foto's automatisch verwisselen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Arend b

arend b

04/12/2011 13:44:38
Anchor link
ik denk dat we er bijna zijn.
Uncaught TypeError: Cannot read property 'foto' of undefined
dit krijg ik nu terug
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 04:29:54
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 13:53:33
Anchor link
Iets te snel geweest, wordt niet herkend omdat ie in de onload event staat, dus daar moet ie uit.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<div class="fotovak">
    <img id="foto" src="" alt="mijn foto's" />
</div>
<script>
setTimeout(imgRotate(), 5000);
</script>
 
Arend b

arend b

04/12/2011 14:07:09
Anchor link
ik krijg dit nu terug

Uncaught TypeError: Cannot read property 'foto' of undefined
imgRotate/jelmer/:13
(anonymous function)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php

<html>
<
head>
<
link rel=StyleSheet type="text/css" href="stylesheet.css"></style>
<
script type="text/javascript">
var
imgArray = new Array('1.jpg','2.jpg', '3.jpg'); //etc.
var curPos = 0;
function
imgRotate() {
    if (curPos < imgArray.length - 1)
        curPos += 1;
    else curPos = 0;
    if (typeof imgArray[curPos] == 'string')
        imgArray[curPos] = CacheImage(imgArray[curPos]);
    document.getElementsById['foto'].src = imgArray[curPos].src;
}
function
CacheImage(src) {
    var
imgObj = new Image();
    imgObj.src = 'image/foto/' + src;
    return imgObj;
}

</script>

<title>test</title>
</head>

<body>

<div class="hoofdvak">
    <div class="1"><img width=360 height=120 src="image/2.jpg" alt=""></div>



        <div class="menu">
            <a href="test.php">Home</a>
                <a href="test.php">Contact</a>
                <a href="test.php">Foto</a>
                <a href="test.php">Over</a>
        </div>
</div>
<div class="fotovak">
    <img id="foto" src="" alt="mijn foto's" />
</div>
        <script>
    setTimeout(imgRotate(), 5000);
    </script>
</body>
</html>
?>
Gewijzigd op 04/12/2011 14:09:10 door arend b
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 14:26:41
Anchor link
Er staat nog een typo op regel 15: het moet zijn document.getElementById('foto').src
 
Arend b

arend b

04/12/2011 14:33:38
Anchor link
heel scherp gezien

Uncaught TypeError: Cannot set property 'src' of undefined

dit krijg ik nu terug
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 15:22:45
Anchor link
wijzig regel 44 in:
imgRotate();
setInterval("imgRotate();", 5000);
 
Arend b

arend b

04/12/2011 16:43:27
Anchor link
heb het veranderd maar ik geloof dat de fout in dit gedeelte zit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
 document.getElementById['foto'].src = imgArray[curPos].src;
?>


Uncaught TypeError: Cannot set property 'src' of undefined
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 17:15:27
Anchor link
Ik heb het uitgetest en bij mij werkt het gewoon, dus ik kan deze foutmelding niet plaatsen
 
Jaron T

Jaron T

04/12/2011 22:07:19
Anchor link
Arend b op 04/12/2011 16:43:27:
heb het veranderd maar ik geloof dat de fout in dit gedeelte zit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
 document.getElementById['foto'].src = imgArray[curPos].src;
?>


Uncaught TypeError: Cannot set property 'src' of undefined


getElementById is een functie, niet een array.

dus: document.getElementById('foto').src = imgArray[curPos].src;
 
Arend b

arend b

10/12/2011 12:44:58
Anchor link
Het werkt bedankt voor al jullie hulp
 
Damien De Leeuw

Damien De Leeuw

25/07/2015 19:39:08
Anchor link
Hallo,

Ik probeer dit script aan de praat te krijgen, maar het lukt me niet...
Bedoeling is om twee webcams afwisselend te tonen (om de 15 sec, maar elk webcambeeld moet zich elke seconde refreshen...) Een uitdaging dus...

Ik heb nu dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?
<script type="text/javascript">
var
imgArray = new Array('http://webcam.radiostar.be:88/CGIProxy.fcgi?cmd=snapPicture2&usr=website&pwd=live','http://webcam2.radiostar.be:89/CGIProxy.fcgi?cmd=snapPicture2&amp;usr=website&amp;pwd=live'); //etc.
var curPos = 0;
function
imgRotate() {
    if (curPos < imgArray.length - 1)
        curPos += 1;
    else curPos = 0;
    if (typeof imgArray[curPos] == 'string')
        imgArray[curPos] = CacheImage(imgArray[curPos]);
    document.getElementsById("foto").src = imgArray[curPos].src;
}
function
CacheImage(src) {
    var
imgObj = new Image();
    imgObj.src = src;
    return imgObj;
}

</script>

?>


en dan om de afbeelding op te roepen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
<img id="foto" src="" alt="Webcam" onload="setTimeout(function() {src = src.substring(0, (src.lastIndexOf('t=')+2))+(new Date()).getTime()}, 1000)" onerror="setTimeout(function() {src = src.substring(0, (src.lastIndexOf('t=')+2))+(new Date()).getTime()}, 5000)" width="700" />
<
script>
imgRotate();
setInterval("imgRotate();", 15000);
</script>

?>


Iemand enig idee wat ik verkeerd doe... ? Alvast bedankt voor de hulp...

Damien
 
Jan de Laet

Jan de Laet

26/07/2015 09:32:47
Anchor link
Damien,
Een beschrijving van wat er niet lukt of welke foutmelding zou wel fijn zijn. Of wil je dat we gaan raden?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

26/07/2015 11:55:32
Anchor link
Daarnaast, een topic hijacken van ~4 jaar terug is ook niet echt handig.

Start een nieuw onderwerp en verwijs eventueel naar dit topic.

En dan wat Jan hierboven zegt.
 
Damien De Leeuw

Damien De Leeuw

26/07/2015 16:54:06
Anchor link
Thomas van den Heuvel op 26/07/2015 11:55:32:
Daarnaast, een topic hijacken van ~4 jaar terug is ook niet echt handig.

Start een nieuw onderwerp en verwijs eventueel naar dit topic.

En dan wat Jan hierboven zegt.


Ik heb een nieuw topic aangemaakt:
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/webcam-beelden-afwisselend-weergeven-en-tegelijk-refreshen/98330/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/07/2015 17:03:34
Anchor link
Dan doe ik deze maar dicht!
 

Pagina: « vorige 1 2

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.