Bestanden uploaden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »
Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

26/05/2009 10:25:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een vraagje, ik heb een website waar men bestanden kan uploaden, echter ik heb het volgende probleem:
Bestanden uploaden in IE en Safari(Apple browser) wil maar niet lukken. De knop "Bestanden uploaden" blijft "hangen". In Firefox werkt het uploaden wel. Weet iemand waardoor dat komt ?

Alvast bedankt voor de moeite.
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 20:39:31
 
Hipska BE

Hipska BE

26/05/2009 10:34:00
Quote Anchor link
Ik zou het niet weten, heb je misschien een voorbeeldje? Dan kunnen wij het zelf ook eens proberen.
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

26/05/2009 10:38:00
Quote Anchor link
het blijft hangen achter je deurbel....
we kunnen niks met zown vraag omschrijving.
we zijn geen helderziende weetje ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RvW Of toch niet
 
Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

26/05/2009 10:49:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
?>



<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Compucolor upload</title>
<style type="text/css">
html, body {
font-family: verdana;
font-size: 11px;
}
h1 {
font-family: verdana;
font-size: 15px;
border-bottom: 1px solid black;
margin-bottom: 10px;
}
#main {
width: 500px;
background-color: #cccccc;
padding: 10px;
margin: 30px auto;
}
#uploaders {
padding: 5px;
background-color: white;
}
#uploaders div {
margin: 5px 2px 2px 2px;
padding: 3px;
}

.wit {
background-color: white;
margin: 5px 0;
padding: 5px;
}
a {
color: black;
cursor: pointer;
text-decoration: underline;
}

</style>
<script type="text/javascript">
var c=1,d=document;
function addUploader(){
c++; // haha.. c++ .. muhahha
var di = document.createElement('div');
di.innerHTML = "<input type='file' name='bestand"+c+"' />";
document.getElementById('uploaders').appendChild( di );
}
function deSubmit(){
var s=d.getElementById('submitter');
s.disabled="true";
s.value="Een moment geduld, uw bestanden worden geupload!";

}
</script>

</head>
<body>

<div id="main">

<h1>CompuColor file upload</h1>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? if(isset($error)){ ?>

<div class="wit" style="color: red;">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$error?>

</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? } ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? if(isset($upld)){ ?>

<div class="wit" style="color: green;">
De volgende bestanden zijn succesvol geupload:<br />
<ul>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? foreach($upld as $f){ ?>

<li>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$f?>
</li>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? } ?>

</ul>
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? } ?>


<form method="post" enctype="multipart/form-data">

<div id="uploaders">
[<a onclick="addUploader();return false;" href="#">Meer bestanden toevoegen</a>]<br /><br />

Selecteer de bestanden welke u opsturen wilt:<br />
<div class="uploader">
<input type="file" name="bestand1" />
</div>
</div>

<div class="wit">
<input type="submit" id="submitter" onclick="deSubmit();" value="Bestanden uploaden" />
</div>

</form>

 
Hipska BE

Hipska BE

26/05/2009 10:52:00
Quote Anchor link
Ehm, ik bedoelde een online voorbeeld zodat we kunnen kijken of het bij ons ook vastloopt..
 
Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

26/05/2009 10:59:00
Quote Anchor link
Oh ok

[link]http://ftp.compucolor.nl[/link]
 
Kitty N

kitty N

26/05/2009 11:11:00
Quote Anchor link
Volgens mij staar er ook ergens een ?> te veel als ik de site open in IE staat er onder aan een ?>


EDIT: is dat trouwens je hele script?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door kitty N
 
Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

26/05/2009 11:14:00
Quote Anchor link
@ kitty

Nee, maar wel de meest relevante code

Dit is trouwens de broncode van de knop:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
    <form method="post" enctype="multipart/form-data">
        
        <div id="uploaders">
            [<a onclick="addUploader();return false;" href="#">Meer bestanden toevoegen</a>]<br /><br />
        
            Selecteer de bestanden welke u opsturen wilt:<br />
            <div class="uploader">
                <input type="file" name="bestand1" />
            </div>
        </div>
        
        <div class="wit">
            <input type="submit" id="submitter" onclick="deSubmit();" value="Bestanden uploaden" />
        </div>
        
    </form>
 
Hipska BE

Hipska BE

26/05/2009 11:40:00
Quote Anchor link
Ik zie dit in safari:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
function deSubmit(){
    var s=d.getElementById('submitter');
    s.disabled="true";
    s.value="Een moment geduld, uw bestanden worden geupload!";
    
}


Hiermee zullen er inderdaad niet veel bestanden mee verstuurd worden. Je past enkel ergens op de pagina een tekstje aan...
 
Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

26/05/2009 11:42:00
Quote Anchor link
@Hipska

Wat moet er dan komen te staan ?

Hier staat trouwens de knop die, de code daarvan wijst naar deSubmit functie ?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
    <form method="post" enctype="multipart/form-data">
        
        <div id="uploaders">
            [<a onclick="addUploader();return false;" href="#">Meer bestanden toevoegen</a>]<br /><br />
        
            Selecteer de bestanden welke u opsturen wilt:<br />
            <div class="uploader">
                <input type="file" name="bestand1" />
            </div>
        </div>
        
        <div class="wit">
            <input type="submit" id="submitter" onclick="deSubmit();" value="Bestanden uploaden" />
        </div>
        
    </form>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Roozenburg
 
Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

26/05/2009 13:36:00
Quote Anchor link
Niemand ?

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Roozenburg
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.