Leeg veld

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/10/2010 09:53:42
Quote Anchor link
Ik heb een formulier gemaakt , waar je op naam en op plaats kunt zoeken , dat werkt.
maar nu probeer ik ook dat als hij alleen emails weer geeft doormiddel van een <select> maar ik wil nog steeds alle NAW gegevens weergegeven krijgen.

EDIT: ik heb ongeveer 30.000 records.

Toevoeging op 05/10/2010 09:54:42:

dit is wat ik tot nu toe heb :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
        <form action="gegevens.php" method="POST">
            <table>
                <tr>
                    <td>
                        Alleen emails?
                    </td>
                    <td>
                        <select name="sort">
                            <option value="ja">Ja</option>
                            <option value="nee">Nee</option>
                        </select>
                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>
                        Zoeken op bedrijf(bijv.advocaat).
                    </td>
                    <td>
                        <input type="text" name="search">
                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>
                        Zoeken op plaats.
                    </td>
                    <td>
                        <input type="text" name="searchplace">
                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>
                        <input type="submit" name="submit" value="Zoeken...">
                    </td>
                </tr>
            </table>
        </form>



Toevoeging op 05/10/2010 09:55:40:

en het verwerk ding

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
ini_set ('display_errors', 1);
error_reporting (E_ALL & ~E_NOTICE);
$con = mysql_connect("localhost","root","");
$search= $_POST['search'];
$searchplace= $_POST['searchplace'];
$sort = $_POST['sort'];
mysql_select_db('gegevens',$con);
if($sort == ja){
                if(strlen($searchplace) == 0){
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        catogorie = '".$search."'
                        AND
                        email IS NOT NULL # dit was het probeersel , wat dus niet werkt
                        ";
                }
                else{
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        catogorie = '".$search."'
                        AND
                        plaats = '".$searchplace."'
                        AND
                        email IS NOT NULL
                        ";
                }
            }
            else{
                if(strlen($searchplace) == 0){
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        catogorie = '".$search."'
                        ";
                }
                else{
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        catogorie = '".$search."'
                        AND
                        plaats = '".$searchplace."'
                        ";
                }
            }
Gewijzigd op 05/10/2010 11:56:01 door Teun Hesseling
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 13:15:40
 
Robert Deiman

Robert Deiman

05/10/2010 10:10:41
Quote Anchor link
Waarschijnlijk moet je nog dit toevoegen aan de query's in de gevraagde situaties:

AND email IS NOT NULL
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/10/2010 10:18:33
Quote Anchor link
hmm nee dat werkte helaas niet
 
John Cena

John Cena

05/10/2010 10:33:04
Quote Anchor link
Je wilt de email alleen weergeven, maar ook alle NAW gegevens? Wat wil je nou?
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/10/2010 10:50:23
Quote Anchor link
ik nu dus een tabel die email naam postcode en plaats weer geeft
naam email plaats postcode
piet [email protected] piettjestad 1234AA
klaas klaasjestad 1234AB

en dat dus klaas eruit gefilterd word
 
John Cena

John Cena

05/10/2010 11:23:16
Quote Anchor link
Uitgefilterd? Dus dat Klaas alleen te zien is?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT * FROM tabel WHERE naam = "klaas"
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

05/10/2010 11:26:54
Quote Anchor link
ik bedoelde eigenlijk andersom , sorry

Toevoeging op 05/10/2010 12:40:17:

na aardig wat prutsen is de functie CHAR_LENGTH blijkbaar wat ik nodig had

de oplossing:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
                if(strlen($searchplace) == 0){
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo, CHAR_LENGTH(email)
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        CHAR_LENGTH(email) > 1
                        AND
                        catogorie = '".$search."'
                        ";
                }
                else{
                        $sql= "SELECT DISTINCT naam,email,site,telefoon,straatnaam,postcode,plaats,bemail,bpost,btelefoon,memo, CHAR_LENGTH(email)
                        FROM
                        data
                        WHERE
                        CHAR_LENGTH(email) > 1
                        AND
                        catogorie = '".$search."'
                        AND
                        plaats = '".$searchplace."'
                        ";
                }
Gewijzigd op 05/10/2010 11:55:30 door Teun Hesseling
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.