Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

John De Zon

John De Zon

14/06/2014 12:24:55
Quote Anchor link
Beste,

Ik wil de e-mail aanpassen die bij mijn contactformulier wordt verzonden naar mij.
Want nu komt er gewoon het bericht en ik wil het aanpassen naar:

Beste iemand op je website heeft contact proberen opnemen. En een afbeelding.
Hoe moet ik dit doen?

PHP Code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
            <?php
$action
=$_REQUEST['action'];
if ($action=="")    /* display the contact form */
    {
    ?>

    <form  action="" method="POST" enctype="multipart/form-data">
    <input type="hidden" name="action" value="submit">
    Naam:<br>
    <input name="name" type="text" value="" size="30"/><br>
    Email:<br>
    <input name="email" type="text" value="" size="30"/><br>
    Idee, Bericht, Bugg of vraag:<br>
    <textarea name="message" rows="7" cols="30"></textarea><br>
    <input type="submit" value="Send email"/>
    </form>
    <?php
    }  
else                /* send the submitted data */
    {
    $name=$_REQUEST['name'];
    $email=$_REQUEST['email'];
    $message=$_REQUEST ['message'];
    if (($name=="")||($email=="")||($message==""))
        {

        echo "Je moet alle velden invullen, Vul het <a href=\"\">contact formulier</a> opnieuw in.";
        }

    else{        
        $from="From: $name<$email>\r\nReturn-path: $email";
        $subject="Bericht van TeamCrafted.tk";
        mail("[email protected]", $subject, $message, $from);
        echo "Bericht verzonden!";
        }
    }
  
?>



**knip**
Gewijzigd op 03/04/2017 18:50:03 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 15:38:34
 
Shamrock Modelbouw

Shamrock Modelbouw

14/06/2014 12:32:42
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$message=$_REQUEST ['message'];
is het bericht dat verstuurd wordt.

Dit kun je toch aanpassen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$message= "Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. <img src='http://www.website.nl/image.jpg' />" . $_REQUEST ['message'];
Gewijzigd op 14/06/2014 12:33:09 door Shamrock Modelbouw
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 12:33:21
Quote Anchor link
Hartelijk dank!

Toevoeging op 14/06/2014 12:59:51:

Maar ik bots nu op een ander probleem. Met de afbeelding.
Ik heb mijn code aangepast naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$message= "<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. Hier volgt het bericht." . $_REQUEST ['message'];


En dan krijg ik de email:

<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg </img> Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. Hier volgt het bericht.Test

**knip**
Gewijzigd op 03/04/2017 18:50:20 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/06/2014 13:11:18
Quote Anchor link
Wat dacht je ervan om de HTMLcode van je img af te sluiten met /> ?
</img> bestaat niet volgens de specificaties.
Gewijzigd op 14/06/2014 13:12:49 door - Ariën -
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 13:12:38
Quote Anchor link
hoe zou ik dat dan doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/06/2014 13:13:26
Quote Anchor link
Zie mijn post ^
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 13:16:01
Quote Anchor link
met een spatie achter de link?


Toevoeging op 14/06/2014 13:21:36:

Weet er misschien iemand raad op deze vraag?
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/probleem-met-footer/95186/
 
Erwin Zenden

Erwin Zenden

14/06/2014 13:24:00
Quote Anchor link
Je sluit bij deze je <img> niet, wat -Aar- bedoeld is

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2

<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg'> Beste,.....
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 13:25:16
Quote Anchor link
ok
 
Erwin Zenden

Erwin Zenden

14/06/2014 13:37:18
Quote Anchor link
Dus als je de volgende code goed afsluit dan krijg je je afbeelding mee in je mail.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$message= "<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg'><br> Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. Hier volgt het bericht." . $_REQUEST ['message'];


Dit moet de afbeelding aan je laten zien.
 
- SanThe -

- SanThe -

14/06/2014 13:43:38
Quote Anchor link
Als het een nette html opmaak heeft gaat het plaatje mee. Vergeet niet de juiste headers mee te geven.
http://phpwiki.santhe.nl/index.php?title=De_juiste_mailheaders
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 13:45:31
Quote Anchor link
Voor alle duidelijkheid is dit mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
            <?php
$action
=$_REQUEST['action'];
if ($action=="")    /* display the contact form */
    {
    ?>

    <form  action="" method="POST" enctype="multipart/form-data">
    <input type="hidden" name="action" value="submit">
    Naam:<br>
    <input name="name" type="text" value="" size="30"/><br>
    Email:<br>
    <input name="email" type="text" value="" size="30"/><br>
    Idee, Bericht, Bugg of vraag:<br>
    <textarea name="message" rows="7" cols="30"></textarea><br>
    <input type="submit" value="Send email"/>
    </form>
    <?php
    }  
else                /* send the submitted data */
    {
    $name=$_REQUEST['name'];
    $email=$_REQUEST['email'];
    $message= "<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg'><br> Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. Hier volgt het bericht. " . $_REQUEST ['message'];
    if (($name=="")||($email=="")||($message==""))
        {

        echo "Je moet alle velden invullen, Vul het <a href=\"\">contact formulier</a> opnieuw in.";
        }

    else{        
        $from="From: $name<$email>\r\nReturn-path: $email";
        $subject="Bericht van TeamCrafted.tk";
        mail("[email protected]", $subject, $message, $from);
        echo "Bericht verzonden!";
        }
    }
  
?>


En is dit nog steeds de email die ik op mijn mac ontvang:

<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg'><br> Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. Hier volgt het bericht.Testbericht

Hopelijk weet iemand mij raad.
Gewijzigd op 03/04/2017 18:53:19 door - Ariën -
 
Joakim Broden

Joakim Broden

14/06/2014 13:58:39
Quote Anchor link
Je moet wel aangeven dat het een HTML email is zoals Santhe al aangaf, juiste headers meegegeven.
 
- SanThe -

- SanThe -

14/06/2014 14:19:57
Quote Anchor link
Wat je nu hebt is geen html maar gewoon tekst.
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 14:21:23
Quote Anchor link
Welke headers moet ik dan aanpassen? Kan iemand die doorsturen?
 
Joakim Broden

Joakim Broden

14/06/2014 14:22:57
Quote Anchor link
- SanThe - op 14/06/2014 13:43:38:
Als het een nette html opmaak heeft gaat het plaatje mee. Vergeet niet de juiste headers mee te geven.
http://phpwiki.santhe.nl/index.php?title=De_juiste_mailheaders
 
Shamrock Modelbouw

Shamrock Modelbouw

14/06/2014 14:25:42
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$headers = 'From: $name<$email>'. "\r\n";
$headers .= 'Return-path: $email'. "\r\n";
$headers .= 'Content-type: text/html; charset=UTF-8'. "\r\n";

$subject="Bericht van TeamCrafted.tk";
mail("[email protected]", $subject, $message, $headers);
echo "Bericht verzonden!";
Gewijzigd op 03/04/2017 18:54:06 door - Ariën -
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 14:32:48
Quote Anchor link
Kan je niet gewoon de nodige code doorsturen? Want het lukt niet.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

14/06/2014 14:37:29
Quote Anchor link
*Knip* op 14/06/2014 14:32:48:
Kan je niet gewoon de nodige code doorsturen? Want het lukt niet.

Nee dat kan niet, dit is phpHULP geen phpMAAKMIJNCODE. Er zijn nu diverse goede antwoorden gegeven waar je iets mee kunt doen. Je moet proberen (wat je nauwelijks hebt gedaan kwa tijden) en laat anders de code zien die je nu hebt.
Gewijzigd op 03/04/2017 18:53:40 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

14/06/2014 14:45:29
Quote Anchor link
De body van de mail moet valid html zijn.
http://validator.w3.org/

En de headers voor de mail vind je achter mijn linkje hierboven.
Let vooral op de From.
Die is bij Shamrock Modelbouw ook niet correct.
 
John De Zon

John De Zon

14/06/2014 15:03:20
Quote Anchor link
Ok dit is de code die ik nu heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
    }  
else                /* send the submitted data */
    {
    $name=$_REQUEST['name'];
    $email=$_REQUEST['email'];
    $headers = "From: $name<$email>\r\nReturn-path: $email";
    $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";

    $message= "<img src='http://www.teamcrafted.tk/images/varken-email.jpg'><br> Beste, iemand op je website heeft contact proberen opnemen. Hier volgt het bericht. " . $_REQUEST ['message'];
    if (($name=="")||($email=="")||($message==""))
        {

        echo "Je moet alle velden invullen, Vul het <a href=\"\">contact formulier</a> opnieuw in.";
        }

    else{        
        $from="From: $name<$email>\r\nReturn-path: $email";
        $subject="Bericht van TeamCrafted.tk";
        mail("**knip**@icloud.com", $subject, $message, $from);
        echo "Bericht verzonden!";
        }
    }
  
?>
Gewijzigd op 03/04/2017 18:52:24 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.