Kan niet connecten?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »
Mike

Mike

15/12/2009 17:34:00
Quote Anchor link
Beste Mensen,

Ik ben dus bezig met een systeem waarbij je je inhoud kan bewerken etc.
Maar ben dus al een heletijd bezig aan de bewerk pagina, maar op de een of andere manier wilt deze niet connecten met de database misschien dat 1 van jullie de fout ziet:

( stuur alles mee omdat het misschien een fout is ergens anders in dan php :P )

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?
include 'config.php';

if($_POST['submit']){

    if($_POST['titel']==""||$_POST['text']==""||$_POST['datum']==""){
        echo 'Er is iets niet ingevuld!';
    }
else {
        
    mysql_query("UPDATE tabel SET titel = '".$_POST['titel']."', text = '".$_POST['text']."', datum = '".$_POST['datum']."' WHERE id = '".$_POST['id']."'") or die(mysql_error());    

        echo 'berichtje geupdate';
    }
}


$result = mysql_query("SELECT * FROM tabel WHERE id = '".$_GET['id']."' LIMIT 1");

while($row = mysql_fetch_array($result)) {
?>


<script type="text/javascript" src="jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>

<script type="text/javascript">
tinyMCE.init({
    // General options
    mode : "textareas",
    theme : "advanced",
    plugins : "safari,spellchecker,pagebreak,style,layer,table,save,advhr,advimage,advlink,emotions,iespell,inlinepopups,insertdatetime,preview,media,searchreplace,print,contextmenu,paste,directionality,fullscreen,noneditable,visualchars,nonbreaking,xhtmlxtras,template,imagemanager,filemanager",

    // Theme options
    theme_advanced_buttons1 : "save,newdocument,|,bold,italic,underline,strikethrough,|,justifyleft,justifycenter,justifyright,justifyfull,|,styleselect,formatselect,fontselect,fontsizeselect",
    theme_advanced_buttons2 : "cut,copy,paste,pastetext,pasteword,|,search,replace,|,bullist,numlist,|,outdent,indent,blockquote,|,undo,redo,|,link,unlink,anchor,image,cleanup,help,code,|,insertdate,inserttime,preview,|,forecolor,backcolor",
    theme_advanced_buttons3 : "tablecontrols,|,hr,removeformat,visualaid,|,sub,sup,|,charmap,emotions,iespell,media,advhr,|,print,|,ltr,rtl,|,fullscreen",
    theme_advanced_buttons4 : "insertlayer,moveforward,movebackward,absolute,|,styleprops,spellchecker,|,cite,abbr,acronym,del,ins,attribs,|,visualchars,nonbreaking,template,blockquote,pagebreak,|,insertfile,insertimage",
    theme_advanced_toolbar_location : "top",
    theme_advanced_toolbar_align : "left",
    theme_advanced_statusbar_location : "bottom",
    theme_advanced_resizing : true,

    // Example content CSS (should be your site CSS)
    content_css : "css/example.css",

    // Drop lists for link/image/media/template dialogs
    template_external_list_url : "js/template_list.js",
    external_link_list_url : "js/link_list.js",
    external_image_list_url : "js/image_list.js",
    media_external_list_url : "js/media_list.js",

    // Replace values for the template plugin
    template_replace_values : {
        username : "Some User",
        staffid : "991234"
    }
});
</script>

<h2>Bericht Wijzigen</h2>
<form method="post" action="">
<input type="hidden" name="id" value="<? echo $_GET['id']; ?>">
  <p>
  Datum:<br />
<input type="text" name="datum" value="<? echo $row['datum']; ?>">
<br />
  Berichttitel:<br />
<input type="text" name="titel" value="<? echo $row['titel']; ?>">
<br>
Bericht:
<br>
<textarea name="text" width="600px" cols="100" rows="10" value="">value="<? echo $row['text']; ?>"</textarea>
<br>
    <input type="submit" name="submit" value="Verzenden" />
  </p>
</form>
<?
}
?>


Alvast heel erg bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 11:10:05
 
Mr.Ark

Mr.Ark

15/12/2009 17:38:00
Quote Anchor link
Zet eens je errors aan.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?PHP

# Dit bovenaan je pagina
ini_set ('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

?>


Verder is SQL Injection mogelijk.

Je fouten afhandeling mag ook nog wel wat beter.

Verder krijg je geen foutmelding?
 
Mike

Mike

15/12/2009 18:03:00
Quote Anchor link
Notice: Undefined index: submit in /home/ais179/domains/kps-designs.nl/public_html/testsite/admin/homebewerk.php on line 12

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'apache'@'localhost' (using password: NO) in /home/ais179/domains/kps-designs.nl/public_html/testsite/admin/homebewerk.php on line 24

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/ais179/domains/kps-designs.nl/public_html/testsite/admin/homebewerk.php on line 24

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/ais179/domains/kps-designs.nl/public_html/testsite/admin/homebewerk.php on line 26

Sorry dat ik geen fouten toonde ;)
Dit zijn ze ik ga nu even die code erin zetten ;)

Wat houdt:

Notice: Undefined index: submit in /home/ais179/domains/kps-designs.nl/public_html/testsite/admin/homebewerk.php on line 12

Precies in?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mike
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2009 18:13:00
Quote Anchor link
De database connectie? Die heb je wel? Staat die in de config? En klopt deze?
 
Mike

Mike

15/12/2009 18:15:00
Quote Anchor link
Voor zover ik weet klopt deze, hij werkt ook gewoon op de index dus bij bewerk zou hij het ook moeten doen.
 
Mike

Mike

16/12/2009 08:46:00
Quote Anchor link
Het wijzigen bestand werkt nu, maar omdat het toevoegen en wijzigen in aparte bestanden staat en via lightbox gaat, doet hij alleen bestanden toevoegen omdat dit alleen in de index staat. Hoe kan ik zorgen dat hij bestanden toevoegd OF wijzigt?

Volledige code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
<?php
include('header.php');
include 'config.php';
?>

    <?php
    include 'config.php';
    if(!$login->get_login_info()) {
        // Niet ingelogd, login deel weergeven
        include('login.inc.php');
    }
else {
               ?>

              
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="css/default.css" media="screen,projection" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="css/lightbox.css" media="screen,projection" type="text/css" />
<script type="text/javascript" src="scripts/prototype.js"></script>
<script type="text/javascript" src="scripts/lightbox.js"></script>
</head>

<body>
<div class="omhulsel">

  <div class="logo"><center><img src="plaatjes/logo.png" alt="logo" width="190" height="145" /></center>
  
  </div>

<div class="plaatje">
  <img src="fotos/1.jpg" width="790" height="150" alt="foto" /></div>
<div class="menu">
  <ul>
<li>
  <h2> <img src="plaatjes/puntjemenu.png" width="20" height="10" alt="menu" />Administratie Menu</h2>
</li>
<li><a href="#">Home</a></li>
<li><a href="#">Uploadsysteem</a></li>
<li><a href="#">Geuploade Plaatjes</a></li>
<li><a href="#">Flickr</a></li>
  <ul>
    <li><a href="#">Klanteninformatie</a></li>
  </ul>
  <li><a href="index.php?actie=uitloggen">Uitloggen</a></li>
  </ul>
</div>
<div class="content">

<script type="text/javascript" src="jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>

<script type="text/javascript">
tinyMCE.init({
    // General options
    mode : "textareas",
    theme : "advanced",
    plugins : "safari,spellchecker,pagebreak,style,layer,table,save,advhr,advimage,advlink,emotions,iespell,inlinepopups,insertdatetime,preview,media,searchreplace,print,contextmenu,paste,directionality,fullscreen,noneditable,visualchars,nonbreaking,xhtmlxtras,template,imagemanager,filemanager",

    // Theme options
    theme_advanced_buttons1 : "save,newdocument,|,bold,italic,underline,strikethrough,|,justifyleft,justifycenter,justifyright,justifyfull,|,styleselect,formatselect,fontselect,fontsizeselect",
    theme_advanced_buttons2 : "cut,copy,paste,pastetext,pasteword,|,search,replace,|,bullist,numlist,|,outdent,indent,blockquote,|,undo,redo,|,link,unlink,anchor,image,cleanup,help,code,|,insertdate,inserttime,preview,|,forecolor,backcolor",
    theme_advanced_buttons3 : "tablecontrols,|,hr,removeformat,visualaid,|,sub,sup,|,charmap,emotions,iespell,media,advhr,|,print,|,ltr,rtl,|,fullscreen",
    theme_advanced_buttons4 : "insertlayer,moveforward,movebackward,absolute,|,styleprops,spellchecker,|,cite,abbr,acronym,del,ins,attribs,|,visualchars,nonbreaking,template,blockquote,pagebreak,|,insertfile,insertimage",
    theme_advanced_toolbar_location : "top",
    theme_advanced_toolbar_align : "left",
    theme_advanced_statusbar_location : "bottom",
    theme_advanced_resizing : true,

    // Example content CSS (should be your site CSS)
    content_css : "css/example.css",

    // Drop lists for link/image/media/template dialogs
    template_external_list_url : "js/template_list.js",
    external_link_list_url : "js/link_list.js",
    external_image_list_url : "js/image_list.js",
    media_external_list_url : "js/media_list.js",

    // Replace values for the template plugin
    template_replace_values : {
        username : "Some User",
        staffid : "991234"
    }
});
</script>

<?
include 'config.php';

if($_POST['submit']){

    if($_POST['titel']==""||$_POST['text']==""||$_POST['datum']==""){
        echo 'Er is iets niet ingevuld!';
    }
else {
    
        mysql_query("INSERT INTO tabel (titel, text, datum) VALUES ('".$_POST['titel']."','".$_POST['text']."','".$_POST['datum']."')") or die(mysql_error());
        
        echo 'Bericht toegevoegd';
    }
}

?>


<p><a href="hometoevoegen.php" class="lbOn">Bericht Toevoegen </a></p>
<p>&nbsp;</p>
<?php
include 'config.php';
if($_POST['verwijder']){

    mysql_query("DELETE FROM tabel WHERE id = '".$_POST['id_nummer']."'");
        
        echo 'Het Bericht is succesvol verwijderd!<br><br><br>';
        
    }
elseif($_GET['action']=="verwijder"){

        echo 'Je staat op het punt om een berichtje te verwijderen.';
        echo '<form method="POST" action="">
<input type="hidden" name="id_nummer" value="'
.$_GET['id'].'">        
<input type="submit" value="Verwijder bericht" name="verwijder">
</form><br><br>'
;

}

$result = mysql_query ('SELECT * FROM tabel ORDER BY id DESC ') or die ('Error: '.mysql_error ());

while($row = mysql_fetch_array($result)) {
  echo '
 <a href="homebewerk.php?id='
.$row['id'].'" class="lbOn"><img border="0" src="images/bewerk.gif" widtd="24" height="21"></a><a href="index.php?action=verwijder&id='.$row['id'].'"><img border="0" src="images/verwijder.gif" widtd="23" height="24"></a>
 <h2 class="datum">'
.$row['datum'].'</h2>
 <h2>'
.$row['titel'].'</h2>
 <p><br />'
.$row['text'].' </p><br />
<br />

    '
;
  }

?>

</div>
<div class="lmenu">
<ul>
<li>
  <h2> <img src="plaatjes/puntjemenu.png" width="20" height="10" alt="menu" />Algemeen</h2>
</li>
<li><a href="index.php">Home</a></li>
<li><a href="downloads.php">Downloads</a></li>
<li><a href="overons.php">Over Ons</a></li>
<li><a href="apparatuur.php">Apparatuur</a></li>
<li><a href="werkwijze.php">Werkwijze</a></li>
</ul>
</div>

<div class="lmenu">
<ul>
<li>
  <h2> <img src="plaatjes/puntjemenu.png" width="20" height="10" alt="menu" />Diensten &amp; Tarieven</h2>
</li>
<li><a href="portfolio.php">Portfolio</a></li>
<li><a href="professionelewebsite.php">Professionele Website</a></li>
<li><a href="cms-systeem.php">CMS-Systeem</a></li>
<li><a href="huisstijl.php">Huisstijl &amp; Drukwerk</a></li>
<li><a href="fotografie.php">Fotografie</a></li>
</ul>
</div>

<div class="lmenu">
<ul>
<li>
  <h2> <img src="plaatjes/puntjemenu.png" width="20" height="10" alt="menu" />Communicatie</h2>
</li>
<li><a href="agenda.php">Agenda</a></li>
<li><a href="partners.php">Partners</a></li>
</ul>
</div>
</div>
</body>
</html>

    <?php
    }
    ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?
include 'config.php';

if($_POST['submit']){

    if($_POST['titel']==""||$_POST['text']==""||$_POST['datum']==""){
        echo 'Er is iets niet ingevuld!';
    }
else {
    
        mysql_query("INSERT INTO tabel (titel, text, datum) VALUES ('".$_POST['titel']."','".$_POST['text']."','".$_POST['datum']."')") or die(mysql_error());
        
        echo 'Bericht toegevoegd';
    }
}

?>


dit staat er en het moet lama zeggen samenwerken (via lightbox dus 2 aparte pagina's )met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?
include 'config.php';

if($_POST['submit']){

    if($_POST['titel']==""||$_POST['text']==""||$_POST['datum']==""){
        echo 'Er is iets niet ingevuld!';
    }
else {
        
        mysql_query("UPDATE tabel SET titel = '".$_POST['titel']."', text = '".$_POST['text']."', datum = '".$_POST['datum']."' WHERE id = '".$_POST['id']."'") or die(mysql_error());    
    


        echo 'berichtje geupdate';
    }
}


$result = mysql_query("SELECT * FROM tabel WHERE id = '".$_GET['id']."' LIMIT 1");

while($row = mysql_fetch_array($result)) {
?>
 
Mike

Mike

18/12/2009 17:19:00
Quote Anchor link
na veel gekut en geklooi is het me dan eindelijk gelukt!
 
Wesley PHP

Wesley PHP

18/12/2009 18:07:00
Quote Anchor link
include 'config.php';

Is dit een geldige code?
 
Mr.Ark

Mr.Ark

18/12/2009 18:17:00
Quote Anchor link
Wesley schreef op 18.12.2009 18:07:
include 'config.php';

Is dit een geldige code?


Ja
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.