Directory Password protect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

30/06/2015 20:40:55
Quote Anchor link
Ik heb een vraag over passwords.
Stel je voor, ik maak nou een pagina aan, website.nl/pagina/
Als ik deze directory beveilig met een wachtwoord op de directory via hosting, Is dit veilig?
Kunnen mensen nog steeds op deze pagina komen zonder wachtwoord?
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 09:51:25
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/06/2015 20:52:51
Quote Anchor link
In de praktijk is het veilig, tenzij je een lek op je website heb waarmee je bestanden kan includeren (ook Local File Inclusion genoemd, of LFI) ) via aanpasbare waardes (zoals $_GET en $_POST).
 

30/06/2015 21:04:03
Quote Anchor link
En bedoel je met website de hele website of alleen de map /pagina?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/06/2015 21:07:22
Quote Anchor link
De hele website, en als het helemaal tegenvalt de hele server....

Voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php "include/".include($_GET['filename'].".php"); ?>

En dan zou je het via deze URL de inhoud kunnen ophalen:
http: //vulnerable_host/preview.php?file=topsecret/index

Dus mocht je gebruik maken van een pagina-systeem om via $_GET de pagina's in te laden, wees dan vooral goed op je hoede!
Gewijzigd op 30/06/2015 21:10:20 door - Ariën -
 

30/06/2015 21:10:02
Quote Anchor link
Bedankt voor je reacties, ik weet voldoende.

Is er een betere manier om zo een pagina te beveiligen?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

30/06/2015 21:15:17
Quote Anchor link
Laten we beginnen met het volgende:

WAT probeer je precies te beveiligen?
- bestanden in een directory
- toegang tot scripts die je in staat stellen om "administratieve taken" uit te voeren
- iets anderes?

WAARTEGEN dient dit beveiligd te worden?
- ongeauthoriseerd opvragen (van bijvoorbeeld afbeeldingen of andere documenten)
- ongeauthoriseerd uitvoeren (van de eerdergenoemde "administratieve taken")
- iets anders?
Gewijzigd op 30/06/2015 21:16:52 door Thomas van den Heuvel
 

30/06/2015 21:21:33
Quote Anchor link
ik zal het even uitleggen.
Ik wil dat elke klant een eigen pagina heeft voor zijn/haar info te bekijken.
bijvoorbeeld:

website.nl/klanten/klant1/
website.nl/klanten/klant2/
website.nl/klanten/klant3/

elke klant heeft dan dus zijn eigen index.html waar zijn/haar informatie op staat, waar hij op kan inloggen.
deze paginas hebben elk dus hun eigen wachtwoord.

Ik kies hiervoor omdat ik niet met mysql wil werken.

Hebben jullie betere ideeen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/06/2015 21:21:57
Quote Anchor link
Jasper Schellekens op 30/06/2015 21:10:02:
Bedankt voor je reacties, ik weet voldoende.

Is er een betere manier om zo een pagina te beveiligen?

Ik zeg niet dat de manier slecht is, zolang je maar goed orde op zaken stelt en geen gaten in de beveiliging hebt.

Als je echt niet vertrouwt moet je maar een loginsysteem met sessies bouwen, en ja, ook dat is helaas weer te hacken via Cross Site Scripting (XSS). Dus blijf altijd op je hoede en zorg dat je veilig programmeert.

Trouwens, ga je echt serieus voor elke klant een eigen website aanmaken? Het klinkt zeker niet erg handig.
En wat is er mis met MySQL?
Gewijzigd op 30/06/2015 21:23:51 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

30/06/2015 21:26:53
Quote Anchor link
Als klanten elk hun eigen persoonlijke pagina hebben (dit is dus afgeschermd) wat maakt de URL dan uit? :/

Jasper Schellekens op 30/06/2015 21:21:33:
Ik kies hiervoor omdat ik niet met mysql wil werken.

Dat mag, maar dan maak je het jezelf wel verdomd moeilijk? Hoe wil je dit gaan beheren dan?

Jasper Schellekens op 30/06/2015 21:21:33:
Hebben jullie betere ideeen?

Wel iets in de vorm van een database gebruiken zodat je informatie gestructureerd kunt opslaan.

EDIT: kun je niet beter 1 voordeur hebben?
/klanten/login
of zelfs
/klanten
?
Gewijzigd op 30/06/2015 21:28:44 door Thomas van den Heuvel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/06/2015 21:27:55
Quote Anchor link
Er is anders ook MsSQL, PostgreSQL, Filemaker, Oracle etc... ;-)
 

30/06/2015 21:32:14
Quote Anchor link
Dit doe ik omdat mijn klantenkring erg beperkt is. (40-50 klanten)
Ik ben niet de beste met php/mysql, ik heb enkele leden systemen geprobeerd,
De systemen op internet verkrijgbaar functioneerde niet.
Vanalles geprobeerd uiteraard om het werkend te krijgen maar het waren allemaal oude systemen van 10 jaar oud vol met sql injection.

Daarom heb ik ervoor gekozen om het zo te doen, het is stukken makkelijker voor mij, omdat ik html wel heel goed beheers.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/06/2015 21:35:01
Quote Anchor link
Met 40/50 klanten zou een database al zeker op zijn plaats zijn als je alles makkelijk beheerbaar wilt houden, zonder dubbele code of bestanden.

Dat je HTML goed beheerst staat er los van, het gaat erom dat je het niet te complex maakt voor je eigen.
 

30/06/2015 21:37:42
Quote Anchor link
kunnen jullie een redelijk ledensysteem aanraden wat ik kan aanpassen?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

30/06/2015 21:39:09
Quote Anchor link
Deze keuze heeft wel consequenties:
- klanten kunnen hun eigen contactgegevens waarschijnlijk niet wijzigen als er niets dynamisch aan deze pagina's is
- als je een layoutwijziging doorvoert en je van losse HTML-bestanden gebruik maakt mag je deze wijziging X <aantal klanten> uitvoeren.

De winst die je nu pakt met een eenvoudige oplossing gaat straks mogelijk in (de moeite die je moet steken in) het onderhoud zitten.

Een oplossing moet zo simpel mogelijk zijn, maar niet simpeler.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/06/2015 21:42:44
Quote Anchor link
Jasper Schellekens op 30/06/2015 21:37:42:
kunnen jullie een redelijk ledensysteem aanraden wat ik kan aanpassen?

Inkoppetje: Elke? Als je maar goed checkt of het veilig is.
 

30/06/2015 21:43:31
Quote Anchor link
De ledensystemen die ik kon vinden op sitemasters.be werkten allemaal niet, waren allemaal verouderd
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

30/06/2015 21:47:15
Quote Anchor link
Jasper Schellekens op 30/06/2015 21:43:31:
De ledensystemen die ik kon vinden op sitemasters.be werkten allemaal niet, waren allemaal verouderd

Misschien zal ik die eens wat op gaan schonen :]. Of iig markeren als zijnde verouderd.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/06/2015 21:48:08
Quote Anchor link
Jasper Schellekens op 30/06/2015 21:43:31:
De ledensystemen die ik kon vinden op sitemasters.be werkten allemaal niet, waren allemaal verouderd

Dan pas je het toch aan? Wat je trouwens zoekt is een CRM-systeem om de informatie over je klanten gestructureerd bij te houden, waarbij de klant inzicht heeft in zijn eigen gegevens.

Ik denk niet dat je hierin iets kant en klaars zal vinden. Maar zelf bouwen is natuurlijk een leuke uitdaging.
 

30/06/2015 22:01:18
Quote Anchor link
Een crm systeem voor mijzelf heb ik, maar hier kan een klant niet op inloggen.
Het is inderdaad een uitdaging ja :D


Toevoeging op 30/06/2015 22:25:49:

Heeft niemand een leuk werkend membersysteem liggen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/06/2015 22:32:01
Quote Anchor link
Ik heb ooit eentje gebouwd waarbij je kan kiezen op welke locaties je wilt uitloggen, maar je moet er zelf wel het aan en ander aan verbouwen, denk ik. Het is wel een projectje van 8 jaar geleden, maar met SQL injection preventie.
 

01/07/2015 14:02:28
Quote Anchor link
Klinkt goed, Hoeveel wil je er voor hebben?


Toevoeging op 01/07/2015 14:23:50:

- Aar - op 30/06/2015 21:07:22:
De hele website, en als het helemaal tegenvalt de hele server....

Voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php "include/".include($_GET['filename'].".php"); ?>

En dan zou je het via deze URL de inhoud kunnen ophalen:
http: //vulnerable_host/preview.php?file=topsecret/index


Hier wou ik nog even op terug komen.
De hele website bestaat uit html en css maar heb wel een contact systeem met php.

Hoe kan dit beter?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
    foreach ($_GET as $k => $v) {
        if (!is_array($v)) {
            $return[ $k ] = clean_value($v);
        }
    }
    
    //en dan post!
    foreach ($_POST as $k => $v) {
        if (!is_array($v)) {
            $return[ $k ] = clean_value($v);
        }
    }
    return $return;
Gewijzigd op 01/07/2015 14:24:27 door
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.