Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

John De Zon

John De Zon

14/06/2014 12:24:55
Quote Anchor link
Beste,

Ik wil de e-mail aanpassen die bij mijn contactformulier wordt verzonden naar mij.
Want nu komt er gewoon het bericht en ik wil het aanpassen naar:

Beste iemand op je website heeft contact proberen opnemen. En een afbeelding.
Hoe moet ik dit doen?

PHP Code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
            <?php
$action
=$_REQUEST['action'];
if ($action=="")    /* display the contact form */
    {
    ?>

    <form  action="" method="POST" enctype="multipart/form-data">
    <input type="hidden" name="action" value="submit">
    Naam:<br>
    <input name="name" type="text" value="" size="30"/><br>
    Email:<br>
    <input name="email" type="text" value="" size="30"/><br>
    Idee, Bericht, Bugg of vraag:<br>
    <textarea name="message" rows="7" cols="30"></textarea><br>
    <input type="submit" value="Send email"/>
    </form>
    <?php
    }  
else                /* send the submitted data */
    {
    $name=$_REQUEST['name'];
    $email=$_REQUEST['email'];
    $message=$_REQUEST ['message'];
    if (($name=="")||($email=="")||($message==""))
        {

        echo "Je moet alle velden invullen, Vul het <a href=\"\">contact formulier</a> opnieuw in.";
        }

    else{        
        $from="From: $name<$email>\r\nReturn-path: $email";
        $subject="Bericht van TeamCrafted.tk";
        mail("[email protected]", $subject, $message, $from);
        echo "Bericht verzonden!";
        }
    }
  
?>



**knip**
Gewijzigd op 03/04/2017 18:50:03 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 19:35:50
 
Shamrock Modelbouw

Shamrock Modelbouw

14/06/2014 12:32:42
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$message=$_REQUEST ['message'];
is het bericht dat verstuurd wordt.

Dit kun je toch aanpassen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$message= "Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. <img src='http://www.website.nl/image.jpg' />" . $_REQUEST ['message'];
Gewijzigd op 14/06/2014 12:33:09 door Shamrock Modelbouw
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 12:33:21
Quote Anchor link
Hartelijk dank!

Toevoeging op 14/06/2014 12:59:51:

Maar ik bots nu op een ander probleem. Met de afbeelding.
Ik heb mijn code aangepast naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$message= "<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. Hier volgt het bericht." . $_REQUEST ['message'];


En dan krijg ik de email:

<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg </img> Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. Hier volgt het bericht.Test

**knip**
Gewijzigd op 03/04/2017 18:50:20 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/06/2014 13:11:18
Quote Anchor link
Wat dacht je ervan om de HTMLcode van je img af te sluiten met /> ?
</img> bestaat niet volgens de specificaties.
Gewijzigd op 14/06/2014 13:12:49 door - Ariën -
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 13:12:38
Quote Anchor link
hoe zou ik dat dan doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/06/2014 13:13:26
Quote Anchor link
Zie mijn post ^
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 13:16:01
Quote Anchor link
met een spatie achter de link?


Toevoeging op 14/06/2014 13:21:36:

Weet er misschien iemand raad op deze vraag?
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/probleem-met-footer/95186/
 
Erwin Zenden

Erwin Zenden

14/06/2014 13:24:00
Quote Anchor link
Je sluit bij deze je <img> niet, wat -Aar- bedoeld is

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2

<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg'> Beste,.....
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 13:25:16
Quote Anchor link
ok
 
Erwin Zenden

Erwin Zenden

14/06/2014 13:37:18
Quote Anchor link
Dus als je de volgende code goed afsluit dan krijg je je afbeelding mee in je mail.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$message= "<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg'><br> Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. Hier volgt het bericht." . $_REQUEST ['message'];


Dit moet de afbeelding aan je laten zien.
 
- SanThe -

- SanThe -

14/06/2014 13:43:38
Quote Anchor link
Als het een nette html opmaak heeft gaat het plaatje mee. Vergeet niet de juiste headers mee te geven.
http://phpwiki.santhe.nl/index.php?title=De_juiste_mailheaders
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 13:45:31
Quote Anchor link
Voor alle duidelijkheid is dit mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
            <?php
$action
=$_REQUEST['action'];
if ($action=="")    /* display the contact form */
    {
    ?>

    <form  action="" method="POST" enctype="multipart/form-data">
    <input type="hidden" name="action" value="submit">
    Naam:<br>
    <input name="name" type="text" value="" size="30"/><br>
    Email:<br>
    <input name="email" type="text" value="" size="30"/><br>
    Idee, Bericht, Bugg of vraag:<br>
    <textarea name="message" rows="7" cols="30"></textarea><br>
    <input type="submit" value="Send email"/>
    </form>
    <?php
    }  
else                /* send the submitted data */
    {
    $name=$_REQUEST['name'];
    $email=$_REQUEST['email'];
    $message= "<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg'><br> Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. Hier volgt het bericht. " . $_REQUEST ['message'];
    if (($name=="")||($email=="")||($message==""))
        {

        echo "Je moet alle velden invullen, Vul het <a href=\"\">contact formulier</a> opnieuw in.";
        }

    else{        
        $from="From: $name<$email>\r\nReturn-path: $email";
        $subject="Bericht van TeamCrafted.tk";
        mail("[email protected]", $subject, $message, $from);
        echo "Bericht verzonden!";
        }
    }
  
?>


En is dit nog steeds de email die ik op mijn mac ontvang:

<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg'><br> Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. Hier volgt het bericht.Testbericht

Hopelijk weet iemand mij raad.
Gewijzigd op 03/04/2017 18:53:19 door - Ariën -
 
Joakim Broden

Joakim Broden

14/06/2014 13:58:39
Quote Anchor link
Je moet wel aangeven dat het een HTML email is zoals Santhe al aangaf, juiste headers meegegeven.
 
- SanThe -

- SanThe -

14/06/2014 14:19:57
Quote Anchor link
Wat je nu hebt is geen html maar gewoon tekst.
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 14:21:23
Quote Anchor link
Welke headers moet ik dan aanpassen? Kan iemand die doorsturen?
 
Joakim Broden

Joakim Broden

14/06/2014 14:22:57
Quote Anchor link
- SanThe - op 14/06/2014 13:43:38:
Als het een nette html opmaak heeft gaat het plaatje mee. Vergeet niet de juiste headers mee te geven.
http://phpwiki.santhe.nl/index.php?title=De_juiste_mailheaders
 
Shamrock Modelbouw

Shamrock Modelbouw

14/06/2014 14:25:42
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$headers = 'From: $name<$email>'. "\r\n";
$headers .= 'Return-path: $email'. "\r\n";
$headers .= 'Content-type: text/html; charset=UTF-8'. "\r\n";

$subject="Bericht van TeamCrafted.tk";
mail("[email protected]", $subject, $message, $headers);
echo "Bericht verzonden!";
Gewijzigd op 03/04/2017 18:54:06 door - Ariën -
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 14:32:48
Quote Anchor link
Kan je niet gewoon de nodige code doorsturen? Want het lukt niet.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

14/06/2014 14:37:29
Quote Anchor link
*Knip* op 14/06/2014 14:32:48:
Kan je niet gewoon de nodige code doorsturen? Want het lukt niet.

Nee dat kan niet, dit is phpHULP geen phpMAAKMIJNCODE. Er zijn nu diverse goede antwoorden gegeven waar je iets mee kunt doen. Je moet proberen (wat je nauwelijks hebt gedaan kwa tijden) en laat anders de code zien die je nu hebt.
Gewijzigd op 03/04/2017 18:53:40 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

14/06/2014 14:45:29
Quote Anchor link
De body van de mail moet valid html zijn.
http://validator.w3.org/

En de headers voor de mail vind je achter mijn linkje hierboven.
Let vooral op de From.
Die is bij Shamrock Modelbouw ook niet correct.
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 15:03:20
Quote Anchor link
Ok dit is de code die ik nu heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
    }  
else                /* send the submitted data */
    {
    $name=$_REQUEST['name'];
    $email=$_REQUEST['email'];
    $headers = "From: $name<$email>\r\nReturn-path: $email";
    $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";

    $message= "<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg'><br> Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. Hier volgt het bericht. " . $_REQUEST ['message'];
    if (($name=="")||($email=="")||($message==""))
        {

        echo "Je moet alle velden invullen, Vul het <a href=\"\">contact formulier</a> opnieuw in.";
        }

    else{        
        $from="From: $name<$email>\r\nReturn-path: $email";
        $subject="Bericht van TeamCrafted.tk";
        mail("**knip**@icloud.com", $subject, $message, $from);
        echo "Bericht verzonden!";
        }
    }
  
?>
Gewijzigd op 03/04/2017 18:52:24 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.