Kan niet connecten?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »
Mike

Mike

15/12/2009 17:34:00
Quote Anchor link
Beste Mensen,

Ik ben dus bezig met een systeem waarbij je je inhoud kan bewerken etc.
Maar ben dus al een heletijd bezig aan de bewerk pagina, maar op de een of andere manier wilt deze niet connecten met de database misschien dat 1 van jullie de fout ziet:

( stuur alles mee omdat het misschien een fout is ergens anders in dan php :P )

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?
include 'config.php';

if($_POST['submit']){

    if($_POST['titel']==""||$_POST['text']==""||$_POST['datum']==""){
        echo 'Er is iets niet ingevuld!';
    }
else {
        
    mysql_query("UPDATE tabel SET titel = '".$_POST['titel']."', text = '".$_POST['text']."', datum = '".$_POST['datum']."' WHERE id = '".$_POST['id']."'") or die(mysql_error());    

        echo 'berichtje geupdate';
    }
}


$result = mysql_query("SELECT * FROM tabel WHERE id = '".$_GET['id']."' LIMIT 1");

while($row = mysql_fetch_array($result)) {
?>


<script type="text/javascript" src="jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>

<script type="text/javascript">
tinyMCE.init({
    // General options
    mode : "textareas",
    theme : "advanced",
    plugins : "safari,spellchecker,pagebreak,style,layer,table,save,advhr,advimage,advlink,emotions,iespell,inlinepopups,insertdatetime,preview,media,searchreplace,print,contextmenu,paste,directionality,fullscreen,noneditable,visualchars,nonbreaking,xhtmlxtras,template,imagemanager,filemanager",

    // Theme options
    theme_advanced_buttons1 : "save,newdocument,|,bold,italic,underline,strikethrough,|,justifyleft,justifycenter,justifyright,justifyfull,|,styleselect,formatselect,fontselect,fontsizeselect",
    theme_advanced_buttons2 : "cut,copy,paste,pastetext,pasteword,|,search,replace,|,bullist,numlist,|,outdent,indent,blockquote,|,undo,redo,|,link,unlink,anchor,image,cleanup,help,code,|,insertdate,inserttime,preview,|,forecolor,backcolor",
    theme_advanced_buttons3 : "tablecontrols,|,hr,removeformat,visualaid,|,sub,sup,|,charmap,emotions,iespell,media,advhr,|,print,|,ltr,rtl,|,fullscreen",
    theme_advanced_buttons4 : "insertlayer,moveforward,movebackward,absolute,|,styleprops,spellchecker,|,cite,abbr,acronym,del,ins,attribs,|,visualchars,nonbreaking,template,blockquote,pagebreak,|,insertfile,insertimage",
    theme_advanced_toolbar_location : "top",
    theme_advanced_toolbar_align : "left",
    theme_advanced_statusbar_location : "bottom",
    theme_advanced_resizing : true,

    // Example content CSS (should be your site CSS)
    content_css : "css/example.css",

    // Drop lists for link/image/media/template dialogs
    template_external_list_url : "js/template_list.js",
    external_link_list_url : "js/link_list.js",
    external_image_list_url : "js/image_list.js",
    media_external_list_url : "js/media_list.js",

    // Replace values for the template plugin
    template_replace_values : {
        username : "Some User",
        staffid : "991234"
    }
});
</script>

<h2>Bericht Wijzigen</h2>
<form method="post" action="">
<input type="hidden" name="id" value="<? echo $_GET['id']; ?>">
  <p>
  Datum:<br />
<input type="text" name="datum" value="<? echo $row['datum']; ?>">
<br />
  Berichttitel:<br />
<input type="text" name="titel" value="<? echo $row['titel']; ?>">
<br>
Bericht:
<br>
<textarea name="text" width="600px" cols="100" rows="10" value="">value="<? echo $row['text']; ?>"</textarea>
<br>
    <input type="submit" name="submit" value="Verzenden" />
  </p>
</form>
<?
}
?>


Alvast heel erg bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 15:05:58
 
Mr.Ark

Mr.Ark

15/12/2009 17:38:00
Quote Anchor link
Zet eens je errors aan.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?PHP

# Dit bovenaan je pagina
ini_set ('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

?>


Verder is SQL Injection mogelijk.

Je fouten afhandeling mag ook nog wel wat beter.

Verder krijg je geen foutmelding?
 
Mike

Mike

15/12/2009 18:03:00
Quote Anchor link
Notice: Undefined index: submit in /home/ais179/domains/kps-designs.nl/public_html/testsite/admin/homebewerk.php on line 12

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'apache'@'localhost' (using password: NO) in /home/ais179/domains/kps-designs.nl/public_html/testsite/admin/homebewerk.php on line 24

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/ais179/domains/kps-designs.nl/public_html/testsite/admin/homebewerk.php on line 24

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/ais179/domains/kps-designs.nl/public_html/testsite/admin/homebewerk.php on line 26

Sorry dat ik geen fouten toonde ;)
Dit zijn ze ik ga nu even die code erin zetten ;)

Wat houdt:

Notice: Undefined index: submit in /home/ais179/domains/kps-designs.nl/public_html/testsite/admin/homebewerk.php on line 12

Precies in?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mike
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2009 18:13:00
Quote Anchor link
De database connectie? Die heb je wel? Staat die in de config? En klopt deze?
 
Mike

Mike

15/12/2009 18:15:00
Quote Anchor link
Voor zover ik weet klopt deze, hij werkt ook gewoon op de index dus bij bewerk zou hij het ook moeten doen.
 
Mike

Mike

16/12/2009 08:46:00
Quote Anchor link
Het wijzigen bestand werkt nu, maar omdat het toevoegen en wijzigen in aparte bestanden staat en via lightbox gaat, doet hij alleen bestanden toevoegen omdat dit alleen in de index staat. Hoe kan ik zorgen dat hij bestanden toevoegd OF wijzigt?

Volledige code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
<?php
include('header.php');
include 'config.php';
?>

    <?php
    include 'config.php';
    if(!$login->get_login_info()) {
        // Niet ingelogd, login deel weergeven
        include('login.inc.php');
    }
else {
               ?>

              
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="css/default.css" media="screen,projection" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="css/lightbox.css" media="screen,projection" type="text/css" />
<script type="text/javascript" src="scripts/prototype.js"></script>
<script type="text/javascript" src="scripts/lightbox.js"></script>
</head>

<body>
<div class="omhulsel">

  <div class="logo"><center><img src="plaatjes/logo.png" alt="logo" width="190" height="145" /></center>
  
  </div>

<div class="plaatje">
  <img src="fotos/1.jpg" width="790" height="150" alt="foto" /></div>
<div class="menu">
  <ul>
<li>
  <h2> <img src="plaatjes/puntjemenu.png" width="20" height="10" alt="menu" />Administratie Menu</h2>
</li>
<li><a href="#">Home</a></li>
<li><a href="#">Uploadsysteem</a></li>
<li><a href="#">Geuploade Plaatjes</a></li>
<li><a href="#">Flickr</a></li>
  <ul>
    <li><a href="#">Klanteninformatie</a></li>
  </ul>
  <li><a href="index.php?actie=uitloggen">Uitloggen</a></li>
  </ul>
</div>
<div class="content">

<script type="text/javascript" src="jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>

<script type="text/javascript">
tinyMCE.init({
    // General options
    mode : "textareas",
    theme : "advanced",
    plugins : "safari,spellchecker,pagebreak,style,layer,table,save,advhr,advimage,advlink,emotions,iespell,inlinepopups,insertdatetime,preview,media,searchreplace,print,contextmenu,paste,directionality,fullscreen,noneditable,visualchars,nonbreaking,xhtmlxtras,template,imagemanager,filemanager",

    // Theme options
    theme_advanced_buttons1 : "save,newdocument,|,bold,italic,underline,strikethrough,|,justifyleft,justifycenter,justifyright,justifyfull,|,styleselect,formatselect,fontselect,fontsizeselect",
    theme_advanced_buttons2 : "cut,copy,paste,pastetext,pasteword,|,search,replace,|,bullist,numlist,|,outdent,indent,blockquote,|,undo,redo,|,link,unlink,anchor,image,cleanup,help,code,|,insertdate,inserttime,preview,|,forecolor,backcolor",
    theme_advanced_buttons3 : "tablecontrols,|,hr,removeformat,visualaid,|,sub,sup,|,charmap,emotions,iespell,media,advhr,|,print,|,ltr,rtl,|,fullscreen",
    theme_advanced_buttons4 : "insertlayer,moveforward,movebackward,absolute,|,styleprops,spellchecker,|,cite,abbr,acronym,del,ins,attribs,|,visualchars,nonbreaking,template,blockquote,pagebreak,|,insertfile,insertimage",
    theme_advanced_toolbar_location : "top",
    theme_advanced_toolbar_align : "left",
    theme_advanced_statusbar_location : "bottom",
    theme_advanced_resizing : true,

    // Example content CSS (should be your site CSS)
    content_css : "css/example.css",

    // Drop lists for link/image/media/template dialogs
    template_external_list_url : "js/template_list.js",
    external_link_list_url : "js/link_list.js",
    external_image_list_url : "js/image_list.js",
    media_external_list_url : "js/media_list.js",

    // Replace values for the template plugin
    template_replace_values : {
        username : "Some User",
        staffid : "991234"
    }
});
</script>

<?
include 'config.php';

if($_POST['submit']){

    if($_POST['titel']==""||$_POST['text']==""||$_POST['datum']==""){
        echo 'Er is iets niet ingevuld!';
    }
else {
    
        mysql_query("INSERT INTO tabel (titel, text, datum) VALUES ('".$_POST['titel']."','".$_POST['text']."','".$_POST['datum']."')") or die(mysql_error());
        
        echo 'Bericht toegevoegd';
    }
}

?>


<p><a href="hometoevoegen.php" class="lbOn">Bericht Toevoegen </a></p>
<p>&nbsp;</p>
<?php
include 'config.php';
if($_POST['verwijder']){

    mysql_query("DELETE FROM tabel WHERE id = '".$_POST['id_nummer']."'");
        
        echo 'Het Bericht is succesvol verwijderd!<br><br><br>';
        
    }
elseif($_GET['action']=="verwijder"){

        echo 'Je staat op het punt om een berichtje te verwijderen.';
        echo '<form method="POST" action="">
<input type="hidden" name="id_nummer" value="'
.$_GET['id'].'">        
<input type="submit" value="Verwijder bericht" name="verwijder">
</form><br><br>'
;

}

$result = mysql_query ('SELECT * FROM tabel ORDER BY id DESC ') or die ('Error: '.mysql_error ());

while($row = mysql_fetch_array($result)) {
  echo '
 <a href="homebewerk.php?id='
.$row['id'].'" class="lbOn"><img border="0" src="images/bewerk.gif" widtd="24" height="21"></a><a href="index.php?action=verwijder&id='.$row['id'].'"><img border="0" src="images/verwijder.gif" widtd="23" height="24"></a>
 <h2 class="datum">'
.$row['datum'].'</h2>
 <h2>'
.$row['titel'].'</h2>
 <p><br />'
.$row['text'].' </p><br />
<br />

    '
;
  }

?>

</div>
<div class="lmenu">
<ul>
<li>
  <h2> <img src="plaatjes/puntjemenu.png" width="20" height="10" alt="menu" />Algemeen</h2>
</li>
<li><a href="index.php">Home</a></li>
<li><a href="downloads.php">Downloads</a></li>
<li><a href="overons.php">Over Ons</a></li>
<li><a href="apparatuur.php">Apparatuur</a></li>
<li><a href="werkwijze.php">Werkwijze</a></li>
</ul>
</div>

<div class="lmenu">
<ul>
<li>
  <h2> <img src="plaatjes/puntjemenu.png" width="20" height="10" alt="menu" />Diensten &amp; Tarieven</h2>
</li>
<li><a href="portfolio.php">Portfolio</a></li>
<li><a href="professionelewebsite.php">Professionele Website</a></li>
<li><a href="cms-systeem.php">CMS-Systeem</a></li>
<li><a href="huisstijl.php">Huisstijl &amp; Drukwerk</a></li>
<li><a href="fotografie.php">Fotografie</a></li>
</ul>
</div>

<div class="lmenu">
<ul>
<li>
  <h2> <img src="plaatjes/puntjemenu.png" width="20" height="10" alt="menu" />Communicatie</h2>
</li>
<li><a href="agenda.php">Agenda</a></li>
<li><a href="partners.php">Partners</a></li>
</ul>
</div>
</div>
</body>
</html>

    <?php
    }
    ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?
include 'config.php';

if($_POST['submit']){

    if($_POST['titel']==""||$_POST['text']==""||$_POST['datum']==""){
        echo 'Er is iets niet ingevuld!';
    }
else {
    
        mysql_query("INSERT INTO tabel (titel, text, datum) VALUES ('".$_POST['titel']."','".$_POST['text']."','".$_POST['datum']."')") or die(mysql_error());
        
        echo 'Bericht toegevoegd';
    }
}

?>


dit staat er en het moet lama zeggen samenwerken (via lightbox dus 2 aparte pagina's )met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?
include 'config.php';

if($_POST['submit']){

    if($_POST['titel']==""||$_POST['text']==""||$_POST['datum']==""){
        echo 'Er is iets niet ingevuld!';
    }
else {
        
        mysql_query("UPDATE tabel SET titel = '".$_POST['titel']."', text = '".$_POST['text']."', datum = '".$_POST['datum']."' WHERE id = '".$_POST['id']."'") or die(mysql_error());    
    


        echo 'berichtje geupdate';
    }
}


$result = mysql_query("SELECT * FROM tabel WHERE id = '".$_GET['id']."' LIMIT 1");

while($row = mysql_fetch_array($result)) {
?>
 
Mike

Mike

18/12/2009 17:19:00
Quote Anchor link
na veel gekut en geklooi is het me dan eindelijk gelukt!
 
Wesley PHP

Wesley PHP

18/12/2009 18:07:00
Quote Anchor link
include 'config.php';

Is dit een geldige code?
 
Mr.Ark

Mr.Ark

18/12/2009 18:17:00
Quote Anchor link
Wesley schreef op 18.12.2009 18:07:
include 'config.php';

Is dit een geldige code?


Ja
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.