Kan niet connecten?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »
Mike

Mike

15/12/2009 17:34:00
Quote Anchor link
Beste Mensen,

Ik ben dus bezig met een systeem waarbij je je inhoud kan bewerken etc.
Maar ben dus al een heletijd bezig aan de bewerk pagina, maar op de een of andere manier wilt deze niet connecten met de database misschien dat 1 van jullie de fout ziet:

( stuur alles mee omdat het misschien een fout is ergens anders in dan php :P )

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<?
include 'config.php';

if($_POST['submit']){

    if($_POST['titel']==""||$_POST['text']==""||$_POST['datum']==""){
        echo 'Er is iets niet ingevuld!';
    }
else {
        
    mysql_query("UPDATE tabel SET titel = '".$_POST['titel']."', text = '".$_POST['text']."', datum = '".$_POST['datum']."' WHERE id = '".$_POST['id']."'") or die(mysql_error());    

        echo 'berichtje geupdate';
    }
}


$result = mysql_query("SELECT * FROM tabel WHERE id = '".$_GET['id']."' LIMIT 1");

while($row = mysql_fetch_array($result)) {
?>


<script type="text/javascript" src="jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>

<script type="text/javascript">
tinyMCE.init({
    // General options
    mode : "textareas",
    theme : "advanced",
    plugins : "safari,spellchecker,pagebreak,style,layer,table,save,advhr,advimage,advlink,emotions,iespell,inlinepopups,insertdatetime,preview,media,searchreplace,print,contextmenu,paste,directionality,fullscreen,noneditable,visualchars,nonbreaking,xhtmlxtras,template,imagemanager,filemanager",

    // Theme options
    theme_advanced_buttons1 : "save,newdocument,|,bold,italic,underline,strikethrough,|,justifyleft,justifycenter,justifyright,justifyfull,|,styleselect,formatselect,fontselect,fontsizeselect",
    theme_advanced_buttons2 : "cut,copy,paste,pastetext,pasteword,|,search,replace,|,bullist,numlist,|,outdent,indent,blockquote,|,undo,redo,|,link,unlink,anchor,image,cleanup,help,code,|,insertdate,inserttime,preview,|,forecolor,backcolor",
    theme_advanced_buttons3 : "tablecontrols,|,hr,removeformat,visualaid,|,sub,sup,|,charmap,emotions,iespell,media,advhr,|,print,|,ltr,rtl,|,fullscreen",
    theme_advanced_buttons4 : "insertlayer,moveforward,movebackward,absolute,|,styleprops,spellchecker,|,cite,abbr,acronym,del,ins,attribs,|,visualchars,nonbreaking,template,blockquote,pagebreak,|,insertfile,insertimage",
    theme_advanced_toolbar_location : "top",
    theme_advanced_toolbar_align : "left",
    theme_advanced_statusbar_location : "bottom",
    theme_advanced_resizing : true,

    // Example content CSS (should be your site CSS)
    content_css : "css/example.css",

    // Drop lists for link/image/media/template dialogs
    template_external_list_url : "js/template_list.js",
    external_link_list_url : "js/link_list.js",
    external_image_list_url : "js/image_list.js",
    media_external_list_url : "js/media_list.js",

    // Replace values for the template plugin
    template_replace_values : {
        username : "Some User",
        staffid : "991234"
    }
});
</script>

<h2>Bericht Wijzigen</h2>
<form method="post" action="">
<input type="hidden" name="id" value="<? echo $_GET['id']; ?>">
  <p>
  Datum:<br />
<input type="text" name="datum" value="<? echo $row['datum']; ?>">
<br />
  Berichttitel:<br />
<input type="text" name="titel" value="<? echo $row['titel']; ?>">
<br>
Bericht:
<br>
<textarea name="text" width="600px" cols="100" rows="10" value="">value="<? echo $row['text']; ?>"</textarea>
<br>
    <input type="submit" name="submit" value="Verzenden" />
  </p>
</form>
<?
}
?>


Alvast heel erg bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 23:30:56
 
Mr.Ark

Mr.Ark

15/12/2009 17:38:00
Quote Anchor link
Zet eens je errors aan.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?PHP

# Dit bovenaan je pagina
ini_set ('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

?>


Verder is SQL Injection mogelijk.

Je fouten afhandeling mag ook nog wel wat beter.

Verder krijg je geen foutmelding?
 
Mike

Mike

15/12/2009 18:03:00
Quote Anchor link
Notice: Undefined index: submit in /home/ais179/domains/kps-designs.nl/public_html/testsite/admin/homebewerk.php on line 12

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'apache'@'localhost' (using password: NO) in /home/ais179/domains/kps-designs.nl/public_html/testsite/admin/homebewerk.php on line 24

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home/ais179/domains/kps-designs.nl/public_html/testsite/admin/homebewerk.php on line 24

Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/ais179/domains/kps-designs.nl/public_html/testsite/admin/homebewerk.php on line 26

Sorry dat ik geen fouten toonde ;)
Dit zijn ze ik ga nu even die code erin zetten ;)

Wat houdt:

Notice: Undefined index: submit in /home/ais179/domains/kps-designs.nl/public_html/testsite/admin/homebewerk.php on line 12

Precies in?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mike
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2009 18:13:00
Quote Anchor link
De database connectie? Die heb je wel? Staat die in de config? En klopt deze?
 
Mike

Mike

15/12/2009 18:15:00
Quote Anchor link
Voor zover ik weet klopt deze, hij werkt ook gewoon op de index dus bij bewerk zou hij het ook moeten doen.
 
Mike

Mike

16/12/2009 08:46:00
Quote Anchor link
Het wijzigen bestand werkt nu, maar omdat het toevoegen en wijzigen in aparte bestanden staat en via lightbox gaat, doet hij alleen bestanden toevoegen omdat dit alleen in de index staat. Hoe kan ik zorgen dat hij bestanden toevoegd OF wijzigt?

Volledige code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
<?php
include('header.php');
include 'config.php';
?>

    <?php
    include 'config.php';
    if(!$login->get_login_info()) {
        // Niet ingelogd, login deel weergeven
        include('login.inc.php');
    }
else {
               ?>

              
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="css/default.css" media="screen,projection" type="text/css" />
<link rel="stylesheet" href="css/lightbox.css" media="screen,projection" type="text/css" />
<script type="text/javascript" src="scripts/prototype.js"></script>
<script type="text/javascript" src="scripts/lightbox.js"></script>
</head>

<body>
<div class="omhulsel">

  <div class="logo"><center><img src="plaatjes/logo.png" alt="logo" width="190" height="145" /></center>
  
  </div>

<div class="plaatje">
  <img src="fotos/1.jpg" width="790" height="150" alt="foto" /></div>
<div class="menu">
  <ul>
<li>
  <h2> <img src="plaatjes/puntjemenu.png" width="20" height="10" alt="menu" />Administratie Menu</h2>
</li>
<li><a href="#">Home</a></li>
<li><a href="#">Uploadsysteem</a></li>
<li><a href="#">Geuploade Plaatjes</a></li>
<li><a href="#">Flickr</a></li>
  <ul>
    <li><a href="#">Klanteninformatie</a></li>
  </ul>
  <li><a href="index.php?actie=uitloggen">Uitloggen</a></li>
  </ul>
</div>
<div class="content">

<script type="text/javascript" src="jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>

<script type="text/javascript">
tinyMCE.init({
    // General options
    mode : "textareas",
    theme : "advanced",
    plugins : "safari,spellchecker,pagebreak,style,layer,table,save,advhr,advimage,advlink,emotions,iespell,inlinepopups,insertdatetime,preview,media,searchreplace,print,contextmenu,paste,directionality,fullscreen,noneditable,visualchars,nonbreaking,xhtmlxtras,template,imagemanager,filemanager",

    // Theme options
    theme_advanced_buttons1 : "save,newdocument,|,bold,italic,underline,strikethrough,|,justifyleft,justifycenter,justifyright,justifyfull,|,styleselect,formatselect,fontselect,fontsizeselect",
    theme_advanced_buttons2 : "cut,copy,paste,pastetext,pasteword,|,search,replace,|,bullist,numlist,|,outdent,indent,blockquote,|,undo,redo,|,link,unlink,anchor,image,cleanup,help,code,|,insertdate,inserttime,preview,|,forecolor,backcolor",
    theme_advanced_buttons3 : "tablecontrols,|,hr,removeformat,visualaid,|,sub,sup,|,charmap,emotions,iespell,media,advhr,|,print,|,ltr,rtl,|,fullscreen",
    theme_advanced_buttons4 : "insertlayer,moveforward,movebackward,absolute,|,styleprops,spellchecker,|,cite,abbr,acronym,del,ins,attribs,|,visualchars,nonbreaking,template,blockquote,pagebreak,|,insertfile,insertimage",
    theme_advanced_toolbar_location : "top",
    theme_advanced_toolbar_align : "left",
    theme_advanced_statusbar_location : "bottom",
    theme_advanced_resizing : true,

    // Example content CSS (should be your site CSS)
    content_css : "css/example.css",

    // Drop lists for link/image/media/template dialogs
    template_external_list_url : "js/template_list.js",
    external_link_list_url : "js/link_list.js",
    external_image_list_url : "js/image_list.js",
    media_external_list_url : "js/media_list.js",

    // Replace values for the template plugin
    template_replace_values : {
        username : "Some User",
        staffid : "991234"
    }
});
</script>

<?
include 'config.php';

if($_POST['submit']){

    if($_POST['titel']==""||$_POST['text']==""||$_POST['datum']==""){
        echo 'Er is iets niet ingevuld!';
    }
else {
    
        mysql_query("INSERT INTO tabel (titel, text, datum) VALUES ('".$_POST['titel']."','".$_POST['text']."','".$_POST['datum']."')") or die(mysql_error());
        
        echo 'Bericht toegevoegd';
    }
}

?>


<p><a href="hometoevoegen.php" class="lbOn">Bericht Toevoegen </a></p>
<p>&nbsp;</p>
<?php
include 'config.php';
if($_POST['verwijder']){

    mysql_query("DELETE FROM tabel WHERE id = '".$_POST['id_nummer']."'");
        
        echo 'Het Bericht is succesvol verwijderd!<br><br><br>';
        
    }
elseif($_GET['action']=="verwijder"){

        echo 'Je staat op het punt om een berichtje te verwijderen.';
        echo '<form method="POST" action="">
<input type="hidden" name="id_nummer" value="'
.$_GET['id'].'">        
<input type="submit" value="Verwijder bericht" name="verwijder">
</form><br><br>'
;

}

$result = mysql_query ('SELECT * FROM tabel ORDER BY id DESC ') or die ('Error: '.mysql_error ());

while($row = mysql_fetch_array($result)) {
  echo '
 <a href="homebewerk.php?id='
.$row['id'].'" class="lbOn"><img border="0" src="images/bewerk.gif" widtd="24" height="21"></a><a href="index.php?action=verwijder&id='.$row['id'].'"><img border="0" src="images/verwijder.gif" widtd="23" height="24"></a>
 <h2 class="datum">'
.$row['datum'].'</h2>
 <h2>'
.$row['titel'].'</h2>
 <p><br />'
.$row['text'].' </p><br />
<br />

    '
;
  }

?>

</div>
<div class="lmenu">
<ul>
<li>
  <h2> <img src="plaatjes/puntjemenu.png" width="20" height="10" alt="menu" />Algemeen</h2>
</li>
<li><a href="index.php">Home</a></li>
<li><a href="downloads.php">Downloads</a></li>
<li><a href="overons.php">Over Ons</a></li>
<li><a href="apparatuur.php">Apparatuur</a></li>
<li><a href="werkwijze.php">Werkwijze</a></li>
</ul>
</div>

<div class="lmenu">
<ul>
<li>
  <h2> <img src="plaatjes/puntjemenu.png" width="20" height="10" alt="menu" />Diensten &amp; Tarieven</h2>
</li>
<li><a href="portfolio.php">Portfolio</a></li>
<li><a href="professionelewebsite.php">Professionele Website</a></li>
<li><a href="cms-systeem.php">CMS-Systeem</a></li>
<li><a href="huisstijl.php">Huisstijl &amp; Drukwerk</a></li>
<li><a href="fotografie.php">Fotografie</a></li>
</ul>
</div>

<div class="lmenu">
<ul>
<li>
  <h2> <img src="plaatjes/puntjemenu.png" width="20" height="10" alt="menu" />Communicatie</h2>
</li>
<li><a href="agenda.php">Agenda</a></li>
<li><a href="partners.php">Partners</a></li>
</ul>
</div>
</div>
</body>
</html>

    <?php
    }
    ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?
include 'config.php';

if($_POST['submit']){

    if($_POST['titel']==""||$_POST['text']==""||$_POST['datum']==""){
        echo 'Er is iets niet ingevuld!';
    }
else {
    
        mysql_query("INSERT INTO tabel (titel, text, datum) VALUES ('".$_POST['titel']."','".$_POST['text']."','".$_POST['datum']."')") or die(mysql_error());
        
        echo 'Bericht toegevoegd';
    }
}

?>


dit staat er en het moet lama zeggen samenwerken (via lightbox dus 2 aparte pagina's )met:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?
include 'config.php';

if($_POST['submit']){

    if($_POST['titel']==""||$_POST['text']==""||$_POST['datum']==""){
        echo 'Er is iets niet ingevuld!';
    }
else {
        
        mysql_query("UPDATE tabel SET titel = '".$_POST['titel']."', text = '".$_POST['text']."', datum = '".$_POST['datum']."' WHERE id = '".$_POST['id']."'") or die(mysql_error());    
    


        echo 'berichtje geupdate';
    }
}


$result = mysql_query("SELECT * FROM tabel WHERE id = '".$_GET['id']."' LIMIT 1");

while($row = mysql_fetch_array($result)) {
?>
 
Mike

Mike

18/12/2009 17:19:00
Quote Anchor link
na veel gekut en geklooi is het me dan eindelijk gelukt!
 
Wesley PHP

Wesley PHP

18/12/2009 18:07:00
Quote Anchor link
include 'config.php';

Is dit een geldige code?
 
Mr.Ark

Mr.Ark

18/12/2009 18:17:00
Quote Anchor link
Wesley schreef op 18.12.2009 18:07:
include 'config.php';

Is dit een geldige code?


Ja
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.