Dropdown menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Write Down

Write Down

23/02/2011 17:25:45
Quote Anchor link
Hallo mensen,

Ik heb nogal een lastig dropdown menu'tje te maken. Ik heb al heel wat andere scripts bekeken, maar ik vind eigenlijk niets wat echt goed werkt.

Misschien dat ooit iemand al iets gelijkaardig is tegengekomen? Graag jullie tips!

Dit is het menu:
Afbeelding

Als je over een hoofd-item heen gaat wordt het onderlijnd en zou het submenu moeten verschijnen. (buiten bij de home-button, die blijft altijd hetzelfde) Verder moet er naast elk hoofditem een streepje. Ik hoop dat het een beetje duidelijk is.
Gewijzigd op 23/02/2011 17:26:31 door Write Down
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 11:55:06
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2011 17:28:31
Quote Anchor link
Ikzelf gebruik deze:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
$(document).ready(function(){
    
    // Initialize for the dropdown menu
    var timeout    = 500;
    var closetimer = 0;
    var ddmenuitem = 0;

    function jsddm_open(){  
        jsddm_canceltimer();
        jsddm_close();
        ddmenuitem = $(this).find('ul').css('visibility', 'visible');
    }

    function jsddm_close()    {
        if(ddmenuitem) ddmenuitem.css('visibility', 'hidden');
    }

    function jsddm_timer() {  
        closetimer = window.setTimeout(jsddm_close, timeout);
    }

    function jsddm_canceltimer() {
        if(closetimer){  
            window.clearTimeout(closetimer);
            closetimer = null;
    }    }

    $(document).ready(function() {  
        $('#menu > li').bind('mouseover', jsddm_open)
        $('#menu > li').bind('mouseout',  jsddm_timer)
    });

    document.onclick = jsddm_close;


Let op: Het gebruikt wel jQuery, en het menu moet opgebouwd zijn uit <ul> en <li>.
De opmaak is allemaal CSS die je zelf wel op kan bouwen.
Gewijzigd op 23/02/2011 17:29:23 door - Ariën -
 
Wouter J

Wouter J

23/02/2011 17:39:12
Quote Anchor link
Dit kan je gewoon met CSS doen, zal er wel even eentje maken. JS is hier niet voor nodig en al helemaal niet jQuery.
 
Maarten PHP

Maarten PHP

23/02/2011 17:43:26
Quote Anchor link
Je kan ook een CSS dropdown menu maken.
Waarom altijd javascript?
 
Write Down

Write Down

23/02/2011 17:51:52
Quote Anchor link
Ik verkies inderdaad ook een CSS-menu. Alleen zie ik niet in hoe ik het in dit geval allemaal netjes kan maken.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

23/02/2011 18:23:30
Quote Anchor link
gewoon met hovers.

met javascript kan je mooiere effecten aan het verschijnen toevoegen en dat het dus niet in 1 keer in je scherm plopt
 
Maarten PHP

Maarten PHP

23/02/2011 18:45:16
Quote Anchor link
Write Down op 23/02/2011 17:51:52:
Ik verkies inderdaad ook een CSS-menu. Alleen zie ik niet in hoe ik het in dit geval allemaal netjes kan maken.


Je kan hier wat wijzer uit worden hoop ik:

HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
    <title>Welcome</title>
    <link href="styles.css" rel="stylesheet" rev="stylesheet" type="text/css">
</head>
<body>
<div id="menu">
    <div id="navbar">
        <ul>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 1</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 1-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 1-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 1-3</a></li>
            </ul>
            </li>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 2</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 2-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 2-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 2-3</a></li>
            </ul>
            </li>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 3</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 3-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 3-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 3-3</a></li>
            </ul>
            </li>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 4</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 4-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 4-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 4-3</a></li>
            </ul>
            </li>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 5</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 5-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 5-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 5-3</a></li>
            </ul>
            </li>
            <li>
            <a href="javascript:;"> <b>Link 6</b> </a>
            <ul>
                <li><a href="javascript:;">Link 6-1</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 6-2</a></li>
                <li><a href="javascript:;">Link 6-3</a></li>
            </ul>
            </li>
        </ul>
    </div>
</div>
<div id="content">
    
</div>
</body>
</html>


CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
*, *:hover, *:focus, *:active, *:link, *:visited {
    margin: 0;
    padding: 0;
    border: 0;
    outline: 0;
    list-style: none;
    text-decoration: none;
}
#menu {
    background-color: #606;
    height: 41px;
}
#navbar {
    padding-top: 5px;
    margin-left: 130px;
}
#navbar ul ul {
    margin-top: -1px;
    visibility: hidden;
    padding: 7px;
}
#navbar ul li:hover ul {
    visibility: visible;
}
#navbar ul li:link ul {
    visibility: visible;
}
#navbar ul li:visited ul {
    visibility: visible;
}
#navbar li {
    position: relative;
    float: left;
    width: 140px;
    background-color: #606;
    height: 20px;
    padding: 6px;
    margin-left: -20px;
}
#navbar li a {
    color: #DD7A00;
    font-family: Georgia;
    cursor: pointer;
    display: block;
    text-align: center;
}
#navbar li:last-child {
    -moz-border-radius-bottomright: 7px;
    -moz-border-radius-bottomleft: 7px;
    -webkit-border-radius-bottomright: 7px;
    -webkit-border-radius-bottomleft: 7px;
    -khtml-border-radius-bottomright: 7px;
    -khtml-border-radius-bottomleft: 7px;
    border-radius-bottomright: 7px;
    border-radius-bottomleft: 7px;
    padding-bottom: 10px;
}
#content {
    padding: 6px;
    text-align: left;
    width: 98.9%;
}
 
Write Down

Write Down

23/02/2011 18:58:33
Quote Anchor link
Ik heb het volgende van gemaakt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
/* Menu */
#menu {
    background-image: url(../images/menu_bg.png);
    background-repeat: repeat-x;
    height: 40px;
    width: 998px;
    margin: 0 1px 0 1px;
}
#menu ul .item, .push, .topimg, .bottomimg{
    display:none;
}
#menu ul:hover .item{
    display:block;
    background-image: url(../images/menu_hover.png);
    background-repeat: repeat-y;
    width: 200px;
}
#menu ul:hover .push {
    display: block;
    height: 15px;
    width: 200px;
    background: transparent;
}
#menu ul:hover .topimg {
    display: block;
    height: 5px;
    width: 200px;
    background-image: url(../images/menu_top.png);
    background-repeat: no-repeat;
}
#menu ul:hover .bottomimg {
    display: block;
    height: 5px;
    width: 200px;
    background-image: url(../images/menu_bottom.png);
    background-repeat: no-repeat;
}
#menu ul:hover .item a{
    color: #FFF;
    text-decoration: none;
    font-size: 10pt;
    font-weight: normal;
    padding-left: 12px;
}
#menu ul:hover .item a:hover{
    color: #FFF;
    text-decoration: underline;
}
#menu ul{
    width:100px;
    float:left;
    list-style:none;
    padding: 11px 15px 0 15px;
    font-family: helvetica, arial,helvetica,"liberation sans","dejavu sans condensed",sans-serif;
    font-weight: bold;
    font-size: 13pt;
    color: #FFF;
}
#menu .top a{
    color: #FFF;
    text-decoration: none;
}
#menu .top a:hover{
    color: #FFF;
    text-decoration: underline;
}


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
            <div id="menu">
                <ul id="menu items 1">
                    <li class="top"><a href="#">Menu item</a></li>
                    <li class="push">&nbsp;</li>
                    <li class="topimg">&nbsp;</li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 1</a></li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 2</a></li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 3</a></li>
                    <li class="bottomimg">&nbsp;</li>
                </ul>
                <ul id="menu items 2">
                    <li class="top"><a href="#">Menu item</a></li>
                    <li class="push">&nbsp;</li>
                    <li class="topimg">&nbsp;</li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 1</a></li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 2</a></li>
                    <li class="item"><a href="#">menu item 3</a></li>
                    <li class="bottomimg">&nbsp;</li>
                </ul>
            </div>


Dit werkt in elk geval zoals ik het wil :-)
 
Wouter J

Wouter J

23/02/2011 19:15:04
Quote Anchor link
Ik zie dat ik iets te laat ben. Maar alsnog mijn voorbeelden + codes:
Deze werkt in elk browser en is met CSS2 gemaakt
Deze werkt ook overal, maar is met CSS3 gemaakt en maakt gebruik van gradients en border-radius (werkt niet in <IE9)
 
Thomas van den Bulk

Thomas van den Bulk

23/02/2011 19:19:52
Quote Anchor link
je bent me voor wouter, wou net zeggen dat je met CSS3 ook al een heel eind kan komen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<style type="text/css">
div
{
opacity: 0;
transition-property: opacity 0.5s;
-webkit-transition:opacity 0.5s;
-o-transition-transition:opacity 0.5s;
}

div:hover
{
opacity: 1.0
}
</style>
 
Write Down

Write Down

23/02/2011 19:27:05
Quote Anchor link
Bedankt iedereen,
Bedankt Wouter!

Ik ga denk ik toch nog is mijn code wat aanpassen :-)
 
Joey Drieling

Joey Drieling

23/02/2011 23:52:30
Quote Anchor link
Grandient werk wel in IE met de filter, border-radius werkt enkel in IE9.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
.gradient{
  filter:  progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(GradientType=0,startColorstr='#e6e6e6', endColorstr='#CCCCCC'); /* IE6 & IE7 */
  -ms-filter: "progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(GradientType=0,startColorstr='#e6e6e6', endColorstr='#CCCCCC')"; /* IE8 & IE9 */
}
 
Write Down

Write Down

24/02/2011 20:02:05
Quote Anchor link
Ik verkies de CSS2 versie. Wat ik eventueel kan doen met PHP is de browser detecteren en dan al dan niet CSS3 inladen.

Wat ik me echter afvraag is hoe je op een goede manier bij de CSS2 de opbouw van het submenu ontwerpt. Dat bestaat namelijk uit een "repeat-able" stuk (y-axis), een top-background en tot slot een bottom-background.

Ik zou dit in principe met allemaal divs willen doen, maar ik wil dat liever niet. Ik ga namelijk met de tijd dit ontwerp in een CMS bouwen, dus de positie van het menu moet automatisch lopen.
 
Wouter J

Wouter J

24/02/2011 20:07:52
Quote Anchor link
Hoe wil je dan dat je submenu eruit ziet? Want als je het wil zoals het plaatje boven heb je maar 1 image nodig: De gradient. Deze maak je 1px hoog en laat je repeaten.

En als je meerdere background wil kan je gebruik maken van multiply backgrounds, helaas is dit een CSS3 functie en werkt het nu alleen nog in IE9, FF3.6/4, Chrome en Safari.
 
Write Down

Write Down

26/02/2011 09:44:53
Quote Anchor link
Beste Wouter,

Ik wil het inderdaad zoals hierboven. De gradient is aangemaakt, maar daarmee heb ik nog geen afgeronde hoekjes...
 
Wouter J

Wouter J

26/02/2011 10:54:09
Quote Anchor link
Met behulp van :before en :after is het me gelukt om het voor elkaar te krijgen:
http://waldio.webatu.com/CSS/dropdown.html

Hierbij maak ik gebruik van 4 images:
dropdown-li.png - voor de gradient in de menu balk.
dropdown-gradient.png - voor de gradient in de sub items.
dropdown-top.png - voor de ronde hoeken boven
dropdown-bottom.png - voor de ronde hoeken beneden.
 
Write Down

Write Down

26/02/2011 15:27:52
Quote Anchor link
Geweldig, bedankt!

Toevoeging op 26/02/2011 15:45:03:

Wat ik me wel even afvraag hoe heb je ervoor gezorgd dat er 1px tussen alle knoppen tussen is?
 
Gerhard l

gerhard l

26/02/2011 16:39:51
Quote Anchor link
in de nav li class staat:
margin-left: 1px;

dus tussen alle <li> 1 px ruimte
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.