Linkbuilding CMS Demo

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Racoon smasher

racoon smasher

16/04/2014 14:50:38
Quote Anchor link
Ik heb zojuist me CMS verbeterd met behulp van mensen op dit forum en zou graag willen weten wat jullie van dit systeem vinden.

http://sanderpals.nl/linkbuilding/

Er zijn een paar kleine dingetjes die niet werken (wordt nog gemaakt) en de layout is inderdaad niet mooi, maar is ook administratie systeem.

Beheerder: DemoAdmin
Wachtwoord: Demo

Linkbuilder: DemoLinkbuilder
Wachtwoord: Demo

Een linkbuilder heeft trouwens minder opties!

Tips altijd welkom :)
Gewijzigd op 17/04/2014 11:17:21 door Racoon smasher
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 07:15:54
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

16/04/2014 14:54:51
Quote Anchor link
Op dit moment schrijf ik een review.
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 14:56:55
Quote Anchor link
pepijn, boeiend? Waarom moet je dat melden. Fipo?

racoon, hoe doe je validatie van je notities?
Ik kan notities toevoegen maar als ik als laatste
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script>

toevoeg, zijn alle notities weg....
 
Racoon smasher

racoon smasher

16/04/2014 15:00:03
Quote Anchor link
Dit is de code (nog niet toegepast op de tips van andere topic):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
if(isset($_POST['submit']))
{
    $notitie = mysql_real_escape_string($_POST['notitie']);
    $marking = mysql_real_escape_string($_POST['marking']);
    
    if (strlen($notitie)<30)
    {
        $melding = 'Je moet minimaal 30 tekens invoeren!';
    }
    else
    {
        $queryInsert = mysql_query("INSERT INTO notities VALUES('', '$username', '$notitie', NOW(), '$marking')");
        
        if($queryInsert)
        {
            echo '<script type="text/javascript">';
            echo 'window.location = "notities.php"';
            echo '</script>';
        }
    }

}
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

16/04/2014 15:01:06
Quote Anchor link
Op "admin" kan ik niet inloggen vanaf hier, pagina verfrist gewoon.
 
Racoon smasher

racoon smasher

16/04/2014 15:02:43
Quote Anchor link
Pepijn --- op 16/04/2014 15:01:06:
Op "admin" kan ik niet inloggen vanaf hier, pagina verfrist gewoon.


Let erop dat Demo met hoofdletter D is want ik kom er wel in
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

16/04/2014 15:02:52
Quote Anchor link
Ik zou uw dingen beveiligen, zolang dat nog niet klaar is, review ik niks.
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 15:07:02
Quote Anchor link
Wat doe je op regel 16,17,18... dat is wel een vreemde toevoeging van javascript.
Zorg dat je code logisch is opgebouwd en gebruik header location voor doorverwijzingen.

In ieder geval gaan er dingen mis wanneer ik script tags toevoeg. Niet alleen bij de notities.
 
Racoon smasher

racoon smasher

16/04/2014 15:08:22
Quote Anchor link
Michael - op 16/04/2014 15:07:02:
Wat doe je op regel 16,17,18... dat is wel een vreemde toevoeging van javascript.
Zorg dat je code logisch is opgebouwd en gebruik header location voor doorverwijzingen.

In ieder geval gaan er dingen mis wanneer ik script tags toevoeg. Niet alleen bij de notities.


ik gebruikt die javascript, omdat er al een header code op elke website van me staan en je er geen 2 kan gebruiken, want dan krijg je een error. Zou ik dat probleem met script kunnen oplossen met htmlspecialchars() ?
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

16/04/2014 15:10:32
Quote Anchor link
Welligt werkt dit?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
if(isset(htmlentities($_POST['submit'])))
{

    $notitie = mysql_real_escape_string($_POST['notitie']);
    $marking = mysql_real_escape_string($_POST['marking']);
    
    if (strlen($notitie)<30)
    {

        $melding = 'Je moet minimaal 30 tekens invoeren!';
    }

    else
    {
        $queryInsert = mysql_query("INSERT INTO notities VALUES('', '$username', '$notitie', NOW(), '$marking')");
        
        if($queryInsert)
        {

             header('location: notitie.php');
        }
    }

}

?>


Toevoeging op 16/04/2014 15:11:20:

Dat je er geen 2 kan gebruiken is onzin, je moet ze enkel goed uitvoeren, ik zoek even een linkje voor je.

Toevoeging op 16/04/2014 15:13:31:

Linkje: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/php-algemeen/header-already-sent/738/
Ik hoop dat u er wat aan heeft, zoniet google dan zelf even.
Gewijzigd op 16/04/2014 15:14:32 door - Pepijn -
 
Racoon smasher

racoon smasher

16/04/2014 15:19:41
Quote Anchor link
Pepijn die werkt blijkbaar niet, want krijg de error:
Fatal error: Can't use function return value in write context in /home/sandecv3/domains/sanderpals.nl/public_html/linkbuilding/notities_add.php on line 39
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

16/04/2014 15:27:00
Quote Anchor link
Kan u mij de volledige pagina sturen?

Toevoeging op 16/04/2014 15:27:56:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
if(htmlentities(isset($_POST['submit'])))
{

    $notitie = mysql_real_escape_string($_POST['notitie']);
    $marking = mysql_real_escape_string($_POST['marking']);
    
    if (strlen($notitie)<30)
    {

        $melding = 'Je moet minimaal 30 tekens invoeren!';
    }

    else
    {
        $queryInsert = mysql_query("INSERT INTO notities VALUES('', '$username', '$notitie', NOW(), '$marking')");
        
        if($queryInsert)
        {

             header('location: notitie.php');
        }
    }

}

?>
Gewijzigd op 16/04/2014 15:28:30 door - Pepijn -
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 16:08:16
Quote Anchor link
Pepijn; Waarom??? if(htmlentities(isset($_POST['submit'])))

Verander dit liever in
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
 
Racoon smasher

racoon smasher

16/04/2014 16:16:39
Quote Anchor link
Ik heb de bug bij notities opgelost en zal hem later in alle pagina's fixen. sws moet ik alle tips die ik heb gekregen aan elke pagina wijzigen.

Toevoeging op 16/04/2014 16:17:35:

Michael - op 16/04/2014 16:08:16:
Pepijn; Waarom??? if(htmlentities(isset($_POST['submit'])))

Verander dit liever in
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")


Michael ik heb op het internet lopen kijken, maar het maakt niet uit of je een request gebruikt of een post submit. kan je me uitleggen waarom ik het beste een request kan doen?
 
Ivo P

Ivo P

16/04/2014 16:27:21
Quote Anchor link
if(post['submit'] zegt iets over het aanwezig zijn van een bepaalde submit .

Dat is vaak de button. Een form dat middels Enter verstuurd wordt voldoet daar niet aan.
Ten tweede: als je een keer je button een andere naam geeft, is niet "submit" aanwezig, maar "verstuur" oid.

Dus, wat wil je weten? Of die knop aanwezig is, of dat de form gesubmit is?

---
En dan nog: htmlentities() heeft daar niets mee te maken.

Binnen isset() zou het een fout moeten leveren als je button niet aanwezig blijkt.

om isset() is het raar, want isset() geeft true of false terug.
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 09:26:55
Quote Anchor link
Ik ben nu alles aan het aanpassen, maar ik had de vraag of de onderstaande code ook juist is om te gebruiken?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
if(isset($_GET['id']))
    {
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/04/2014 09:31:20
Quote Anchor link
Dat is gewoon juist, je wilt immers weten of $_GET['id'] (?id=nummer) in de URL bestaat. Als je deze controle niet gebruikt, levert dat 'leuke' notice-meldingen op.
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2014 09:53:13
Quote Anchor link
vaak wil je ook weten of die get-id dan ook een nummer is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

if(filter_input(INPUT_GET, 'id', FILTER_VALIDATE_INT)) {

}


?>
Gewijzigd op 17/04/2014 09:53:47 door Ivo P
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 10:19:47
Quote Anchor link
Ivo P op 17/04/2014 09:53:13:
vaak wil je ook weten of die get-id dan ook een nummer is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

if(filter_input(INPUT_GET, 'id', FILTER_VALIDATE_INT)) {

}


?>


Kan zeker injecties voorkomen?
 
Michael -

Michael -

17/04/2014 10:30:25
Quote Anchor link
>> Kan zeker injecties voorkomen?

Dat doet 't wel ja, want 'id' kan alleen een integer zijn, dus nooit een injection.
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2014 10:38:59
Quote Anchor link
maar neemt niet weg dat het geen kwaad kan om toch mysql_real_escape_string toe te passen in de query
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.