Contact formulier error afhandeling

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »
Matthijs Vos

Matthijs Vos

23/02/2012 16:53:59
Quote Anchor link
Heey mensen,

Ik heb een contact formulier op mijn website en die word gecontroleerd met php (voor mensen die javascript uit hebben maar daar gaat het nu niet om), het probleem is alleen dat als alles fout is hij alleen de 1e fout op het scherm weergeeft. Dit is het stuk script dat de invoer controleerd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?
    $s1
=''; $s2=''; $s3=''; $s4=''; $s5=''; $s6='';
    if (strlen($_POST["name"]) == 0){
        echo 'Naam is verplicht.';
        $s1='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

    elseif (strlen($_POST["mail"]) == 0){
        echo 'Mail is verplicht, in de vorm [email protected]';
        $s2='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

    elseif(preg_match("^[a-z0-9._-]+@[a-z0-9._-]+.[a-z]{2,6}$", ($_POST["mail"]) )){
        echo 'Mail is verplicht, in de vorm [email protected]';
        $s2='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
    }

    elseif (($_POST["repeatmail"]) != ($_POST["mail"])){
        echo 'Mail moet worden herhaald';
        $s3='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

    elseif (strlen($_POST["message"]) <= 10){
        echo 'Bericht is verplicht en moet langer zijn dan 10 tekens.';
        $s6='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

    elseif (strlen($_POST["onderwerp"]) == 0){
        echo 'Onderwerp is verplicht.';
        $s4='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

    elseif (($_POST["validate"]) != 'woord'){
        echo 'Nee, dat woord staat niet lager';
        $s5='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
        }

?>


Ik snap dat dat komt door de if dat hij gelijk de bovenste pakt maar is dit ook op te lossen?
Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 00:17:00
 
Lendl Verschoor

Lendl Verschoor

23/02/2012 17:00:09
Quote Anchor link
Door alles in zijn eigen "If" te plaatsen in plaats van "elseif", want je wilt(neem ik aan) dat die op alles controleert.
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

23/02/2012 17:18:56
Quote Anchor link
Bedankt, heb je ook een idee hoe ik de mail kan valideren? ik doe het nu met preg_match maar volgens mij is dat niet echt een goede manier of wel?
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

23/02/2012 17:23:11
Quote Anchor link
Met dit script uit PHP KookboekPHP Kookboek:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
<?php
/**
 * E-mailadres valideren
 *
 * @author Ward van der Put <[email protected]>
 * @license http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/
 * @version 4
 *
 * @param string $str
 * @return boolean
 */

function is_emailadres($str)
{

    // Een e-mailadres moet een alfanumerieke string zijn
    if (!is_string($str) or is_numeric($str)) {
        return FALSE;
    }

    // Een e-mailadres kan niet korter zijn dan 7 karakters
    // en mag niet langer zijn dan 256 karakters

    if ((strlen($str) < 7) or (strlen($str) > 256)) {
        return FALSE;
    }

    /**
     * E-mailadres valideren met een inputfilter
     *
     * @link http://www.php.net/manual/en/function.filter-var.php
     */

    if (!filter_var($str, FILTER_VALIDATE_EMAIL)) {
        return FALSE;
    }

    /**
     * E-mailadres valideren met een reguliere expressie
     *
     * Deze reguliere expressie accepteert lange TLD's van 6 karakters
     * (bijvoorbeeld .museum) en nieuwe geo TLD's van 7 of 8 karakters
     * (bijvoorbeeld .ottawa, .hamburg en .saarland).
     *
     * @link http://wiki.phpfreakz.nl/Invoer_validatie
     * @link http://www.php.net/manual/en/function.preg-match.php
     */

    if (!preg_match('#^[a-z0-9][a-z0-9_.\-]*@([a-z0-9]+\.)*[a-z0-9][a-z0-9\-]+\.([a-z]{2,8})$#i', $str)) {
        return FALSE;
    }

    // E-mailadres uitsplitsen in een geïndexeerde array
    $aEmailadres = explode('@', $str);
    // Het e-mailadres moet uit twee onderdelen bestaan:
    // een lokale naam en een hostnaam

    if (count($aEmailadres) != 2) {
        return FALSE;
    }

    // De lokale naam mag niet langer zijn dan 64 karakters
    if (strlen($aEmailadres[0]) > 64) {
        return FALSE;
    }

    /**
     * DNS voor SMTP
     *
     * Als er een MX-record wordt gevonden, dan is de hostnaam in het
     * e-mailadres bruikbaar voor mail exchange (MX).  Wordt er geen
     * MX-record gevonden, dan moet de hostnaam zelf zijn te vinden met
     * een DNS-lookup.
     *
     * @link http://www.faqs.org/rfcs/rfc2821
     * @link http://www.php.net/manual/en/function.getmxrr.php
     * @link http://www.php.net/manual/en/function.gethostbyname.php
     */

    if (getmxrr($aEmailadres[1], &$aMXhosts)) {
        return TRUE;
    }
else {
        $sIPadres = gethostbyname($aEmailadres[1]);
        if ($sIPadres == $aEmailadres[1]) {
            return FALSE;
        }
else {
            return TRUE;
        }
    }
}

?>

en dan kan je het aanroepen met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
is_emailadres($_POST["mail"]);
?>

Alle credits gaan naar Ward van der Put.
Gewijzigd op 23/02/2012 17:23:33 door Koen Vlaswinkel
 
- SanThe -

- SanThe -

23/02/2012 17:27:09
 
Matthijs Vos

Matthijs Vos

23/02/2012 17:39:54
Quote Anchor link
@koen
Ik heb dat script gebruikt maar als ik nu hoi invul dan word hij ook geacepteerd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(is_emailadres($_POST["mail"]))
    {

        $r2='<span class="ValidationErrors">Mail is verplicht, in de vorm [email protected]</span>';
        $s2='style="border:#FF0000 solid 2px;"';
    }

?>


Pas ik hem zo goed toe?

Toevoeging op 23/02/2012 17:41:09:

opgelost, moest nog een ! toevoegen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.