Duplicate content filteren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »
Dylan PHP

Dylan PHP

13/12/2012 15:03:57
Quote Anchor link
Beste PHP kenners,

Ik ben bezig met een website waar mensen gratis een artikel kunnen plaatsen met een backlink naar hun eigen website. Nu wil ik dus voorkomen dat er gecopy-paste wordt in het artikel en zoek ik een manier of idee of dit tegen te gaan. Bestaan er bepaalde functies of classes die delen van een string herkennen en kunnen vergelijken met de html content van een externe website? Een soort percentage berekening?

Brand maar los met ideeën en tips :)

Bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 06:39:59
 
No One

No One

13/12/2012 15:24:29
Quote Anchor link
Je wilt een soort nujij.nl creeeren? daar hebben ze de oplossing ook niet. Dit zal toch echt handmatig gedaan worden. Maak een modereer functie waarbij je als moderator een vinkje kan zetten. Verplicht ze bijvoorbeeld een bron er neer te zetten.

sites als Waar Maar Raar laten maar een half artikel zien als ze afkomstig zijn van bepaalde sites, maar dat moet je niet willen..

Er zijn wel functies in PHP die woorden kunnen vergelijken, maar dan moet ik ook even zoeken.
 
Dylan PHP

Dylan PHP

13/12/2012 15:34:02
Quote Anchor link
Een soort nujij.nl wil ik het niet noemen omdat daar korte feeds te zien zijn van artikelen die op andere websites staan. Ik wil echt dat mensen een unieke tekst gaan schrijven tussen de 500 en 1500 tekens, en zonder de helft te kopiëren omdat ze te lui zijn om een uniek stukje te schrijven voor een gratis backlink(!)


Heel concreet wat ik bedoel:
domeinA.nl heeft een pagina over de iPhone 5 (www.domeina.nl/iphone5)
domeinB.nl heeft een pagina waar een artikel te vinden is over de iPhone 5 met een backlink naar domeinA.nl

Het artikel op domeinB.nl moet uniek zijn en mag dus niet merendeels van domeinA.nl gekopieerd zijn.
 
No One

No One

13/12/2012 16:08:04
Quote Anchor link
Ja...dat is het probleem ook bij sites als WaarMaarRaar en nujij.nl duplicates zijn moeilijk te herkennen. Je zou kunnen proberen dmv Javascript het een en ander te beperken (plakken uitschakelen als dat mogelijk is, toetsaanslagen in textarea tellen en die meeversturen in het formulier etc)
 
Dylan PHP

Dylan PHP

13/12/2012 16:35:59
Quote Anchor link
Dat JavaScript stukje is inderdaad een goed idee, ik ga eens Googlen of zo iets al vaker is gebruikt (moet haast wel). Toetsaanslagen meetellen is inderdaad ook een leuk idee om te kijken of iemand kopieert maar JS technisch gezien kan ik dit niet realiseren en het vinden van zo iets is erg moeilijk, misschien iemand dat wat voor zou willen kauwen?
 
No One

No One

13/12/2012 16:50:01
Quote Anchor link
let er wel op dat het beperkt, iemand die JS uitschakeld kan dan alsnog plakken.

Ik schrijf het wel eventjes op in jQuery formaat.
Wat het doet is: op het moment dat de pagina klaar is met laden hangt het een keydown event aan je textarea waarbij de hiddenCount wordt opgehoogt. Moet je dus een hidden field met de naam hiddenCount nog even aanmaken en daar een default value "0" aan meegeven. vervolgens doe ik ook nog een bind voor de contextmenu, cut, copy en paste die worden afgevangen en niet uitgevoerd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$().ready(function(){
    $("textarea[name=artikel]").keydown(function(){
        $("input[name=hiddenCount]").val($("input[name=hiddenCount]").val()+1);
    }).bind("cut copy paste contextmenu",function(e) {
          e.preventDefault();
      });
});
Gewijzigd op 13/12/2012 16:54:23 door No One
 
Dylan PHP

Dylan PHP

13/12/2012 16:52:05
Quote Anchor link
Oké heel erg bedankt, hiermee kan ik wel verder knutselen :)

Als iemand nog andere ideeën heeft om duplicate content tegen te gaan hoor ik dat graag!
 
No One

No One

13/12/2012 16:54:58
Quote Anchor link
let wel, ik heb een paar kleine aanpassinkjes gedaan na je reactie ;)
 
Max -

Max -

13/12/2012 17:08:28
Quote Anchor link
Wat je ook kan doen is users een stuk laten schrijven, en het naar je laten mailen. Vervolgens zoek je zelf naar plagiaat, indien dat niet zo is post je het voor hun.
 
Dylan PHP

Dylan PHP

13/12/2012 17:10:03
Quote Anchor link
Daar heb ik ook aan zitten denken maar daar zie ik toch van af omdat ik denk dat mensen liever realtime zien dat hun artikel geplaatst is (zodat je vaker gaan plaatsen en Google backlinks sneller indexeert).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.