help blowfish

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Kenny iets

kenny iets

19/09/2014 16:54:27
Quote Anchor link
hallo
weer een topic denk je dat klopt nu geen css/html maar php(blowfish)

ik heb me registeerder omgebouwt naar blowfish dat werkt
maar nu bij inloggen pakt die elke wachtwoord en dat moet niet he
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41

login.php
<?php
require_once("config.php");
session_start();
 if (!empty(trim($_POST['username'])) && !empty(trim($_POST['password'])))
    {

        $username = ($_POST['username']);
        $password = ($_POST['password']);
        $ha_pass = password_verify ($password , CRYPT_BLOWFISH);
 
        $sql = $mysqli->query("SELECT * from user WHERE username = '{$username}' LIMIT 1");      
        if (!$sql->num_rows == 1) {
                echo "<p>foutte gebruikersnaam/wachtwoord </p>";
        }
else {
                echo "<p>Logged in successfully</p>";
                  session_regenerate_id(true);
                  $_SESSION['user'] = "test";
              
        }
    }
else{
    ?>

       <form action="login.php" method="POST">
                Gebruikersnaam:<br />              
                <input type="text" placeholder="gebruikersnaam" name="username" /> <br />
                    Wachtwoord:<br />
                    
                    <input type="password" name="password" placeholder="wachtwoord" />
                    
                    <input type="submit"id="login" value="login">
                    
                    <?php if(isset($_SESSION['user']) == true){
                     echo  $_SESSION['user'];
                    }
else{echo "login ";
                    }
?>

            
            </form>
            <?php
            
    }
?>


registeer.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
require_once("config.php");
if(isset($_POST['hidden']) && $_POST['hidden'] ==1){

$username = $_POST['username'];
 $password = $_POST['password'];
 $password2 = $_POST['password2'];

if ($password == $password2){
 $sql1 = $mysqli->query("SELECT username from user WHERE username='".$username."'");
if($sql1->num_rows == 1){
echo"bestaat al";
 }
else{
         $sql3 = $mysqli->query( "INSERT INTO user (`username`, `password`) VALUES ('".$username."','".password_hash($password, CRYPT_BLOWFISH)."')");
 }

}
else{
    echo "passworden komen niet overeen";
}
}

?>

<html>
<head><title>registeer</title></head>
<body>

<form action='registeer.php' method='post'>
username:<input type='text'name='username'/> <br />
password: <input type='password'name='password' /> <br />
password retype: <input type='password'name='password2' /> <br />
<input type='hidden' name='hidden' value=1>
<input type='submit' value='registeer'>
</form>

</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 08:34:01
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2014 17:11:12
Quote Anchor link
je doet niks met $ha_pass. Je kijkt alleen in je query naar de gebruikersnaam.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

19/09/2014 17:14:07
Quote Anchor link
>> maar nu bij inloggen pakt die elke wachtwoord en dat moet niet he

Dat is logisch, want je controleert het wachtwoord niet in:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$sql
= $mysqli->query("SELECT * from user WHERE username = '{$username}' LIMIT 1");      
if (!$sql->num_rows == 1) {
    echo "<p>foutte gebruikersnaam/wachtwoord </p>";
}
else {
    echo "<p>Logged in successfully</p>";
    session_regenerate_id(true);
    $_SESSION['user'] = "test";
}

?>
 
Kenny iets

kenny iets

19/09/2014 17:14:50
Quote Anchor link
moet ik dan die password='{$ha_pass}' doen in die query
zoja dan krijg ik deze fout
Notice: Trying to get property of non-object in C:\Users\kenny\Desktop\xammp\htdocs\login.php on line 11
foutte gebruikersnaam/wachtwoord
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2014 17:24:30
Quote Anchor link
Heb je $mysqli al ergens aangemaakt / geinstantieerd?
 
Kenny iets

kenny iets

19/09/2014 17:25:00
Quote Anchor link
- Aar - op 19/09/2014 17:24:30:
Heb je $mysqli al ergens aangemaakt / geinstantieerd?


ja in me config

Toevoeging op 19/09/2014 18:25:03:

iemand anders die kan helpen

Toevoeging op 19/09/2014 21:10:26:

iemand die kan helpen
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

20/09/2014 13:29:56
Quote Anchor link
Je moet de password_verify in een if statement gebruiken, voor hoe jij het wilt.
 
Kenny iets

kenny iets

20/09/2014 14:43:13
Quote Anchor link
hoe dan ?
wat moet je dan in een if zetten ?

Toevoeging op 20/09/2014 14:43:13:

hoe dan ?
wat moet je dan in een if zetten ?
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

20/09/2014 14:46:14
Quote Anchor link
if(password_verify(//Kan je zelf wel invullen)) {
//true
} else {
//false
}
 
Kenny iets

kenny iets

20/09/2014 14:47:44
Quote Anchor link
if(password_verify($password, CRYPT_BLOWFISH)) {
tog? zo dan?
Gewijzigd op 20/09/2014 14:52:01 door kenny iets
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

20/09/2014 14:51:01
Quote Anchor link
Nee, je gebruikt hem verkeerd.
Bekijk deze pagina a.u.b eens:
http://php.net/manual/en/function.password-verify.php
 
Kenny iets

kenny iets

20/09/2014 14:54:10
Quote Anchor link
dit is wat ik er begrijp $hash =CRYPT_BLOWFISH ;
if(password_verify($password, $hash)) {
 
Bart V B

Bart V B

20/09/2014 15:27:29
Quote Anchor link
Nee, je moet het anders doen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
// en nu goed LEZEN wat in de variabele staat...
if (password_verify($passwordFromPost, $hashedPasswordFromDB))
{

   //true
}
else
{
   // false
}
?>

En om het je nog duidelijker te maken hier een opzetje hoe het werkt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php

$options
= [
            'cost' => 10
           ];
        // Get the password from post
        $passwordFromPost = 'test';

        $hash = password_hash($passwordFromPost, PASSWORD_BCRYPT, $options);
        
        echo $hash;
        echo '<br />';
        
        // Get the password from the database and compare it to a variable (for example post)
        //$passwordFromPost = $_POST['password'];

        $hashedPasswordFromDB = '$2y$10$es6QnePL938piPYTlboNEeh7ZL8O3WpT6LPbFa7o7Gc8ex5WL9vei';

        if (password_verify($passwordFromPost, $hashedPasswordFromDB))
        {


            echo 'Password is valid!';
            echo '<pre>';
            
            echo '<hr>';
            var_dump(password_get_info($hash));

            //  CHECK TO SEE PASSWORD NEED REHASH

            if (password_needs_rehash($hashedPasswordFromDB, PASSWORD_BCRYPT, $options))
            {


                $hashNew = password_hash($passwordFromPost, PASSWORD_BCRYPT, $options);
                echo '<br>';
                echo $hashNew;

            }

        }

        else
        {

            echo 'Invalid password.';
        }

?>
 
Advil Denvil

Advil Denvil

20/09/2014 15:31:19
Quote Anchor link
-_-

Stop maar met PHP, het antwoord is hier alleen al 5x gegeven ofzo.

Ik begrijp trouwens niet wat die {$var} dingen daar doen.....
 
Kenny iets

kenny iets

21/09/2014 15:22:48
Quote Anchor link
wat kan ik er aan doen dat ik een noob bent wat meer makkelijker uitleg moet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/09/2014 16:13:56
Quote Anchor link
Edit:
Zullen we het gezellig houden? Alvast bedankt!
 
Bart V B

Bart V B

21/09/2014 16:41:09
Quote Anchor link
Kenny even ontopic, snap je mijn voorbeeld?
Heb je het bekeken/geprobeerd?
 
Kenny iets

kenny iets

21/09/2014 16:45:32
Quote Anchor link
ja echt vaak en een paar geprobeerd ik loop alleen steeds vast met de db
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/09/2014 16:47:50
Quote Anchor link
Op welke manier loop je vast? Kan je wat specifieker zijn?
 
Kenny iets

kenny iets

21/09/2014 16:48:47
Quote Anchor link
de hash nakijken
zal vast aan mijn ligggen
Gewijzigd op 21/09/2014 16:52:01 door kenny iets
 
Bart V B

Bart V B

21/09/2014 16:52:16
Quote Anchor link
Zoals je ziet heb je nooit een zelfde hash. Dat is ook de bedoeling.
Maar volgens mij heb je mijn tweede voorbeeld niet gebruikt anders had je gezie dat het wel werkt.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.