BAD GATEWAY meldingen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »

Tim Wolf

Tim Wolf

01/02/2016 22:30:51
Quote Anchor link
Bij mij kreeg hij op de een of andere manier niet die laatste forum berichten te zien.
Gewijzigd op 01/02/2016 22:39:57 door Tim Wolf
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 11:58:04
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/02/2016 22:40:00
Quote Anchor link
>> ik weet niet zeker of dit nou een beetje flauwe opmerking was zo kwam het wel een beetje over.

Over welke opmerking heb je het?


Laat maar, ik zie dat je je opmerking inmiddels hebt weggehaald.
Gewijzigd op 01/02/2016 22:57:55 door Ozzie PHP
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/02/2016 00:11:27
Quote Anchor link
Om 00:10 en 00:11 wederom een 'Bad gateway' van Nginx op http://www.phphulp.nl/.
En om 00:17 ook weer.



Toevoeging op 02/02/2016 00:40:29:

En om 00:30 nog steeds een: 'Service Unavailable' vanwege 'maintenance downtime or capacity problems.', namens
Apache Server at www.phphulp.nl Port 443

Misschien is dit alleen opgelost voor poort 80, en nog niet op poort 443 (SSL)? Zomaar een ingevingkje?
Gewijzigd op 02/02/2016 00:17:59 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/02/2016 00:41:50
Quote Anchor link
Ah ... we zijn weer live :-)

Toevoeging op 02/02/2016 00:46:27:

En de Bad Gateway meldingen zijn er nog steeds helaas ...
 
Veur Heur

Veur Heur

02/02/2016 01:26:38
Quote Anchor link
01:26
https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/migratie-mijndomeinnl-naar-php-56/99398/last/

Daarnaast diverse melding tijdens en na het inloggen.
 
Gerhard l

gerhard l

06/02/2016 00:09:15
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

06/02/2016 02:42:12
Quote Anchor link
Niet bepaald verrassend als er nog niets zinnigs gedaan is. Alleen de https meldingen zijn opgelost. Er wordt gefocust op het verkeerde probleem. Zorg ervoor dat PHP geen last heeft van backups, bijvoorbeeld door voor de backups ionice te gebruiken, en geen REPAIR oid standaard aan te roepen op de database.
 
Johan de wit

johan de wit

06/02/2016 19:40:32
Quote Anchor link
Schema voor back-up kan naar week zodat we tijdelijk wekelijks foutmeldingen zien tot dat bug is opgelost?
 
Ivo P

Ivo P

06/02/2016 20:35:08
Quote Anchor link
backups en dergelijke activiteiten worden door hosters vaak op 0:00 gestart. Niet handig want dan lopen al dat soort processen gelijktijdig. Mogelijk ook gelijktijdig met processen als "prijslijst van de dag" ophalen, en statistieken van de site bijwerken.

>> drukte voor de server.

Daarnaast is er kennelijk op de site Phphulp nog de nodige activiteit om 0:00.
Misschien is dat niet het geval voor het gros van de sites, maar wel voor de doelgroep van Phphulp. In dit geval kan de backup misschien beter pas om 3:00 of zo gestart worden.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

06/02/2016 21:11:22
Quote Anchor link
Ik kies er zelf altijd voor om inderdaad om 2 of 3 uur 's nachts backups te draaien. Ook doe ik het nooit precies op het hele uur, maar bijvoorbeeld de ene om 2 over, de andere om 5 over etc. Dus zoals feitelijk ook aanbevolen wordt bij het gebruik van cronjobs.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2016 20:05:17
Quote Anchor link
Zojuist kreeg ik teruggekoppeld dat er aanpassingen zijn gedaan. We zijn benieuwd of het nu na middernacht beter werkt.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/02/2016 20:40:21
Quote Anchor link
Thanks voor het melden Aar.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2016 21:17:13
Quote Anchor link
Graag gedaan, ik weet niet of ik het nog tot dan uit kan houden. Dus voor wie wakker is, alvast bedankt :-)
 
Eschwin Moerkerken

Eschwin Moerkerken

08/02/2016 00:49:51
Quote Anchor link
Ik heb tot nu toe nog geen bad gateway meldingen gekregen na een aantal topics bekeken te hebben.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/02/2016 10:09:59
Quote Anchor link
Ik heb even kort gekeken, en ik heb ook niks vreemds gemerkt. Ik was wel de enige op de site zag ik.
Ik houd het topic nog even open zodat anderen hun bevindingen kunnen melden.
 
- SanThe -

- SanThe -

08/02/2016 10:12:26
Quote Anchor link
Ook niks meer gezien, ook vannacht niet.
 
Arjen Halma
Moderator

Arjen Halma

08/02/2016 19:54:29
Quote Anchor link
Nice, nu even weekje wachten, dan weten we het zeker :)
 
Bart V B

Bart V B

08/02/2016 23:42:01
Quote Anchor link
23.39 bad gateway.
www.phphulp.nl

Moet niet gekker worden:
23:43 refresh Witte pagina. Dus zonder melding.
Gewijzigd op 08/02/2016 23:44:59 door Bart V B
 
Arjen Halma
Moderator

Arjen Halma

08/02/2016 23:45:16
Quote Anchor link
Bart, was een foutje van mij, phphulp.nl is niet php7 compatible :)
 
Bart V B

Bart V B

08/02/2016 23:47:16
Quote Anchor link
:) keep up the good work Arjen.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.