Foutmelding??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »
John D

John D

27/02/2015 14:57:26
Quote Anchor link
Onderstaande fout ontving ik van phphulp na verzenden van mijn reactie op: Reageren op site publiceren:
Failed to authenticate on SMTP server with username "[email protected]" using 3 possible authenticators
Gewijzigd op 27/02/2015 15:02:47 door John D
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 00:40:11
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/02/2015 15:06:35
Quote Anchor link
Ik heb het gemeld, heeft waarschijnlijk te maken met de problemen van gisteravond.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

27/02/2015 22:41:32
Quote Anchor link
Ik word ook telkens uitgelogd (sessie timeout?).

Als ik inlog levert mijn login POST een 500 Internal Server Error op, maar als ik vervolgens de pagina ververs ben ik wel ingelogd.

@Aar
Krijgen we hier nog een kleine update over? Wat zijn ze allemaal aan het uitspoken onder de motorkap? :D
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/02/2015 22:59:46
Quote Anchor link
Op de achtergrond heb ik contact met Bas hierover. Ikzelf ben ook maar de messenger. ;-)
 
John D

John D

28/02/2015 08:06:42
Quote Anchor link
Zojuist weer eentje:
Reageren op Back-ups maken:
Failed to authenticate on SMTP server with username "[email protected]" using 3 possible authenticators
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/02/2015 08:52:14
Quote Anchor link
Het heeft volgens mij te maken omdat de topicstarter dan blijkbaar mail-notificatie aan heeft staan, en dat die mail niet kan worden verstuurd. Dit ter informatie...
Gewijzigd op 28/02/2015 08:52:33 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

28/02/2015 15:24:16
Quote Anchor link
Ik denk / vrees toch echt dat er meer aan de hand is, de site werkt niet weer terug als voorheen - ik word continu uitgelogd, ook als ik aangeeft dat ik ingelogd wil blijven. En als ik dan inlog nog steeds een error 500 melding. Mogelijk een misconfiguratie ten aanzien van sessies?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/02/2015 15:55:36
Quote Anchor link
Ik blijf wel ingelogd, maar ik krijg een deels blanko pagina als ik aangeeft mijn wachtwoord te laten onthouden.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

28/02/2015 17:20:44
Quote Anchor link
Gelukkig had ik een lange reactie gecopy-paste voor het versturen, want mijn sessie was tijdens het opstellen van deze reactie verlopen. Ik kreeg dan ook in eerste instantie de melding "Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen".

Ergens klopt er iets niet (meer).
 
E Ander

E Ander

28/02/2015 19:50:59
Quote Anchor link
Reageren op site publiceren
Failed to authenticate on SMTP server with username "[email protected]" using 3 possible authenticators

krijg ik als ik aangemeld, reageer op een forum bericht.
 
Aad B

Aad B

28/02/2015 20:20:25
Quote Anchor link
Reageren op site publiceren
Failed to authenticate on SMTP server with username "[email protected]" using 3 possible authenticators
 
Willem vp

Willem vp

01/03/2015 12:25:02
Quote Anchor link
Ik hoop heel erg dat Bas de problemen snel heeft opgelost. Dat de notificaties niet worden verstuurd vind ik nog niet eens zo erg, maar dat ik word uitgelogd als ik eens een wat langer bericht tik vind ik wel een probleem.

Je wilt niet weten wat voor verwensingen Bas daarnet naar zijn hoofd heeft gekregen... ;-)
 
E Ander

E Ander

01/03/2015 19:58:28
Quote Anchor link
Reageren op Google maps
Failed to authenticate on SMTP server with username "[email protected]" using 3 possible authenticators.

Krijgt Bas een riant salaris dan is dat terecht.;-) Anders gewoon het mail adres veranderen in die foutmelding. [email protected] Dan kan je weer iemand anders de schuld geven. ;-) Inmiddels zal Bas weten dat het mailadres van hem wel of niet werkt.
 
Koshi koshi

Koshi koshi

01/03/2015 20:59:25
Quote Anchor link
ik krijg telkens
"You don't have permission to access /forum/newtopic/ on this server."
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/03/2015 21:09:30
Quote Anchor link
Het lijkt me niet interessant om per topic te melden of je daar een mail-foutmelding in krijgt.



Toevoeging op 01/03/2015 21:09:53:

Koshi koshi op 01/03/2015 20:59:25:
ik krijg telkens
"You don't have permission to access /forum/newtopic/ on this server."

Waar doe je precies, en waarklik je op? Dan neem ik het mee naar achteren.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.