Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2015 13:27:34
Quote Anchor link
Gewoon een <br /> erin zetten als het ee HTML-mail is, of anders een PHP_EOL toevoegen na je string.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 01:24:57
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

28/11/2015 17:05:01
Quote Anchor link
Op deze manier? Dan krijg ik een fout

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if ($message ==  '' PHP_EOL "\r\n")  //bericht
        $error ='<font color="red"> U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven </font>'  ;
    
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2015 17:22:11
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$message =  'Bla'.PHP_EOL.'Blah';
Gewijzigd op 28/11/2015 17:31:34 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

28/11/2015 17:47:52
Quote Anchor link
ik zal het wel niet snappen maar die van mij ziet er zo uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$message ==  '' .PHP_EOL. 'blah';

Dat moet toch goed zijn
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2015 17:57:43
Quote Anchor link
Waarom wil je dat vergelijken?
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

28/11/2015 19:12:23
Quote Anchor link
nu omdat ik natuurlijk aangeef dat als hij leeg is dat er dan een fout moet komen als ik daar iets invul werkt die validate functie niet meer. Maar op de 1 of andere manier krijg ik een fout
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2015 19:17:26
Quote Anchor link
Je vergelijjt nu de waarde van $message met een string. Dat lijkt me niet correct.

Als je wilt controleren of een waarde is ingevuld moet je het met een lege string vergelijken icm met trim() om ook spaties voor en na te verwijderen.

Als er niet aan die voorwaarde is voldaan kan je een tekst echo'en/ opslaan in een een variabele met een eigen foutmelding.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

28/11/2015 22:04:33
Quote Anchor link
Dat begrijp ik, wat ik wil is het volgende: je krijgt een mail van het formulier met de gegevens. Op dit moment zie je dan als je de mail opent het volgende:

bericht0612345678

Dat moet natuurlijk netjes onder elkander in de mail die je binnenkrijgt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2015 22:19:11
Quote Anchor link
Daarom dus met <br /> (bij HTML) of PHP_EOL (bij plain-text mail) splitsen naar een andere regel.
Uiteraard op de plek waar je die text toont, en dus niet in je voorwaarde.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$bericht = "Naam: ".$naam.PHP_EOL.
       "Telefoonnummer: ".$telefoonnummer.PHP_EOL.
       "E-mailadres: ".$emailadres;


Bij HTML hoort die tag gewoon in de string.
Gewijzigd op 28/11/2015 22:28:13 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

02/12/2015 13:46:23
Quote Anchor link
Mensen ik begrijp het gewoon niet. Ik heb van alles geprobeerd maar in de mailbox krijg ik een mail waar alles aan elkaar zit wie helpt het uit de knoop? Hieronder vinden jullie de gehele code nogmaals misschien kan iemand aangeven waar de code te doorbreken?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
<?php

require 'PHPMailerAutoload.php';

function
sendemail($name, $email, $subject, $phone, $message)
{

    

    $mail = new PHPMailer;
    

    $mail->From ='mailadres';
    
    $mail->addAddress ('mailadres');               // Name is optional
    $mail->addReplyTo($email, $name);
    $mail->addCC($email);

    
    
    $mail->Subject = $subject;
    $mail->Body = $message;
    $mail->Body.= $phone;

    

    if($mail->send()) {
        return true;
        // ga dan naar thankyou.html
    }
    else
    {
        echo 'Message could not be sent.';
        echo 'Mailer Error: ' . $mail->ErrorInfo;
        return false;
    }
}

function
validate ($name, $email, $subject, $phone, $message)
{

    $error = '';
    
    if($name ==  '') // Naam
        $error = 'U hebt geen naam opgegeven';
    
    if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL)) // E-mailadres
         $error = '<font color="red"> U hebt geen emailadres  opgegeven </font>';
    
        if ($subject ==  '')  // onderwerp
         $error = '<font color="red"> U hebt geen onderwerp opgegeven </font>';
    
        if ($phone == '' )   // telefoonnummer
        $error = '<font color="red"> U hebt geen telefoonnummer ingevoerd </font> <br>' ;
    
        if ($message ==  '')  //bericht
        $error ='<font color="red"> U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven </font>'  ;
    
    
    return $error;
}


$name = '';
$email = '';
$subject = '';
$phone = ''; .PHP_EOL.
$message = '';

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{

    //FORMULIER IS VERZONDEN
    

    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $subject = $_POST['subject'];
    $phone = $_POST['phone'];
    $message = $_POST['message'];
    
    $error = validate($name, $email, $subject, $phone, $message);
    
    if($error != '')
        echo $error;
    else
        if(sendemail($name, $email, $subject, $phone, $message) == true)
            header ('location: thankyou.html');
    
}


?>


<!doctype html>
<html>
<head>
<link rel="stylesheet" href="contact.css" />
<meta charset="utf-8">

</head>

<body>
<div>
<h1>Contact </h1>
<form action="" method ="post" enctype="multipart/form-data">
<label for= "name">Naam:</label><input type="text" id="name" name="name" value="<?php echo $name; ?>" />
<label for= "email">Email:</label><input type="text" id="email" name="email" value="<?php echo $email; ?>" />
<label for= "subject">Onderwerp:</label><input type="text" id="subject" name="subject" value="<?php echo $subject; ?>" />
<label for= "name">telefoonnummer:</label><input type="text" id="phone" name="phone" value="<?php echo $phone; ?>" /> <br>
<label for="message">Bericht:</label> <textarea id="message" name="message"><?php echo $message; ?></textarea> <br>
<input type="submit" value ="verzenden" /> <input type="reset" name= "reset" value="leegmaken">
</form>
</div>
</body>
</html>
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

02/12/2015 13:54:11
Quote Anchor link
Het werkt niet omdat je niet doet wat er gezegd wordt. Waar je moet zijn is regel 21/22.
 
- SanThe -

- SanThe -

02/12/2015 13:58:52
Quote Anchor link
- Ariën - op 28/11/2015 13:27:34:
Gewoon een <br /> erin zetten als het ee HTML-mail is, of anders een PHP_EOL toevoegen na je string.


- Ariën - op 28/11/2015 22:19:11:
Daarom dus met <br /> (bij HTML) of PHP_EOL (bij plain-text mail) splitsen naar een andere regel.
Uiteraard op de plek waar je die text toont, en dus niet in je voorwaarde.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$bericht = "Naam: ".$naam.PHP_EOL.
       "Telefoonnummer: ".$telefoonnummer.PHP_EOL.
       "E-mailadres: ".$emailadres;


Bij HTML hoort die tag gewoon in de string.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

02/12/2015 14:22:54
Quote Anchor link
Ik krijg dat dus niet goed voor elkaar! Op welke regel van mijn code ga ik nu wat toevoegen om mijn mail netjes te splitsen dat is de vraag
 
L deB

L deB

02/12/2015 14:28:41
Quote Anchor link
In plaats van:

Quote:
$mail->Body = $message;
$mail->Body.= $phone;


Bijvoorbeeld:

Quote:
$mail->Body = "<p><strong>Bericht van mijn te gekke website</strong></p>
Telefoonnummer: $phone <br/><br/>
Bericht: $message
";
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

02/12/2015 14:41:37
Quote Anchor link
Dat kan natuurlijk niet dan gaat hij de velden vanuit mijn formulier niet mee verzenden. We gebruiken de $mail om de body om de velden te kunnen versturen.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

02/12/2015 14:49:14
Quote Anchor link
Heb je het uitgeprobeerd? Waarom zou het niet kunnen?
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

02/12/2015 15:14:59
Quote Anchor link
Inderdaad werkt het :) alleen had ik even het gevoel dat je aan de structuur aan het sleutelen bent maar dit werkt prima! Thanks
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/12/2015 15:25:28
Quote Anchor link
Dit is zeker goed leesvoer als je meer over strings in PHP wilt weten:
http://php.net/language.types.string
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

02/12/2015 16:34:20
Quote Anchor link
Nieuwe vraag: Als ik nu een veld heb wat niet verplicht is (ga even uit van huisnummer toevoeging) dan ziet dit er in mijn mail zo uit:

Telefoonnummer: 0612345678
Adres: Keteldorp
huisnummer: 20000
Huisnummer toevoeging:
Bericht: test

Kan je er dan simpel voor zorgen dat hij huisnummer toevoeging alleen verstuurt op het moment dat deze is ingevuld? (dan gaat het om de tekst die er nu staat.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/12/2015 16:52:30
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$mail
->Body = "<p><strong>Bericht van mijn te gekke website</strong></p>
Telefoonnummer: "
.$phone." <br />
Straatnaam: "
.$phone." <br />
Huisnummer: "
.$phone." <br />
"
.((isset($_POST['toevoeging'])) ? 'Toevoeging:' .$_POST['toevoeging'].'<br />' : NULL)."
Bericht: $message
"
;
?>

Dit is de Ternary-operator. Hiermee kan je in-line binnen string if-else statements gebruiken.
Omdat het er best complex uitziet, loont het zeker om dit eens te lezen, en vooral om er eens mee te experimenteren:

http://www.sitepoint.com/using-the-ternary-operator/

De syntax is als volgt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$x = $voorwaarde ? 'True' : 'False';

Waarbij de $x toekennis in dit voorbeeld niet verplicht is. Alleen als je het resultaat op wilt slana in een andere variabele. In-line in een string zie ik daarvoor weinig noodzaak.
Gewijzigd op 02/12/2015 16:53:15 door - Ariën -
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.