Leeg veld

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/10/2010 09:53:42
Quote Anchor link
Ik heb een formulier gemaakt , waar je op naam en op plaats kunt zoeken , dat werkt.
maar nu probeer ik ook dat als hij alleen emails weer geeft doormiddel van een <select> maar ik wil nog steeds alle NAW gegevens weergegeven krijgen.

EDIT: ik heb ongeveer 30.000 records.

Toevoeging op 05/10/2010 09:54:42:

dit is wat ik tot nu toe heb :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
        <form action="gegevens.php" method="POST">
            <table>
                <tr>
                    <td>
                        Alleen emails?
                    </td>
                    <td>
                        <select name="sort">
                            <option value="ja">Ja</option>
                            <option value="nee">Nee</option>
                        </select>
                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>
                        Zoeken op bedrijf(bijv.advocaat).
                    </td>
                    <td>
                        <input type="text" name="search">
                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>
                        Zoeken op plaats.
                    </td>
                    <td>
                        <input type="text" name="searchplace">
                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>
                        <input type="submit" name="submit" value="Zoeken...">
                    </td>
                </tr>
            </table>
        </form>



Toevoeging op 05/10/2010 09:55:40:

en het verwerk ding

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
ini_set ('display_errors', 1);
error_reporting (E_ALL & ~E_NOTICE);
$con = mysql_connect("localhost","root","");
$search= $_POST['search'];
$searchplace= $_POST['searchplace'];
$sort = $_POST['sort'];
mysql_select_db('gegevens',$con);
if($sort == ja){
                if(strlen($searchplace) == 0){
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        catogorie = '".$search."'
                        AND
                        email IS NOT NULL # dit was het probeersel , wat dus niet werkt
                        ";
                }
                else{
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        catogorie = '".$search."'
                        AND
                        plaats = '".$searchplace."'
                        AND
                        email IS NOT NULL
                        ";
                }
            }
            else{
                if(strlen($searchplace) == 0){
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        catogorie = '".$search."'
                        ";
                }
                else{
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        catogorie = '".$search."'
                        AND
                        plaats = '".$searchplace."'
                        ";
                }
            }
Gewijzigd op 05/10/2010 11:56:01 door Teun Hesseling
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 22:38:02
 
Robert Deiman

Robert Deiman

05/10/2010 10:10:41
Quote Anchor link
Waarschijnlijk moet je nog dit toevoegen aan de query's in de gevraagde situaties:

AND email IS NOT NULL
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/10/2010 10:18:33
Quote Anchor link
hmm nee dat werkte helaas niet
 
John Cena

John Cena

05/10/2010 10:33:04
Quote Anchor link
Je wilt de email alleen weergeven, maar ook alle NAW gegevens? Wat wil je nou?
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/10/2010 10:50:23
Quote Anchor link
ik nu dus een tabel die email naam postcode en plaats weer geeft
naam email plaats postcode
piet [email protected] piettjestad 1234AA
klaas klaasjestad 1234AB

en dat dus klaas eruit gefilterd word
 
John Cena

John Cena

05/10/2010 11:23:16
Quote Anchor link
Uitgefilterd? Dus dat Klaas alleen te zien is?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT * FROM tabel WHERE naam = "klaas"
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/10/2010 11:26:54
Quote Anchor link
ik bedoelde eigenlijk andersom , sorry

Toevoeging op 05/10/2010 12:40:17:

na aardig wat prutsen is de functie CHAR_LENGTH blijkbaar wat ik nodig had

de oplossing:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
                if(strlen($searchplace) == 0){
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo, CHAR_LENGTH(email)
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        CHAR_LENGTH(email) > 1
                        AND
                        catogorie = '".$search."'
                        ";
                }
                else{
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo, CHAR_LENGTH(email)
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        CHAR_LENGTH(email) > 1
                        AND
                        catogorie = '".$search."'
                        AND
                        plaats = '".$searchplace."'
                        ";
                }
Gewijzigd op 05/10/2010 11:55:30 door Teun Hesseling
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.