Leeg veld

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/10/2010 09:53:42
Quote Anchor link
Ik heb een formulier gemaakt , waar je op naam en op plaats kunt zoeken , dat werkt.
maar nu probeer ik ook dat als hij alleen emails weer geeft doormiddel van een <select> maar ik wil nog steeds alle NAW gegevens weergegeven krijgen.

EDIT: ik heb ongeveer 30.000 records.

Toevoeging op 05/10/2010 09:54:42:

dit is wat ik tot nu toe heb :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
        <form action="gegevens.php" method="POST">
            <table>
                <tr>
                    <td>
                        Alleen emails?
                    </td>
                    <td>
                        <select name="sort">
                            <option value="ja">Ja</option>
                            <option value="nee">Nee</option>
                        </select>
                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>
                        Zoeken op bedrijf(bijv.advocaat).
                    </td>
                    <td>
                        <input type="text" name="search">
                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>
                        Zoeken op plaats.
                    </td>
                    <td>
                        <input type="text" name="searchplace">
                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>
                        <input type="submit" name="submit" value="Zoeken...">
                    </td>
                </tr>
            </table>
        </form>



Toevoeging op 05/10/2010 09:55:40:

en het verwerk ding

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
ini_set ('display_errors', 1);
error_reporting (E_ALL & ~E_NOTICE);
$con = mysql_connect("localhost","root","");
$search= $_POST['search'];
$searchplace= $_POST['searchplace'];
$sort = $_POST['sort'];
mysql_select_db('gegevens',$con);
if($sort == ja){
                if(strlen($searchplace) == 0){
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        catogorie = '".$search."'
                        AND
                        email IS NOT NULL # dit was het probeersel , wat dus niet werkt
                        ";
                }
                else{
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        catogorie = '".$search."'
                        AND
                        plaats = '".$searchplace."'
                        AND
                        email IS NOT NULL
                        ";
                }
            }
            else{
                if(strlen($searchplace) == 0){
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        catogorie = '".$search."'
                        ";
                }
                else{
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        catogorie = '".$search."'
                        AND
                        plaats = '".$searchplace."'
                        ";
                }
            }
Gewijzigd op 05/10/2010 11:56:01 door Teun Hesseling
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 20:53:24
 
Robert Deiman

Robert Deiman

05/10/2010 10:10:41
Quote Anchor link
Waarschijnlijk moet je nog dit toevoegen aan de query's in de gevraagde situaties:

AND email IS NOT NULL
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/10/2010 10:18:33
Quote Anchor link
hmm nee dat werkte helaas niet
 
John Cena

John Cena

05/10/2010 10:33:04
Quote Anchor link
Je wilt de email alleen weergeven, maar ook alle NAW gegevens? Wat wil je nou?
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/10/2010 10:50:23
Quote Anchor link
ik nu dus een tabel die email naam postcode en plaats weer geeft
naam email plaats postcode
piet [email protected] piettjestad 1234AA
klaas klaasjestad 1234AB

en dat dus klaas eruit gefilterd word
 
John Cena

John Cena

05/10/2010 11:23:16
Quote Anchor link
Uitgefilterd? Dus dat Klaas alleen te zien is?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT * FROM tabel WHERE naam = "klaas"
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/10/2010 11:26:54
Quote Anchor link
ik bedoelde eigenlijk andersom , sorry

Toevoeging op 05/10/2010 12:40:17:

na aardig wat prutsen is de functie CHAR_LENGTH blijkbaar wat ik nodig had

de oplossing:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
                if(strlen($searchplace) == 0){
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo, CHAR_LENGTH(email)
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        CHAR_LENGTH(email) > 1
                        AND
                        catogorie = '".$search."'
                        ";
                }
                else{
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo, CHAR_LENGTH(email)
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        CHAR_LENGTH(email) > 1
                        AND
                        catogorie = '".$search."'
                        AND
                        plaats = '".$searchplace."'
                        ";
                }
Gewijzigd op 05/10/2010 11:55:30 door Teun Hesseling
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.