Duplicate content filteren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »
Dylan PHP

Dylan PHP

13/12/2012 15:03:57
Quote Anchor link
Beste PHP kenners,

Ik ben bezig met een website waar mensen gratis een artikel kunnen plaatsen met een backlink naar hun eigen website. Nu wil ik dus voorkomen dat er gecopy-paste wordt in het artikel en zoek ik een manier of idee of dit tegen te gaan. Bestaan er bepaalde functies of classes die delen van een string herkennen en kunnen vergelijken met de html content van een externe website? Een soort percentage berekening?

Brand maar los met ideeën en tips :)

Bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 23:24:48
 
No One

No One

13/12/2012 15:24:29
Quote Anchor link
Je wilt een soort nujij.nl creeeren? daar hebben ze de oplossing ook niet. Dit zal toch echt handmatig gedaan worden. Maak een modereer functie waarbij je als moderator een vinkje kan zetten. Verplicht ze bijvoorbeeld een bron er neer te zetten.

sites als Waar Maar Raar laten maar een half artikel zien als ze afkomstig zijn van bepaalde sites, maar dat moet je niet willen..

Er zijn wel functies in PHP die woorden kunnen vergelijken, maar dan moet ik ook even zoeken.
 
Dylan PHP

Dylan PHP

13/12/2012 15:34:02
Quote Anchor link
Een soort nujij.nl wil ik het niet noemen omdat daar korte feeds te zien zijn van artikelen die op andere websites staan. Ik wil echt dat mensen een unieke tekst gaan schrijven tussen de 500 en 1500 tekens, en zonder de helft te kopiëren omdat ze te lui zijn om een uniek stukje te schrijven voor een gratis backlink(!)


Heel concreet wat ik bedoel:
domeinA.nl heeft een pagina over de iPhone 5 (www.domeina.nl/iphone5)
domeinB.nl heeft een pagina waar een artikel te vinden is over de iPhone 5 met een backlink naar domeinA.nl

Het artikel op domeinB.nl moet uniek zijn en mag dus niet merendeels van domeinA.nl gekopieerd zijn.
 
No One

No One

13/12/2012 16:08:04
Quote Anchor link
Ja...dat is het probleem ook bij sites als WaarMaarRaar en nujij.nl duplicates zijn moeilijk te herkennen. Je zou kunnen proberen dmv Javascript het een en ander te beperken (plakken uitschakelen als dat mogelijk is, toetsaanslagen in textarea tellen en die meeversturen in het formulier etc)
 
Dylan PHP

Dylan PHP

13/12/2012 16:35:59
Quote Anchor link
Dat JavaScript stukje is inderdaad een goed idee, ik ga eens Googlen of zo iets al vaker is gebruikt (moet haast wel). Toetsaanslagen meetellen is inderdaad ook een leuk idee om te kijken of iemand kopieert maar JS technisch gezien kan ik dit niet realiseren en het vinden van zo iets is erg moeilijk, misschien iemand dat wat voor zou willen kauwen?
 
No One

No One

13/12/2012 16:50:01
Quote Anchor link
let er wel op dat het beperkt, iemand die JS uitschakeld kan dan alsnog plakken.

Ik schrijf het wel eventjes op in jQuery formaat.
Wat het doet is: op het moment dat de pagina klaar is met laden hangt het een keydown event aan je textarea waarbij de hiddenCount wordt opgehoogt. Moet je dus een hidden field met de naam hiddenCount nog even aanmaken en daar een default value "0" aan meegeven. vervolgens doe ik ook nog een bind voor de contextmenu, cut, copy en paste die worden afgevangen en niet uitgevoerd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$().ready(function(){
    $("textarea[name=artikel]").keydown(function(){
        $("input[name=hiddenCount]").val($("input[name=hiddenCount]").val()+1);
    }).bind("cut copy paste contextmenu",function(e) {
          e.preventDefault();
      });
});
Gewijzigd op 13/12/2012 16:54:23 door No One
 
Dylan PHP

Dylan PHP

13/12/2012 16:52:05
Quote Anchor link
Oké heel erg bedankt, hiermee kan ik wel verder knutselen :)

Als iemand nog andere ideeën heeft om duplicate content tegen te gaan hoor ik dat graag!
 
No One

No One

13/12/2012 16:54:58
Quote Anchor link
let wel, ik heb een paar kleine aanpassinkjes gedaan na je reactie ;)
 
Max -

Max -

13/12/2012 17:08:28
Quote Anchor link
Wat je ook kan doen is users een stuk laten schrijven, en het naar je laten mailen. Vervolgens zoek je zelf naar plagiaat, indien dat niet zo is post je het voor hun.
 
Dylan PHP

Dylan PHP

13/12/2012 17:10:03
Quote Anchor link
Daar heb ik ook aan zitten denken maar daar zie ik toch van af omdat ik denk dat mensen liever realtime zien dat hun artikel geplaatst is (zodat je vaker gaan plaatsen en Google backlinks sneller indexeert).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.