http://monkey.trabot.net/

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 13:07:00
Quote Anchor link
http://monkey.trabot.net/

Dit is hem dan :o

Ik heb een site gemaakt voor mijn zus, een fanatieke kraler. Zoals je kunt zien staat de site nog op een sub-host, dit mede omdat mijn zus nog geen echte naam heeft.

De lay-out is van een template site, wat aangepast naar eigen wensen natuurlijk. Er komt nog een winkelwagen systeem op, maar hier moet ik nog eens goed over nadenken, de gele balk onderaan moet nog verder uitgebreid worden.
Hier komt een disclaimer, leveringsvoorwaarden en wat snelle shortcut knoppen. Ook zal de site eindelijk worden vertaald naar het engels en duits.
Vandaar de vlaggetjes onderaan.

Ideën over uitbreidingen en aanpassing zijn welkom, net als beargumenteerde kritiek. Er is expres GEEN forum, dit is iets wat mijn zus echt niet wilde. Ter vervanging is er dus een gastenboek, zodat mensen wel eventueel een berichtje kunnen achterlaten. Met het gastenboek ben ik nu bezig, dus dat zal ook vanavond klaar zijn.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 17:39:03
 
Mr.Moe

Mr.Moe

09/06/2008 13:14:00
Quote Anchor link
Zoals ik je eerder al verteld had, Fantastisch ontwerp!

Hoe heb je dat probleem met die img nu opgelost?

Ik heb denk ik nog een klein foutje gevonden, als je op bekijk drukt bij armbanden, dan krijg je zo uitleg over die armband, maar die gele band onderaan loopt dan niet meer over heel de breedte van het scherm
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mr.Moe
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 13:17:00
Quote Anchor link
Ik heb de beschrijving (de tekst links) en het plaatje zelf in een container gezet. En daar tussen heb ik een spacer gedaan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
.entryspace {
clear: both;
}

?>


En de rest afgemaakt met float left en right. ^^

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
.leftsentry {
    width: 150px;
    float: left;
}

.rightsentry {
    width: 100px;
    float: right;
    padding-top: 5px;
}
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 13:19:00
Quote Anchor link
De gele band hoort zo, dit heb ik afgeleid van mijn nieuws-item, waarin alle content in een div genaamd "post" stond, En de lijn liep dan mee met de tekst.

Dit heb ik toegepast op alle pagina's omdat ik dit mooi vond staan. Dit kun je goed zien bij "over mij" waar ik twee keer een "post" div heb.
 
Bart Smulders

Bart Smulders

09/06/2008 13:21:00
Quote Anchor link
Al meteen wil ik even opmerken dat ik bij de naam en email wat '" enz heb geplaatst en ik krijg tot mijn verbazing . Gelieve toch even de invoer te controleren.

Gelukt! Vanaf nu bent u lid van mijn nieuwsbrief. Afmelden kan altijd op de zelfde wijze als u zich heeft aangemeld.

Terug naar Begin

Ik zou voor de foto's gebruik maken van bv een fotovieuwer als lightbox. Staat altijd zeer netjes en is makkelijk aanpasbaar.
Hij is ook niet gevalideerd door W3C .:)
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 13:26:00
Quote Anchor link
Dat is inderdaad één van de dingen die ik al verwachtte, aangezien ik de input niet goed check, eerlijk gezegt zou ik niet eens weten hoe.
Wel heb ik de input in het adressenbalk goed beveiligd, aangezien ik op de gehele site overal gebruik maak van $_GET.

Ik zal even dieper ingaan op het beveiligen bij het nieuwsbrief item.
Bedankt voor de tip!

Betreft de foto's, de lightbox is inderdaad een optie, heb er gisteren nog iets overgelezen op het forum hier. Maar wat ik zoiezo wil gaan doen is er een foto bij stoppen wanneer men op "Bekijk" klikt. En dan rechts er van 3 tumbnails van andere foto's, en wanneer daar op geklikt wordt veranderd de "grote" foto naar het grote exemplaar van de tumbnail.

Hopelijk was dat te begrijpen :p. En betreft de W3C validatie, bedoel je de hele site of de foto's?

EDIT: Ik heb de w3c valid check gedaan, en zo te zien kan ik weer even aan de slag. Ik zal eerst eens die errors wegwerken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steven Hack
 
Bart Smulders

Bart Smulders

09/06/2008 13:34:00
Quote Anchor link
Ik persoonlijk gebruik hiervoor , als voorbeeld.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
<?php
function RemoveXSS($val) {
   // script van xss hacks
   // remove all non-printable characters. CR(0a) and LF(0b) and TAB(9) are allowed
   // this prevents some character re-spacing such as <java\0script>
   // note that you have to handle splits with \n, \r, and \t later since they *are* allowed in some inputs

   $val = preg_replace('/([\x00-\x08,\x0b-\x0c,\x0e-\x19])/', '', $val);
  
   // straight replacements, the user should never need these since they're normal characters
   // this prevents like <IMG SRC=&#X40&#X61&#X76&#X61&#X73&#X63&#X72&#X69&#X70&#X74&#X3A&#X61&#X6C&#X65&#X72&#X74&#X28&#X27&#X58&#X53&#X53&#X27&#X29>

   $search = 'abcdefghijklmnopqrstuvwxyz';
   $search .= 'ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ';
   $search .= '1234567890!@#$%^&*()';
   $search .= '~`";:?+/={}[]-_|\'\\';
   for ($i = 0; $i < strlen($search); $i++) {
      // ;? matches the ;, which is optional
      // 0{0,7} matches any padded zeros, which are optional and go up to 8 chars
  
      // &#x0040 @ search for the hex values

      $val = preg_replace('/(&#[xX]0{0,8}'.dechex(ord($search[$i])).';?)/i', $search[$i], $val); // with a ;
      // &#00064 @ 0{0,7} matches '0' zero to seven times

      $val = preg_replace('/(&#0{0,8}'.ord($search[$i]).';?)/', $search[$i], $val); // with a ;
   }
  
   // now the only remaining whitespace attacks are \t, \n, and \r
   $ra1 = Array('javascript', 'vbscript', 'expression', 'applet', 'meta', 'xml', 'blink', 'link', 'style', 'script', 'embed', 'object', 'iframe', 'frame', 'frameset', 'ilayer', 'layer', 'bgsound', 'title', 'base');
   $ra2 = Array('onabort', 'onactivate', 'onafterprint', 'onafterupdate', 'onbeforeactivate', 'onbeforecopy', 'onbeforecut', 'onbeforedeactivate', 'onbeforeeditfocus', 'onbeforepaste', 'onbeforeprint', 'onbeforeunload', 'onbeforeupdate', 'onblur', 'onbounce', 'oncellchange', 'onchange', 'onclick', 'oncontextmenu', 'oncontrolselect', 'oncopy', 'oncut', 'ondataavailable', 'ondatasetchanged', 'ondatasetcomplete', 'ondblclick', 'ondeactivate', 'ondrag', 'ondragend', 'ondragenter', 'ondragleave', 'ondragover', 'ondragstart', 'ondrop', 'onerror', 'onerrorupdate', 'onfilterchange', 'onfinish', 'onfocus', 'onfocusin', 'onfocusout', 'onhelp', 'onkeydown', 'onkeypress', 'onkeyup', 'onlayoutcomplete', 'onload', 'onlosecapture', 'onmousedown', 'onmouseenter', 'onmouseleave', 'onmousemove', 'onmouseout', 'onmouseover', 'onmouseup', 'onmousewheel', 'onmove', 'onmoveend', 'onmovestart', 'onpaste', 'onpropertychange', 'onreadystatechange', 'onreset', 'onresize', 'onresizeend', 'onresizestart', 'onrowenter', 'onrowexit', 'onrowsdelete', 'onrowsinserted', 'onscroll', 'onselect', 'onselectionchange', 'onselectstart', 'onstart', 'onstop', 'onsubmit', 'onunload');
   $ra = array_merge($ra1, $ra2);
  
   $found = true; // keep replacing as long as the previous round replaced something
   while ($found == true) {
      $val_before = $val;
      for ($i = 0; $i < sizeof($ra); $i++) {
         $pattern = '/';
         for ($j = 0; $j < strlen($ra[$i]); $j++) {
            if ($j > 0) {
               $pattern .= '(';
               $pattern .= '(&#[xX]0{0,8}([9ab]);)';
               $pattern .= '|';
               $pattern .= '|(&#0{0,8}([9|10|13]);)';
               $pattern .= ')*';
            }

            $pattern .= $ra[$i][$j];
         }

         $pattern .= '/i';
         $replacement = substr($ra[$i], 0, 2).'<x>'.substr($ra[$i], 2); // add in <> to nerf the tag
         $val = preg_replace($pattern, $replacement, $val); // filter out the hex tags
         if ($val_before == $val) {
            // no replacements were made, so exit the loop
            $found = false;
         }
      }
   }

   return $val;
}

$nacontrole= RemoveXSS(mysql_real_escape_string(trim(addslashes($invoer))));
?>

De RemoveXSS script heb ik niet zelf geschreven.
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 13:49:00
Quote Anchor link
Bedankt Bart!

Ik heb het meteen in het script aangepast, dus nu zou het goed beveiligd moeten zijn. Hartelijk dank!
 
Bart Smulders

Bart Smulders

09/06/2008 13:58:00
Quote Anchor link
Nu word bv "' opgeslagen als \"\' . Het is niet echt een gebruikersnaam maar het doet niets meer met je code dacht ik toch.
 

09/06/2008 14:00:00
Quote Anchor link
misschien nog een tip :) hang er een cms systeem achter, leg je zus 1x uit hoe het moet, ken ze in het vervolg der eigen site onderhouden.
 
Meddiecap B

Meddiecap B

09/06/2008 14:25:00
Quote Anchor link
Website ziet er goed uit. Ik zou wel even kijken naar de roll-over menu knoppen. Ik zou ervoor zorgen dat de roll-over state zichtbaar is wanneer je ook echt over de betreffende knop/link heen beweegt.

En ik ben het eens met Pascal, een CMS lijkt me ook voor jou fijner, dan wordt je niet telkens door je zus gevraagt om iets aan te passen....tenzij je je natuurlijk laat betalen per mutatie.
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 14:44:00
Quote Anchor link
haha, nee ik heb het vrijwillig aangeboden, ik leer er tenslotte het meest van.

Ik weet niet wat je met een CMS systeem bedoeld, maar ik denk dat ik dat al heb. Ik heb in ieder geval een control panel voor admin (zij dus) waar ze nieuws-items kan toevoegen, en natuurlijk ook nieuwe sierraden. Het veranderen heb ik nog niets voor, maar tot die tijd doe ik dat wel.
 
Hipska BE

Hipska BE

09/06/2008 15:08:00
Quote Anchor link
Ja dan heb je wel al iets wat lijkt op een cms ;-)

Wat je ook nog erbij zou kunnen maken is een beetje zoekmachine vriendelijke urls maken..
Zodat bv. http://monkey.trabot.net/?p=gallery&n=2&id=3 dan http://monkey.trabot.net/gallery/2/3/Armband_astrid.html zou kunnen worden.
Zoek hiervoor eens op mod_rewrite en het enige wat je nog moet doen is in je php code waar je de links aanmaakt dit veranderen zodat hij die nieuwe links kan maken.
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 15:14:00
Quote Anchor link
Hmm, weet niet of dat wel gaat. Aangezien ik eigenlijk op index.php blijf, en alle andere include doormiddel van php en css.

Ik heb nu even met W3C valid zitten klooien, en ik krijg nu nog 6 errors waarvan 5 gaan over het feit dat ik &s=member gebruik in de link.

Wat is hier fout aan? Want ik had toch het idee dat ik dat goed heb gedaan.
 

09/06/2008 15:17:00
Quote Anchor link
De mouseovers van de menuitems gaan met de gele achtergrond over de bruine bloemetjes heen. Dat zou ik fixen, want dat ziet er niet echt mooi uit. Verder vind ik de witte mouseover tekst met gele achtergrond op het menu niet erg duidelijk leesbaar.

Daarnaast de grote bloemenafbeelding bij binnenkomst. Ten eerste zijn die bleoem niet echt toepasselijk op kralen als je het mij vraagt. Verder natuurlijk wel met de stijl in de header. Zou het toch wat kleiner maken, omdat je nu moet scrollen voor het nieuws. Het nieuws is iets wat je in 1 oogopslag wil kunnen zien. sowieos met een breedbeeld scherm is het niet ideaal. Kijk dus of je een kleinere afbeelding kan plaatsen of gebruik uberhaupt GEEN afbeelding.
 
Bart Smulders

Bart Smulders

09/06/2008 15:38:00
Quote Anchor link
Dat teken & <- ampersant kan je oplossen door er &amp; van te maken in je urls.
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

09/06/2008 15:40:00
Quote Anchor link
Neem een ander lettertype in de header, of maak er een plaatje van. Bij mij is het heel erg hoekerig enzo.

En verander voor de duidelijkheid even begin in home, ik klikte namelijk op collectie, en toen wist ik niet hoe ik terug moest. Dat kwam doordat begin actief was, en ik geen link naar home vond.

Misschien in je header ook even een linkje zetten?

Toen ik bij collectie aankwam, kon ik slechts via één link bij een artikel komen, maak de titel ook aanklikbaar, en eventueel het plaatje(of via het plaatje -> vergrote afbeelding(lightbox?)).

Bij de artikelen is het plaatje verdwenen? Ik wist niet meer hoe het er nou uitzag, moet ik echt terug? Heb je niet meer/grotere afbeeldingen?
Ook je footer is niet breed genoeg als je op een artikel hebt geklikt.

Bij oorbellen staat een lege pagina, een foutmelding/verklaring waarom is wel zo netjes.

Verder een aanvulling op hierboven, want je kunt jezelf nog steeds voor de nieuwsbrief aanmelden als '
Dit moet niet kunnen, dus je zult de naam eerst van ongewenste tekens moeten verwijderen, en vervolgens het aantal letters tellen.
Over de mail kun je hier genoeg scripts vinden op phphulp.nl
En als je niets invult komt er error! te staan, dit staat echt niet. Maak hier even een andere tekst van, en vermeld ook wat er fout is gegaan.

Gastenboek is er nog niet?

en de verschillende talen werken niet?

verder zag ik een naam staan: bonita-joya ofzo, wat is dit? want je begint met Floortjes kralenweb. Dan verwacht ik een Floortje, geen bonita-joya.

Ik moet zeggen dat Bonita-Joya wel mooier staat.

:)
Edit:
typo, zullen er wel meer inzitten :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erwin Nieuwenhuis
 
Bart Smulders

Bart Smulders

09/06/2008 15:43:00
Quote Anchor link
Warning: main(contact.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/gamingne/domains/trabot.net/public_html/monkey/index.php on line 87

Warning: main() [function.include]: Failed opening 'contact.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/gamingne/domains/trabot.net/public_html/monkey/index.php on line 87

Om dit te vermijden kan je dit gaan gebruiken.

bv:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$filename
= 'index.php';

if (file_exists($filename)) {
    echo "The file $filename exists";
}
else {
    echo "The file $filename does not exist";
}

?>
 
Steven Hack

Steven Hack

09/06/2008 16:36:00
Quote Anchor link
Dit heb ik opgelost, dit komt omdat ik gisteren contact en over mij (haar) bij elkaar heb gevoegd, en het andere menu item is nu gastenboek.
 
Ceasar Feijen

Ceasar Feijen

09/06/2008 17:45:00
Quote Anchor link
Beste aapjuh

http://www.freecsstemplates.org/preview/naturescharm

Vond het al vreemd dat het er zo goed uit zag

Zie alleen nergens bij jouw de license

All of the free CSS templates provided on this website are licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 License, so they are free to use for both commercial and noncommercial purposes provided you link back to FreeCSSTemplates.org. For more information about this license, please click on the button below.
 

09/06/2008 17:54:00
Quote Anchor link
ceasar schreef op 09.06.2008 17:45:
Beste aapjuh
http://www.freecsstemplates.org/preview/naturescharm
Vond het al vreemd dat het er zo goed uit zag
Zie alleen nergens bij jouw de license

All of the free CSS templates provided on this website are licensed under a Creative Commons Attribution 2.5 License, so they are free to use for both commercial and noncommercial purposes provided you link back to FreeCSSTemplates.org. For more information about this license, please click on the button below.

aapjuh schreef op 09.06.2008 13:07:
De lay-out is van een template site, wat aangepast naar eigen wensen natuurlijk.

Alleen wat lettertype verander zo snel gezien. Inderdaad, d'r moet een link terug naar die site.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.