Bestanden uploaden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »
Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

26/05/2009 10:25:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een vraagje, ik heb een website waar men bestanden kan uploaden, echter ik heb het volgende probleem:
Bestanden uploaden in IE en Safari(Apple browser) wil maar niet lukken. De knop "Bestanden uploaden" blijft "hangen". In Firefox werkt het uploaden wel. Weet iemand waardoor dat komt ?

Alvast bedankt voor de moeite.
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 11:26:41
 
Hipska BE

Hipska BE

26/05/2009 10:34:00
Quote Anchor link
Ik zou het niet weten, heb je misschien een voorbeeldje? Dan kunnen wij het zelf ook eens proberen.
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

26/05/2009 10:38:00
Quote Anchor link
het blijft hangen achter je deurbel....
we kunnen niks met zown vraag omschrijving.
we zijn geen helderziende weetje ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RvW Of toch niet
 
Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

26/05/2009 10:49:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
?>



<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Compucolor upload</title>
<style type="text/css">
html, body {
font-family: verdana;
font-size: 11px;
}
h1 {
font-family: verdana;
font-size: 15px;
border-bottom: 1px solid black;
margin-bottom: 10px;
}
#main {
width: 500px;
background-color: #cccccc;
padding: 10px;
margin: 30px auto;
}
#uploaders {
padding: 5px;
background-color: white;
}
#uploaders div {
margin: 5px 2px 2px 2px;
padding: 3px;
}

.wit {
background-color: white;
margin: 5px 0;
padding: 5px;
}
a {
color: black;
cursor: pointer;
text-decoration: underline;
}

</style>
<script type="text/javascript">
var c=1,d=document;
function addUploader(){
c++; // haha.. c++ .. muhahha
var di = document.createElement('div');
di.innerHTML = "<input type='file' name='bestand"+c+"' />";
document.getElementById('uploaders').appendChild( di );
}
function deSubmit(){
var s=d.getElementById('submitter');
s.disabled="true";
s.value="Een moment geduld, uw bestanden worden geupload!";

}
</script>

</head>
<body>

<div id="main">

<h1>CompuColor file upload</h1>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? if(isset($error)){ ?>

<div class="wit" style="color: red;">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$error?>

</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? } ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? if(isset($upld)){ ?>

<div class="wit" style="color: green;">
De volgende bestanden zijn succesvol geupload:<br />
<ul>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? foreach($upld as $f){ ?>

<li>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$f?>
</li>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? } ?>

</ul>
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? } ?>


<form method="post" enctype="multipart/form-data">

<div id="uploaders">
[<a onclick="addUploader();return false;" href="#">Meer bestanden toevoegen</a>]<br /><br />

Selecteer de bestanden welke u opsturen wilt:<br />
<div class="uploader">
<input type="file" name="bestand1" />
</div>
</div>

<div class="wit">
<input type="submit" id="submitter" onclick="deSubmit();" value="Bestanden uploaden" />
</div>

</form>

 
Hipska BE

Hipska BE

26/05/2009 10:52:00
Quote Anchor link
Ehm, ik bedoelde een online voorbeeld zodat we kunnen kijken of het bij ons ook vastloopt..
 
Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

26/05/2009 10:59:00
Quote Anchor link
Oh ok

[link]http://ftp.compucolor.nl[/link]
 
Kitty N

kitty N

26/05/2009 11:11:00
Quote Anchor link
Volgens mij staar er ook ergens een ?> te veel als ik de site open in IE staat er onder aan een ?>


EDIT: is dat trouwens je hele script?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door kitty N
 
Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

26/05/2009 11:14:00
Quote Anchor link
@ kitty

Nee, maar wel de meest relevante code

Dit is trouwens de broncode van de knop:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
    <form method="post" enctype="multipart/form-data">
        
        <div id="uploaders">
            [<a onclick="addUploader();return false;" href="#">Meer bestanden toevoegen</a>]<br /><br />
        
            Selecteer de bestanden welke u opsturen wilt:<br />
            <div class="uploader">
                <input type="file" name="bestand1" />
            </div>
        </div>
        
        <div class="wit">
            <input type="submit" id="submitter" onclick="deSubmit();" value="Bestanden uploaden" />
        </div>
        
    </form>
 
Hipska BE

Hipska BE

26/05/2009 11:40:00
Quote Anchor link
Ik zie dit in safari:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
function deSubmit(){
    var s=d.getElementById('submitter');
    s.disabled="true";
    s.value="Een moment geduld, uw bestanden worden geupload!";
    
}


Hiermee zullen er inderdaad niet veel bestanden mee verstuurd worden. Je past enkel ergens op de pagina een tekstje aan...
 
Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

26/05/2009 11:42:00
Quote Anchor link
@Hipska

Wat moet er dan komen te staan ?

Hier staat trouwens de knop die, de code daarvan wijst naar deSubmit functie ?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
    <form method="post" enctype="multipart/form-data">
        
        <div id="uploaders">
            [<a onclick="addUploader();return false;" href="#">Meer bestanden toevoegen</a>]<br /><br />
        
            Selecteer de bestanden welke u opsturen wilt:<br />
            <div class="uploader">
                <input type="file" name="bestand1" />
            </div>
        </div>
        
        <div class="wit">
            <input type="submit" id="submitter" onclick="deSubmit();" value="Bestanden uploaden" />
        </div>
        
    </form>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Roozenburg
 
Nick Roozenburg

Nick Roozenburg

26/05/2009 13:36:00
Quote Anchor link
Niemand ?

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Roozenburg
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.