Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 17:01:51
Quote Anchor link
Het is lang gelden maar zoals ik van jullie de tip heb gekregen ben ik begonnen aan de hand van deze video een formulier te bouwen lekker om te beginnen het gaat om deze video: https://www.youtube.com/watch?v=g_r4a-DXA7c

en dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
<?php

function validate ($name, $email, $subject, $message)
{

    $error = '';
    
    if($name ==  '')
        $error = 'U hebt geen naam opgegeven';
    
    if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
        $error = 'U hebt geen emailadres opgegeven opgegeven';
    
        if ($subject ==  '')
        $error = 'U hebt geen onderwerp opgegeven opgegeven';
    
        if ($message ==  '')
        $error = 'U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven';
    
    
    return $error;
}


$name = '';
$email = '';
$subject = '';
$message = '';

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{

    //FORMULIER IS VERZONDEN
    

    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $subject = $_POST['subject'];
    $message = $_POST['message'];
    
    $error = validate($name, $email, $subject, $message);
    
    if(error != '')
        echo $error;
    
}


?>


<!doctype html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<title> Contact </title>
<style>
textarea, div, label, input[type=text] {
    font-family:Arial, Helvetica, sans-sarif;
    font-size:18px;
    width:300px;
}
textarea
input[type=text] {
    font-size 14px;
}
textarea {
    height:200px;
}
</style>
</head>

<body>
<div>
<h1>Contact </h1>
<form action="" method ="post">
<label for= "name">Naam:</label><input type="text" id="name" name="name" value="<?php echo $name; ?>" />
<label for= "email">Email:</label><input type="text" id="email" name="email" value="<?php echo $email; ?>" />
<label for= "subject">Onderwerp:</label><input type="text" id="subject" name="subject" value="<?php echo $subject; ?>" />
<label for="message">Bericht:</label> <textarea id="message" name="message"><?php echo $message; ?></textarea>
<input type="submit" value ="verzenden" />
</form>
</div>
</body>
</html>


Ik krijg deze foutmelding: Notice: Use of undefined constant error - assumed 'error' in on line 40 als ik de foutmelding wil testen maar volgens mij is het goed wie is er bereid mij van een klein beetje uitleg te voorzien?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 07:10:26
 
Randy vsf

Randy vsf

20/11/2015 17:08:23
Quote Anchor link
regel 40 error moet zijn $error.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 17:19:18
Quote Anchor link
Ik zag het direct na het posten ben niet blond wel super dom!

Bedankt ik laat het topic open omdat ik een vraag heb over uitbreidingen die later komen

Toevoeging op 20/11/2015 21:05:04:

Kunnen jullie mij verder helpen? Ik heb het formulier af met de bijbehorende PHP mailer maar krijg een voor mij niet te verklaren fout op lijn 14: Parse error: syntax error, unexpected '$mail' (T_VARIABLE) in contact.php on line 14 [/B]

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
<?php

require 'PHPMailerAutoload.php';

function
sendemail($name, $email, $subject, $message)
{

    

    $mail = new PHPMailer;
    

    $mail->From ='[email protected]'
    
    $mail->addAddress = ('[email protected]', 'Ruben van Heteren');               // Name is optional
    $mail->addReplyTo($email, $name);
    

    
    $mail->Subject = $subject;
    $mail->Body    = $message;  
    

    if($mail->send()) {
        return true;
        // ga dan naar thankyou.html
    }
    else
    {
        echo 'Message could not be sent.';
        echo 'Mailer Error: ' . $mail->ErrorInfo;
        return false;
    }
}

function
validate ($name, $email, $subject, $message)
{

    $error = '';
    
    if($name ==  '')
        $error = 'U hebt geen naam opgegeven';
    
    if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
        $error = 'U hebt geen emailadres opgegeven opgegeven';
    
        if ($subject ==  '')
        $error = 'U hebt geen onderwerp opgegeven opgegeven';
    
        if ($message ==  '')
        $error = 'U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven';
    
    
    return $error;
}


$name = '';
$email = '';
$subject = '';
$message = '';

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{

    //FORMULIER IS VERZONDEN
    

    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $subject = $_POST['subject'];
    $message = $_POST['message'];
    
    $error = validate($name, $email, $subject, $message);
    
    if($error != '')
        echo $error;
    else
        if(sendemail($name, $email, $subject, $message) == true)
            header ('location: thankyou.html');
    
}


?>


<!doctype html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<title> Contact </title>
<style>
textarea, div, label, input[type=text] {
    font-family:Arial, Helvetica, sans-sarif;
    font-size:18px;
    width:300px;
}
textarea
input[type=text] {
    font-size 14px;
}
textarea {
    height:200px;
}
</style>
</head>

<body>
<div>
<h1>Contact </h1>
<form action="" method ="post">
<label for= "name">Naam:</label><input type="text" id="name" name="name" value="<?php echo $name; ?>" />
<label for= "email">Email:</label><input type="text" id="email" name="email" value="<?php echo $email; ?>" />
<label for= "subject">Onderwerp:</label><input type="text" id="subject" name="subject" value="<?php echo $subject; ?>" />
<label for="message">Bericht:</label> <textarea id="message" name="message"><?php echo $message; ?></textarea>
<input type="submit" value ="verzenden" />
</form>
</div>
</body>
</html>
[/php]
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

20/11/2015 21:15:41
Quote Anchor link
Wat is er niet aan te verklaren dan? Er mist duidelijk een ; op de voorgaande regel.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 21:24:53
Quote Anchor link
Heb de ; op lijn 13 toegevoegd daar had je gelijk maar blijf de fout houden!
 
Eddy E

Eddy E

20/11/2015 21:32:47
Quote Anchor link
Fout:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$mail
->addAddress = ('[email protected]', 'Ano Niem');
?>


Beter:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$mail
->addAddress('[email protected]', 'Ano Niem');
?>


addAddress() is een functie, geen variabele.
Gewijzigd op 20/11/2015 22:14:06 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 21:48:47
Quote Anchor link
Het verzenden werkt nu naar behoren maar wat kan het zijn dat de gene die het formulier invult hier geen kopie van ontvangt?
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

20/11/2015 21:57:23
Quote Anchor link
Dat klopt, dat gebeurt in dit script nergens.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2015 22:01:12
Quote Anchor link
Daar is de ->AddCC() functie voor.
Gewijzigd op 20/11/2015 22:02:35 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 22:08:08
Quote Anchor link
Dat dacht ik al daarom ziet het er bij mij nu zo uit (excuses voor het niet melden)

Maar toch krijg ik hem niet.

$mail->addAddress ('[email protected]', 'Ruben van Heteren'); // Name is optional
$mail->addReplyTo($email, $name);
$mail->addCC('$mail');

Toevoeging op 20/11/2015 22:09:16:

He wat vervelend zit hier steeds meer persoonlijke gegevens te dumpen.

Kunnen die nog worden weggehaald?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2015 22:10:59
Quote Anchor link
Er staat een edit-knop bij je berichten. Het mailadres in Eddy's bericht heb ikzelf even verwijderd.
Gewijzigd op 20/11/2015 22:12:56 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 22:14:50
Quote Anchor link
oke heel veel dank! Is mijn code wel goed en moet ik gewoon lang wachten tot de berichten aankomen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2015 22:19:15
Quote Anchor link
Meeste mailservers leveren binnen een minuut de mails af.
PhpMailer kent ook een debug-functie. Zet die eens aan. Misschien loopt er wel iets spaak?
 
Eddy E

Eddy E

20/11/2015 22:31:57
Quote Anchor link
Fout:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$mail
->addCC('$mail');
?>


Goed:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$mail
->addCC($mail);
?>


Door de enkele haakjes stuur je het naar adres $mail en niet naar wat in $mail staat...
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

20/11/2015 23:07:32
Quote Anchor link
Nieuwe code:

$mail->addAddress ('[email protected]', 'Ruben van Heteren'); // Name is optional
$mail->addReplyTo($email, $name);
$mail->addCC($email);

Volgens mij goed probleem het werkt niet. ook niet in ongewenst
Gewijzigd op 21/11/2015 10:16:59 door Rubensky PHP starter
 
Eddy E

Eddy E

20/11/2015 23:24:53
Quote Anchor link
Geen meldingen van PHPMailer zelf? Debug al aangezet?

$email en $name wel goed?
Onderste is weer $mail (zonder e)... klopt dat?
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

21/11/2015 10:21:14
Quote Anchor link
Die was ik vergeten super dom natuurlijk daarom ben ik ook eerst maar even gaan slapen!

alleen levert ook dit niet het gewenste resultaat waar kan je de meldingen van PHP mailer zien of de Debug aanzetten? Kan daar niets over vinden waar dient deze voor? En hoe zet ik deze aan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2015 11:59:14
Quote Anchor link
->SMTPDebug op 1 zetten.
Zie ook: http://phpmailer.worxware.com/?pg=examplebsmtp
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

21/11/2015 13:39:33
Quote Anchor link
Nu werkt hij alleen nog in de ongewenst maar dit komt omdat ik het SPF record nog niet heb aangepast! Dus dat gaat lukken.

Nu heb ik een vak telefoon toegevoegd met controle dat werkt allemaal allen wordt nu de inhoud van dit vak niet meegezonden met de mail wat doe ik mis gezien mijn PHP code?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
<?php

require 'PHPMailerAutoload.php';

function
sendemail($name, $email, $subject, $phone, $message)
{

    

    $mail = new PHPMailer;
    

    $mail->From ='mailadres';
    
    $mail->addAddress ('mailadres');               // Name is optional
    $mail->addReplyTo($email, $name);
    $mail->addCC($email);

    
    $name->name    = $name;
    $mail->Subject = $subject;
    $phone->phone = $phone;
    $mail->Body   = message;  
    

    if($mail->send()) {
        return true;
        // ga dan naar thankyou.html
    }
    else
    {
        echo 'Message could not be sent.';
        echo 'Mailer Error: ' . $mail->ErrorInfo;
        return false;
    }
}

function
validate ($name, $email, $subject, $phone, $message)
{

    $error = '';
    
    if($name ==  '')
        $error = 'U hebt geen naam opgegeven';
    
    if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
        $error = 'U hebt geen emailadres opgegeven opgegeven';
    
        if ($subject ==  '')
        $error = 'U hebt geen onderwerp opgegeven opgegeven';
    
        if ($phone == '')
        $error = 'U hebt geen telefoonnummer ingevoerd';
    
        if ($message ==  '')
        $error = 'U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven';
    
    
    return $error;
}


$name = '';
$email = '';
$subject = '';
$phone = '';
$message = '';

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{

    //FORMULIER IS VERZONDEN
    

    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $subject = $_POST['subject'];
    $phone = $_POST['phone'];
    $message = $_POST['message'];
    
    $error = validate($name, $email, $subject, $phone, $message);
    
    if($error != '')
        echo $error;
    else
        if(sendemail($name, $email, $subject, $phone, $message) == true)
            header ('location: thankyou.html');
    
}


?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2015 13:54:44
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$phone->phone

Huh? Begrijp je wel wat je hier doet?

En op lijn 22 'message'?

Alle gegevens die ingevoerd worden moet wel in de $mail->Body worden gezet.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

21/11/2015 14:12:48
Quote Anchor link
dat heb ik geprobeerd alleen toen kreeg ik een fout ik had het zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$name->name    = $name;
    $mail->Subject = $subject;
    $mail->Body   = $message, $phone;


Nu heb ik het zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$name->name    = $name;
    $mail->Subject = $subject;
    $mail->Body  =     $phone;
    $mail->Body   = $message;


Alleen nog zonder resultaat
Gewijzigd op 21/11/2015 14:13:39 door Rubensky PHP starter
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.