkom op $forumname.<br/>Je kunt nu inloggen, en gebruik maken van je account.<br />Je wordt binnen 5 seconden automatisch voor de eerste keer ingelogd.</div>',
'querye' => 'Een fout met de query'
);
$login = array(
'login' => 'Inloggen',
'user' => 'Naam',
'pass' => 'Wachtwoord',
'error_user' => 'De gebruikersnaam is incorrect.',
'error_user_no' => 'Vul een gebruikersnaam in!',
'error_pass' => 'Het wachtwoord is incorrect.',
'error_pass_no' => 'Vul een wachtwoord in!',
'logged' => 'Welkom, $user. <br /> <a href="index.php?page=logout">Uitloggen</a>',
'guest' => 'Welkom Gast, <a href="index.php?page=login">Log in</a> of <a href="index.php?page=reg">Meld je aan.</a>'
);
$newpost = array(
'newpost' => 'post',
'newtopic' => 'topic',
'desc' => 'Hiermee plaats je een $what in $where.',
'can' => 'Je kunt gebruikmaken van BBC-opmaak code en Smilies',
'empty' => 'Ai, let eens op, een post zonder inhoud?!',
'notlogged' => 'Je moet ingelogd zijn om een post te kunnen plaatsen'
);
$boardicons =  
array
(
'1' => 'Standaard',
'2' => 'Opengeslagen boek',
'3' => 'Boekenlegger',
'4' => 'Boeken',
'5' => 'Rapport',
'6' => 'Anker',
'7' => 'Wat?',
'8' => 'Paperclip',
'9' => 'Beoordeling',
'10' => 'Doos',
'11' => 'Verjaardagstaart',
'12' => 'Kalender',
'13' => 'Katje',
'14' => 'Dynamite',
'15' => 'Spraakwolkje',
'16' => 'Blaadje',
'17' => 'IJsje',
'18' => 'Afbeelding',
'19' => 'Eifeltoren',
'20' => 'Zak geld',
'21' => 'Plaatjes',
'22' => 'Regenboog',
'23' => 'Zegel',
'24' => 'Sneeuwman',
'25' => 'Sport',
'26' => 'Reddigsboei',
'27' => 'Klokje',
'28' => 'Orkaan',
'29' => 'Koffer',
'30' => 'Boom'
);
$profile =
array(
'username' => 'Gebruikersnaam:  ',
'fn' => 'Voornaam: ',
'ln' => 'Achternaam: ',
'email' => 'E-mailadres: ',
'regdate' => 'Lid vanaf: ',
'posts' => 'Aantal berichten: ',
'rank' => 'Rang: ',
'online' => 'Online',
'offline' => 'Offline',
'age' => 'Leeftijd: ',
'notthere' => 'Niet aanwezig',
'location' => 'Locatie: ',
'edit' => ' Bewerk profiel',
'avatar' => ' Verander avatar',
'removed' => 'Verwijderd lid',
'birthday' => 'Verjaardag'
);
$changeavatar =
array(
'title' => 'Nieuwe avatar uploaden',
'desc' => 'Hiermee upload je een nieuwe avatar.<br />Het bestand moet een png, gif op jpeg bestand zijn.',
'oldone' => 'Je huidige avatar:',
'upload' => 'Uploaden',
'changed' => 'Veranderd',
'back' => 'Terug'
);
$breadcrumb =
array(
'index' => 'Begin',
'forum' => 'Forum',
'search' => 'Zoeken',
'register' => 'Aanmelden',
'login' => 'Inloggen',
'logout' => 'Uitloggen',
'newtopic' => 'Nieuw topic',
'newpost' => 'Nieuwe post',
'delete' => 'Verwijderen van Inhoud',
'members' => 'Leden',
'profile' => 'Profiel van ',
'editprofile' => 'Bewerk profiel',
'avatarupload' => 'Nieuwe avatar uploaden'
);
$ep =
array(
'changed' => 'Doorgevoerd',
'back' => 'Terug',
'title' => 'Verander je profiel.',
'newpassword' => 'Nieuw wachtwoord',
'sign' => 'Handtekening'
);
?>


Dit is het bestand van bijv. versie 1, maar in versie 2 komt er een array bij, ik wil ongeact het aantal arrays in dat bestand elke array bijlangs gaan in een foreach
 
Robert van der Leest

Robert van der Leest

08/10/2010 21:06:52
Quote Anchor link
Dus je bedoelt voor een soort projectje waarbij het onbepaald is welke arrays er in zitten? En hoeveel arrays er in zitten?
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 21:07:41
Quote Anchor link
Ja, maar dat schijnt niet begrepen te worden D:
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

09/10/2010 09:44:34
Quote Anchor link
nHet wordt wel begrepen, het gaat juist om het door jouw als 'onbekend' bestempelde

Als iets onbekend is, dan kan je er ook geen betekenins aan geven, geen betekenis betekent in dit geval dan dat je ook niet zult weten wat met die data aan te vangen.

Dus je bent nu bezig onbekende sterren te zoeken in een heel groot diep zwart gat.

Het risico van het zwarte gat is 99% kans op doodgaan, 1% kans dat de zoektocht slaagt, maar ook dat je dan weer tegen het onbekende aanloopt.

Je overlevingkans is dan ook zo klein dat je er geen eens aan zult moeten beginnen.
Gewijzigd op 09/10/2010 09:57:06 door Noppes Homeland
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

09/10/2010 10:15:10
Quote Anchor link
Zeg, ik weet alleen dat het arrays zijn en hoe die array eruitziet, het moet toch wel mogelijk zijn, maar voor nu heb ik een tijdelijke oplossing:
Een array met daarin de namen van elke array in een bestand, die wordt gebruikt om elke array bijlangs tegaan niet echt handig maar goed....
 

09/10/2010 10:22:33
Quote Anchor link
Thomas de Roo op 09/10/2010 10:15:10:
Zeg, ik weet alleen dat het arrays zijn en hoe die array eruitziet, het moet toch wel mogelijk zijn, maar voor nu heb ik een tijdelijke oplossing:
Een array met daarin de namen van elke array in een bestand, die wordt gebruikt om elke array bijlangs tegaan niet echt handig maar goed....


Wij snappen heus wel dat jij snapt wat een array is (al betwijfel ik het of je een multidimensionale array kent). En hoe je een array opbouwt.

Wat jij blijkbaar niet wilt snappen is dat je wel leuk een hele stapel array's kan hebben, dat er dan geen verband in zit en dus niet zonder trucjes (al kan dat misschien wel de juiste oplossing zijn) te door lopen is.
Maar wat nog belangrijker is. Ze hebben gewoon geen verband met iets. Noppes vergelijking hierboven vond ik wel mooi.
Jij probeert sterren te zoeken in een zwart gat. Of zoals ik al eerder zei, je hebt gewoon variabelen die door je code heen zweven. Er is geen verband met iets. Het zijn pollen die door de lucht zweven.
Dat probleem moet je dus eerst verhelpen (ook voor hooikoorts-patiënten).
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

09/10/2010 10:40:48
Quote Anchor link
En waarom ga je niet over op: ini file definitie die je dan heel simpel kunt verwerken met: http://nl2.php.net/manual/en/function.parse-ini-file.php

Maar ook nu blijf je het probleem houden dat je onbekende secties hebt met data welke nergens aan te linken valt. Je zult dus altijd de secties gedefinieerd moeten hebben staan om de data binen de sectie toe te kunnen kennen aan het hetgeen ze moeten worden toegekend.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.