Arrays uitlezen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 19:56:54
Quote Anchor link
Laat ik het simpel houden:
Ik heb een bestand, met een onbepaald aantal arrays, en nou wil ik met een foreach loop alle arrays uit een bepaald PHP bestand bijlangs gaan, ongeacht het aantal en de namen van de arrays..... Hoe doe ik dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 22:57:00
 
Daan Onbekend

Daan Onbekend

08/10/2010 19:57:37
Quote Anchor link
Hoe heb je die array's in dat bestand staan?
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 19:59:33
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$naamonbepaaldearray
= (
'sleutel1' => 'waarde sleutel1',
'sleutel2' => 'waarde sleutel2'
);
?>

Maar dat kunnen er soms wel 10 of 20 zijn...
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

08/10/2010 20:00:54
Quote Anchor link
"met een onbepaald aantal arrays"

Is dat niet foute boel!

maar ja misschien dat je je fantasie los kunt laten op:
http://php.net/manual/en/reserved.variables.globals.php
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 20:05:35
Quote Anchor link
Waarom zou dat fout zijn?
Ik maak een systeem waarbij men een bestand gevuld met arrays in kan laden, maar waarbij het niet uitmaakt hoeveel arrays het zijn...
Dus als ik elke array in de $GLOBALS variable zou zetten, dan kan ik het uitlezen a;s
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach($GLOBALS as $array){
print_r($array);
}

?>


???
Gewijzigd op 08/10/2010 20:08:20 door Thomas de Roo
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

08/10/2010 20:17:39
Quote Anchor link
Het gaat er meer om dat men zomaar willekeurig een naam aan de array mag toekennen, je bent op deze manier wel erg kwetsbaar. Denk aan het feit dat iemand een array kan geven met een naam welke door jouw ook wordt gebruikt

$array hoeft geen array te zijn kan ook een string / int of van een ander type zijn.

Stap 1:kijk welke array's er in $GLOBALS aanwezig zijn voor het inladen van het bestand en zet die in een array
Stap 2: laad het bestand in en kijk welke array's erbij zijn gekomen
Stap 3: nu weet je welke array's er in het bestand zitten en kan je je ding doen
Gewijzigd op 08/10/2010 20:20:40 door Noppes Homeland
 

08/10/2010 20:18:06
Quote Anchor link
Wat moet men kunnen inladen dan?
Die teksten weer ofzo?
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 20:19:43
Quote Anchor link
Ik wil voor elke sleutel (of hoe je het wilt noemen) in elke array een tekstveld aanmaken.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

08/10/2010 20:22:41
Quote Anchor link
"een tekstveld aanmaken"
waarin?
 

08/10/2010 20:23:33
Quote Anchor link
Thomas de Roo op 08/10/2010 20:19:43:
Ik wil voor elke sleutel (of hoe je het wilt noemen) in elke array een tekstveld aanmaken.


Oké? Dat is het probleem?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
foreach($array as $key => $value)
{

    echo '<input type="text" name="' . $key . '" value="' . $value . '" />';
}

?>

Zoiets dus. Let op arrays met meerdere dimensies.
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 20:25:06
Quote Anchor link
Ja maar dat werkt alleen voor de array $array, het is niet bekend hoe de array heet, en hoeveel arrays er zijn... D:
 

08/10/2010 20:32:52
Quote Anchor link
Thomas de Roo op 08/10/2010 20:25:06:
Ja maar dat werkt alleen voor de array $array, het is niet bekend hoe de array heet, en hoeveel arrays er zijn... D:


Dat bedoel ik dus. Wat zit er dan in die array's ? Wat voor array's zijn ze dan? Waarom is het niet bekend hoe ze heten?
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 20:36:27
Quote Anchor link
Waarom moet ik dat uitleggen, het zijn array's zoals ik ze aangaf...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$naamonbepaaldearray
= (
'sleutel1' => 'waarde sleutel1',
'sleutel2' => 'waarde sleutel2'
);
?>


Ze zijn onbepaald omdat ik een vertaalsysteem maak, ik wil gewoon dat elke array wordt uitgelzen, ongeacht hun naam of hun hoeveelheid, dat moet toch kunnen?
 

08/10/2010 20:56:50
Quote Anchor link
Kijk, als ze onbepaald zijn zoals jij het noemt, dan zweven ze gewoon ergens rond in je code. Dat is niet logisch en lijkt mij ook niet de bedoeling.
Er zal vast een betere manier zijn.
Kijk bijvoorbeeld in dit topic.
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 21:04:31
Quote Anchor link
Kijk, ik wil gewoon potdire voor elke array in een bestand een tekstvak maken, een bestand dat alleen maar uit array's bestaat, voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
<?php
global $version;
/////////////////////////////////////////
//                   _       _         //
//                 | |     | |         //
//  _ __   __ _ _ __| | __ _| |_ ___   //
// | '_ \ / _` | '__| |/ _` | __/ _ \  //
// | |_) | (_| | |  | | (_| | || (_) | //
// | .__/ \__,_|_|  |_|\__,_|\__\___/  //
// | |                                 //
// |_|                                 //
/////////////////////////////////////////
//PARLATO 1.0 FORUM SOFTWARE           //
//dutch.PHP | Dutch Translation        //
//Translated by Thomas de Roo          //
/////////////////////////////////////////
//POST BASED MEMEBER GROUPS            //
/////////////////////////////////////////
//You can only change the names!!!     //
/////////////////////////////////////////

$groups = array(
'0-50' => 'Aanvanger',
'50-100' => 'Beginner',
'100-250' => 'Gevordende',
'250-500' => 'Expert',
'500+' => 'Held',
'admin' => 'Beheerder'
);
/////////////////////////////////////////
//GLOBAL STRINGS/////////////////////////
/////////////////////////////////////////

$global = array(
'show' => 'Toon',
'hide' => 'Verberg',
'spoiler' => 'Spoiler',
'hideshow' => ' (klik om te tonen/verbergen)',
'rt' => 'Actueel',
'who' => 'Wie is online?!',
'nobody' => 'Niemand, helaas.',
'search' => 'Zoeken naar: ',
'search_t' => 'Zoeken',
'more' => 'Meer... ',
);

/////////////////////////////////////////
$menu = array(
'frontpage' => 'Home',
'forum' => 'Forum',
'users' => 'Leden',
'search' => 'Zoeken',
'my' => 'Mijn ',
'myprofile' => 'Mijn Profiel',
'login' => 'Login',
'logout' => 'Log uit',
'register' => 'Aanmelden',
'unknownpage' => 'Onbekende pagina!',
'mail' => 'Mail',
'to' => 'Naar: ',
'topic' => 'Onderwerp: ',
'post' => 'Verzenden'
);
$footer = array(
'currenttime' => 'Het is nu: ',
'powerdby' => 'Deze site wordt met trots aangedreven door Parlato '.$version['major'].'.'.$version['minor'].' '.$version['beta'],
'admin' => 'Administratiepaneel'
);
$boardlist = array(
'none' => 'Oeps! Geen boards!',
'board' => ' Board',
'boards' => ' Boards',
'empty' => 'Oeps! Deze categorie is leeg, jammer!',
'topics' => ' topics',
'reactions' => ' posts',
'na' => 'N/A',
 'last' => 'Laaste post: ',
 'num' => 'Aantal berichten: ',
'nocats' => '<b>Oei!</b> Dit forum heeft nog geen enkele categorie, laat staan dat het boards heeft!',
'nocatsadmin' => 'Klik hier om boards en categorieën aan te maken.'
);
$topics = array(
'notopics' => 'Oeps! Geen topics!',
'by' => ' door ',
'dateprefix' => ' op ',
'new' => 'Nieuw Topic',
'title' => 'Titel',
'views' => ' keer bekeken',
'reactions' => ' reacties',
'viewsreactions' => 'Gelezen / Reacties',
'lastmessage' => 'Last post',
'total' => 'Totaal: #TOTAL_ITEMS# Topics',
'first' => 'Eerste',
'last' => 'Laaste',
'startedby' => 'Gestart door: '
);
$reactions = array(
'none' => 'Geen resultaat!',
'posts' => ' posts',
'new' => 'Reageer',
'Delete' => 'Verwijder',
'total' => 'Totaal: #TOTAL_ITEMS# Posts',
'date' => 'Gepost op: '
);

$pminbox = array(
'pmhome' => 'Begin',
'total' => 'Totaal #TOTAL_ITEMS# persoonlijke berichten',
'inbox'=> 'Postvak in',
'sent' => 'Postvak uit',
'new' => 'Nieuw bericht',
'welcome' => 'Welkom ',
'desc' => 'Welkom op je Persoonlijke Berichtenpagina, <br /> vanuit deze pagina kun je je postvak in bekijken, je postvak uit bekijken <br /> en een Nieuw bericht schrijven.',
'ibdesc' => 'Je inbox',
'obdesc' => 'Door jou verzonden items',
'nmdesc' => 'Schrijf een nieuw bericht'
);

$register = array(
'logindata' => 'Login Gegevens',
'yourdata' => 'Persoonlijke Gegevens',
'vertification' => 'Vertificatie',
'username' => 'Gebruikersnaam',
'password' => 'Wachtwoord',
'fn' => 'Voornaam',
'ln' => 'Achternaam',
'email' => 'Je E-mailadres',
'justfor' => 'Gewoon voor controle',
'phrase' => 'Type de tekens precies over.',
'register' => 'Meld aan!',
'error' => 'Controleer je gegevens.',
'error_user' => 'De gekozen gebruikersnaam bestaat reeds.',
'succes' => '<div style="padding:5px"><b>Gefeliciteerd</b><br />Welkom op $forumname.<br/>Je kunt nu inloggen, en gebruik maken van je account.<br />Je wordt binnen 5 seconden automatisch voor de eerste keer ingelogd.</div>',
'querye' => 'Een fout met de query'
);
$login = array(
'login' => 'Inloggen',
'user' => 'Naam',
'pass' => 'Wachtwoord',
'error_user' => 'De gebruikersnaam is incorrect.',
'error_user_no' => 'Vul een gebruikersnaam in!',
'error_pass' => 'Het wachtwoord is incorrect.',
'error_pass_no' => 'Vul een wachtwoord in!',
'logged' => 'Welkom, $user. <br /> <a href="index.php?page=logout">Uitloggen</a>',
'guest' => 'Welkom Gast, <a href="index.php?page=login">Log in</a> of <a href="index.php?page=reg">Meld je aan.</a>'
);
$newpost = array(
'newpost' => 'post',
'newtopic' => 'topic',
'desc' => 'Hiermee plaats je een $what in $where.',
'can' => 'Je kunt gebruikmaken van BBC-opmaak code en Smilies',
'empty' => 'Ai, let eens op, een post zonder inhoud?!',
'notlogged' => 'Je moet ingelogd zijn om een post te kunnen plaatsen'
);
$boardicons =  
array
(
'1' => 'Standaard',
'2' => 'Opengeslagen boek',
'3' => 'Boekenlegger',
'4' => 'Boeken',
'5' => 'Rapport',
'6' => 'Anker',
'7' => 'Wat?',
'8' => 'Paperclip',
'9' => 'Beoordeling',
'10' => 'Doos',
'11' => 'Verjaardagstaart',
'12' => 'Kalender',
'13' => 'Katje',
'14' => 'Dynamite',
'15' => 'Spraakwolkje',
'16' => 'Blaadje',
'17' => 'IJsje',
'18' => 'Afbeelding',
'19' => 'Eifeltoren',
'20' => 'Zak geld',
'21' => 'Plaatjes',
'22' => 'Regenboog',
'23' => 'Zegel',
'24' => 'Sneeuwman',
'25' => 'Sport',
'26' => 'Reddigsboei',
'27' => 'Klokje',
'28' => 'Orkaan',
'29' => 'Koffer',
'30' => 'Boom'
);
$profile =
array(
'username' => 'Gebruikersnaam:  ',
'fn' => 'Voornaam: ',
'ln' => 'Achternaam: ',
'email' => 'E-mailadres: ',
'regdate' => 'Lid vanaf: ',
'posts' => 'Aantal berichten: ',
'rank' => 'Rang: ',
'online' => 'Online',
'offline' => 'Offline',
'age' => 'Leeftijd: ',
'notthere' => 'Niet aanwezig',
'location' => 'Locatie: ',
'edit' => ' Bewerk profiel',
'avatar' => ' Verander avatar',
'removed' => 'Verwijderd lid',
'birthday' => 'Verjaardag'
);
$changeavatar =
array(
'title' => 'Nieuwe avatar uploaden',
'desc' => 'Hiermee upload je een nieuwe avatar.<br />Het bestand moet een png, gif op jpeg bestand zijn.',
'oldone' => 'Je huidige avatar:',
'upload' => 'Uploaden',
'changed' => 'Veranderd',
'back' => 'Terug'
);
$breadcrumb =
array(
'index' => 'Begin',
'forum' => 'Forum',
'search' => 'Zoeken',
'register' => 'Aanmelden',
'login' => 'Inloggen',
'logout' => 'Uitloggen',
'newtopic' => 'Nieuw topic',
'newpost' => 'Nieuwe post',
'delete' => 'Verwijderen van Inhoud',
'members' => 'Leden',
'profile' => 'Profiel van ',
'editprofile' => 'Bewerk profiel',
'avatarupload' => 'Nieuwe avatar uploaden'
);
$ep =
array(
'changed' => 'Doorgevoerd',
'back' => 'Terug',
'title' => 'Verander je profiel.',
'newpassword' => 'Nieuw wachtwoord',
'sign' => 'Handtekening'
);
?>


Dit is het bestand van bijv. versie 1, maar in versie 2 komt er een array bij, ik wil ongeact het aantal arrays in dat bestand elke array bijlangs gaan in een foreach
 
Robert van der Leest

Robert van der Leest

08/10/2010 21:06:52
Quote Anchor link
Dus je bedoelt voor een soort projectje waarbij het onbepaald is welke arrays er in zitten? En hoeveel arrays er in zitten?
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

08/10/2010 21:07:41
Quote Anchor link
Ja, maar dat schijnt niet begrepen te worden D:
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

09/10/2010 09:44:34
Quote Anchor link
nHet wordt wel begrepen, het gaat juist om het door jouw als 'onbekend' bestempelde

Als iets onbekend is, dan kan je er ook geen betekenins aan geven, geen betekenis betekent in dit geval dan dat je ook niet zult weten wat met die data aan te vangen.

Dus je bent nu bezig onbekende sterren te zoeken in een heel groot diep zwart gat.

Het risico van het zwarte gat is 99% kans op doodgaan, 1% kans dat de zoektocht slaagt, maar ook dat je dan weer tegen het onbekende aanloopt.

Je overlevingkans is dan ook zo klein dat je er geen eens aan zult moeten beginnen.
Gewijzigd op 09/10/2010 09:57:06 door Noppes Homeland
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

09/10/2010 10:15:10
Quote Anchor link
Zeg, ik weet alleen dat het arrays zijn en hoe die array eruitziet, het moet toch wel mogelijk zijn, maar voor nu heb ik een tijdelijke oplossing:
Een array met daarin de namen van elke array in een bestand, die wordt gebruikt om elke array bijlangs tegaan niet echt handig maar goed....
 

09/10/2010 10:22:33
Quote Anchor link
Thomas de Roo op 09/10/2010 10:15:10:
Zeg, ik weet alleen dat het arrays zijn en hoe die array eruitziet, het moet toch wel mogelijk zijn, maar voor nu heb ik een tijdelijke oplossing:
Een array met daarin de namen van elke array in een bestand, die wordt gebruikt om elke array bijlangs tegaan niet echt handig maar goed....


Wij snappen heus wel dat jij snapt wat een array is (al betwijfel ik het of je een multidimensionale array kent). En hoe je een array opbouwt.

Wat jij blijkbaar niet wilt snappen is dat je wel leuk een hele stapel array's kan hebben, dat er dan geen verband in zit en dus niet zonder trucjes (al kan dat misschien wel de juiste oplossing zijn) te door lopen is.
Maar wat nog belangrijker is. Ze hebben gewoon geen verband met iets. Noppes vergelijking hierboven vond ik wel mooi.
Jij probeert sterren te zoeken in een zwart gat. Of zoals ik al eerder zei, je hebt gewoon variabelen die door je code heen zweven. Er is geen verband met iets. Het zijn pollen die door de lucht zweven.
Dat probleem moet je dus eerst verhelpen (ook voor hooikoorts-patiënten).
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

09/10/2010 10:40:48
Quote Anchor link
En waarom ga je niet over op: ini file definitie die je dan heel simpel kunt verwerken met: http://nl2.php.net/manual/en/function.parse-ini-file.php

Maar ook nu blijf je het probleem houden dat je onbekende secties hebt met data welke nergens aan te linken valt. Je zult dus altijd de secties gedefinieerd moeten hebben staan om de data binen de sectie toe te kunnen kennen aan het hetgeen ze moeten worden toegekend.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.