Contact formulier error afhandeling

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »
Matthijs Vos

Matthijs Vos

23/02/2012 16:53:59
Quote Anchor link
Heey mensen,

Ik heb een contact formulier op mijn website en die word gecontroleerd met php (voor mensen die javascript uit hebben maar daar gaat het nu niet om), het probleem is alleen dat als alles fout is hij alleen de 1e fout op het scherm weergeeft. Dit is het stuk script dat de invoer controleerd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?
    $s1
=''; $s2=''; $s3=''; $s4=''; $s5=''; $s6='';
    if (strlen($_POST["name"]) == 0){
        echo 'Naam is verplicht.';
        $s1='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

    elseif (strlen($_POST["mail"]) == 0){
        echo 'Mail is verplicht, in de vorm [email protected]';
        $s2='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

    elseif(preg_match("^[a-z0-9._-]+@[a-z0-9._-]+.[a-z]{2,6}$", ($_POST["mail"]) )){
        echo 'Mail is verplicht, in de vorm [email protected]';
        $s2='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
    }

    elseif (($_POST["repeatmail"]) != ($_POST["mail"])){
        echo 'Mail moet worden herhaald';
        $s3='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

    elseif (strlen($_POST["message"]) <= 10){
        echo 'Bericht is verplicht en moet langer zijn dan 10 tekens.';
        $s6='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

    elseif (strlen($_POST["onderwerp"]) == 0){
        echo 'Onderwerp is verplicht.';
        $s4='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

    elseif (($_POST["validate"]) != 'woord'){
        echo 'Nee, dat woord staat niet lager';
        $s5='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

?>


Ik snap dat dat komt door de if dat hij gelijk de bovenste pakt maar is dit ook op te lossen?
Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

02/06/2024 16:49:35
 
Lendl Verschoor

Lendl Verschoor

23/02/2012 17:00:09
Quote Anchor link
Door alles in zijn eigen "If" te plaatsen in plaats van "elseif", want je wilt(neem ik aan) dat die op alles controleert.
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

23/02/2012 17:18:56
Quote Anchor link
Bedankt, heb je ook een idee hoe ik de mail kan valideren? ik doe het nu met preg_match maar volgens mij is dat niet echt een goede manier of wel?
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

23/02/2012 17:23:11
Quote Anchor link
Met dit script uit PHP KookboekPHP Kookboek:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
<?php
/**
 * E-mailadres valideren
 *
 * @author Ward van der Put <[email protected]>
 * @license http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
 * @version 4
 *
 * @param string $str
 * @return boolean
 */

function is_emailadres($str)
{

    // Een e-mailadres moet een alfanumerieke string zijn
    if (!is_string($str) or is_numeric($str)) {
        return FALSE;
    }

    // Een e-mailadres kan niet korter zijn dan 7 karakters
    // en mag niet langer zijn dan 256 karakters

    if ((strlen($str) < 7) or (strlen($str) > 256)) {
        return FALSE;
    }

    /**
     * E-mailadres valideren met een inputfilter
     *
     * @link http://www.php.net/manual/en/function.filter-var.php
     */

    if (!filter_var($str, FILTER_VALIDATE_EMAIL)) {
        return FALSE;
    }

    /**
     * E-mailadres valideren met een reguliere expressie
     *
     * Deze reguliere expressie accepteert lange TLD's van 6 karakters
     * (bijvoorbeeld .museum) en nieuwe geo TLD's van 7 of 8 karakters
     * (bijvoorbeeld .ottawa, .hamburg en .saarland).
     *
     * @link http://wiki.phpfreakz.nl/Invoer_validatie
     * @link http://www.php.net/manual/en/function.preg-match.php
     */

    if (!preg_match('#^[a-z0-9][a-z0-9_.\-]*@([a-z0-9]+\.)*[a-z0-9][a-z0-9\-]+\.([a-z]{2,8})$#i', $str)) {
        return FALSE;
    }

    // E-mailadres uitsplitsen in een geïndexeerde array
    $aEmailadres = explode('@', $str);
    // Het e-mailadres moet uit twee onderdelen bestaan:
    // een lokale naam en een hostnaam

    if (count($aEmailadres) != 2) {
        return FALSE;
    }

    // De lokale naam mag niet langer zijn dan 64 karakters
    if (strlen($aEmailadres[0]) > 64) {
        return FALSE;
    }

    /**
     * DNS voor SMTP
     *
     * Als er een MX-record wordt gevonden, dan is de hostnaam in het
     * e-mailadres bruikbaar voor mail exchange (MX).  Wordt er geen
     * MX-record gevonden, dan moet de hostnaam zelf zijn te vinden met
     * een DNS-lookup.
     *
     * @link http://www.faqs.org/rfcs/rfc2821
     * @link http://www.php.net/manual/en/function.getmxrr.php
     * @link http://www.php.net/manual/en/function.gethostbyname.php
     */

    if (getmxrr($aEmailadres[1], &$aMXhosts)) {
        return TRUE;
    }
else {
        $sIPadres = gethostbyname($aEmailadres[1]);
        if ($sIPadres == $aEmailadres[1]) {
            return FALSE;
        }
else {
            return TRUE;
        }
    }
}

?>

en dan kan je het aanroepen met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
is_emailadres($_POST["mail"]);
?>

Alle credits gaan naar Ward van der Put.
Gewijzigd op 23/02/2012 17:23:33 door Koen Vlaswinkel
 
- SanThe -

- SanThe -

23/02/2012 17:27:09
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

23/02/2012 17:39:54
Quote Anchor link
@koen
Ik heb dat script gebruikt maar als ik nu hoi invul dan word hij ook geacepteerd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(is_emailadres($_POST["mail"]))
    {

        $r2='<span class="ValidationErrors">Mail is verplicht, in de vorm [email protected]</span>';
        $s2='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
    }

?>


Pas ik hem zo goed toe?

Toevoeging op 23/02/2012 17:41:09:

opgelost, moest nog een ! toevoegen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.