Dropdown menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »
Write Down

Write Down

23/02/2011 17:25:45
Quote Anchor link
Hallo mensen,

Ik heb nogal een lastig dropdown menu'tje te maken. Ik heb al heel wat andere scripts bekeken, maar ik vind eigenlijk niets wat echt goed werkt.

Misschien dat ooit iemand al iets gelijkaardig is tegengekomen? Graag jullie tips!

Dit is het menu:
Afbeelding

Als je over een hoofd-item heen gaat wordt het onderlijnd en zou het submenu moeten verschijnen. (buiten bij de home-button, die blijft altijd hetzelfde) Verder moet er naast elk hoofditem een streepje. Ik hoop dat het een beetje duidelijk is.
Gewijzigd op 23/02/2011 17:26:31 door Write Down
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 15:20:51
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2011 17:28:31
Quote Anchor link
Ikzelf gebruik deze:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
$(document).ready(function(){
    
    // Initialize for the dropdown menu
    var timeout    = 500;
    var closetimer = 0;
    var ddmenuitem = 0;

    function jsddm_open(){  
        jsddm_canceltimer();
        jsddm_close();
        ddmenuitem = $(this).find('ul').css('visibility', 'visible');
    }

    function jsddm_close()    {
        if(ddmenuitem) ddmenuitem.css('visibility', 'hidden');
    }

    function jsddm_timer() {  
        closetimer = window.setTimeout(jsddm_close, timeout);
    }

    function jsddm_canceltimer() {
        if(closetimer){  
            window.clearTimeout(closetimer);
            closetimer = null;
    }    }

    $(document).ready(function() {  
        $('#menu > li').bind('mouseover', jsddm_open)
        $('#menu > li').bind('mouseout',  jsddm_timer)
    });

    document.onclick = jsddm_close;


Let op: Het gebruikt wel jQuery, en het menu moet opgebouwd zijn uit <ul> en <li>.
De opmaak is allemaal CSS die je zelf wel op kan bouwen.
Gewijzigd op 23/02/2011 17:29:23 door - Ariën -
 
Wouter J

Wouter J

23/02/2011 17:39:12
Quote Anchor link
Dit kan je gewoon met CSS doen, zal er wel even eentje maken. JS is hier niet voor nodig en al helemaal niet jQuery.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

23/02/2011 17:43:26
Quote Anchor link
Je kan ook een CSS dropdown menu maken.
Waarom altijd javascript?
 
Write Down

Write Down

23/02/2011 17:51:52
Quote Anchor link
Ik verkies inderdaad ook een CSS-menu. Alleen zie ik niet in hoe ik het in dit geval allemaal netjes kan maken.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

23/02/2011 18:23:30
Quote Anchor link
gewoon met hovers.

met javascript kan je mooiere effecten aan het verschijnen toevoegen en dat het dus niet in 1 keer in je scherm plopt
 
Maarten PHP

Maarten PHP

23/02/2011 18:45:16
Quote Anchor link
Write Down op 23/02/2011 17:51:52:
Ik verkies inderdaad ook een CSS-menu. Alleen zie ik niet in hoe ik het in dit geval allemaal netjes kan maken.


Je kan hier wat wijzer uit worden hoop ik:

HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
    <title>Welcome</title>
    <link href="styles.css" rel="stylesheet" rev="stylesheet" type="text/css">
</head>
<body>
<div id="menu">
    <div id="navbar">
        <ul>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 1</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 1-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 1-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 1-3</a></li>
            </ul>
            </li>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 2</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 2-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 2-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 2-3</a></li>
            </ul>
            </li>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 3</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 3-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 3-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 3-3</a></li>
            </ul>
            </li>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 4</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 4-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 4-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 4-3</a></li>
            </ul>
            </li>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 5</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 5-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 5-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 5-3</a></li>
            </ul>
            </li>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 6</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 6-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 6-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 6-3</a></li>
            </ul>
            </li>
        </ul>
    </div>
</div>
<div id="content">
    
</div>
</body>
</html>


CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
*, *:hover, *:focus, *:active, *:link, *:visited {
    margin: 0;
    padding: 0;
    border: 0;
    outline: 0;
    list-style: none;
    text-decoration: none;
}
#menu {
    background-color: #606;
    height: 41px;
}
#navbar {
    padding-top: 5px;
    margin-left: 130px;
}
#navbar ul ul {
    margin-top: -1px;
    visibility: hidden;
    padding: 7px;
}
#navbar ul li:hover ul {
    visibility: visible;
}
#navbar ul li:link ul {
    visibility: visible;
}
#navbar ul li:visited ul {
    visibility: visible;
}
#navbar li {
    position: relative;
    float: left;
    width: 140px;
    background-color: #606;
    height: 20px;
    padding: 6px;
    margin-left: -20px;
}
#navbar li a {
    color: #DD7A00;
    font-family: Georgia;
    cursor: pointer;
    display: block;
    text-align: center;
}
#navbar li:last-child {
    -moz-border-radius-bottomright: 7px;
    -moz-border-radius-bottomleft: 7px;
    -webkit-border-radius-bottomright: 7px;
    -webkit-border-radius-bottomleft: 7px;
    -khtml-border-radius-bottomright: 7px;
    -khtml-border-radius-bottomleft: 7px;
    border-radius-bottomright: 7px;
    border-radius-bottomleft: 7px;
    padding-bottom: 10px;
}
#content {
    padding: 6px;
    text-align: left;
    width: 98.9%;
}
 
Write Down

Write Down

23/02/2011 18:58:33
Quote Anchor link
Ik heb het volgende van gemaakt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
/* Menu */
#menu {
    background-image: url(../images/menu_bg.png);
    background-repeat: repeat-x;
    height: 40px;
    width: 998px;
    margin: 0 1px 0 1px;
}
#menu ul .item, .push, .topimg, .bottomimg{
    display:none;
}
#menu ul:hover .item{
    display:block;
    background-image: url(../images/menu_hover.png);
    background-repeat: repeat-y;
    width: 200px;
}
#menu ul:hover .push {
    display: block;
    height: 15px;
    width: 200px;
    background: transparent;
}
#menu ul:hover .topimg {
    display: block;
    height: 5px;
    width: 200px;
    background-image: url(../images/menu_top.png);
    background-repeat: no-repeat;
}
#menu ul:hover .bottomimg {
    display: block;
    height: 5px;
    width: 200px;
    background-image: url(../images/menu_bottom.png);
    background-repeat: no-repeat;
}
#menu ul:hover .item a{
    color: #FFF;
    text-decoration: none;
    font-size: 10pt;
    font-weight: normal;
    padding-left: 12px;
}
#menu ul:hover .item a:hover{
    color: #FFF;
    text-decoration: underline;
}
#menu ul{
    width:100px;
    float:left;
    list-style:none;
    padding: 11px 15px 0 15px;
    font-family: helvetica, arial,helvetica,"liberation sans","dejavu sans condensed",sans-serif;
    font-weight: bold;
    font-size: 13pt;
    color: #FFF;
}
#menu .top a{
    color: #FFF;
    text-decoration: none;
}
#menu .top a:hover{
    color: #FFF;
    text-decoration: underline;
}


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
            <div id="menu">
                <ul id="menu items 1">
                    <li class="top"><a href="#">Menu item</a></li>
                    <li class="push">&nbsp;</li>
                    <li class="topimg">&nbsp;</li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 1</a></li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 2</a></li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 3</a></li>
                    <li class="bottomimg">&nbsp;</li>
                </ul>
                <ul id="menu items 2">
                    <li class="top"><a href="#">Menu item</a></li>
                    <li class="push">&nbsp;</li>
                    <li class="topimg">&nbsp;</li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 1</a></li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 2</a></li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 3</a></li>
                    <li class="bottomimg">&nbsp;</li>
                </ul>
            </div>


Dit werkt in elk geval zoals ik het wil :-)
 
Wouter J

Wouter J

23/02/2011 19:15:04
Quote Anchor link
Ik zie dat ik iets te laat ben. Maar alsnog mijn voorbeelden + codes:
Deze werkt in elk browser en is met CSS2 gemaakt
Deze werkt ook overal, maar is met CSS3 gemaakt en maakt gebruik van gradients en border-radius (werkt niet in <IE9)
 
Thomas van den Bulk

Thomas van den Bulk

23/02/2011 19:19:52
Quote Anchor link
je bent me voor wouter, wou net zeggen dat je met CSS3 ook al een heel eind kan komen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<style type="text/css">
div
{
opacity: 0;
transition-property: opacity 0.5s;
-webkit-transition:opacity 0.5s;
-o-transition-transition:opacity 0.5s;
}

div:hover
{
opacity: 1.0
}
</style>
 
Write Down

Write Down

23/02/2011 19:27:05
Quote Anchor link
Bedankt iedereen,
Bedankt Wouter!

Ik ga denk ik toch nog is mijn code wat aanpassen :-)
 
Joey Drieling

Joey Drieling

23/02/2011 23:52:30
Quote Anchor link
Grandient werk wel in IE met de filter, border-radius werkt enkel in IE9.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
.gradient{
  filter:  progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(GradientType=0,startColorstr='#e6e6e6', endColorstr='#CCCCCC'); /* IE6 & IE7 */
  -ms-filter: "progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(GradientType=0,startColorstr='#e6e6e6', endColorstr='#CCCCCC')"; /* IE8 & IE9 */
}
 
Write Down

Write Down

24/02/2011 20:02:05
Quote Anchor link
Ik verkies de CSS2 versie. Wat ik eventueel kan doen met PHP is de browser detecteren en dan al dan niet CSS3 inladen.

Wat ik me echter afvraag is hoe je op een goede manier bij de CSS2 de opbouw van het submenu ontwerpt. Dat bestaat namelijk uit een "repeat-able" stuk (y-axis), een top-background en tot slot een bottom-background.

Ik zou dit in principe met allemaal divs willen doen, maar ik wil dat liever niet. Ik ga namelijk met de tijd dit ontwerp in een CMS bouwen, dus de positie van het menu moet automatisch lopen.
 
Wouter J

Wouter J

24/02/2011 20:07:52
Quote Anchor link
Hoe wil je dan dat je submenu eruit ziet? Want als je het wil zoals het plaatje boven heb je maar 1 image nodig: De gradient. Deze maak je 1px hoog en laat je repeaten.

En als je meerdere background wil kan je gebruik maken van multiply backgrounds, helaas is dit een CSS3 functie en werkt het nu alleen nog in IE9, FF3.6/4, Chrome en Safari.
 
Write Down

Write Down

26/02/2011 09:44:53
Quote Anchor link
Beste Wouter,

Ik wil het inderdaad zoals hierboven. De gradient is aangemaakt, maar daarmee heb ik nog geen afgeronde hoekjes...
 
Wouter J

Wouter J

26/02/2011 10:54:09
Quote Anchor link
Met behulp van :before en :after is het me gelukt om het voor elkaar te krijgen:
http://waldio.webatu.com/CSS/dropdown.html

Hierbij maak ik gebruik van 4 images:
dropdown-li.png - voor de gradient in de menu balk.
dropdown-gradient.png - voor de gradient in de sub items.
dropdown-top.png - voor de ronde hoeken boven
dropdown-bottom.png - voor de ronde hoeken beneden.
 
Write Down

Write Down

26/02/2011 15:27:52
Quote Anchor link
Geweldig, bedankt!

Toevoeging op 26/02/2011 15:45:03:

Wat ik me wel even afvraag hoe heb je ervoor gezorgd dat er 1px tussen alle knoppen tussen is?
 
Gerhard l

gerhard l

26/02/2011 16:39:51
Quote Anchor link
in de nav li class staat:
margin-left: 1px;

dus tussen alle <li> 1 px ruimte
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.