help blowfish

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Kenny iets

kenny iets

19/09/2014 16:54:27
Quote Anchor link
hallo
weer een topic denk je dat klopt nu geen css/html maar php(blowfish)

ik heb me registeerder omgebouwt naar blowfish dat werkt
maar nu bij inloggen pakt die elke wachtwoord en dat moet niet he
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41

login.php
<?php
require_once("config.php");
session_start();
 if (!empty(trim($_POST['username'])) && !empty(trim($_POST['password'])))
    {

        $username = ($_POST['username']);
        $password = ($_POST['password']);
        $ha_pass = password_verify ($password , CRYPT_BLOWFISH);
 
        $sql = $mysqli->query("SELECT * from user WHERE username = '{$username}' LIMIT 1");      
        if (!$sql->num_rows == 1) {
                echo "<p>foutte gebruikersnaam/wachtwoord </p>";
        }
else {
                echo "<p>Logged in successfully</p>";
                  session_regenerate_id(true);
                  $_SESSION['user'] = "test";
              
        }
    }
else{
    ?>

       <form action="login.php" method="POST">
                Gebruikersnaam:<br />              
                <input type="text" placeholder="gebruikersnaam" name="username" /> <br />
                    Wachtwoord:<br />
                    
                    <input type="password" name="password" placeholder="wachtwoord" />
                    
                    <input type="submit"id="login" value="login">
                    
                    <?php if(isset($_SESSION['user']) == true){
                     echo  $_SESSION['user'];
                    }
else{echo "login ";
                    }
?>

            
            </form>
            <?php
            
    }
?>


registeer.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
require_once("config.php");
if(isset($_POST['hidden']) && $_POST['hidden'] ==1){

$username = $_POST['username'];
 $password = $_POST['password'];
 $password2 = $_POST['password2'];

if ($password == $password2){
 $sql1 = $mysqli->query("SELECT username from user WHERE username='".$username."'");
if($sql1->num_rows == 1){
echo"bestaat al";
 }
else{
         $sql3 = $mysqli->query( "INSERT INTO user (`username`, `password`) VALUES ('".$username."','".password_hash($password, CRYPT_BLOWFISH)."')");
 }

}
else{
    echo "passworden komen niet overeen";
}
}

?>

<html>
<head><title>registeer</title></head>
<body>

<form action='registeer.php' method='post'>
username:<input type='text'name='username'/> <br />
password: <input type='password'name='password' /> <br />
password retype: <input type='password'name='password2' /> <br />
<input type='hidden' name='hidden' value=1>
<input type='submit' value='registeer'>
</form>

</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 17:30:46
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2014 17:11:12
Quote Anchor link
je doet niks met $ha_pass. Je kijkt alleen in je query naar de gebruikersnaam.
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

19/09/2014 17:14:07
Quote Anchor link
>> maar nu bij inloggen pakt die elke wachtwoord en dat moet niet he

Dat is logisch, want je controleert het wachtwoord niet in:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$sql
= $mysqli->query("SELECT * from user WHERE username = '{$username}' LIMIT 1");      
if (!$sql->num_rows == 1) {
    echo "<p>foutte gebruikersnaam/wachtwoord </p>";
}
else {
    echo "<p>Logged in successfully</p>";
    session_regenerate_id(true);
    $_SESSION['user'] = "test";
}

?>
 
Kenny iets

kenny iets

19/09/2014 17:14:50
Quote Anchor link
moet ik dan die password='{$ha_pass}' doen in die query
zoja dan krijg ik deze fout
Notice: Trying to get property of non-object in C:\Users\kenny\Desktop\xammp\htdocs\login.php on line 11
foutte gebruikersnaam/wachtwoord
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2014 17:24:30
Quote Anchor link
Heb je $mysqli al ergens aangemaakt / geinstantieerd?
 
Kenny iets

kenny iets

19/09/2014 17:25:00
Quote Anchor link
- Aar - op 19/09/2014 17:24:30:
Heb je $mysqli al ergens aangemaakt / geinstantieerd?


ja in me config

Toevoeging op 19/09/2014 18:25:03:

iemand anders die kan helpen

Toevoeging op 19/09/2014 21:10:26:

iemand die kan helpen
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

20/09/2014 13:29:56
Quote Anchor link
Je moet de password_verify in een if statement gebruiken, voor hoe jij het wilt.
 
Kenny iets

kenny iets

20/09/2014 14:43:13
Quote Anchor link
hoe dan ?
wat moet je dan in een if zetten ?

Toevoeging op 20/09/2014 14:43:13:

hoe dan ?
wat moet je dan in een if zetten ?
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

20/09/2014 14:46:14
Quote Anchor link
if(password_verify(//Kan je zelf wel invullen)) {
//true
} else {
//false
}
 
Kenny iets

kenny iets

20/09/2014 14:47:44
Quote Anchor link
if(password_verify($password, CRYPT_BLOWFISH)) {
tog? zo dan?
Gewijzigd op 20/09/2014 14:52:01 door kenny iets
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

20/09/2014 14:51:01
Quote Anchor link
Nee, je gebruikt hem verkeerd.
Bekijk deze pagina a.u.b eens:
http://php.net/manual/en/function.password-verify.php
 
Kenny iets

kenny iets

20/09/2014 14:54:10
Quote Anchor link
dit is wat ik er begrijp $hash =CRYPT_BLOWFISH ;
if(password_verify($password, $hash)) {
 
Bart V B

Bart V B

20/09/2014 15:27:29
Quote Anchor link
Nee, je moet het anders doen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
// en nu goed LEZEN wat in de variabele staat...
if (password_verify($passwordFromPost, $hashedPasswordFromDB))
{

   //true
}
else
{
   // false
}
?>

En om het je nog duidelijker te maken hier een opzetje hoe het werkt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php

$options
= [
            'cost' => 10
           ];
        // Get the password from post
        $passwordFromPost = 'test';

        $hash = password_hash($passwordFromPost, PASSWORD_BCRYPT, $options);
        
        echo $hash;
        echo '<br />';
        
        // Get the password from the database and compare it to a variable (for example post)
        //$passwordFromPost = $_POST['password'];

        $hashedPasswordFromDB = '$2y$10$es6QnePL938piPYTlboNEeh7ZL8O3WpT6LPbFa7o7Gc8ex5WL9vei';

        if (password_verify($passwordFromPost, $hashedPasswordFromDB))
        {


            echo 'Password is valid!';
            echo '<pre>';
            
            echo '<hr>';
            var_dump(password_get_info($hash));

            //  CHECK TO SEE PASSWORD NEED REHASH

            if (password_needs_rehash($hashedPasswordFromDB, PASSWORD_BCRYPT, $options))
            {


                $hashNew = password_hash($passwordFromPost, PASSWORD_BCRYPT, $options);
                echo '<br>';
                echo $hashNew;

            }

        }

        else
        {

            echo 'Invalid password.';
        }

?>
 
Advil Denvil

Advil Denvil

20/09/2014 15:31:19
Quote Anchor link
-_-

Stop maar met PHP, het antwoord is hier alleen al 5x gegeven ofzo.

Ik begrijp trouwens niet wat die {$var} dingen daar doen.....
 
Kenny iets

kenny iets

21/09/2014 15:22:48
Quote Anchor link
wat kan ik er aan doen dat ik een noob bent wat meer makkelijker uitleg moet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/09/2014 16:13:56
Quote Anchor link
Edit:
Zullen we het gezellig houden? Alvast bedankt!
 
Bart V B

Bart V B

21/09/2014 16:41:09
Quote Anchor link
Kenny even ontopic, snap je mijn voorbeeld?
Heb je het bekeken/geprobeerd?
 
Kenny iets

kenny iets

21/09/2014 16:45:32
Quote Anchor link
ja echt vaak en een paar geprobeerd ik loop alleen steeds vast met de db
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/09/2014 16:47:50
Quote Anchor link
Op welke manier loop je vast? Kan je wat specifieker zijn?
 
Kenny iets

kenny iets

21/09/2014 16:48:47
Quote Anchor link
de hash nakijken
zal vast aan mijn ligggen
Gewijzigd op 21/09/2014 16:52:01 door kenny iets
 
Bart V B

Bart V B

21/09/2014 16:52:16
Quote Anchor link
Zoals je ziet heb je nooit een zelfde hash. Dat is ook de bedoeling.
Maar volgens mij heb je mijn tweede voorbeeld niet gebruikt anders had je gezie dat het wel werkt.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.