Directory Password protect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/07/2015 15:03:37
Quote Anchor link
Ik heb geen idee wat clean_value precies doet. Het is een eigen gemaakte functie zie ik.

Het script kan je hier vinden:
http://clayweb.nl/downloads/multisess_0.83.rar

Het is wel behoorlijk verouderd, maar het geeft een inzicht om het te kunnen beveiligen. Hoewel ik zelf het liefst alles nu in PHP-sessies zou doen.
Gewijzigd op 01/07/2015 15:04:13 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 06:02:33
 

01/07/2015 15:50:42
Quote Anchor link
Hartelijk bedankt Aar!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/07/2015 15:59:53
Quote Anchor link
Graag gedaan.
Nog even ter duidelijkheid: Gebruik op eigen risico, ontwikkeling is al tijden gestopt.
Gewijzigd op 01/07/2015 16:00:26 door - Ariën -
 

01/07/2015 16:04:23
Quote Anchor link
Naar iets als dit was ik echt opzoek, zeer simpel hoe je gegevens uit de database haalt.
Wist niet dat het zo makkelijk kon.

Bedankt hiervoor!

Toevoeging op 01/07/2015 16:21:11:

Kan ik ook nog een <a href toevoegen aan deze echo?
Geen idee hoe:S

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo "<br />uw website: " .$get_userdata['website'] ;


Toevoeging op 01/07/2015 16:21:45:

dit zal wel niet werken :
<a href=".$get_userdata['website']">.$get_userdata['website']</a>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/07/2015 16:34:32
Quote Anchor link
Ik zou het zo doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="<?php echo $get_userdata['website']; ?>"><?php echo $get_userdata['website']; ?></a>
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

01/07/2015 20:33:32
Quote Anchor link
Enkele kanttekeningen bij dit script:
- _real_escape_string() functies werken alleen goed als de character encoding goed ingesteld staat, wat niet gebeurt bij het maken van een verbinding met je database

- mysql_functies ... :(

- je tabeldefinities van je SQL-bestand hebben ook geen character sets gedefinieerd, dus tis maar net wat de default van je database is?

- zoals al zo vaak de revu is gepasseerd, in de volgende constructie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if ($someCondition === false) {
    // check failed, redirect
    header('Location: some_url');
}

// SOME IMPORTANT CODE HERE
// ...

?>

Wordt "// SOME IMPORTANT CODE HERE" gewoon uitgevoerd, ook al evalueert $someCondition tot false. Zet na een header("Location: some_url"); altijd een exit. Strict genomen moet some_url ook eigenlijk een volledige URL zijn, en niet een relatieve. En (voor de puristen) het is dus niet location:some_url maar Location: some_url.

- de cookies die je instelt hebben geen pad (4e parameter). Deze zijn dus enkel geldig in de directory waar je deze instelt, ik weet niet of dat heel erg handig is

- als je zomaar klakkeloos $get_userdata['website'] afdrukt (ook bijvoorbeeld in een adminpaneel) ben je mogelijk vatbaar voor crossite scripting; als je op die manier zijn/haar cookies steelt ben je al binnen, want ik zie nergens een IP-controle; ESCAPE DUS ALTIJD OUTPUT; hierbij is het wederom belangrijk dat je de goede character encoding instelt (dus ook voor je -volledige en kloppende- HTML-document)
het escapen voorkomt ook dat dit mogelijk je site-design breekt, stel dat een of andere clown ergens "</div>" invult en je dit niet escaped... need I say more...

- ik zou geen if-statement verwachten die een formulier verwerkt in een bestand genaamd "functions.php" eigenlijk

Misschien ben ik aan het muggeziften, maar als je dit wilt gaan gebruikmaken voor de opslag van klantinformatie moet je hier wellicht nog even over nadenken. Je wilt waarschijnlijk niet dat in het ergste geval je klantinformatie op straat komt te liggen. Of dat iemand de boel op zijn kop zet door in te breken en... creatief met taalgebruik is... die je klanten vervolgens weer te zien krijgen

Als je dit soort dingen gaat bouwen/gebruiken moet je enigszins van de hoed en de rand weten, of een pakket gaan gebruiken die zijn sporen verdiend heeft.

Ik snap dat dit een oud script is enzo (binnenkort 10-jarig feestje als ik de SQL dump mag geloven :)), maar ja, ik zou persoonlijk iets nieuws schrijven.
Gewijzigd op 01/07/2015 20:37:42 door Thomas van den Heuvel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/07/2015 21:40:50
Quote Anchor link
True, het is inderdaad een oud script, en tegenwoordig zou ik het veel beter doen met PHP-sessies. Het ging mij om hem een idee te geven hoe je een inlogsysteem met cookies (redelijk) veilig kan maken. Voor productie raad ik dit ZEKER af, tenzij je de boel grondig doorlicht.

De bedoeling was dat ik nog een IP-check zou inbouwen in de logincheck(), die een gebruikte inlogsessie alleen op een bepaald IP zou toestaan.

Verder over character-encoding... Ook belangrijk, maar het ging hier om de veiligheid, dus dit stukje vind ik wel een beetje muggezifterij om een oud script.
Verder heb ik hem ook gewaarschuwd dat er het één en ander aan rammelt. Uiteraard zijn er nog andere actuele scripts en tutorials op internet als je goed zoekt.
Gewijzigd op 01/07/2015 22:29:29 door - Ariën -
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.