foto's automatisch verwisselen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Arend b

arend b

04/12/2011 13:44:38
Anchor link
ik denk dat we er bijna zijn.
Uncaught TypeError: Cannot read property 'foto' of undefined
dit krijg ik nu terug
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 13:20:25
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 13:53:33
Anchor link
Iets te snel geweest, wordt niet herkend omdat ie in de onload event staat, dus daar moet ie uit.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<div class="fotovak">
    <img id="foto" src="" alt="mijn foto's" />
</div>
<script>
setTimeout(imgRotate(), 5000);
</script>
 
Arend b

arend b

04/12/2011 14:07:09
Anchor link
ik krijg dit nu terug

Uncaught TypeError: Cannot read property 'foto' of undefined
imgRotate/jelmer/:13
(anonymous function)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php

<html>
<
head>
<
link rel=StyleSheet type="text/css" href="stylesheet.css"></style>
<
script type="text/javascript">
var
imgArray = new Array('1.jpg','2.jpg', '3.jpg'); //etc.
var curPos = 0;
function
imgRotate() {
    if (curPos < imgArray.length - 1)
        curPos += 1;
    else curPos = 0;
    if (typeof imgArray[curPos] == 'string')
        imgArray[curPos] = CacheImage(imgArray[curPos]);
    document.getElementsById['foto'].src = imgArray[curPos].src;
}
function
CacheImage(src) {
    var
imgObj = new Image();
    imgObj.src = 'image/foto/' + src;
    return imgObj;
}

</script>

<title>test</title>
</head>

<body>

<div class="hoofdvak">
    <div class="1"><img width=360 height=120 src="image/2.jpg" alt=""></div>



        <div class="menu">
            <a href="test.php">Home</a>
                <a href="test.php">Contact</a>
                <a href="test.php">Foto</a>
                <a href="test.php">Over</a>
        </div>
</div>
<div class="fotovak">
    <img id="foto" src="" alt="mijn foto's" />
</div>
        <script>
    setTimeout(imgRotate(), 5000);
    </script>
</body>
</html>
?>
Gewijzigd op 04/12/2011 14:09:10 door arend b
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 14:26:41
Anchor link
Er staat nog een typo op regel 15: het moet zijn document.getElementById('foto').src
 
Arend b

arend b

04/12/2011 14:33:38
Anchor link
heel scherp gezien

Uncaught TypeError: Cannot set property 'src' of undefined

dit krijg ik nu terug
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 15:22:45
Anchor link
wijzig regel 44 in:
imgRotate();
setInterval("imgRotate();", 5000);
 
Arend b

arend b

04/12/2011 16:43:27
Anchor link
heb het veranderd maar ik geloof dat de fout in dit gedeelte zit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
 document.getElementById['foto'].src = imgArray[curPos].src;
?>


Uncaught TypeError: Cannot set property 'src' of undefined
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 17:15:27
Anchor link
Ik heb het uitgetest en bij mij werkt het gewoon, dus ik kan deze foutmelding niet plaatsen
 
Jaron T

Jaron T

04/12/2011 22:07:19
Anchor link
Arend b op 04/12/2011 16:43:27:
heb het veranderd maar ik geloof dat de fout in dit gedeelte zit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
 document.getElementById['foto'].src = imgArray[curPos].src;
?>


Uncaught TypeError: Cannot set property 'src' of undefined


getElementById is een functie, niet een array.

dus: document.getElementById('foto').src = imgArray[curPos].src;
 
Arend b

arend b

10/12/2011 12:44:58
Anchor link
Het werkt bedankt voor al jullie hulp
 
Damien De Leeuw

Damien De Leeuw

25/07/2015 19:39:08
Anchor link
Hallo,

Ik probeer dit script aan de praat te krijgen, maar het lukt me niet...
Bedoeling is om twee webcams afwisselend te tonen (om de 15 sec, maar elk webcambeeld moet zich elke seconde refreshen...) Een uitdaging dus...

Ik heb nu dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?
<script type="text/javascript">
var
imgArray = new Array('http://webcam.radiostar.be:88/CGIProxy.fcgi?cmd=snapPicture2&usr=website&pwd=live','http://webcam2.radiostar.be:89/CGIProxy.fcgi?cmd=snapPicture2&amp;usr=website&amp;pwd=live'); //etc.
var curPos = 0;
function
imgRotate() {
    if (curPos < imgArray.length - 1)
        curPos += 1;
    else curPos = 0;
    if (typeof imgArray[curPos] == 'string')
        imgArray[curPos] = CacheImage(imgArray[curPos]);
    document.getElementsById("foto").src = imgArray[curPos].src;
}
function
CacheImage(src) {
    var
imgObj = new Image();
    imgObj.src = src;
    return imgObj;
}

</script>

?>


en dan om de afbeelding op te roepen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
<img id="foto" src="" alt="Webcam" onload="setTimeout(function() {src = src.substring(0, (src.lastIndexOf('t=')+2))+(new Date()).getTime()}, 1000)" onerror="setTimeout(function() {src = src.substring(0, (src.lastIndexOf('t=')+2))+(new Date()).getTime()}, 5000)" width="700" />
<
script>
imgRotate();
setInterval("imgRotate();", 15000);
</script>

?>


Iemand enig idee wat ik verkeerd doe... ? Alvast bedankt voor de hulp...

Damien
 
Jan de Laet

Jan de Laet

26/07/2015 09:32:47
Anchor link
Damien,
Een beschrijving van wat er niet lukt of welke foutmelding zou wel fijn zijn. Of wil je dat we gaan raden?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

26/07/2015 11:55:32
Anchor link
Daarnaast, een topic hijacken van ~4 jaar terug is ook niet echt handig.

Start een nieuw onderwerp en verwijs eventueel naar dit topic.

En dan wat Jan hierboven zegt.
 
Damien De Leeuw

Damien De Leeuw

26/07/2015 16:54:06
Anchor link
Thomas van den Heuvel op 26/07/2015 11:55:32:
Daarnaast, een topic hijacken van ~4 jaar terug is ook niet echt handig.

Start een nieuw onderwerp en verwijs eventueel naar dit topic.

En dan wat Jan hierboven zegt.


Ik heb een nieuw topic aangemaakt:
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/webcam-beelden-afwisselend-weergeven-en-tegelijk-refreshen/98330/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/07/2015 17:03:34
Anchor link
Dan doe ik deze maar dicht!
 

Pagina: « vorige 1 2

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.