Bestanden uploaden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »
Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

26/05/2009 10:25:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een vraagje, ik heb een website waar men bestanden kan uploaden, echter ik heb het volgende probleem:
Bestanden uploaden in IE en Safari(Apple browser) wil maar niet lukken. De knop "Bestanden uploaden" blijft "hangen". In Firefox werkt het uploaden wel. Weet iemand waardoor dat komt ?

Alvast bedankt voor de moeite.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 11:29:11
 
Hipska BE

Hipska BE

26/05/2009 10:34:00
Quote Anchor link
Ik zou het niet weten, heb je misschien een voorbeeldje? Dan kunnen wij het zelf ook eens proberen.
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

26/05/2009 10:38:00
Quote Anchor link
het blijft hangen achter je deurbel....
we kunnen niks met zown vraag omschrijving.
we zijn geen helderziende weetje ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RvW Of toch niet
 
Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

26/05/2009 10:49:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
?>



<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Compucolor upload</title>
<style type="text/css">
html, body {
font-family: verdana;
font-size: 11px;
}
h1 {
font-family: verdana;
font-size: 15px;
border-bottom: 1px solid black;
margin-bottom: 10px;
}
#main {
width: 500px;
background-color: #cccccc;
padding: 10px;
margin: 30px auto;
}
#uploaders {
padding: 5px;
background-color: white;
}
#uploaders div {
margin: 5px 2px 2px 2px;
padding: 3px;
}

.wit {
background-color: white;
margin: 5px 0;
padding: 5px;
}
a {
color: black;
cursor: pointer;
text-decoration: underline;
}

</style>
<script type="text/javascript">
var c=1,d=document;
function addUploader(){
c++; // haha.. c++ .. muhahha
var di = document.createElement('div');
di.innerHTML = "<input type='file' name='bestand"+c+"' />";
document.getElementById('uploaders').appendChild( di );
}
function deSubmit(){
var s=d.getElementById('submitter');
s.disabled="true";
s.value="Een moment geduld, uw bestanden worden geupload!";

}
</script>

</head>
<body>

<div id="main">

<h1>CompuColor file upload</h1>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? if(isset($error)){ ?>

<div class="wit" style="color: red;">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$error?>

</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? } ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? if(isset($upld)){ ?>

<div class="wit" style="color: green;">
De volgende bestanden zijn succesvol geupload:<br />
<ul>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? foreach($upld as $f){ ?>

<li>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$f?>
</li>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? } ?>

</ul>
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? } ?>


<form method="post" enctype="multipart/form-data">

<div id="uploaders">
[<a onclick="addUploader();return false;" href="#">Meer bestanden toevoegen</a>]<br /><br />

Selecteer de bestanden welke u opsturen wilt:<br />
<div class="uploader">
<input type="file" name="bestand1" />
</div>
</div>

<div class="wit">
<input type="submit" id="submitter" onclick="deSubmit();" value="Bestanden uploaden" />
</div>

</form>

 
Hipska BE

Hipska BE

26/05/2009 10:52:00
Quote Anchor link
Ehm, ik bedoelde een online voorbeeld zodat we kunnen kijken of het bij ons ook vastloopt..
 
Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

26/05/2009 10:59:00
Quote Anchor link
Oh ok

[link]http://ftp.compucolor.nl[/link]
 
Kitty N

kitty N

26/05/2009 11:11:00
Quote Anchor link
Volgens mij staar er ook ergens een ?> te veel als ik de site open in IE staat er onder aan een ?>


EDIT: is dat trouwens je hele script?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door kitty N
 
Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

26/05/2009 11:14:00
Quote Anchor link
@ kitty

Nee, maar wel de meest relevante code

Dit is trouwens de broncode van de knop:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
    <form method="post" enctype="multipart/form-data">
        
        <div id="uploaders">
            [<a onclick="addUploader();return false;" href="#">Meer bestanden toevoegen</a>]<br /><br />
        
            Selecteer de bestanden welke u opsturen wilt:<br />
            <div class="uploader">
                <input type="file" name="bestand1" />
            </div>
        </div>
        
        <div class="wit">
            <input type="submit" id="submitter" onclick="deSubmit();" value="Bestanden uploaden" />
        </div>
        
    </form>
 
Hipska BE

Hipska BE

26/05/2009 11:40:00
Quote Anchor link
Ik zie dit in safari:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
function deSubmit(){
    var s=d.getElementById('submitter');
    s.disabled="true";
    s.value="Een moment geduld, uw bestanden worden geupload!";
    
}


Hiermee zullen er inderdaad niet veel bestanden mee verstuurd worden. Je past enkel ergens op de pagina een tekstje aan...
 
Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

26/05/2009 11:42:00
Quote Anchor link
@Hipska

Wat moet er dan komen te staan ?

Hier staat trouwens de knop die, de code daarvan wijst naar deSubmit functie ?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
    <form method="post" enctype="multipart/form-data">
        
        <div id="uploaders">
            [<a onclick="addUploader();return false;" href="#">Meer bestanden toevoegen</a>]<br /><br />
        
            Selecteer de bestanden welke u opsturen wilt:<br />
            <div class="uploader">
                <input type="file" name="bestand1" />
            </div>
        </div>
        
        <div class="wit">
            <input type="submit" id="submitter" onclick="deSubmit();" value="Bestanden uploaden" />
        </div>
        
    </form>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Roozenburg
 
Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

26/05/2009 13:36:00
Quote Anchor link
Niemand ?

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Roozenburg
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.