Contact formulier error afhandeling

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »
Matthijs Vos

Matthijs Vos

23/02/2012 16:53:59
Quote Anchor link
Heey mensen,

Ik heb een contact formulier op mijn website en die word gecontroleerd met php (voor mensen die javascript uit hebben maar daar gaat het nu niet om), het probleem is alleen dat als alles fout is hij alleen de 1e fout op het scherm weergeeft. Dit is het stuk script dat de invoer controleerd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?
    $s1
=''; $s2=''; $s3=''; $s4=''; $s5=''; $s6='';
    if (strlen($_POST["name"]) == 0){
        echo 'Naam is verplicht.';
        $s1='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

    elseif (strlen($_POST["mail"]) == 0){
        echo 'Mail is verplicht, in de vorm [email protected]';
        $s2='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

    elseif(preg_match("^[a-z0-9._-]+@[a-z0-9._-]+.[a-z]{2,6}$", ($_POST["mail"]) )){
        echo 'Mail is verplicht, in de vorm [email protected]';
        $s2='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
    }

    elseif (($_POST["repeatmail"]) != ($_POST["mail"])){
        echo 'Mail moet worden herhaald';
        $s3='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

    elseif (strlen($_POST["message"]) <= 10){
        echo 'Bericht is verplicht en moet langer zijn dan 10 tekens.';
        $s6='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

    elseif (strlen($_POST["onderwerp"]) == 0){
        echo 'Onderwerp is verplicht.';
        $s4='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

    elseif (($_POST["validate"]) != 'woord'){
        echo 'Nee, dat woord staat niet lager';
        $s5='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

?>


Ik snap dat dat komt door de if dat hij gelijk de bovenste pakt maar is dit ook op te lossen?
Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 16:09:23
 
Lendl Verschoor

Lendl Verschoor

23/02/2012 17:00:09
Quote Anchor link
Door alles in zijn eigen "If" te plaatsen in plaats van "elseif", want je wilt(neem ik aan) dat die op alles controleert.
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

23/02/2012 17:18:56
Quote Anchor link
Bedankt, heb je ook een idee hoe ik de mail kan valideren? ik doe het nu met preg_match maar volgens mij is dat niet echt een goede manier of wel?
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

23/02/2012 17:23:11
Quote Anchor link
Met dit script uit PHP KookboekPHP Kookboek:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
<?php
/**
 * E-mailadres valideren
 *
 * @author Ward van der Put <[email protected]>
 * @license http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
 * @version 4
 *
 * @param string $str
 * @return boolean
 */

function is_emailadres($str)
{

    // Een e-mailadres moet een alfanumerieke string zijn
    if (!is_string($str) or is_numeric($str)) {
        return FALSE;
    }

    // Een e-mailadres kan niet korter zijn dan 7 karakters
    // en mag niet langer zijn dan 256 karakters

    if ((strlen($str) < 7) or (strlen($str) > 256)) {
        return FALSE;
    }

    /**
     * E-mailadres valideren met een inputfilter
     *
     * @link http://www.php.net/manual/en/function.filter-var.php
     */

    if (!filter_var($str, FILTER_VALIDATE_EMAIL)) {
        return FALSE;
    }

    /**
     * E-mailadres valideren met een reguliere expressie
     *
     * Deze reguliere expressie accepteert lange TLD's van 6 karakters
     * (bijvoorbeeld .museum) en nieuwe geo TLD's van 7 of 8 karakters
     * (bijvoorbeeld .ottawa, .hamburg en .saarland).
     *
     * @link http://wiki.phpfreakz.nl/Invoer_validatie
     * @link http://www.php.net/manual/en/function.preg-match.php
     */

    if (!preg_match('#^[a-z0-9][a-z0-9_.\-]*@([a-z0-9]+\.)*[a-z0-9][a-z0-9\-]+\.([a-z]{2,8})$#i', $str)) {
        return FALSE;
    }

    // E-mailadres uitsplitsen in een geïndexeerde array
    $aEmailadres = explode('@', $str);
    // Het e-mailadres moet uit twee onderdelen bestaan:
    // een lokale naam en een hostnaam

    if (count($aEmailadres) != 2) {
        return FALSE;
    }

    // De lokale naam mag niet langer zijn dan 64 karakters
    if (strlen($aEmailadres[0]) > 64) {
        return FALSE;
    }

    /**
     * DNS voor SMTP
     *
     * Als er een MX-record wordt gevonden, dan is de hostnaam in het
     * e-mailadres bruikbaar voor mail exchange (MX).  Wordt er geen
     * MX-record gevonden, dan moet de hostnaam zelf zijn te vinden met
     * een DNS-lookup.
     *
     * @link http://www.faqs.org/rfcs/rfc2821
     * @link http://www.php.net/manual/en/function.getmxrr.php
     * @link http://www.php.net/manual/en/function.gethostbyname.php
     */

    if (getmxrr($aEmailadres[1], &$aMXhosts)) {
        return TRUE;
    }
else {
        $sIPadres = gethostbyname($aEmailadres[1]);
        if ($sIPadres == $aEmailadres[1]) {
            return FALSE;
        }
else {
            return TRUE;
        }
    }
}

?>

en dan kan je het aanroepen met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
is_emailadres($_POST["mail"]);
?>

Alle credits gaan naar Ward van der Put.
Gewijzigd op 23/02/2012 17:23:33 door Koen Vlaswinkel
 
- SanThe -

- SanThe -

23/02/2012 17:27:09
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

23/02/2012 17:39:54
Quote Anchor link
@koen
Ik heb dat script gebruikt maar als ik nu hoi invul dan word hij ook geacepteerd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(is_emailadres($_POST["mail"]))
    {

        $r2='<span class="ValidationErrors">Mail is verplicht, in de vorm [email protected]</span>';
        $s2='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
    }

?>


Pas ik hem zo goed toe?

Toevoeging op 23/02/2012 17:41:09:

opgelost, moest nog een ! toevoegen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.