Dropdown menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »
Write Down

Write Down

23/02/2011 17:25:45
Quote Anchor link
Hallo mensen,

Ik heb nogal een lastig dropdown menu'tje te maken. Ik heb al heel wat andere scripts bekeken, maar ik vind eigenlijk niets wat echt goed werkt.

Misschien dat ooit iemand al iets gelijkaardig is tegengekomen? Graag jullie tips!

Dit is het menu:
Afbeelding

Als je over een hoofd-item heen gaat wordt het onderlijnd en zou het submenu moeten verschijnen. (buiten bij de home-button, die blijft altijd hetzelfde) Verder moet er naast elk hoofditem een streepje. Ik hoop dat het een beetje duidelijk is.
Gewijzigd op 23/02/2011 17:26:31 door Write Down
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 15:41:56
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2011 17:28:31
Quote Anchor link
Ikzelf gebruik deze:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
$(document).ready(function(){
    
    // Initialize for the dropdown menu
    var timeout    = 500;
    var closetimer = 0;
    var ddmenuitem = 0;

    function jsddm_open(){  
        jsddm_canceltimer();
        jsddm_close();
        ddmenuitem = $(this).find('ul').css('visibility', 'visible');
    }

    function jsddm_close()    {
        if(ddmenuitem) ddmenuitem.css('visibility', 'hidden');
    }

    function jsddm_timer() {  
        closetimer = window.setTimeout(jsddm_close, timeout);
    }

    function jsddm_canceltimer() {
        if(closetimer){  
            window.clearTimeout(closetimer);
            closetimer = null;
    }    }

    $(document).ready(function() {  
        $('#menu > li').bind('mouseover', jsddm_open)
        $('#menu > li').bind('mouseout',  jsddm_timer)
    });

    document.onclick = jsddm_close;


Let op: Het gebruikt wel jQuery, en het menu moet opgebouwd zijn uit <ul> en <li>.
De opmaak is allemaal CSS die je zelf wel op kan bouwen.
Gewijzigd op 23/02/2011 17:29:23 door - Ariën -
 
Wouter J

Wouter J

23/02/2011 17:39:12
Quote Anchor link
Dit kan je gewoon met CSS doen, zal er wel even eentje maken. JS is hier niet voor nodig en al helemaal niet jQuery.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

23/02/2011 17:43:26
Quote Anchor link
Je kan ook een CSS dropdown menu maken.
Waarom altijd javascript?
 
Write Down

Write Down

23/02/2011 17:51:52
Quote Anchor link
Ik verkies inderdaad ook een CSS-menu. Alleen zie ik niet in hoe ik het in dit geval allemaal netjes kan maken.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

23/02/2011 18:23:30
Quote Anchor link
gewoon met hovers.

met javascript kan je mooiere effecten aan het verschijnen toevoegen en dat het dus niet in 1 keer in je scherm plopt
 
Maarten PHP

Maarten PHP

23/02/2011 18:45:16
Quote Anchor link
Write Down op 23/02/2011 17:51:52:
Ik verkies inderdaad ook een CSS-menu. Alleen zie ik niet in hoe ik het in dit geval allemaal netjes kan maken.


Je kan hier wat wijzer uit worden hoop ik:

HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
    <title>Welcome</title>
    <link href="styles.css" rel="stylesheet" rev="stylesheet" type="text/css">
</head>
<body>
<div id="menu">
    <div id="navbar">
        <ul>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 1</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 1-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 1-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 1-3</a></li>
            </ul>
            </li>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 2</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 2-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 2-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 2-3</a></li>
            </ul>
            </li>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 3</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 3-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 3-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 3-3</a></li>
            </ul>
            </li>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 4</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 4-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 4-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 4-3</a></li>
            </ul>
            </li>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 5</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 5-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 5-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 5-3</a></li>
            </ul>
            </li>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 6</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 6-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 6-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 6-3</a></li>
            </ul>
            </li>
        </ul>
    </div>
</div>
<div id="content">
    
</div>
</body>
</html>


CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
*, *:hover, *:focus, *:active, *:link, *:visited {
    margin: 0;
    padding: 0;
    border: 0;
    outline: 0;
    list-style: none;
    text-decoration: none;
}
#menu {
    background-color: #606;
    height: 41px;
}
#navbar {
    padding-top: 5px;
    margin-left: 130px;
}
#navbar ul ul {
    margin-top: -1px;
    visibility: hidden;
    padding: 7px;
}
#navbar ul li:hover ul {
    visibility: visible;
}
#navbar ul li:link ul {
    visibility: visible;
}
#navbar ul li:visited ul {
    visibility: visible;
}
#navbar li {
    position: relative;
    float: left;
    width: 140px;
    background-color: #606;
    height: 20px;
    padding: 6px;
    margin-left: -20px;
}
#navbar li a {
    color: #DD7A00;
    font-family: Georgia;
    cursor: pointer;
    display: block;
    text-align: center;
}
#navbar li:last-child {
    -moz-border-radius-bottomright: 7px;
    -moz-border-radius-bottomleft: 7px;
    -webkit-border-radius-bottomright: 7px;
    -webkit-border-radius-bottomleft: 7px;
    -khtml-border-radius-bottomright: 7px;
    -khtml-border-radius-bottomleft: 7px;
    border-radius-bottomright: 7px;
    border-radius-bottomleft: 7px;
    padding-bottom: 10px;
}
#content {
    padding: 6px;
    text-align: left;
    width: 98.9%;
}
 
Write Down

Write Down

23/02/2011 18:58:33
Quote Anchor link
Ik heb het volgende van gemaakt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
/* Menu */
#menu {
    background-image: url(../images/menu_bg.png);
    background-repeat: repeat-x;
    height: 40px;
    width: 998px;
    margin: 0 1px 0 1px;
}
#menu ul .item, .push, .topimg, .bottomimg{
    display:none;
}
#menu ul:hover .item{
    display:block;
    background-image: url(../images/menu_hover.png);
    background-repeat: repeat-y;
    width: 200px;
}
#menu ul:hover .push {
    display: block;
    height: 15px;
    width: 200px;
    background: transparent;
}
#menu ul:hover .topimg {
    display: block;
    height: 5px;
    width: 200px;
    background-image: url(../images/menu_top.png);
    background-repeat: no-repeat;
}
#menu ul:hover .bottomimg {
    display: block;
    height: 5px;
    width: 200px;
    background-image: url(../images/menu_bottom.png);
    background-repeat: no-repeat;
}
#menu ul:hover .item a{
    color: #FFF;
    text-decoration: none;
    font-size: 10pt;
    font-weight: normal;
    padding-left: 12px;
}
#menu ul:hover .item a:hover{
    color: #FFF;
    text-decoration: underline;
}
#menu ul{
    width:100px;
    float:left;
    list-style:none;
    padding: 11px 15px 0 15px;
    font-family: helvetica, arial,helvetica,"liberation sans","dejavu sans condensed",sans-serif;
    font-weight: bold;
    font-size: 13pt;
    color: #FFF;
}
#menu .top a{
    color: #FFF;
    text-decoration: none;
}
#menu .top a:hover{
    color: #FFF;
    text-decoration: underline;
}


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
            <div id="menu">
                <ul id="menu items 1">
                    <li class="top"><a href="#">Menu item</a></li>
                    <li class="push">&nbsp;</li>
                    <li class="topimg">&nbsp;</li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 1</a></li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 2</a></li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 3</a></li>
                    <li class="bottomimg">&nbsp;</li>
                </ul>
                <ul id="menu items 2">
                    <li class="top"><a href="#">Menu item</a></li>
                    <li class="push">&nbsp;</li>
                    <li class="topimg">&nbsp;</li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 1</a></li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 2</a></li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 3</a></li>
                    <li class="bottomimg">&nbsp;</li>
                </ul>
            </div>


Dit werkt in elk geval zoals ik het wil :-)
 
Wouter J

Wouter J

23/02/2011 19:15:04
Quote Anchor link
Ik zie dat ik iets te laat ben. Maar alsnog mijn voorbeelden + codes:
Deze werkt in elk browser en is met CSS2 gemaakt
Deze werkt ook overal, maar is met CSS3 gemaakt en maakt gebruik van gradients en border-radius (werkt niet in <IE9)
 
Thomas van den Bulk

Thomas van den Bulk

23/02/2011 19:19:52
Quote Anchor link
je bent me voor wouter, wou net zeggen dat je met CSS3 ook al een heel eind kan komen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<style type="text/css">
div
{
opacity: 0;
transition-property: opacity 0.5s;
-webkit-transition:opacity 0.5s;
-o-transition-transition:opacity 0.5s;
}

div:hover
{
opacity: 1.0
}
</style>
 
Write Down

Write Down

23/02/2011 19:27:05
Quote Anchor link
Bedankt iedereen,
Bedankt Wouter!

Ik ga denk ik toch nog is mijn code wat aanpassen :-)
 
Joey Drieling

Joey Drieling

23/02/2011 23:52:30
Quote Anchor link
Grandient werk wel in IE met de filter, border-radius werkt enkel in IE9.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
.gradient{
  filter:  progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(GradientType=0,startColorstr='#e6e6e6', endColorstr='#CCCCCC'); /* IE6 & IE7 */
  -ms-filter: "progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(GradientType=0,startColorstr='#e6e6e6', endColorstr='#CCCCCC')"; /* IE8 & IE9 */
}
 
Write Down

Write Down

24/02/2011 20:02:05
Quote Anchor link
Ik verkies de CSS2 versie. Wat ik eventueel kan doen met PHP is de browser detecteren en dan al dan niet CSS3 inladen.

Wat ik me echter afvraag is hoe je op een goede manier bij de CSS2 de opbouw van het submenu ontwerpt. Dat bestaat namelijk uit een "repeat-able" stuk (y-axis), een top-background en tot slot een bottom-background.

Ik zou dit in principe met allemaal divs willen doen, maar ik wil dat liever niet. Ik ga namelijk met de tijd dit ontwerp in een CMS bouwen, dus de positie van het menu moet automatisch lopen.
 
Wouter J

Wouter J

24/02/2011 20:07:52
Quote Anchor link
Hoe wil je dan dat je submenu eruit ziet? Want als je het wil zoals het plaatje boven heb je maar 1 image nodig: De gradient. Deze maak je 1px hoog en laat je repeaten.

En als je meerdere background wil kan je gebruik maken van multiply backgrounds, helaas is dit een CSS3 functie en werkt het nu alleen nog in IE9, FF3.6/4, Chrome en Safari.
 
Write Down

Write Down

26/02/2011 09:44:53
Quote Anchor link
Beste Wouter,

Ik wil het inderdaad zoals hierboven. De gradient is aangemaakt, maar daarmee heb ik nog geen afgeronde hoekjes...
 
Wouter J

Wouter J

26/02/2011 10:54:09
Quote Anchor link
Met behulp van :before en :after is het me gelukt om het voor elkaar te krijgen:
http://waldio.webatu.com/CSS/dropdown.html

Hierbij maak ik gebruik van 4 images:
dropdown-li.png - voor de gradient in de menu balk.
dropdown-gradient.png - voor de gradient in de sub items.
dropdown-top.png - voor de ronde hoeken boven
dropdown-bottom.png - voor de ronde hoeken beneden.
 
Write Down

Write Down

26/02/2011 15:27:52
Quote Anchor link
Geweldig, bedankt!

Toevoeging op 26/02/2011 15:45:03:

Wat ik me wel even afvraag hoe heb je ervoor gezorgd dat er 1px tussen alle knoppen tussen is?
 
Gerhard l

gerhard l

26/02/2011 16:39:51
Quote Anchor link
in de nav li class staat:
margin-left: 1px;

dus tussen alle <li> 1 px ruimte
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.