Duplicate content filteren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »
Dylan PHP

Dylan PHP

13/12/2012 15:03:57
Quote Anchor link
Beste PHP kenners,

Ik ben bezig met een website waar mensen gratis een artikel kunnen plaatsen met een backlink naar hun eigen website. Nu wil ik dus voorkomen dat er gecopy-paste wordt in het artikel en zoek ik een manier of idee of dit tegen te gaan. Bestaan er bepaalde functies of classes die delen van een string herkennen en kunnen vergelijken met de html content van een externe website? Een soort percentage berekening?

Brand maar los met ideeën en tips :)

Bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 00:45:14
 
No One

No One

13/12/2012 15:24:29
Quote Anchor link
Je wilt een soort nujij.nl creeeren? daar hebben ze de oplossing ook niet. Dit zal toch echt handmatig gedaan worden. Maak een modereer functie waarbij je als moderator een vinkje kan zetten. Verplicht ze bijvoorbeeld een bron er neer te zetten.

sites als Waar Maar Raar laten maar een half artikel zien als ze afkomstig zijn van bepaalde sites, maar dat moet je niet willen..

Er zijn wel functies in PHP die woorden kunnen vergelijken, maar dan moet ik ook even zoeken.
 
Dylan PHP

Dylan PHP

13/12/2012 15:34:02
Quote Anchor link
Een soort nujij.nl wil ik het niet noemen omdat daar korte feeds te zien zijn van artikelen die op andere websites staan. Ik wil echt dat mensen een unieke tekst gaan schrijven tussen de 500 en 1500 tekens, en zonder de helft te kopiëren omdat ze te lui zijn om een uniek stukje te schrijven voor een gratis backlink(!)


Heel concreet wat ik bedoel:
domeinA.nl heeft een pagina over de iPhone 5 (www.domeina.nl/iphone5)
domeinB.nl heeft een pagina waar een artikel te vinden is over de iPhone 5 met een backlink naar domeinA.nl

Het artikel op domeinB.nl moet uniek zijn en mag dus niet merendeels van domeinA.nl gekopieerd zijn.
 
No One

No One

13/12/2012 16:08:04
Quote Anchor link
Ja...dat is het probleem ook bij sites als WaarMaarRaar en nujij.nl duplicates zijn moeilijk te herkennen. Je zou kunnen proberen dmv Javascript het een en ander te beperken (plakken uitschakelen als dat mogelijk is, toetsaanslagen in textarea tellen en die meeversturen in het formulier etc)
 
Dylan PHP

Dylan PHP

13/12/2012 16:35:59
Quote Anchor link
Dat JavaScript stukje is inderdaad een goed idee, ik ga eens Googlen of zo iets al vaker is gebruikt (moet haast wel). Toetsaanslagen meetellen is inderdaad ook een leuk idee om te kijken of iemand kopieert maar JS technisch gezien kan ik dit niet realiseren en het vinden van zo iets is erg moeilijk, misschien iemand dat wat voor zou willen kauwen?
 
No One

No One

13/12/2012 16:50:01
Quote Anchor link
let er wel op dat het beperkt, iemand die JS uitschakeld kan dan alsnog plakken.

Ik schrijf het wel eventjes op in jQuery formaat.
Wat het doet is: op het moment dat de pagina klaar is met laden hangt het een keydown event aan je textarea waarbij de hiddenCount wordt opgehoogt. Moet je dus een hidden field met de naam hiddenCount nog even aanmaken en daar een default value "0" aan meegeven. vervolgens doe ik ook nog een bind voor de contextmenu, cut, copy en paste die worden afgevangen en niet uitgevoerd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$().ready(function(){
    $("textarea[name=artikel]").keydown(function(){
        $("input[name=hiddenCount]").val($("input[name=hiddenCount]").val()+1);
    }).bind("cut copy paste contextmenu",function(e) {
          e.preventDefault();
      });
});
Gewijzigd op 13/12/2012 16:54:23 door No One
 
Dylan PHP

Dylan PHP

13/12/2012 16:52:05
Quote Anchor link
Oké heel erg bedankt, hiermee kan ik wel verder knutselen :)

Als iemand nog andere ideeën heeft om duplicate content tegen te gaan hoor ik dat graag!
 
No One

No One

13/12/2012 16:54:58
Quote Anchor link
let wel, ik heb een paar kleine aanpassinkjes gedaan na je reactie ;)
 
Max -

Max -

13/12/2012 17:08:28
Quote Anchor link
Wat je ook kan doen is users een stuk laten schrijven, en het naar je laten mailen. Vervolgens zoek je zelf naar plagiaat, indien dat niet zo is post je het voor hun.
 
Dylan PHP

Dylan PHP

13/12/2012 17:10:03
Quote Anchor link
Daar heb ik ook aan zitten denken maar daar zie ik toch van af omdat ik denk dat mensen liever realtime zien dat hun artikel geplaatst is (zodat je vaker gaan plaatsen en Google backlinks sneller indexeert).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.