http://nickdijkstra.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

01/09/2010 13:22:32
Quote Anchor link
Hey,

dit is mijn website:

Nickdijkstra.nl

Ben benieuw wat jullie er van vinden;)
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 11:33:23
 
B a s
Beheerder

B a s

01/09/2010 13:27:56
Quote Anchor link
Leuk gedaan ook dat filmpje, maar waarom registreer je niet een domeinnam alsin gratiswebsitemaken.nl oid?
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

01/09/2010 13:29:30
Quote Anchor link
ja, moet ik nog doen, maar ik ga hem eerst helemaal perfect maken :P
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

01/09/2010 13:55:33
Quote Anchor link
mooi gemaakt wat betreft opmaak en alles. In 1 klap duidelijk wat je met de site wilt.
 
John D

John D

01/09/2010 14:06:06
Quote Anchor link
Denk nog even na over het verstrekken van meer informatie over nickdijkstra. Als je "Algemene voorwaarden" (die juridische consequenties kunnen hebben) publiceert moet je eigenlijk ook opnemen wie cq welke rechtspersoon nickdijkstra.nl is en eventueel KvK gegevens erbij etc. Doe je dat niet dan val je meteen in de categorie "vage partijen op internet" en loop je klanten mis. Verder moet je ook duidelijk maken waarom een adverteerder juist op nickdijkstra.nl wil adverteren en niet op nu.nl of google addsense.
Gewijzigd op 01/09/2010 14:07:59 door John D
 
Moe BE

Moe BE

01/09/2010 14:16:59
Quote Anchor link
Als ik mijn eigen website wil maken zonder dat ik er kennis van had, zou ik dat nooit via deze site doen. Hij komt te rommelig over naar mijn mening, waardoor ik binnen de 2 seconden al weer op google zit.

Nog enkele opmerkingen:
- Het filmpje is te breed en valt onder je rechter kant.
- Veld controle op het contact formulier zou ook mogen, want ik geraak er door zonder iets in te vullen.
 
Jens V

Jens V

01/09/2010 15:03:52
Quote Anchor link
Dag Nick,

Op het eerste zicht lijkt de website wel oké, hoewel ze naar mijn inzicht nog wel wat gebreken en opmaakt-foutjes bevat.

Ten eerste: Het doel van de site is om een eigen gratis website te kunnen maken. Toen ik de site opende, dacht ik eerlijk gezegd op een meubelwinkel-website te zitten. Waarom heb je twee zetels rechts boven staan?

De advertentie onder je logo staat naar mijn mening op de verkeerde plaats. Die kan je beter bijvoorbeeld aan de rechterkant onder het "Nieuws" zetten.

Het hoofdmenu (aan de bovenkant van de pagina) is denk ik veel te dik (in de hoogte). Voor een gewone tekstuele menu te zijn zonder verdere effecten van kleur of shading is de balk gewoon overkill. Ze neemt echt wel te veel aandacht van het essentiële weg.

Je headers van de andere kopjes ("Aanmelden" en "Nieuws") lijken ook niet echt samen te hangen met de rest. Ik begrijp dat je je website "liquid" (ik geloof toch dat het zo noemt) wilt maken, waardoor ze net zo breed is als het scherm van de gebruiker. Maar wederom, dit is overkill. Door de zware menubalk en headers is dit gewoon niet zo aangenaam om naar te kijken.

Zoals gezegd is ook je Youtube-venster (het filmpje bedoel ik daarmee) te groot. En daarmee bedoel ik niet zoals Moe BE zegt dat ze ergens onder steekt. Het filmpje is gewoon te groot... Weeral niet zo aangenaam in een webpagina. Youtube heeft de functie dat mensen fullscreen kunnen kijken. Laat ze die functie gebruiken als ze een groter beeld willen...

Voor de rest, je logo ziet er prima uit, hoewel het niet al te veel met het geheel te maken heeft (denk ik alleszins).

Oh ja,
Als je op "Link Partners" klikt, heb je een aanhalingsteken of zoiets links boven de menu staan. Die doe je ook best weg denk ik ;)

In't algemeen dus, nog wat werk aan de winkel. Maar de opzet is alleszins al goed!

Met vriendelijke groeten,
Jens
 
Jasper DS

Jasper DS

01/09/2010 15:12:11
Quote Anchor link
Moe BE heeft al gezegt dat je zomaar door het contact formulier geraakt, dat lukt ook bij het registreren, misschien een mail check? als ik wilkeurige letters intyp bij de mail kan ik me al registreren.. Dat hoort niet zo neem ik aan.
Als je een simpele maar goede mail-checker wilt mag je me pmen
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

01/09/2010 16:50:42
Quote Anchor link
Waarom heeft nog niemand iets gezegd over XSS?
http://www.nickdijkstra.nl/verkeerd.php?text=%3Cscript%3Ealert%28%27LOL%20XSS%27%29;%3C/script%3E
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

01/09/2010 16:52:47
Quote Anchor link
?? wat bedoel je daarmee?
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

01/09/2010 17:10:38
Quote Anchor link
jah je ziet het nu niet goed, maar als je die link helemaal volgt, dan krijg je een alert te zien. Dit betekend dat ik javascript kan uitvoeren op jou pagina, en dat als ik zo'n link met javascript naar iemand zou sturen die erop zou klikken, ik bijvoorbeeld alle cookiedata kan krijgen. Google eens op XSS!

Wat je er tegen zou kunnen doen is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?PHP
echo $_GET["text"];
?>

veranderen in
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?PHP
echo htmlspecialchars($_GET["text"]);
?>
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

01/09/2010 17:11:31
Quote Anchor link
ok;) bedankt
 
Niels K

Niels K

01/09/2010 19:22:44
Quote Anchor link
Ik zou error code in een switch afhandelen

dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
switch( $_GET['error'] )
{
    case
1:
        // Echo hier foutmelding
    break;

    case
2:
        // Echo hier foutmelding 2
    break;
    default:

        // Hier standaard foutmeldingen of zo
    break;
}
Gewijzigd op 01/09/2010 19:22:59 door Niels K
 
Niek s

niek s

01/09/2010 20:19:16
Quote Anchor link
http://www.nickdijkstra.nl/contact.php

Wat een vage default username? :P

EDIT:
@login gedeelte
Gewijzigd op 01/09/2010 20:20:26 door niek s
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

01/09/2010 20:33:05
Quote Anchor link
Koop die domeinnaam maar gauw of hij wordt gekaapt..
Ik had hier ooit op phphulp een review van mijn design geplaatst en de titel niet geblurt en de week er na wanneer ik het domein wou registreren zag ik dat het een dag er voor was geregistreerd..
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

01/09/2010 20:43:51
Quote Anchor link
Paradox - op 01/09/2010 20:33:05:
Koop die domeinnaam maar gauw of hij wordt gekaapt..
Ik had hier ooit op phphulp een review van mijn design geplaatst en de titel niet geblurt en de week er na wanneer ik het domein wou registreren zag ik dat het een dag er voor was geregistreerd..


:')
Wie wilt er nou zoiets doen, is toch mooier om iets unieks te bedenken.
Gewijzigd op 01/09/2010 20:44:06 door www JdeRuijterNL
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

01/09/2010 20:45:20
Quote Anchor link
Overdatum puntNL op 01/09/2010 20:43:51:
Paradox - op 01/09/2010 20:33:05:
Koop die domeinnaam maar gauw of hij wordt gekaapt..
Ik had hier ooit op phphulp een review van mijn design geplaatst en de titel niet geblurt en de week er na wanneer ik het domein wou registreren zag ik dat het een dag er voor was geregistreerd..


:')
Wie wilt er nou zoiets doen, is toch mooier om iets unieks te bedenken.


Iemand van op phphulp blijkbaar :s..
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

01/09/2010 20:48:24
Quote Anchor link
NickDijkstra.nl
Je eigen website in een handomdraai!

Welkom op NickDijkstra.nl

Beste Jey,

Uw aanvraag van de website is NIET goedgekeurd. Lees eerst, voordat u een andere site aanmaakt, de algemene voorwaarden.

Ik hoop u genoeg te hebben geïnformeerd. Heeft u alsnog vragen of heeft u suggesties? Ga dan naar onze contact pagina.

Met vriendelijke groeten,

Nick Dijkstra

---

Waarom op dit wachten als je het live kunt maken? Zal wat worden als je alles moet goedkeuren om te kijken of het je pagina niet in 2en breekt.

Heb je tijd over?
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

01/09/2010 20:51:37
Quote Anchor link
hey Overdatum PuntNL,

Ik weet niet hoe ik dat moet doen, ivm met de database.
Ik heb hem niet goedgekeurd ivm je sitenaam;)

ennuh ik heb toch niet veel site aanvragen, dus het lukt wel:P

groetjes Nick
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

01/09/2010 20:52:37
Quote Anchor link
Nick Dijkstra op 01/09/2010 20:51:37:
hey Overdatum PuntNL,

Ik weet niet hoe ik dat moet doen, ivm met de database.
Ik heb hem niet goedgekeurd ivm je sitenaam;)

ennuh ik heb toch niet veel site aanvragen, dus het lukt wel:P

groetjes Nick


Nu nog, stel dat dit project slaagt en even populair wordt als bv webs.com
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

01/09/2010 20:53:42
Quote Anchor link
hoop ik ook:P

haha
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.