Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

John De Zon

John De Zon

14/06/2014 12:24:55
Quote Anchor link
Beste,

Ik wil de e-mail aanpassen die bij mijn contactformulier wordt verzonden naar mij.
Want nu komt er gewoon het bericht en ik wil het aanpassen naar:

Beste iemand op je website heeft contact proberen opnemen. En een afbeelding.
Hoe moet ik dit doen?

PHP Code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
            <?php
$action
=$_REQUEST['action'];
if ($action=="")    /* display the contact form */
    {
    ?>

    <form  action="" method="POST" enctype="multipart/form-data">
    <input type="hidden" name="action" value="submit">
    Naam:<br>
    <input name="name" type="text" value="" size="30"/><br>
    Email:<br>
    <input name="email" type="text" value="" size="30"/><br>
    Idee, Bericht, Bugg of vraag:<br>
    <textarea name="message" rows="7" cols="30"></textarea><br>
    <input type="submit" value="Send email"/>
    </form>
    <?php
    }  
else                /* send the submitted data */
    {
    $name=$_REQUEST['name'];
    $email=$_REQUEST['email'];
    $message=$_REQUEST ['message'];
    if (($name=="")||($email=="")||($message==""))
        {

        echo "Je moet alle velden invullen, Vul het <a href=\"\">contact formulier</a> opnieuw in.";
        }

    else{        
        $from="From: $name<$email>\r\nReturn-path: $email";
        $subject="Bericht van TeamCrafted.tk";
        mail("[email protected]", $subject, $message, $from);
        echo "Bericht verzonden!";
        }
    }
  
?>



**knip**
Gewijzigd op 03/04/2017 18:50:03 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 19:29:03
 
Shamrock Modelbouw

Shamrock Modelbouw

14/06/2014 12:32:42
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$message=$_REQUEST ['message'];
is het bericht dat verstuurd wordt.

Dit kun je toch aanpassen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$message= "Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. <img src='http://www.website.nl/image.jpg' />" . $_REQUEST ['message'];
Gewijzigd op 14/06/2014 12:33:09 door Shamrock Modelbouw
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 12:33:21
Quote Anchor link
Hartelijk dank!

Toevoeging op 14/06/2014 12:59:51:

Maar ik bots nu op een ander probleem. Met de afbeelding.
Ik heb mijn code aangepast naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$message= "<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. Hier volgt het bericht." . $_REQUEST ['message'];


En dan krijg ik de email:

<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg </img> Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. Hier volgt het bericht.Test

**knip**
Gewijzigd op 03/04/2017 18:50:20 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/06/2014 13:11:18
Quote Anchor link
Wat dacht je ervan om de HTMLcode van je img af te sluiten met /> ?
</img> bestaat niet volgens de specificaties.
Gewijzigd op 14/06/2014 13:12:49 door - Ariën -
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 13:12:38
Quote Anchor link
hoe zou ik dat dan doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/06/2014 13:13:26
Quote Anchor link
Zie mijn post ^
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 13:16:01
Quote Anchor link
met een spatie achter de link?


Toevoeging op 14/06/2014 13:21:36:

Weet er misschien iemand raad op deze vraag?
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/probleem-met-footer/95186/
 
Erwin Zenden

Erwin Zenden

14/06/2014 13:24:00
Quote Anchor link
Je sluit bij deze je <img> niet, wat -Aar- bedoeld is

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2

<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg'> Beste,.....
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 13:25:16
Quote Anchor link
ok
 
Erwin Zenden

Erwin Zenden

14/06/2014 13:37:18
Quote Anchor link
Dus als je de volgende code goed afsluit dan krijg je je afbeelding mee in je mail.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$message= "<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg'><br> Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. Hier volgt het bericht." . $_REQUEST ['message'];


Dit moet de afbeelding aan je laten zien.
 
- SanThe -

- SanThe -

14/06/2014 13:43:38
Quote Anchor link
Als het een nette html opmaak heeft gaat het plaatje mee. Vergeet niet de juiste headers mee te geven.
http://phpwiki.santhe.nl/index.php?title=De_juiste_mailheaders
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 13:45:31
Quote Anchor link
Voor alle duidelijkheid is dit mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
            <?php
$action
=$_REQUEST['action'];
if ($action=="")    /* display the contact form */
    {
    ?>

    <form  action="" method="POST" enctype="multipart/form-data">
    <input type="hidden" name="action" value="submit">
    Naam:<br>
    <input name="name" type="text" value="" size="30"/><br>
    Email:<br>
    <input name="email" type="text" value="" size="30"/><br>
    Idee, Bericht, Bugg of vraag:<br>
    <textarea name="message" rows="7" cols="30"></textarea><br>
    <input type="submit" value="Send email"/>
    </form>
    <?php
    }  
else                /* send the submitted data */
    {
    $name=$_REQUEST['name'];
    $email=$_REQUEST['email'];
    $message= "<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg'><br> Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. Hier volgt het bericht. " . $_REQUEST ['message'];
    if (($name=="")||($email=="")||($message==""))
        {

        echo "Je moet alle velden invullen, Vul het <a href=\"\">contact formulier</a> opnieuw in.";
        }

    else{        
        $from="From: $name<$email>\r\nReturn-path: $email";
        $subject="Bericht van TeamCrafted.tk";
        mail("[email protected]", $subject, $message, $from);
        echo "Bericht verzonden!";
        }
    }
  
?>


En is dit nog steeds de email die ik op mijn mac ontvang:

<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg'><br> Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. Hier volgt het bericht.Testbericht

Hopelijk weet iemand mij raad.
Gewijzigd op 03/04/2017 18:53:19 door - Ariën -
 
Joakim Broden

Joakim Broden

14/06/2014 13:58:39
Quote Anchor link
Je moet wel aangeven dat het een HTML email is zoals Santhe al aangaf, juiste headers meegegeven.
 
- SanThe -

- SanThe -

14/06/2014 14:19:57
Quote Anchor link
Wat je nu hebt is geen html maar gewoon tekst.
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 14:21:23
Quote Anchor link
Welke headers moet ik dan aanpassen? Kan iemand die doorsturen?
 
Joakim Broden

Joakim Broden

14/06/2014 14:22:57
Quote Anchor link
- SanThe - op 14/06/2014 13:43:38:
Als het een nette html opmaak heeft gaat het plaatje mee. Vergeet niet de juiste headers mee te geven.
http://phpwiki.santhe.nl/index.php?title=De_juiste_mailheaders
 
Shamrock Modelbouw

Shamrock Modelbouw

14/06/2014 14:25:42
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$headers = 'From: $name<$email>'. "\r\n";
$headers .= 'Return-path: $email'. "\r\n";
$headers .= 'Content-type: text/html; charset=UTF-8'. "\r\n";

$subject="Bericht van TeamCrafted.tk";
mail("[email protected]", $subject, $message, $headers);
echo "Bericht verzonden!";
Gewijzigd op 03/04/2017 18:54:06 door - Ariën -
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 14:32:48
Quote Anchor link
Kan je niet gewoon de nodige code doorsturen? Want het lukt niet.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

14/06/2014 14:37:29
Quote Anchor link
*Knip* op 14/06/2014 14:32:48:
Kan je niet gewoon de nodige code doorsturen? Want het lukt niet.

Nee dat kan niet, dit is phpHULP geen phpMAAKMIJNCODE. Er zijn nu diverse goede antwoorden gegeven waar je iets mee kunt doen. Je moet proberen (wat je nauwelijks hebt gedaan kwa tijden) en laat anders de code zien die je nu hebt.
Gewijzigd op 03/04/2017 18:53:40 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

14/06/2014 14:45:29
Quote Anchor link
De body van de mail moet valid html zijn.
http://validator.w3.org/

En de headers voor de mail vind je achter mijn linkje hierboven.
Let vooral op de From.
Die is bij Shamrock Modelbouw ook niet correct.
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 15:03:20
Quote Anchor link
Ok dit is de code die ik nu heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
    }  
else                /* send the submitted data */
    {
    $name=$_REQUEST['name'];
    $email=$_REQUEST['email'];
    $headers = "From: $name<$email>\r\nReturn-path: $email";
    $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";

    $message= "<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg'><br> Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. Hier volgt het bericht. " . $_REQUEST ['message'];
    if (($name=="")||($email=="")||($message==""))
        {

        echo "Je moet alle velden invullen, Vul het <a href=\"\">contact formulier</a> opnieuw in.";
        }

    else{        
        $from="From: $name<$email>\r\nReturn-path: $email";
        $subject="Bericht van TeamCrafted.tk";
        mail("**knip**@icloud.com", $subject, $message, $from);
        echo "Bericht verzonden!";
        }
    }
  
?>
Gewijzigd op 03/04/2017 18:52:24 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.