Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 17:01:51
Quote Anchor link
Het is lang gelden maar zoals ik van jullie de tip heb gekregen ben ik begonnen aan de hand van deze video een formulier te bouwen lekker om te beginnen het gaat om deze video: https://www.youtube.com/watch?v=g_r4a-DXA7c

en dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
<?php

function validate ($name, $email, $subject, $message)
{

    $error = '';
    
    if($name ==  '')
        $error = 'U hebt geen naam opgegeven';
    
    if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
        $error = 'U hebt geen emailadres opgegeven opgegeven';
    
        if ($subject ==  '')
        $error = 'U hebt geen onderwerp opgegeven opgegeven';
    
        if ($message ==  '')
        $error = 'U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven';
    
    
    return $error;
}


$name = '';
$email = '';
$subject = '';
$message = '';

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{

    //FORMULIER IS VERZONDEN
    

    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $subject = $_POST['subject'];
    $message = $_POST['message'];
    
    $error = validate($name, $email, $subject, $message);
    
    if(error != '')
        echo $error;
    
}


?>


<!doctype html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<title> Contact </title>
<style>
textarea, div, label, input[type=text] {
    font-family:Arial, Helvetica, sans-sarif;
    font-size:18px;
    width:300px;
}
textarea
input[type=text] {
    font-size 14px;
}
textarea {
    height:200px;
}
</style>
</head>

<body>
<div>
<h1>Contact </h1>
<form action="" method ="post">
<label for= "name">Naam:</label><input type="text" id="name" name="name" value="<?php echo $name; ?>" />
<label for= "email">Email:</label><input type="text" id="email" name="email" value="<?php echo $email; ?>" />
<label for= "subject">Onderwerp:</label><input type="text" id="subject" name="subject" value="<?php echo $subject; ?>" />
<label for="message">Bericht:</label> <textarea id="message" name="message"><?php echo $message; ?></textarea>
<input type="submit" value ="verzenden" />
</form>
</div>
</body>
</html>


Ik krijg deze foutmelding: Notice: Use of undefined constant error - assumed 'error' in on line 40 als ik de foutmelding wil testen maar volgens mij is het goed wie is er bereid mij van een klein beetje uitleg te voorzien?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 08:23:03
 
Randy vsf

Randy vsf

20/11/2015 17:08:23
Quote Anchor link
regel 40 error moet zijn $error.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 17:19:18
Quote Anchor link
Ik zag het direct na het posten ben niet blond wel super dom!

Bedankt ik laat het topic open omdat ik een vraag heb over uitbreidingen die later komen

Toevoeging op 20/11/2015 21:05:04:

Kunnen jullie mij verder helpen? Ik heb het formulier af met de bijbehorende PHP mailer maar krijg een voor mij niet te verklaren fout op lijn 14: Parse error: syntax error, unexpected '$mail' (T_VARIABLE) in contact.php on line 14 [/B]

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
<?php

require 'PHPMailerAutoload.php';

function
sendemail($name, $email, $subject, $message)
{

    

    $mail = new PHPMailer;
    

    $mail->From ='[email protected]'
    
    $mail->addAddress = ('[email protected]', 'Ruben van Heteren');               // Name is optional
    $mail->addReplyTo($email, $name);
    

    
    $mail->Subject = $subject;
    $mail->Body    = $message;  
    

    if($mail->send()) {
        return true;
        // ga dan naar thankyou.html
    }
    else
    {
        echo 'Message could not be sent.';
        echo 'Mailer Error: ' . $mail->ErrorInfo;
        return false;
    }
}

function
validate ($name, $email, $subject, $message)
{

    $error = '';
    
    if($name ==  '')
        $error = 'U hebt geen naam opgegeven';
    
    if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
        $error = 'U hebt geen emailadres opgegeven opgegeven';
    
        if ($subject ==  '')
        $error = 'U hebt geen onderwerp opgegeven opgegeven';
    
        if ($message ==  '')
        $error = 'U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven';
    
    
    return $error;
}


$name = '';
$email = '';
$subject = '';
$message = '';

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{

    //FORMULIER IS VERZONDEN
    

    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $subject = $_POST['subject'];
    $message = $_POST['message'];
    
    $error = validate($name, $email, $subject, $message);
    
    if($error != '')
        echo $error;
    else
        if(sendemail($name, $email, $subject, $message) == true)
            header ('location: thankyou.html');
    
}


?>


<!doctype html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<title> Contact </title>
<style>
textarea, div, label, input[type=text] {
    font-family:Arial, Helvetica, sans-sarif;
    font-size:18px;
    width:300px;
}
textarea
input[type=text] {
    font-size 14px;
}
textarea {
    height:200px;
}
</style>
</head>

<body>
<div>
<h1>Contact </h1>
<form action="" method ="post">
<label for= "name">Naam:</label><input type="text" id="name" name="name" value="<?php echo $name; ?>" />
<label for= "email">Email:</label><input type="text" id="email" name="email" value="<?php echo $email; ?>" />
<label for= "subject">Onderwerp:</label><input type="text" id="subject" name="subject" value="<?php echo $subject; ?>" />
<label for="message">Bericht:</label> <textarea id="message" name="message"><?php echo $message; ?></textarea>
<input type="submit" value ="verzenden" />
</form>
</div>
</body>
</html>
[/php]
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

20/11/2015 21:15:41
Quote Anchor link
Wat is er niet aan te verklaren dan? Er mist duidelijk een ; op de voorgaande regel.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 21:24:53
Quote Anchor link
Heb de ; op lijn 13 toegevoegd daar had je gelijk maar blijf de fout houden!
 
Eddy E

Eddy E

20/11/2015 21:32:47
Quote Anchor link
Fout:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$mail
->addAddress = ('[email protected]', 'Ano Niem');
?>


Beter:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$mail
->addAddress('[email protected]', 'Ano Niem');
?>


addAddress() is een functie, geen variabele.
Gewijzigd op 20/11/2015 22:14:06 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 21:48:47
Quote Anchor link
Het verzenden werkt nu naar behoren maar wat kan het zijn dat de gene die het formulier invult hier geen kopie van ontvangt?
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

20/11/2015 21:57:23
Quote Anchor link
Dat klopt, dat gebeurt in dit script nergens.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2015 22:01:12
Quote Anchor link
Daar is de ->AddCC() functie voor.
Gewijzigd op 20/11/2015 22:02:35 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 22:08:08
Quote Anchor link
Dat dacht ik al daarom ziet het er bij mij nu zo uit (excuses voor het niet melden)

Maar toch krijg ik hem niet.

$mail->addAddress ('[email protected]', 'Ruben van Heteren'); // Name is optional
$mail->addReplyTo($email, $name);
$mail->addCC('$mail');

Toevoeging op 20/11/2015 22:09:16:

He wat vervelend zit hier steeds meer persoonlijke gegevens te dumpen.

Kunnen die nog worden weggehaald?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2015 22:10:59
Quote Anchor link
Er staat een edit-knop bij je berichten. Het mailadres in Eddy's bericht heb ikzelf even verwijderd.
Gewijzigd op 20/11/2015 22:12:56 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 22:14:50
Quote Anchor link
oke heel veel dank! Is mijn code wel goed en moet ik gewoon lang wachten tot de berichten aankomen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2015 22:19:15
Quote Anchor link
Meeste mailservers leveren binnen een minuut de mails af.
PhpMailer kent ook een debug-functie. Zet die eens aan. Misschien loopt er wel iets spaak?
 
Eddy E

Eddy E

20/11/2015 22:31:57
Quote Anchor link
Fout:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$mail
->addCC('$mail');
?>


Goed:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$mail
->addCC($mail);
?>


Door de enkele haakjes stuur je het naar adres $mail en niet naar wat in $mail staat...
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 23:07:32
Quote Anchor link
Nieuwe code:

$mail->addAddress ('[email protected]', 'Ruben van Heteren'); // Name is optional
$mail->addReplyTo($email, $name);
$mail->addCC($email);

Volgens mij goed probleem het werkt niet. ook niet in ongewenst
Gewijzigd op 21/11/2015 10:16:59 door Rubensky PHP starter
 
Eddy E

Eddy E

20/11/2015 23:24:53
Quote Anchor link
Geen meldingen van PHPMailer zelf? Debug al aangezet?

$email en $name wel goed?
Onderste is weer $mail (zonder e)... klopt dat?
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

21/11/2015 10:21:14
Quote Anchor link
Die was ik vergeten super dom natuurlijk daarom ben ik ook eerst maar even gaan slapen!

alleen levert ook dit niet het gewenste resultaat waar kan je de meldingen van PHP mailer zien of de Debug aanzetten? Kan daar niets over vinden waar dient deze voor? En hoe zet ik deze aan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2015 11:59:14
Quote Anchor link
->SMTPDebug op 1 zetten.
Zie ook: http://phpmailer.worxware.com/?pg=examplebsmtp
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

21/11/2015 13:39:33
Quote Anchor link
Nu werkt hij alleen nog in de ongewenst maar dit komt omdat ik het SPF record nog niet heb aangepast! Dus dat gaat lukken.

Nu heb ik een vak telefoon toegevoegd met controle dat werkt allemaal allen wordt nu de inhoud van dit vak niet meegezonden met de mail wat doe ik mis gezien mijn PHP code?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
<?php

require 'PHPMailerAutoload.php';

function
sendemail($name, $email, $subject, $phone, $message)
{

    

    $mail = new PHPMailer;
    

    $mail->From ='mailadres';
    
    $mail->addAddress ('mailadres');               // Name is optional
    $mail->addReplyTo($email, $name);
    $mail->addCC($email);

    
    $name->name    = $name;
    $mail->Subject = $subject;
    $phone->phone = $phone;
    $mail->Body   = message;  
    

    if($mail->send()) {
        return true;
        // ga dan naar thankyou.html
    }
    else
    {
        echo 'Message could not be sent.';
        echo 'Mailer Error: ' . $mail->ErrorInfo;
        return false;
    }
}

function
validate ($name, $email, $subject, $phone, $message)
{

    $error = '';
    
    if($name ==  '')
        $error = 'U hebt geen naam opgegeven';
    
    if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
        $error = 'U hebt geen emailadres opgegeven opgegeven';
    
        if ($subject ==  '')
        $error = 'U hebt geen onderwerp opgegeven opgegeven';
    
        if ($phone == '')
        $error = 'U hebt geen telefoonnummer ingevoerd';
    
        if ($message ==  '')
        $error = 'U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven';
    
    
    return $error;
}


$name = '';
$email = '';
$subject = '';
$phone = '';
$message = '';

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{

    //FORMULIER IS VERZONDEN
    

    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $subject = $_POST['subject'];
    $phone = $_POST['phone'];
    $message = $_POST['message'];
    
    $error = validate($name, $email, $subject, $phone, $message);
    
    if($error != '')
        echo $error;
    else
        if(sendemail($name, $email, $subject, $phone, $message) == true)
            header ('location: thankyou.html');
    
}


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2015 13:54:44
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$phone->phone

Huh? Begrijp je wel wat je hier doet?

En op lijn 22 'message'?

Alle gegevens die ingevoerd worden moet wel in de $mail->Body worden gezet.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

21/11/2015 14:12:48
Quote Anchor link
dat heb ik geprobeerd alleen toen kreeg ik een fout ik had het zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$name->name    = $name;
    $mail->Subject = $subject;
    $mail->Body   = $message, $phone;


Nu heb ik het zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$name->name    = $name;
    $mail->Subject = $subject;
    $mail->Body  =     $phone;
    $mail->Body   = $message;


Alleen nog zonder resultaat
Gewijzigd op 21/11/2015 14:13:39 door Rubensky PHP starter
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.